07.08.2014 08:34 -
Re: Sedadlo řidiče, nastavení / C5 III
|
2722649
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
jumep napsal(a): v BSI je moznost el. sedaciek, ale nikdy tam neboli motnovane, takze je to vsetko o tom ze si to cele vyrobit a bojim sa ze skutocne by to aj tak neslo sprevadzkovat, z nejakeho dovodu to tam proste nedali
....ale my máme elektricky ovládané sedačky (výbava exclusive). Jen ty paměti nám tam chybí. Vím, e ve dvojkových to nebylo, a tak mne zajímalo, zda by to nějak lo. Přece jen jsou tady lidi, co mají velké zkuenosti, a dost tomu vemu v těch autech rozumí (já jsem "jen" uivatel. Jsem ráda, e se můu kamkoli dopravit).... Na paměti sedadel v autě bychom museli opustit francouzské vody. Do trojkové se manel veel jen stěí (málo místa na nohy pod volantem )
....ale my máme elektricky ovládané sedačky (výbava exclusive). Jen ty paměti nám tam chybí. Vím, e ve dvojkových to nebylo, a tak mne zajímalo, zda by to nějak lo. Přece jen jsou tady lidi, co mají velké zkuenosti, a dost tomu vemu v těch autech rozumí (já jsem "jen" uivatel. Jsem ráda, e se můu kamkoli dopravit;-)).... Na paměti sedadel v autě bychom museli opustit francouzské vody. Do trojkové se manel veel jen stěí (málo místa na nohy pod volantem :-d)
|
|
07.08.2014 09:05 -
|
2722650
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial, tie pamate nie ... (uz len do sedaciek drahy podavat a snimace je dost nerealne + vsetky ostatne veci)
bohuzial, tie pamate nie ... (uz len do sedaciek drahy podavat a snimace je dost nerealne + vsetky ostatne veci)
|
|
07.08.2014 11:16 -
|
2722662
|
|
jruze
|
|
|
nevím jestli to takhle půjde otevřít
nevím jestli to takhle půjde otevřít;-)
Přílohy: C5 (X7) - B2CB011BP0 - Identifikace - Charakteristiky Ovládání volby převodových stupňů AM6.mht ( 223351b ) - C5 (X7) - B2CG0135P0 - Demontá - Montá Ovládání převodovky.mht ( 825457b ) - C5 (X7) - B2CM0104P0 - Odemknutí Funkce shift lock nebo poloha Parking.mht ( 224278b ) - |
|
07.08.2014 12:01 -
|
2722680
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
mě se to normálně otevírá v prohlíeči
mě se to normálně otevírá v prohlíeči;-)
|
|
| |