| | |
07.11.2013 19:27 -
Sedadlo řidiče, nastavení / C5 III
|
2634893
|
|
J.Cimrman
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Chtěl bych vědět jak uloím do paměti nastavení sedadla řidiče. Auto má pochopitelně el . seřizování a na dveřích M-1a2. V manualu se píe zmáčknout M a potom podret tlačítko 1 nebo 2 a do potvrzení zvukovým signálem. A dělám co dělám tak mi to nefunguje. Není na to nějaký hmat. Díky.J.C.
Chtěl bych vědět jak uloím do paměti nastavení sedadla řidiče. Auto má pochopitelně el . seřizování a na dveřích M-1a2. V manualu se píe zmáčknout M a potom podret tlačítko 1 nebo 2 a do potvrzení zvukovým signálem. A dělám co dělám tak mi to nefunguje. Není na to nějaký hmat. Díky.;-)J.C.
|
|
07.11.2013 20:17 -
Re: Sedadlo řidiče, nastavení / C5 III
|
2634921
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Je- běící motor.
Nedělám si srandu. Prostě nějakou minutku po vypnutí motoru přestanou tahle hejbátka fungovat, tak nic nezkazí, kdy to bude dělat při sputěném motoru.
Jinak opravdu stačí krátce M a po něm dret 1 nebo 2 do zaznění tónu. Pouívám často, byla to podmínka výbavy při koupi auta.
Je- běící motor.
Nedělám si srandu. Prostě nějakou minutku po vypnutí motoru přestanou tahle hejbátka fungovat, tak nic nezkazí, kdy to bude dělat při sputěném motoru.
Jinak opravdu stačí krátce M a po něm dret 1 nebo 2 do zaznění tónu. Pouívám často, byla to podmínka výbavy při koupi auta.
|
|
08.11.2013 14:10 -
|
2635187
|
|
J.Cimrman
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Tak bouel přes vechny snahy jak doma tak v Citroenu v Poděbradech se nezadařilo. Asi je to vypnutý a muselo by se to připojit na diagnostiku a to znamená osm a devět set a tak asi to spojím a z nějakým případným jiným problémem a k němu dojde. J.C.
Tak bouel přes vechny snahy jak doma tak v Citroenu v Poděbradech se nezadařilo. Asi je to vypnutý a muselo by se to připojit na diagnostiku a to znamená osm a devět set a tak asi to spojím a z nějakým případným jiným problémem a k němu dojde. :nevim J.C.
|
|
17.07.2014 09:23 -
|
2715835
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Můe mě někdo potvrdit, e C5 III po faceliftu nemá pamět na polohu zpětných zrcátek? Polohu sedadla řidiče jsem si schopnej uloit a opět vyvolat, ale zrcátka jsou pořád v původní poloze a musím si je ručně nastavit. Díval jsem se do manuálu co mám v autě a tam o tom, e by si auto spolu se sedadlem pamatovalo i zrcátka (na rozdíl od manuálu co je kdispozici na netu) nic není.
Můe mě někdo potvrdit, e C5 III po faceliftu nemá pamět na polohu zpětných zrcátek? Polohu sedadla řidiče jsem si schopnej uloit a opět vyvolat, ale zrcátka jsou pořád v původní poloze a musím si je ručně nastavit. Díval jsem se do manuálu co mám v autě a tam o tom, e by si auto spolu se sedadlem pamatovalo i zrcátka (na rozdíl od manuálu co je kdispozici na netu) nic není.
|
|
17.07.2014 13:16 -
|
2715915
|
|
Jetik
|
Město: Mala Ida, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Nie. Ja mám C5 III z roku 2009 v exclusive výbave a na dverách vodiča 3 tlačítka (M,1,2). Po zapísaní do príslunej pamäte si to po natartovaní pamätá posledné nastavenie sedadla, vonkajích spätných zrkadiel a klimatizácie pred vypnutím motoru, respektíve po stisnutí prísluného spínača pamäte si prestaví polohu sedadla vodiča, vonkajie spätné zrkadlá a klimatizáciu do pozícií a stavu uloených v príslunej pamäti (teda 1, alebo 2).
Nie. Ja mám C5 III z roku 2009 v exclusive výbave a na dverách vodiča 3 tlačítka (M,1,2). Po zapísaní do príslunej pamäte si to po natartovaní pamätá posledné nastavenie sedadla, vonkajích spätných zrkadiel a klimatizácie pred vypnutím motoru, respektíve po stisnutí prísluného spínača pamäte si prestaví polohu sedadla vodiča, vonkajie spätné zrkadlá a klimatizáciu do pozícií a stavu uloených v príslunej pamäti (teda 1, alebo 2).
|
|
17.07.2014 13:47 -
|
2715962
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
No to vím, e tento ročník to umí. Jde mě o facelift C5 III s led denním svícením, tj. 2011 a novějí.
No to vím, e tento ročník to umí. Jde mě o facelift C5 III s led denním svícením, tj. 2011 a novějí.
|
|
17.07.2014 14:30 -
|
2715975
|
|
jruze
|
|
|
No řekl bych e se to chce podívat do charakteristiky vozu a tam je v jaké výbavě je to dané auto a pokud ty funkce má umět tak nemusí být jen správně nakonfigurované.
No řekl bych e se to chce podívat do charakteristiky vozu a tam je v jaké výbavě je to dané auto a pokud ty funkce má umět tak nemusí být jen správně nakonfigurované.;-)
|
|
17.07.2014 16:01 -
|
2716013
|
|
Georgie
|
|
|
VF7RWRHHACL526494
na .link. se píe:
ÚROVEŇ VÝBAVY VYÍ NÍZKÁ PLUS
DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA VNĚJ ZRC SKLOPNÉ ELEKTRICKÉ
OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE S PAMĚTÍ
U starích aut je tam to samý. Mám obavy, aby to nebyl stejnej případ etření jako u sklápění zrcátka při couvání.
VF7RWRHHACL526494
na http://service.citroen.com se píe:
ÚROVEŇ VÝBAVY VYÍ NÍZKÁ PLUS
DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA VNĚJ ZRC SKLOPNÉ ELEKTRICKÉ
OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE S PAMĚTÍ
U starích aut je tam to samý. Mám obavy, aby to nebyl stejnej případ etření jako u sklápění zrcátka při couvání.
|
|
22.07.2014 09:24 -
|
2717321
|
|
Georgie
|
|
|
Take včera mě bylo potvrzeno technikem v C&K v Brně, e od určitého OPR nemají nové C5 pamě na zrcátka. Nelze to ani nakonfigurovat v diagnostice, přísluná poloka chybí.
Tak tomu říkám super "vylepení" e nejsou třeba plynový vzpěry kapoty je sice smutný, ale protoe ji zvedám jednou za uherskej rok, tak nad tím mávnu rukou. Jene tohle je zrovna funkce, kterou pouívám několikrát za týden a pokadý budu akorát nas. e se mě sice nastaví sedadlo, ale zrcátka u ne.
Take včera mě bylo potvrzeno technikem v C&K v Brně, e od určitého OPR nemají nové C5 pamě na zrcátka. Nelze to ani nakonfigurovat v diagnostice, přísluná poloka chybí.
Tak tomu říkám super "vylepení" :-( e nejsou třeba plynový vzpěry kapoty je sice smutný, ale protoe ji zvedám jednou za uherskej rok, tak nad tím mávnu rukou. Jene tohle je zrovna funkce, kterou pouívám několikrát za týden a pokadý budu akorát nas. e se mě sice nastaví sedadlo, ale zrcátka u ne.
|
|
22.07.2014 11:21 -
|
2717346
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tak to se jim "povedlo". U těch novějích chybí prej víc takových vychytávek, třeba aut. osvětlení přihrádek ve dveřích. Jsem rád, e mám "starou" 08/2008, tam to jetě neidili
Tak to se jim "povedlo". U těch novějích chybí prej víc takových vychytávek, třeba aut. osvětlení přihrádek ve dveřích. Jsem rád, e mám "starou" 08/2008, tam to jetě neidili:-)
|
|
22.07.2014 12:18 -
|
2717363
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
tak ja mám tuím začiatok 2010 a pamä na späáky mám. Čo je ale nepochopitežné, nemám pamät na nastavenie polohy späáku pri spiatočke...
tak ja mám tuím začiatok 2010 a pamä na späáky mám. Čo je ale nepochopitežné, nemám pamät na nastavenie polohy späáku pri spiatočke...
|
|
22.07.2014 17:12 -
|
2717487
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Áno, viem.
Áno, viem.
|
|
22.07.2014 17:29 -
|
2717488
|
|
jumep
|
|
|
inac ak mas memorovane zrkadla tak by to teoreticky mohlo ist povodlit to sklapanie, ale nejsom si tym isty, tam narobili v tom taky chaos ze az
inac ak mas memorovane zrkadla tak by to teoreticky mohlo ist povodlit to sklapanie, ale nejsom si tym isty, tam narobili v tom taky chaos ze az
|
|
22.07.2014 21:09 -
|
2717581
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
ja ,mam auto 10/10 a nastavenie zrkadiel uz v pamati nema, tak isto ako naklopenie pri cuvani, nechapem preco ale ....
ja ,mam auto 10/10 a nastavenie zrkadiel uz v pamati nema, tak isto ako naklopenie pri cuvani, nechapem preco ale ....:nevim:-((((
|
|
22.07.2014 21:12 -
|
2717585
|
|
jumep
|
|
|
viem pochopit to zrkadlo - vie ho dokonale nahradit cuvacia kamera
memorovane sedacky a nenastavenie zrkadiel je ale pruser si myslim ...
viem pochopit to zrkadlo - vie ho dokonale nahradit cuvacia kamera
memorovane sedacky a nenastavenie zrkadiel je ale pruser si myslim ...
|
|
06.08.2014 14:02 -
|
2722545
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
sice "jen" c5 II, ale lo by "přidělat" paměti na sedadlo řidiče? Jsme dva různí řidiči (190 a 160 cm), a jeden po druhém máme vdy trochu problém nastavit si sedlo . lo by to? .
sice "jen" c5 II, ale lo by "přidělat" paměti na sedadlo řidiče? Jsme dva různí řidiči (190 a 160 cm), a jeden po druhém máme vdy trochu problém nastavit si sedlo :-((((. lo by to? :nevim.
|
|
06.08.2014 14:39 -
|
2722546
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
O tom mám silné pochybnosti. To kromě nějaké elektronické jednotky s pamětí a ovladači ve dveřích osahuje hlavně tuto fintu:
U kadého směru pohybu, a e jsem jich napočítal 7, musí kromě motoru být i nějaký potenciometr (snímač polohy), který řídící jednotce oznamuje aktuální polohu a tedy, zda má jetě hýbat motorem a kterým směrem. A toto musí být samozřejmě v té sedačce zabudováno.
Věděl jsem, e dcera 18 bude řídit a e jsme velmi různé postavy a pamě sedaček byla loni zásadním kritériem výběru auta.
O tom mám silné pochybnosti. To kromě nějaké elektronické jednotky s pamětí a ovladači ve dveřích osahuje hlavně tuto fintu:
U kadého směru pohybu, a e jsem jich napočítal 7, musí kromě motoru být i nějaký potenciometr (snímač polohy), který řídící jednotce oznamuje aktuální polohu a tedy, zda má jetě hýbat motorem a kterým směrem. A toto musí být samozřejmě v té sedačce zabudováno.
Věděl jsem, e dcera 18 bude řídit a e jsme velmi různé postavy a pamě sedaček byla loni zásadním kritériem výběru auta.
|
|
06.08.2014 21:42 -
|
2722607
|
|
jruze
|
|
|
Obávám se e to bude tak technicky náročné a řekl bych i neproveditelné a hlavně nerentabilní.Mám za to e je to ovládané přes BSI musel bych do schémat.
Obávám se e to bude tak technicky náročné a řekl bych i neproveditelné a hlavně nerentabilní.Mám za to e je to ovládané přes BSI:nevim musel bych do schémat.
|
|
07.08.2014 00:08 -
|
2722635
|
|
jumep
|
|
|
v BSI je moznost el. sedaciek, ale nikdy tam neboli motnovane, takze je to vsetko o tom ze si to cele vyrobit a bojim sa ze skutocne by to aj tak neslo sprevadzkovat, z nejakeho dovodu to tam proste nedali
v BSI je moznost el. sedaciek, ale nikdy tam neboli motnovane, takze je to vsetko o tom ze si to cele vyrobit a bojim sa ze skutocne by to aj tak neslo sprevadzkovat, z nejakeho dovodu to tam proste nedali
|
|
| |
|
|