25.10.2012 23:41 -
Pokrábaný display - oprava
|
2515374
|
|
Brety
|
Město: Střední čechy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Chvíli jsem váhal, zda zaloit nové vlákno. Ale nenael jsem ádný relevatní odkaz, tak snad nebudu ukamenován správcema .
Před cca 3 týdny jsem se stal majitelem "nové" C5 X7. Asi jediným problémem, který jsem zatím řeil, byl pokrábaný diplay "velké" navigace. A protoe i ostatní C5 v bazaru měly pokrábaný display (netuím čím to kdo čistil, nebo to je nějaký obecný pjoblém...) jedna praktická a kontrétní informace, co s tím. Trochu jsem "googlil" a nael na internetu pastu "DISPLEX" (display polish) za nějakých 250 káchlí, která skutečně funguje. Po cca 15 minutách jemného letění je display jako nový a leskne se "jak psí ko.." Tak snad to někomu pomůe
Chvíli jsem váhal, zda zaloit nové vlákno. Ale nenael jsem ádný relevatní odkaz, tak snad nebudu ukamenován správcema :-).
Před cca 3 týdny jsem se stal majitelem "nové" C5 X7. Asi jediným problémem, který jsem zatím řeil, byl pokrábaný diplay "velké" navigace. A protoe i ostatní C5 v bazaru měly pokrábaný display (netuím čím to kdo čistil, nebo to je nějaký obecný pjoblém...) jedna praktická a kontrétní informace, co s tím. Trochu jsem "googlil" a nael na internetu pastu "DISPLEX" (display polish) za nějakých 250 káchlí, která skutečně funguje. Po cca 15 minutách jemného letění je display jako nový a leskne se "jak psí ko.." Tak snad to někomu pomůe :-)
|
|
26.10.2012 20:13 -
Re: Pokrábaný display
|
2515564
|
|
STRUCTOR
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Čus vem, taky jsem nedávno koupil C5 x7, a větina navi byla pokrábaná, hledáním informací jsem nael, e a do modelu NaviDrive 3d, měla navi antireflexní vrstvu. Právě tato vrstrva utrpěla často pokození, dle výrobce nesprávným čitěním displeje. Vyletěním sice přijdete o tuto antireflexní (pokrábanou) vrstvu, ale displej pak vypadá jako nový.
Čus vem, taky jsem nedávno koupil C5 x7, a větina navi byla pokrábaná, hledáním informací jsem nael, e a do modelu NaviDrive 3d, měla navi antireflexní vrstvu. Právě tato vrstrva utrpěla často pokození, dle výrobce nesprávným čitěním displeje. Vyletěním sice přijdete o tuto antireflexní (pokrábanou) vrstvu, ale displej pak vypadá jako nový.
|
|
| |