21.10.2012 16:25 -
Malá proděrka v hadici vzduchu
|
2514343
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Ahoj, objevil jsem malou proděrku v hadici, co vede od motoru do velké hadice sání (obrázek). Evidentně je to prodřené od krytu motoru.
Jak moc to vadí? Stačí to něčím zalepit nebo radi spěchat s výměnou?
Kontrolní otázka: K čemu tahle hadice slouí?
Ahoj, objevil jsem malou proděrku v hadici, co vede od motoru do velké hadice sání (obrázek). Evidentně je to prodřené od krytu motoru.
Jak moc to vadí? Stačí to něčím zalepit nebo radi spěchat s výměnou?
Kontrolní otázka: K čemu tahle hadice slouí?:)
Přílohy: hadice.jpg ( 1175310b ) - |
|
21.10.2012 18:55 -
Re: Malá proděrka v hadici vzduchu
|
2514388
|
|
jumep
|
|
|
je to odvetravacia hadica z vyparniku olejoveho do sania
zabezpec aby sa tam nedostala spina, inak to nevadi, resp. vadi to v tom ze ti to zakyda od oleja cely motor
je to odvetravacia hadica z vyparniku olejoveho do sania
zabezpec aby sa tam nedostala spina, inak to nevadi, resp. vadi to v tom ze ti to zakyda od oleja cely motor
|
|
21.10.2012 21:44 -
|
2514461
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Objel jsem to vulkanizační páskou - sedne jak ulitá.
Jen to bude potřeba stabilizovat, protoe ta hadice se dotýká krytu motoru, take je to potřeba obmotat bytelněji, nebo se to prodře znova.
Díky, m
Objel jsem to vulkanizační páskou - sedne jak ulitá.
Jen to bude potřeba stabilizovat, protoe ta hadice se dotýká krytu motoru, take je to potřeba obmotat bytelněji, nebo se to prodře znova.
Díky, m
|
|
21.10.2012 22:44 -
|
2514477
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mám obavy, e tu vulkanizační pásku ti olej brzy rozpustí. Omotej to jetě nějakou textilní, aby se to po rozleptání neslouplo.
Mám obavy, e tu vulkanizační pásku ti olej brzy rozpustí. Omotej to jetě nějakou textilní, aby se to po rozleptání neslouplo.
|
|
21.10.2012 22:49 -
|
2514479
|
|
jumep
|
|
|
osobne si myslim ze dalsi priklad pritlacaneho dekla na motore a roztrhane gumy ....
cize vymenit tie a nezatlacat ten dekel, potom to cele bude vyssie a nebude drat hadicu a ine suciastky
osobne si myslim ze dalsi priklad pritlacaneho dekla na motore a roztrhane gumy ....
cize vymenit tie a nezatlacat ten dekel, potom to cele bude vyssie a nebude drat hadicu a ine suciastky
|
|
| |