01.10.2012 19:46 -
Funkce dvou sahar na chladiči / C5 III
|
2509398
|
|
tlaskal
|
Město: Bleno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Ahoj vem,
hledám a asi nenacházím odpověď.
Pořídil jsem C5 2009 2,2hdi a u chladiče se nachází dva kusy sahary.
Byl jsem v ATU nechat doplnit klimu a bylo mi řečeno, e musí beet obě sahary při sputěné klimě naráz.
V citroenu jeden mechanik tvrdí to stejné, druhý, e a při určité teplotě (venkovní či motoru, nevím)
Můete mi prosím někdo objasnit tuto záleitost?
Ta druhá sahara někdy v minulosti běhala, protoe jsem měnil lanko ke kapotě, které od ní bylo prodřené(vypadlo z dráčku).
Nevím si rady a diagnostikou prý mohou dát povel jedné sahaře pak druhé aby se rozeběhla.
Ale v HK za toto chtějí 750,- a to klidně dám, ale a budu přesvědčen, e to má být tak jak říkájí.
Děkuji
Ahoj vem,
hledám a asi nenacházím odpověď.
Pořídil jsem C5 2009 2,2hdi a u chladiče se nachází dva kusy sahary.
Byl jsem v ATU nechat doplnit klimu a bylo mi řečeno, e musí beet obě sahary při sputěné klimě naráz.
V citroenu jeden mechanik tvrdí to stejné, druhý, e a při určité teplotě (venkovní či motoru, nevím)
Můete mi prosím někdo objasnit tuto záleitost?
Ta druhá sahara někdy v minulosti běhala, protoe jsem měnil lanko ke kapotě, které od ní bylo prodřené(vypadlo z dráčku).
Nevím si rady a diagnostikou prý mohou dát povel jedné sahaře pak druhé aby se rozeběhla.
Ale v HK za toto chtějí 750,- a to klidně dám, ale a budu přesvědčen, e to má být tak jak říkájí.
Děkuji:palec
|
|
01.10.2012 19:58 -
Re: Funkce dvou sahar na chladiči / C5 III
|
2509400
|
|
jumep
|
|
|
sahary su napajane jedna z megapoistiek BSM a druha ma svoju poistku a je pripojena niekde k baterke
obe su este odpajane relatkami
v x7 ti presne umiestnenie tychto veci nepoviem
obe su spustane z jedneho signalu z riadiacky motora, tocit sa musia spolu a rovnakou rychlostou - z toho vypaliva ze diagnostikou povel jednej dat nemozu
cize bud mas zlu samotnu saharu, poistku alebo relatko
sahary su napajane jedna z megapoistiek BSM a druha ma svoju poistku a je pripojena niekde k baterke
obe su este odpajane relatkami
v x7 ti presne umiestnenie tychto veci nepoviem
obe su spustane z jedneho signalu z riadiacky motora, tocit sa musia spolu a rovnakou rychlostou - z toho vypaliva ze diagnostikou povel jednej dat nemozu
cize bud mas zlu samotnu saharu, poistku alebo relatko
|
|
01.10.2012 20:00 -
|
2509401
|
|
tlaskal
|
Město: Bleno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Děkuji za rychlou odpověď.
a jak to vechno mám v Hradci Králové zjistit?
Děkuji
Děkuji za rychlou odpověď.
a jak to vechno mám v Hradci Králové zjistit?
Děkuji
|
|
01.10.2012 20:04 -
|
2509404
|
|
jumep
|
|
|
tak ze si skontrolujes poistky a kabelaz / relatka
tak ze si skontrolujes poistky a kabelaz / relatka
|
|
01.10.2012 20:05 -
|
2509405
|
|
tlaskal
|
|
|
Díky, přeci jenom jsem kancelářský typ a ruce na lachtana.
Díky, přeci jenom jsem kancelářský typ a ruce na lachtana. :-d
|
|
| |