| | |
26.01.2014 22:39 -
Re: C3 elektrika
|
2662532
|
|
jumep
|
|
|
C3 to ma ako C5 1, tj. regulator v kureni a ventilator je len motor
C3 to ma ako C5 1, tj. regulator v kureni a ventilator je len motor
|
|
27.01.2014 10:20 -
|
2662648
|
|
jumep
|
|
|
neni to u podlahy ale tak v polovicke, ta c3 co tu bola uz mala odstrojene tie plasty dole takze som sa k tomu dostal ale je to zhruba na urovni palubovky a ano, nemusis vytahovat ventilator
neni to u podlahy ale tak v polovicke, ta c3 co tu bola uz mala odstrojene tie plasty dole takze som sa k tomu dostal ale je to zhruba na urovni palubovky a ano, nemusis vytahovat ventilator
|
|
27.01.2014 13:28 -
|
2662729
|
|
halford1
|
|
|
Tak u vím co znamená kdy někdo řekne "MÁM SMÍENÉ POCITY". Kdy se konečně rozhoupu něco udělat ( ten regulační modul ), se kterým jste se mi vichni zůčastnění rozhodli pomoci za co Vám patří neskonalé DÍKY (jumep, jruze, a dalí...) a polopaticky mi ve vysvětlit tak vylezu z baráku. Na autě 20 čísel sněhu a jetě se k němu probojovat. Odházím si cestu ometu auto. Nastartuju ho aby se alespoň troičku zahřálo a jdu dělat debordelizaci do garáe abych se tam veel, Po debordelizaci vyjdu ven a co nevidím. Auto je úplně bez sněhu a ten VENTILÁTOR NORMÁLNÉ FUNGUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak to jsou ROZPORUPLNÉ POCITY......................
JETĚ JEDNOU VEM VELIKÉ DĚKUJI
Tak u vím co znamená kdy někdo řekne "MÁM SMÍENÉ POCITY". Kdy se konečně rozhoupu něco udělat ( ten regulační modul ), se kterým jste se mi vichni zůčastnění rozhodli pomoci za co Vám patří neskonalé DÍKY (jumep, jruze, a dalí...) a polopaticky mi ve vysvětlit tak vylezu z baráku. Na autě 20 čísel sněhu a jetě se k němu probojovat. Odházím si cestu ometu auto. Nastartuju ho aby se alespoň troičku zahřálo a jdu dělat debordelizaci do garáe abych se tam veel, Po debordelizaci vyjdu ven a co nevidím. Auto je úplně bez sněhu a ten VENTILÁTOR NORMÁLNÉ FUNGUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak to jsou ROZPORUPLNÉ POCITY......................
JETĚ JEDNOU VEM VELIKÉ DĚKUJI:palec
|
|
27.01.2014 14:03 -
|
2662738
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Neboj. A se regulátor dostatečně prohřeje, tak zase přestane fungovat.
Neboj. A se regulátor dostatečně prohřeje, tak zase přestane fungovat.
|
|
27.01.2014 14:19 -
|
2662757
|
|
jumep
|
|
|
bude tam klasicky studenak niekde a ono to dlho nevydrzi
jo a nie kastlik ale dolny plast ...
este taka zasadna otazka, C3 ci C3 2 ?
bude tam klasicky studenak niekde a ono to dlho nevydrzi
jo a nie kastlik ale dolny plast ...
este taka zasadna otazka, C3 ci C3 2 ?
|
|
27.01.2014 14:33 -
|
2662764
|
|
jumep
|
|
|
to bude najskor c3 2, takze som typoval spravne
je to niekde v mieste kde ukazuje pismeno A
ten tapec (7) by mal ist dole a potom by si sa k tomu mal dostat
neviem ci su dole pod tym nejake nejake plasty okolo tunela, ak nie tak nic viac
to bude najskor c3 2, takze som typoval spravne
je to niekde v mieste kde ukazuje pismeno A
ten tapec (7) by mal ist dole a potom by si sa k tomu mal dostat
neviem ci su dole pod tym nejake nejake plasty okolo tunela, ak nie tak nic viac
Přílohy: 00090576.jpg ( 98807b ) - |
|
26.04.2014 12:07 -
|
2690415
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
jruze napsal(a): C5 jednotky se dají nahodit zpět(pořád dokola - neomezeně) mám na to člověka.A mne omrzí koukat na servis a hláku tak to nechám nahodit i u sebe(bohuel mi utekl program který to umí a nemůu najít ten inzerát.
Povedlo se sehnat ten program a návod jak reaktivovat jednotku? Taky mám vystřelený airbag.
Povedlo se sehnat ten program a návod jak reaktivovat jednotku? Taky mám vystřelený airbag.
|
|
26.04.2014 12:16 -
|
2690417
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Je toto pouitelné pro Citroen?
.link.
Je toto pouitelné pro Citroen?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=3275&postdays=0&postorder=asc&start=0
|
|
26.04.2014 18:34 -
|
2690566
|
|
jumep
|
|
|
experimentujte ked viete co robite, hlavne s brzdami a airbagmi sa to oplati .....
experimentujte ked viete co robite, hlavne s brzdami a airbagmi sa to oplati .....
|
|
| |
|
|