13.09.2012 12:54 -
Uzamčená Xantia
|
2505082
|
|
Kugy
|
Město: Ostrov, Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Dobrý den, mám Citroen Xantia 2.0 HDI BREAK .
A stala se mi nemilá událost. Odjel jsem na dovolenou a s autem jsem cca 3 týdny nejezdil ( stálo na místě). Včera jsem chtěl od auta a zjistil jsem e nereaguje na dálkové ovládání mého klíče, el jsem tedy domů pro druhý klíč ( méně uívaný) a ten samí problém auto nereaguje na otevření. Máte někdo zkuenosti jak vyřeit tento problém? Přijde mi divné e by se v obou klíčích vybili baterie najednou...spí bych řekl e bude slabá autobaterie ( 3 roky stará) ale jak se k ní dostat ??? Kdy model Citroen Xantia 2.0 HDI BREAK se dá otevřít pouze dálkovým ovládání pokud já vím...kdy se toti klíč strčí do zámku do dveří můete točit jak chcete nic neotevřete pač tam zámek není....
Budu rád za jakoukoliv radu či zkuenost děkuji
Dobrý den, mám Citroen Xantia 2.0 HDI BREAK .
A stala se mi nemilá událost. Odjel jsem na dovolenou a s autem jsem cca 3 týdny nejezdil ( stálo na místě). Včera jsem chtěl od auta a zjistil jsem e nereaguje na dálkové ovládání mého klíče, el jsem tedy domů pro druhý klíč ( méně uívaný) a ten samí problém auto nereaguje na otevření. Máte někdo zkuenosti jak vyřeit tento problém? Přijde mi divné e by se v obou klíčích vybili baterie najednou...spí bych řekl e bude slabá autobaterie ( 3 roky stará) ale jak se k ní dostat ??? Kdy model Citroen Xantia 2.0 HDI BREAK se dá otevřít pouze dálkovým ovládání pokud já vím...kdy se toti klíč strčí do zámku do dveří můete točit jak chcete nic neotevřete pač tam zámek není....
Budu rád za jakoukoliv radu či zkuenost děkuji :-(
|
|
13.09.2012 13:13 -
Re: Uzamčená Xantia
|
2505084
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
U XM se mi stalo něco podobného. Klíče se taky protáčely v zámku, ale nakonec se mi podařilo auto otevřít klíčem, různě jsem ho nakláněl apod. Zámky tam podle mě jsou i u Xantie, ale nepouíváním přestanou fungovat. Případně zkusit zámek u kufru.
U XM se mi stalo něco podobného. Klíče se taky protáčely v zámku, ale nakonec se mi podařilo auto otevřít klíčem, různě jsem ho nakláněl apod. Zámky tam podle mě jsou i u Xantie, ale nepouíváním přestanou fungovat. Případně zkusit zámek u kufru.
|
|
13.09.2012 13:18 -
|
2505085
|
|
milda67
|
|
|
protáčí se ti vloka,poslal jsem ti SZ jak se dostat dovnitř.Jinak dvojková xantie nemá zámek na kufru ani u spolujezdce,jediný je u řidiče.U tenkrát se etřilo
protáčí se ti vloka,poslal jsem ti SZ jak se dostat dovnitř.Jinak dvojková xantie nemá zámek na kufru ani u spolujezdce,jediný je u řidiče.U tenkrát se etřilo:-)
|
|
13.09.2012 13:37 -
|
2505092
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
jj, X2 má u zámok len u vodiča a ak nie je pokazený, dá sa pekne otvori. Sem-tam sa oplatí strieknu ho WD-čkom.
jj, X2 má u zámok len u vodiča a ak nie je pokazený, dá sa pekne otvori. Sem-tam sa oplatí strieknu ho WD-čkom.
|
|
13.09.2012 15:31 -
|
2505118
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
A proto já si jednou za čas odpustím "zamachrování" dálkou a otevřu klíčkem.. Dělal jsem to tak u vech aut a nikdy se mi se zámkem nic nestalo..
A proto já si jednou za čas odpustím "zamachrování" dálkou a otevřu klíčkem.. ;-) Dělal jsem to tak u vech aut a nikdy se mi se zámkem nic nestalo.. ;-)
|
|
13.09.2012 17:07 -
|
2505132
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já mám dvojku xantii a zámky má v obou dveřích, a oba jsou v pr....
Mám jetě náhradní klíče bez dálkového ovládání a ty nejsou asi tak ooupané, tak s nimi zámky zatím jdou otevřít. Také se mi jednou stalo e jsem se v Kauflandu na parkoviti nemohl dostat do auta s nákupem. Vyměnil jsem baterku a nic. Tak jsem jel domů taxíkem pro druhý klíč a pak k autoelektrikáři se zeptat co s tím.Řekl mi e oprava bude draí ne montá nové dálky na přívěku.Natěstí to tam neměl skladem tak mi to hned neudělal.Protoe pak jsem někde četl, e se má dát klíč do zapalování a teď u přesně nevím jestli zmačknout obě tlačítka najednou a dret asi 5-10 vteřin nebo po jednom. Ale myslím e obě, e se to nějak zaktivuje. Nic se nedělo tak jsem si řekl koda a vystoupil.Ze starého zvyku jsem chtěl zamknout dálkou a světe div se ono se to zamklo! Od té doby to zase chodí dobře ale pro jistotu mám na klíčích jetě ten obyčejný klíč kdyby zase někdy...Ten postup na aktivaci je popsán někde v xantia klubu
Já mám dvojku xantii a zámky má v obou dveřích, a oba jsou v pr....:-d
Mám jetě náhradní klíče bez dálkového ovládání a ty nejsou asi tak ooupané, tak s nimi zámky zatím jdou otevřít. Také se mi jednou stalo e jsem se v Kauflandu na parkoviti nemohl dostat do auta s nákupem;-). Vyměnil jsem baterku a nic:-((((. Tak jsem jel domů taxíkem pro druhý klíč a pak k autoelektrikáři se zeptat co s tím.Řekl mi e oprava bude draí ne montá nové dálky na přívěku.Natěstí to tam neměl skladem tak mi to hned neudělal.Protoe pak jsem někde četl, e se má dát klíč do zapalování a teď u přesně nevím jestli zmačknout obě tlačítka najednou a dret asi 5-10 vteřin nebo po jednom. Ale myslím e obě, e se to nějak zaktivuje. Nic se nedělo tak jsem si řekl koda a vystoupil.Ze starého zvyku jsem chtěl zamknout dálkou a světe div se ono se to zamklo! Od té doby to zase chodí dobře ale pro jistotu mám na klíčích jetě ten obyčejný klíč kdyby zase někdy...Ten postup na aktivaci je popsán někde v xantia klubu
|
|
| |