| | |
26.03.2016 00:17 -
Re: Tané zařízení - montá
|
2932973
|
|
Hanz 397
|
|
|
Já jsem to pochopil tak,e elektrika je sice pro C5,ale ne original,ale nějaká uni,vhodná pro C5...
Pokud to tak je,tak můe být vadná ta jednotka... U jsem to párkrát viděl. A nebo prostě jen, i přes vekerá ujitění dodavatele,prostě vhodná není...
Já jsem to pochopil tak,e elektrika je sice pro C5,ale ne original,ale nějaká uni,vhodná pro C5...
Pokud to tak je,tak můe být vadná ta jednotka... U jsem to párkrát viděl. A nebo prostě jen, i přes vekerá ujitění dodavatele,prostě vhodná není...
|
|
26.03.2016 00:22 -
|
2932974
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
A numůe mít problém v jednotce ( krabičce ) pod levým tapecem v kufru? Měl jsem s ní také problém, v záruce jsem reklamoval a dostal novou.
A numůe mít problém v jednotce ( krabičce ) pod levým tapecem v kufru? Měl jsem s ní také problém, v záruce jsem reklamoval a dostal novou. :nevim
|
|
26.03.2016 06:47 -
|
2932979
|
|
Faňas
|
Město: Ostrov nad Ohří, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Take odpojení aku nepomohlo. Půjdu na diagnostiku.
Ta elektrika na tané není zapojena, jsou pouze nacvakané svorky.
Take odpojení aku nepomohlo. Půjdu na diagnostiku.
Ta elektrika na tané není zapojena, jsou pouze nacvakané svorky.
|
|
26.03.2016 08:22 -
|
2932996
|
|
Faňas
|
Město: Ostrov nad Ohří, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Nevíte někdo o nějakém dobrém auto elektrikáři v okolí K. Varů, který by si s mým problémem poradil?
Nevíte někdo o nějakém dobrém auto elektrikáři v okolí K. Varů, který by si s mým problémem poradil?
|
|
26.03.2016 10:14 -
|
2933005
|
|
Faňas
|
|
|
Take dnes jsem jetě zjistil, e palubní počítač hlásí chybu DIRECTION INDICATOR(S) FAULTY, přes google mi to přeloilo "Ukazatel směru (je) vadná". Tahle hláka se mi občas objevila po odemčení auta a blinkry blikaly rychleji, po sputění pravého i levého blinkru se to pak po chvíli ustálilo a fungovalo nadále normálně, někdy se mi i stalo, e spustil alarm, ale nevím jestli to bylo v souvislosti s těmi blinkry. Nicméně, teď mi nesvítí pravý zadní blinkr a nejde alarm, tempomat zase funguje.
Take dnes jsem jetě zjistil, e palubní počítač hlásí chybu DIRECTION INDICATOR(S) FAULTY, přes google mi to přeloilo "Ukazatel směru (je) vadná". Tahle hláka se mi občas objevila po odemčení auta a blinkry blikaly rychleji, po sputění pravého i levého blinkru se to pak po chvíli ustálilo a fungovalo nadále normálně, někdy se mi i stalo, e spustil alarm, ale nevím jestli to bylo v souvislosti s těmi blinkry. Nicméně, teď mi nesvítí pravý zadní blinkr a nejde alarm, tempomat zase funguje.
|
|
26.03.2016 21:37 -
|
2933246
|
|
jumep
|
|
|
to hlasi chybu smeroviek
odpoj to z tych kablov a potom to skus
to hlasi chybu smeroviek
odpoj to z tych kablov a potom to skus
|
|
30.03.2016 16:07 -
|
2934392
|
|
Faňas
|
|
|
Problém vyřeen. Opraveno v servisu.
Problém vyřeen. Opraveno v servisu.
|
|
30.03.2016 22:59 -
|
2934632
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no ono to tu bylo napsane jen to nekdo promazal jak uz to tady chodi
no ono to tu bylo napsane jen to nekdo promazal jak uz to tady chodi
|
|
31.03.2016 17:09 -
|
2935017
|
|
ivanivan
|
|
|
pro faňas : vdy je dobré napsat řeení problému pro ostatní. Můe to potkat i nás . Neboj, nikdo se tu nikomu nesměje, kdy udělá blbost .
pro faňas : vdy je dobré napsat řeení problému pro ostatní. Můe to potkat i nás :nevim . Neboj, nikdo se tu nikomu nesměje, kdy udělá blbost :palec .
|
|
16.09.2017 09:38 -
Re: Tané zařízení - senzory - redukce 13/7 - funkce
|
3095321
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Ahoj, včera jsem poprvé zapřáhl přívěs na mou C5 s org. modulem tZ. přes redukci zásuvky 13/7 A mám pár dotazů. Při zpátečce ce nevypnou zadní čidla a vřetí, je to vlastnost nebo chyba? Potom jsem na chvilku odpojil vlek a nechal redukci v zásuvce. Blinkry po pouití nahlásiy závadu (árovku) a blikaly zrychleně. To jsem si řekl e jsem blb a zapoměl vyndat zásuvku. Jene za chvilku autu dolo e asi nenám přívěs připojenej a OK. To mě C5 zkouí nebo má vrozenou inteligenci napravovat skerózu obsluhy? Po zvovu připojení přívěsu se zdá ve OK
Ahoj, včera jsem poprvé zapřáhl přívěs na mou C5 s org. modulem tZ. přes redukci zásuvky 13/7 A mám pár dotazů. Při zpátečce ce nevypnou zadní čidla a vřetí, je to vlastnost nebo chyba? Potom jsem na chvilku odpojil vlek a nechal redukci v zásuvce. Blinkry po pouití nahlásiy závadu (árovku) a blikaly zrychleně. To jsem si řekl e jsem blb a zapoměl vyndat zásuvku. Jene za chvilku autu dolo e asi nenám přívěs připojenej a OK. To mě C5 zkouí nebo má vrozenou inteligenci napravovat skerózu obsluhy? Po zvovu připojení přívěsu se zdá ve OK
|
|
16.09.2017 12:07 -
|
3095322
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Me se s origo zarizenim taky nevypinaji cidla a stve me to.
Me se s origo zarizenim taky nevypinaji cidla a stve me to.
|
|
16.09.2017 12:10 -
|
3095323
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
sumi napsal(a): Ahoj, včera jsem poprvé zapřáhl přívěs na mou C5 s org. modulem tZ. přes redukci zásuvky 13/7 A mám pár dotazů. Při zpátečce ce nevypnou zadní čidla a vřetí, je to vlastnost nebo chyba? Potom jsem na chvilku odpojil vlek a nechal redukci v zásuvce. Blinkry po pouití nahlásiy závadu (árovku) a blikaly zrychleně. To jsem si řekl e jsem blb a zapoměl vyndat zásuvku. Jene za chvilku autu dolo e asi nenám přívěs připojenej a OK. To mě C5 zkouí nebo má vrozenou inteligenci napravovat skerózu obsluhy? Po zvovu připojení přívěsu se zdá ve OK
Mám bosal odjímatelný taný se zaklopnou zasuvkou na I. serii, . Blinkry se chovají normalne i s redukcí. Pokud nezaklopím zasuvku zpět, couvaky pití a neměří.
Mám bosal odjímatelný taný se zaklopnou zasuvkou na I. serii, . Blinkry se chovají normalne i s redukcí. Pokud nezaklopím zasuvku zpět, couvaky pití a neměří.
|
|
17.09.2017 18:58 -
|
3095543
|
|
jumep
|
|
|
nemylit si C5 1 a C5 2
C5 2 by malo byt o konfiguracii a tie smerovky by mali suvisiet s tym ze to na tlacitku rozoznava pripojenu zasuvku (redukciu), kazdopadne ak si dobre pamatam tak to zadne senzory vypinalo
nemylit si C5 1 a C5 2
C5 2 by malo byt o konfiguracii a tie smerovky by mali suvisiet s tym ze to na tlacitku rozoznava pripojenu zasuvku (redukciu), kazdopadne ak si dobre pamatam tak to zadne senzory vypinalo
|
|
03.05.2018 10:47 -
|
3154775
|
|
sivock
|
|
|
Zdravím,
dnes jsem se od Citroen Peugeot Domanský dozvěděl (Intensys informaci potvrdil), e svazek 9428 C9 se ji nevyrábí, není skladem na ádné pobočce a tudí mi ho nedokáí dodat. Nevíte o nějaké druhovýrobě která v C5 facelift funguje a nebude dělat neplechu? Tedy e odpojí sensory, nebude hlásit chyby atd.
Ideální případ by byl, kdyby se přísluná jednotka dala zapojit na originální konektor pod levým deklem v kufru, v horím případě nakonektorovat k této přípravě na tané (tahání svazku ze světel apod. se mi nechce u z důvodu vaich zkueností).
V nabídce je nepřeberné mnoství těchto jednotek, někteří prodejci vak píí, e konfigurace (povolení taného) v BSI není potřeba.
Edit: teď jsem objevil tyto dvě jednotky, kde píí e je jako originál, připojí se na stávající svazek - máte s nimi někdo zkuenosti?
.link. - 7 pin
.link. - 13 pin
Zdravím,
dnes jsem se od Citroen Peugeot Domanský dozvěděl (Intensys informaci potvrdil), e svazek 9428 C9 se ji nevyrábí, není skladem na ádné pobočce a tudí mi ho nedokáí dodat. Nevíte o nějaké druhovýrobě která v C5 facelift funguje a nebude dělat neplechu? Tedy e odpojí sensory, nebude hlásit chyby atd.
Ideální případ by byl, kdyby se přísluná jednotka dala zapojit na originální konektor pod levým deklem v kufru, v horím případě nakonektorovat k této přípravě na tané (tahání svazku ze světel apod. se mi nechce u z důvodu vaich zkueností).
V nabídce je nepřeberné mnoství těchto jednotek, někteří prodejci vak píí, e konfigurace (povolení taného) v BSI není potřeba.
Edit: teď jsem objevil tyto dvě jednotky, kde píí e je jako originál, připojí se na stávající svazek - máte s nimi někdo zkuenosti?
https://www.tazne-zarizeni-vamot.cz/elektroinstalace/citroen/elektroinstalace%20citroen/ - 7 pin
https://www.tazne-zarizeni-vamot.cz/elektroinstalace/citroen/elektroinstalace-citroen-berlingo-c2-c3-c4-c5-c6-c8-jumpy/ - 13 pin
|
|
03.05.2018 19:46 -
|
3154887
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Ano, mam HAK-POL na X7. ádné problémy, nevidím důvod kupovat za čtyrnásobek origo Citroen. Vdy je nutná konfigurace v BSI
Ano, mam HAK-POL na X7. ádné problémy, nevidím důvod kupovat za čtyrnásobek origo Citroen. Vdy je nutná konfigurace v BSI
|
|
03.05.2018 21:02 -
|
3154901
|
|
jumep
|
|
|
jednotka samotna je rovnaka
potrebujes akurat kabelaz, treba si vybrat dostatocne dlhu (myslim ze X7 bude pasovat)
jednotka samotna je rovnaka
potrebujes akurat kabelaz, treba si vybrat dostatocne dlhu (myslim ze X7 bude pasovat)
|
|
| |
|
|