| | |
18.10.2014 12:39 -
Re: Tané zařízení - montá C5 III kombi
|
2742400
|
|
maha007
|
Město: Slatiňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 24 |
|
|
potřebuji připojit 13 pol zásuvku k tanému a jedinou zásuvku co jsem nael tak doní jde asi 6 kabelů jeden siloví can zběrnice a jetě dva nebo tři kabely
je to ta správná zásuvka vkufru vlevo pod lampičkou
a jestli dobře chápu tak citroen dodává origo kabelá i s jednotkou co to stojí pokud to není nic astronomického tak koupím origo a nechám to udělat v citroenu at mám klid
za radu děkuji
potřebuji připojit 13 pol zásuvku k tanému a jedinou zásuvku co jsem nael tak doní jde asi 6 kabelů jeden siloví can zběrnice a jetě dva nebo tři kabely
je to ta správná zásuvka vkufru vlevo pod lampičkou
a jestli dobře chápu tak citroen dodává origo kabelá i s jednotkou co to stojí pokud to není nic astronomického tak koupím origo a nechám to udělat v citroenu at mám klid
za radu děkuji
|
|
18.10.2014 13:16 -
Re: Tané zařízení - montá
|
2742409
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
nestačí koupit redukci z 6 na 13?
nestačí koupit redukci z 6 na 13?
|
|
18.10.2014 14:19 -
|
2742411
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Redukce stačí,dříve jsem jí hodně pouíval a ve v pohodě,akorát při koupi dej pozor a nekoupí obrácenou ne potřebuje.
Redukce stačí,dříve jsem jí hodně pouíval a ve v pohodě,akorát při koupi dej pozor a nekoupí obrácenou ne potřebuje. ;-)
|
|
18.10.2014 15:03 -
|
2742418
|
|
maha007
|
Město: Slatiňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 24 |
|
|
ne potřebuji 13 na karavan
ne potřebuji 13 na karavan
|
|
18.10.2014 17:26 -
|
2742447
|
|
maha007
|
|
|
momentálaně nemám vubec nic tak koumu co mám řeit jestli origo kabelá nebo nějakou universální
karavan má vlastní akumulátor a ledničku na 12v jene lednička má velký odběr tak je potřeba za jízdy napájet z vozu a né z vestavěné baterky ta utáhne ledničku pár hodin ale pak nemá čím svítit a netečeti voda lednička v kempu mue běet na plyn za jízdy ne, v kadém kempu není přípojka na 220v
momentálaně nemám vubec nic tak koumu co mám řeit jestli origo kabelá nebo nějakou universální
karavan má vlastní akumulátor a ledničku na 12v jene lednička má velký odběr tak je potřeba za jízdy napájet z vozu a né z vestavěné baterky ta utáhne ledničku pár hodin ale pak nemá čím svítit a netečeti voda lednička v kempu mue běet na plyn za jízdy ne, v kadém kempu není přípojka na 220v
|
|
18.10.2014 18:00 -
|
2742451
|
|
Hanz 397
|
|
|
maha007 napsal(a): momentálaně nemám vubec nic tak koumu co mám řeit jestli origo kabelá nebo nějakou universální
Určitě kup originál. Není o tolik draí,jak psal Jarda-je tam příprava,take "jen zacvakne a tahá",je to diagnostikovatelný a není tam skoro ádná pravděpodobnost,e ti to bude dělat bordel v elektrice,jako kdy univerzál píchne,kam nemá
Určitě kup originál. Není o tolik draí,jak psal Jarda-je tam příprava,take "jen zacvakne a tahá",je to diagnostikovatelný a není tam skoro ádná pravděpodobnost,e ti to bude dělat bordel v elektrice,jako kdy univerzál píchne,kam nemá ;-)
|
|
18.10.2014 18:04 -
|
2742453
|
|
maha007
|
|
|
ok obědnám origo
ok obědnám origo
|
|
18.10.2014 19:08 -
|
2742491
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tady najde spoustu rad jak na elektro do karavanu a pak zjistí, e 12V nic moc a pojede na plyn i za jízdy - umoňuje to speciální ventil: 5. příspěvek zde: .link.
tady najde spoustu rad jak na elektro do karavanu a pak zjistí, e 12V nic moc a pojede na plyn i za jízdy - umoňuje to speciální ventil: 5. příspěvek zde: http://www.caravan24.cz/forum/viewthread.php?thread_id=3293 ;-)
|
|
20.10.2014 10:55 -
|
2743497
|
|
maha007
|
|
|
take v Citroenu mají do konce roku slevu 30% na díly tak ten svazek na tané stojí pouhých 3400kč take není co řeitv super cena a je to namontované za rřicet minut sevím vudy
take v Citroenu mají do konce roku slevu 30% na díly tak ten svazek na tané stojí pouhých 3400kč take není co řeitv super cena a je to namontované za rřicet minut sevím vudy
|
|
06.02.2015 07:48 -
|
2782382
|
|
maty
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Prosím o radu, kterou jsem na foru nikde nenalezl. Mám nedávno zakoupený málo jetý C5 break r.v. 2003 s originálním parkovacím asistentem. Chci si zakoupit (i starí) tané zařízení s odnímatelným bajonetem. Legislativně si s tím poradím, ale nevím zda potřebují komunikační krabičku k zásuvce, či nikoliv a zda nejde sehnat na trochu lidtějí peníze?
- Dříve jsem po mnoho let vlastnil Xantii 2,0HDI, která měla ve výbavě snad skoro ve a nějak zjiuji, e byla na údrbu rozhodně jednoduí...
Prosím o radu, kterou jsem na foru nikde nenalezl. Mám nedávno zakoupený málo jetý C5 break r.v. 2003 s originálním parkovacím asistentem. Chci si zakoupit (i starí) tané zařízení s odnímatelným bajonetem. Legislativně si s tím poradím, ale nevím zda potřebují komunikační krabičku k zásuvce, či nikoliv a zda nejde sehnat na trochu lidtějí peníze?
- Dříve jsem po mnoho let vlastnil Xantii 2,0HDI, která měla ve výbavě snad skoro ve a nějak zjiuji, e byla na údrbu rozhodně jednoduí... ;-)
|
|
06.02.2015 08:19 -
|
2782386
|
|
maty
|
|
|
Děkuji, to je super zpráva. Mám sehnanou krabičku (Anhanger Blinkuberwachung 12V 321106 PAG GF30) která je ale je ale pro auta bez senzoru...
Najdu někde u světěl originál vývod, nebo budu muset letovat, buírkovat? Máte někdo případné zapojení na tento vývod? Budu tam dávat 13 pólovou zásuvku, doma mám ve na tento druh. Jen někde sehnat to tané, které teď nikde na vrakáčích nemají...
Děkuji, to je super zpráva. Mám sehnanou krabičku (Anhanger Blinkuberwachung 12V 321106 PAG GF30) která je ale je ale pro auta bez senzoru...
Najdu někde u světěl originál vývod, nebo budu muset letovat, buírkovat? Máte někdo případné zapojení na tento vývod? Budu tam dávat 13 pólovou zásuvku, doma mám ve na tento druh. Jen někde sehnat to tané, které teď nikde na vrakáčích nemají...
|
|
06.02.2015 09:47 -
|
2782397
|
|
jumep
|
|
|
original kabelaz ma konektory na svetla (prepaja sa tade) a relatko s odpajanim hmloviek a senzorov po zapichnuti zasuvky
cenovo ta kabelas nebola ani taka hrozne draha pri porovnani s inymi vecami, ak si dobre pamatam tak okolo 50e
original kabelaz ma konektory na svetla (prepaja sa tade) a relatko s odpajanim hmloviek a senzorov po zapichnuti zasuvky
cenovo ta kabelas nebola ani taka hrozne draha pri porovnani s inymi vecami, ak si dobre pamatam tak okolo 50e
|
|
20.03.2015 07:33 -
|
2799928
|
|
maty
|
|
|
Kabelá na autě mám hotovou. Vzhledem k tomu, e se mi prostě nechtělo kupovat novou, sehnal jsem si starí, jen jsem ji musel opravit. Jak jste dobře radili, tak krabička není potřeba a děkuji.
Mám tam relé na odpojení mlhovky. Jen originál kabelá je udělaná troku jinak a musí se pouít zásuvka JAGER s mikrospínačem a ne ta co se vude běně prodává s vypínáním mlhovky.
To relé na které jsem se ptal, bylo na posílení směrových světel a jetě to umí ohlásit prasklou árovku. Pokud by to někoho zajímalo, tak se zapojuje takto: ELUM 782611100 (můe být označen i jiným číslem, je více druhů, ale zapojení je stejné) L1 /P1 přívod od předu ke směrovému světlu světlu, LH/RH zapojení do lamp vozidla, L/R do zásuvky taného zařízení, 30 je + a 31 kostra.
Pokud se Vám stane, e ztratíte typový títek od taného, tak Vám jej dle poadavku za sluné peníze vyrobí: expresstítky.cz. Dost po tom jdou v Rakousku a Německu...
V příloze je snad vekeré zapojení zásuvek. Třeba to někomu pomůe.
Kabelá na autě mám hotovou. Vzhledem k tomu, e se mi prostě nechtělo kupovat novou, sehnal jsem si starí, jen jsem ji musel opravit. Jak jste dobře radili, tak krabička není potřeba a děkuji.
Mám tam relé na odpojení mlhovky. Jen originál kabelá je udělaná troku jinak a musí se pouít zásuvka JAGER s mikrospínačem a ne ta co se vude běně prodává s vypínáním mlhovky.
To relé na které jsem se ptal, bylo na posílení směrových světel a jetě to umí ohlásit prasklou árovku. Pokud by to někoho zajímalo, tak se zapojuje takto: ELUM 782611100 (můe být označen i jiným číslem, je více druhů, ale zapojení je stejné) L1 /P1 přívod od předu ke směrovému světlu světlu, LH/RH zapojení do lamp vozidla, L/R do zásuvky taného zařízení, 30 je + a 31 kostra.
Pokud se Vám stane, e ztratíte typový títek od taného, tak Vám jej dle poadavku za sluné peníze vyrobí: expresstítky.cz. Dost po tom jdou v Rakousku a Německu...
V příloze je snad vekeré zapojení zásuvek. Třeba to někomu pomůe.
Přílohy: Schéma zapojení zásuvek.doc ( 474624b ) - |
|
20.03.2015 08:59 -
|
2799957
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Na vozidle mám namontované tané BOSAL s vyndavacím hákem, v poslední době je v něm dost vůle a tluče. Rozebral jsem celý vnitřek, vyčistil, promazal ale pořád stejné. Netuí někdo co tím udělat ? ? ?
Na vozidle mám namontované tané BOSAL s vyndavacím hákem, v poslední době je v něm dost vůle a tluče. Rozebral jsem celý vnitřek, vyčistil, promazal ale pořád stejné. Netuí někdo co tím udělat ? ? ?:nevim
|
|
20.03.2015 09:29 -
|
2799969
|
|
maty
|
|
|
Musí se udělat repase a dělá ji přímo Bosal ČR, Zábská 1857, 250 01 Brandýs nad Labem, telefon 602761286. S panem Sládkem se domluví na postupu, je velmi ochotný a cena nebude nijak závratná.
Musí se udělat repase a dělá ji přímo Bosal ČR, Zábská 1857, 250 01 Brandýs nad Labem, telefon 602761286. S panem Sládkem se domluví na postupu, je velmi ochotný a cena nebude nijak závratná.
|
|
20.03.2015 11:42 -
|
2799996
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Dík za radu, protoe kdy něco táhnu tak to dost protivně mlátí.
Dík za radu, protoe kdy něco táhnu tak to dost protivně mlátí.
|
|
20.03.2015 12:10 -
|
2800005
|
|
maty
|
|
|
Je mi to jasné, to je holt nevýhoda bajonetu a časté tahání těích karavanů. Také nerad brkám o tané a tak jsem řeil to samé. Opravit to jde a to je to hlavní.
Je mi to jasné, to je holt nevýhoda bajonetu a časté tahání těích karavanů. Také nerad brkám o tané a tak jsem řeil to samé. Opravit to jde a to je to hlavní.
|
|
06.05.2015 09:01 -
|
2818016
|
|
novka
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Zdravím neví někdo jestli musím mít v typovém listu razítko firmy která to montovala kdy jsem si to namontoval sám?bude to problém na přihláení?Děkuji.odpověd´u mám nemusí tam být.
Zdravím neví někdo jestli musím mít v typovém listu razítko firmy která to montovala kdy jsem si to namontoval sám?bude to problém na přihláení?Děkuji.odpověd´u mám nemusí tam být.
|
|
| |
|
|