| | |
16.09.2012 21:29 -
Re: Tané zařízení - montá
|
2505888
|
|
jumep
|
|
|
ja som vzdy daval len original, takze neviem
s tym originalom je to tuk tuk a je to vybavene
ja som vzdy daval len original, takze neviem
s tym originalom je to tuk tuk a je to vybavene
|
|
16.09.2012 21:40 -
|
2505901
|
|
jumep
|
|
|
stale plati, preco bastlit s univerzalnou krabickou ked toto napichnem konektor a fungujem ....
+ mam odozvu aj do auta (odpojenie parkovacieho asistenta, hmlovky atd.)
stale plati, preco bastlit s univerzalnou krabickou ked toto napichnem konektor a fungujem ....
+ mam odozvu aj do auta (odpojenie parkovacieho asistenta, hmlovky atd.)
|
|
16.09.2012 22:36 -
|
2505919
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Díky moc, tak mě se hlavně jedná o co nejlevnějí řeení. To jestli mám odezvu do auta nebo ne je mi vcelku jedno a nevidím v tom nic důleitého, jako to jestli mi při couvání asistent hvízdá nebo ne, to mi taky nevadí.
Díky moc, tak mě se hlavně jedná o co nejlevnějí řeení. To jestli mám odezvu do auta nebo ne je mi vcelku jedno a nevidím v tom nic důleitého, jako to jestli mi při couvání asistent hvízdá nebo ne, to mi taky nevadí.
|
|
17.09.2012 00:14 -
|
2505927
|
|
brutar
|
|
|
Tak teď u je ve naprosto jasný. Jen jetě jedna prosba, jak nejlépe protáhnu jeden vodič ze zadní části auta do přední buď k pojistkové skříny na vodič, který je připojen přímo na baterku a nebo a k baterce?
Tak teď u je ve naprosto jasný. Jen jetě jedna prosba, jak nejlépe protáhnu jeden vodič ze zadní části auta do přední buď k pojistkové skříny na vodič, který je připojen přímo na baterku a nebo a k baterce?
|
|
17.09.2012 13:03 -
|
2505985
|
|
jumep
|
|
|
v tych originalnych kabloch je hruby silny privod +12
v tych originalnych kabloch je hruby silny privod +12
|
|
18.09.2012 20:13 -
|
2506198
|
|
brutar
|
|
|
Tak ten kabel jsem nael, ale nejde do něj áva. Můsím to zapnout nějak přes diagnostiku?
Tak ten kabel jsem nael, ale nejde do něj áva. Můsím to zapnout nějak přes diagnostiku?
|
|
18.09.2012 21:27 -
|
2506217
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Musí pojistkovku osadit pojistkou. Z výroby tam není.
Musí pojistkovku osadit pojistkou. Z výroby tam není.
|
|
07.09.2013 12:55 -
|
2616263
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Tak jsem se pustil do renovace taného a potřeboval bych trochu poradit. Mám zásuvku jako na obrázku .link. . Zapojené jsou kontakty 1 a 7 a 8 (zpátečka) a 13 (kostra). Pak je tam jetě oranový (naměřeno asi 1,7V) a edý (0V) k mikrospínači, zřejmě slouí k rozpoznání pouití. Pak je tam jetě jeden tlustý oranový (nejtlustí ze svazku), který se chová stejně jako tenký oranový (1,7V) a není zapojený, neby vypadl. Neví někdo ce je to za drát a kam ho zapojit? Myslel jsem na kontakt 10 - kontakt nabíjení, ale i po nastartování má furt 1,7V.
Díky
Tak jsem se pustil do renovace taného a potřeboval bych trochu poradit. Mám zásuvku jako na obrázku http://www.seginet.cz/pictures/user/Zapojen%C3%AD%20z%C3%A1suvky.GIF . Zapojené jsou kontakty 1 a 7 a 8 (zpátečka) a 13 (kostra). Pak je tam jetě oranový (naměřeno asi 1,7V) a edý (0V) k mikrospínači, zřejmě slouí k rozpoznání pouití. Pak je tam jetě jeden tlustý oranový (nejtlustí ze svazku), který se chová stejně jako tenký oranový (1,7V) a není zapojený, neby vypadl. Neví někdo ce je to za drát a kam ho zapojit? Myslel jsem na kontakt 10 - kontakt nabíjení, ale i po nastartování má furt 1,7V.
Díky
Přílohy: Zapojení zásuvky.GIF ( 10053b ) - |
|
30.09.2013 20:46 -
|
2623320
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Kluci potrebuju poradit. Moje situace je -
Originalni tazne citroen bajonet s originalni jednotkou. V mem oblibenem servise, kde by tomu kluci meli rozumet(jeden z nich dela primo u citro) namontovano. Vse v pohode, ale pri couvani s vozikem pipa asistent.
Mel jsem celou dobu za to, ze ta draha krabicka o citroenu s elektronikou je tam prave proto, aby si pri zapojeni vypla zadni senzory a nezpusobovalo to tento problem. Volal jsem tam dneska a borec mi tvrdi, ze pry to u nekterych aut nejde a pokud to nefunguje tak to nepujde a mam si proste vypnout parkovaci asistent. Toto me akoze dopalilo, takze nez vubec pujdu s velkou hubou do servisu, chci se zeptat odborniku Jumep jruze atp. jak to vlastne teda je. Jeste dodam, ze na aute je 13kolikova zasuvka a pres original redukci pripojuji nebrzdeny 7 kolikovy vozik.
Nebyl jsem u montaze, takze nevim zda a vubec tak kdo co v diagu nastavoval atp.
Kluci potrebuju poradit. Moje situace je -
Originalni tazne citroen bajonet s originalni jednotkou. V mem oblibenem servise, kde by tomu kluci meli rozumet(jeden z nich dela primo u citro) namontovano. Vse v pohode, ale pri couvani s vozikem pipa asistent.
Mel jsem celou dobu za to, ze ta draha krabicka o citroenu s elektronikou je tam prave proto, aby si pri zapojeni vypla zadni senzory a nezpusobovalo to tento problem. Volal jsem tam dneska a borec mi tvrdi, ze pry to u nekterych aut nejde a pokud to nefunguje tak to nepujde a mam si proste vypnout parkovaci asistent. Toto me akoze dopalilo, takze nez vubec pujdu s velkou hubou do servisu, chci se zeptat odborniku Jumep jruze atp. jak to vlastne teda je. Jeste dodam, ze na aute je 13kolikova zasuvka a pres original redukci pripojuji nebrzdeny 7 kolikovy vozik.
Nebyl jsem u montaze, takze nevim zda a vubec tak kdo co v diagu nastavoval atp.
|
|
30.09.2013 21:24 -
|
2623349
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Stejně se my chovalo mé auto také po montái v servisu,nakonec jsem přiel na to,e to vůbec po montái nezadaly přez diagnostiku do počítače,po zadání ve funguje ok.
Stejně se my chovalo mé auto také po montái v servisu,nakonec jsem přiel na to,e to vůbec po montái nezadaly přez diagnostiku do počítače,po zadání ve funguje ok.
|
|
30.09.2013 21:29 -
|
2623352
|
|
Hanz 397
|
|
|
RimmerCZ napsal(a): Kluci potrebuju poradit. Moje situace je -
Nevím,jak u origo taného,ale tenhle problém občas způsobuje právě ta redukce 7/13 . Zkus sehnat na zkouku vozejk s 13pinem a uvidí...
Nebo,jak psal 63zdenda,to namontovali jen hardwareově...
Nevím,jak u origo taného,ale tenhle problém občas způsobuje právě ta redukce 7/13 . Zkus sehnat na zkouku vozejk s 13pinem a uvidí...
Nebo,jak psal 63zdenda,to namontovali jen hardwareově...
|
|
30.09.2013 21:50 -
|
2623368
|
|
jumep
|
|
|
odpajanie senzorov je riesene cez vypinac v zasuvke, ak to bolo origo, tak tam ten vypinac je a po zasunuti redukcie alebo zastrcky do zasuvky je odpojeny parkovaci asistent, dokonca by to malo odpajat aj zadne hmlovky na aute
o zapnuti diagnostikou hovorit nebudem, to je samozrejme, dokonca velmi jednoduche
krabicka je tam na to ze si to sleduje odber na sieti a preto sa to nesmie bastlit na kabelaz, ale je tam zvlast jednotka ktora posiela signal do privesu
odpajanie senzorov je riesene cez vypinac v zasuvke, ak to bolo origo, tak tam ten vypinac je a po zasunuti redukcie alebo zastrcky do zasuvky je odpojeny parkovaci asistent, dokonca by to malo odpajat aj zadne hmlovky na aute
o zapnuti diagnostikou hovorit nebudem, to je samozrejme, dokonca velmi jednoduche
krabicka je tam na to ze si to sleduje odber na sieti a preto sa to nesmie bastlit na kabelaz, ale je tam zvlast jednotka ktora posiela signal do privesu
|
|
30.09.2013 21:57 -
|
2623370
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): odpajanie senzorov je riesene cez vypinac v zasuvke, ak to bolo origo, tak tam ten vypinac je a po zasunuti redukcie alebo zastrcky do zasuvky je odpojeny parkovaci asistent, dokonca by to malo odpajat aj zadne hmlovky na aute
Ano,ale právě některý ty redukce nevypnou ten switch(jestli na něj nedosáhnou,či co ) a pak se to chová,jako kdy vozejk nemá.
U jsem se s tím párkrát setkal a z toho důvodu tu mám i redukci,o který vím na 100%,e to vypíná
Ano,ale právě některý ty redukce nevypnou ten switch(jestli na něj nedosáhnou,či co :nevim ) a pak se to chová,jako kdy vozejk nemá.
U jsem se s tím párkrát setkal a z toho důvodu tu mám i redukci,o který vím na 100%,e to vypíná ;-)
|
|
30.09.2013 22:21 -
|
2623379
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já kouli sundavám,kdy ji namontuji a dám vozejk,na parkovacim asistentu my vypnou pouze vzádu dvě střední čidla u koule,dvě krajní zadní a celý předek funguje normálně,první krabičku jsem musel dát na reklamaci,protoe svítil stále nepřeruovaně jeden blinkr.
Já kouli sundavám,kdy ji namontuji a dám vozejk,na parkovacim asistentu my vypnou pouze vzádu dvě střední čidla u koule,dvě krajní zadní a celý předek funguje normálně,první krabičku jsem musel dát na reklamaci,protoe svítil stále nepřeruovaně jeden blinkr.
|
|
30.09.2013 22:45 -
|
2623390
|
|
RimmerCZ
|
|
|
Vyzkousim s tema mlhovkama schvalne jak se to bude chovat. Jinak vsecko - i tu redukci mam origo od Citrona.
Vyzkousim s tema mlhovkama schvalne jak se to bude chovat. Jinak vsecko - i tu redukci mam origo od Citrona.
|
|
01.10.2013 09:11 -
|
2623447
|
|
RimmerCZ
|
|
|
Tak jsem to rano zkousel a zadni mlhovky se pri pripojeni redukce a i naslednem pripojeni voziku nevypnou a sviti jak na aute tak na voziku.
Tak jsem to rano zkousel a zadni mlhovky se pri pripojeni redukce a i naslednem pripojeni voziku nevypnou a sviti jak na aute tak na voziku.
|
|
01.10.2013 21:33 -
|
2623683
|
|
Hanz 397
|
|
|
RimmerCZ napsal(a): Tak jsem to rano zkousel a zadni mlhovky se pri pripojeni redukce a i naslednem pripojeni voziku nevypnou a sviti jak na aute tak na voziku.
Neber to,jako reklamu,ale není nic jednoduího,ne zajet sem: .link. a během pár minut ví,jestli ti to zapomněli aktivovat,nebo je to třeba blbě zapojený...
Neber to,jako reklamu,ale není nic jednoduího,ne zajet sem: http://www.egaraz.cz/seznam/daniel_matejka a během pár minut ví,jestli ti to zapomněli aktivovat,nebo je to třeba blbě zapojený...
|
|
01.10.2013 23:26 -
|
2623751
|
|
RimmerCZ
|
|
|
Matejku znam, ale kluky servisaky mam asi 5 minut pesky, takze nez pojedu 40kilaku do frydku, zajdu za nima at se na to mrknou. Podle me se na to zapomelo ve spechu.
Matejku znam, ale kluky servisaky mam asi 5 minut pesky, takze nez pojedu 40kilaku do frydku, zajdu za nima at se na to mrknou. Podle me se na to zapomelo ve spechu.
|
|
02.10.2013 22:33 -
|
2624069
|
|
stenly38
|
|
|
A co se teda přesně stane kdy tam namontuju tuhle elektriku?
Dík
.link.
A co se teda přesně stane kdy tam namontuju tuhle elektriku?
Dík
http://www.tazne-zarizeni-vamot.cz/elektroinstalace/univerzalni/elektroinstalace-s-modulem-unikit-2-p/
|
|
| |
|
|