| | |
17.07.2012 07:34 -
Motor nejde vypnout klíčem / C5 I
|
2492837
|
|
karkulin77
|
|
|
Ahoj po návratu z dovolené se mi stalo e jsem otočil klíčkem a dokonce jsem ho i vytáhl a motor stále běel, po prostříknutí spínačky se to zlepilo, ale stále tak 1 z 10ti vypnutí nejde jinak ne to chcípnout přes rychlost. Nevíte co s tím? Díky za rady.
Ahoj po návratu z dovolené se mi stalo e jsem otočil klíčkem a dokonce jsem ho i vytáhl a motor stále běel, po prostříknutí spínačky se to zlepilo, ale stále tak 1 z 10ti vypnutí nejde jinak ne to chcípnout přes rychlost. Nevíte co s tím? Díky za rady.
|
|
17.07.2012 08:30 -
Re: Motor nejde vypnout klíčem / C5 I
|
2492844
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Tohle jsem měl jetě na ZXku a musela ven. Nechal jsem si ji celou zrepasovat. Tenkrát to stálo 800,-kč.
Jo chvíli jsem startoval přes dráty,ale lo to. Jenom nevím jak to je s imobilizérem jestli bude moc jezdit na dráty. Ale rozhodně nečekat a nechat opravit
Tohle jsem měl jetě na ZXku a musela ven. Nechal jsem si ji celou zrepasovat. Tenkrát to stálo 800,-kč.
Jo chvíli jsem startoval přes dráty,ale lo to. Jenom nevím jak to je s imobilizérem jestli bude moc jezdit na dráty:nevim. Ale rozhodně nečekat a nechat opravit
|
|
17.07.2012 09:48 -
|
2492886
|
|
jumep
|
|
|
Nestojis na brzde / ked ju pustis zhasne?
Ide na normalne otazky / stupenim na plyn sa da pridat?
Baterku to nevymlati / nepadne hned do economy mode?
Nestojis na brzde / ked ju pustis zhasne?
Ide na normalne otazky / stupenim na plyn sa da pridat?
Baterku to nevymlati / nepadne hned do economy mode?
|
|
17.07.2012 17:59 -
|
2493036
|
|
karkulin77
|
|
|
Pro jumep na brzdě nestojím, kdy ji pustím nezhasne, jde na normální otáčky,přidat plyn jde,baterku to nevymlátí a nespadne do economy mode.
Pro jumep na brzdě nestojím, kdy ji pustím nezhasne, jde na normální otáčky,přidat plyn jde,baterku to nevymlátí a nespadne do economy mode.
|
|
17.07.2012 21:33 -
|
2493111
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
BSI pravdepodobne nedostane informaci o APC napeti ze spinacky,nebo ho dostane a infomaci uz neprenese dal...pak je pravdepodobne chyba v nem...na dalku je to ale jen jedna z moznosti,jed na diag
BSI pravdepodobne nedostane informaci o APC napeti ze spinacky,nebo ho dostane a infomaci uz neprenese dal...pak je pravdepodobne chyba v nem...na dalku je to ale jen jedna z moznosti,jed na diag
|
|
17.08.2018 10:22 -
C5 nejde vypnout motor
|
3176061
|
|
Wojtas14
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj clubáci , mám problém u C5 2.0 HDI 80kw .
ve fungovalo ,ale nedávno se občas stalo e neel vypnout motor(vyndal jsem kliček a motor stále běel) a po cca 20s motor normálně vypnul.
A teď u nejde vypnout klíčem a musím vdy pod kapotu a odpojit čerpadlo.
Diag nic nehlásí. Prosím nevíte někdo kde hledat????
Ahoj clubáci , mám problém u C5 2.0 HDI 80kw .
ve fungovalo ,ale nedávno se občas stalo e neel vypnout motor(vyndal jsem kliček a motor stále běel) a po cca 20s motor normálně vypnul.
A teď u nejde vypnout klíčem a musím vdy pod kapotu a odpojit čerpadlo.
Diag nic nehlásí. Prosím nevíte někdo kde hledat????
|
|
17.08.2018 10:35 -
Re: C5 nejde vypnout motor
|
3176064
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Ahoj. Tohle dělá regulátor tlaku na CR čerpadle. Tzv DRV ventil. Někdy na chvíli pomohlo demontovat a vyčistit.
Ale je divný e to nehlásí diagnostika. Mě to hlásilo e je poadavek na vypnutí ale ventil stále aktivní mě se pak při dalím startu a předchozí situaci kontrolka rozsvítila. A pokud u pak bylo vechno v pořádku, tak to samo zhaslo, ale v historii závad to zůstalo. Jestli můe tohle způsobovat i jiná situace tak nevím
Ahoj. Tohle dělá regulátor tlaku na CR čerpadle. Tzv DRV ventil. Někdy na chvíli pomohlo demontovat a vyčistit.
Ale je divný e to nehlásí diagnostika. Mě to hlásilo e je poadavek na vypnutí ale ventil stále aktivní :nevim mě se pak při dalím startu a předchozí situaci kontrolka rozsvítila. A pokud u pak bylo vechno v pořádku, tak to samo zhaslo, ale v historii závad to zůstalo. Jestli můe tohle způsobovat i jiná situace tak nevím
|
|
17.08.2018 12:10 -
|
3176086
|
|
Wojtas14
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Cjeky: vyčistil a pořád stejný problém.
Pro jistotu koupil nový a stejný.
Take mne u napadá jen BSI .
Cjeky: vyčistil a pořád stejný problém.
Pro jistotu koupil nový a stejný.
Take mne u napadá jen BSI . :-(
|
|
17.08.2018 13:53 -
|
3176106
|
|
jumep
|
|
|
u RHZ byva problem v snimaci tlaku
teda nie snimaci tlaku samotnom, ale kabliku co ide zo snimacu dole popod starter a pod starterom je taky zlty konektor - 99% pricina daneho
ked by si pozeral v diagnostike merane parametre a hybal tym konektorom (pri nenastartovanom aute) tak ti bude behat hodnota meraneho tlaku
u RHZ byva problem v snimaci tlaku
teda nie snimaci tlaku samotnom, ale kabliku co ide zo snimacu dole popod starter a pod starterom je taky zlty konektor - 99% pricina daneho
ked by si pozeral v diagnostike merane parametre a hybal tym konektorom (pri nenastartovanom aute) tak ti bude behat hodnota meraneho tlaku
|
|
17.08.2018 16:19 -
|
3176122
|
|
jruze
|
|
|
A nevypíná motor náhodou přeruením napájení vstřiků?(ECU)- (spínačka-BSI-ECU) - nebo e by přeruením info o tlaku paliva ?
A nevypíná motor náhodou přeruením napájení vstřiků?(ECU)- (spínačka-BSI-ECU) - nebo e by přeruením info o tlaku paliva ?:nevim
|
|
18.08.2018 15:54 -
|
3176211
|
|
jruze
|
|
|
A podávací čerpadlo + dalí je napájeno přes spínač tlaku paliva také ? já nevím? - tohle dělával elektro ventil kdy se přidřel nebo odela gumička u starejch ropáčků s rotobokama atd... (ale nevím)
A podávací čerpadlo + dalí je napájeno přes spínač tlaku paliva také ? já nevím? - tohle dělával elektro ventil kdy se přidřel nebo odela gumička u starejch ropáčků s rotobokama atd... (ale nevím);-)
|
|
18.08.2018 16:09 -
|
3176212
|
|
jumep
|
|
|
mal som tu este pripad C3, kde rovnako motor bezal ked som vytiahol kluc, robil to brzdovy spinac
a RHZ ktore toto robili som tu mal uz docela dost, je pravda ze zhasli po chvili a potom tam nabehla chyba ze poziadavka na zastavenie regulatora tlaku, ale regulator stale aktivny a po dalsom nastartovani to bolo v nudzaku (ked sa to zhaslo cez rychlost tak to chodilo ok)
mal som tu este pripad C3, kde rovnako motor bezal ked som vytiahol kluc, robil to brzdovy spinac
a RHZ ktore toto robili som tu mal uz docela dost, je pravda ze zhasli po chvili a potom tam nabehla chyba ze poziadavka na zastavenie regulatora tlaku, ale regulator stale aktivny a po dalsom nastartovani to bolo v nudzaku (ked sa to zhaslo cez rychlost tak to chodilo ok)
|
|
18.08.2018 21:06 -
|
3176225
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
asi je to blbost ale pocul som nazor, ze ak turbo pusta vela oleja, tak moze motor bezat aj po vypnuti prave na ten olej v sacom potrubi
asi je to blbost ale pocul som nazor, ze ak turbo pusta vela oleja, tak moze motor bezat aj po vypnuti prave na ten olej v sacom potrubi:nevim
|
|
18.08.2018 21:18 -
|
3176228
|
|
jumep
|
|
|
predpokladam ze uz by to bolo bez oleja a hlavne by to asi uz davno chytilo runaway engine
predpokladam ze uz by to bolo bez oleja a hlavne by to asi uz davno chytilo runaway engine
|
|
| |
|
|