| | |
19.05.2012 19:31 -
Seřízení předních světel.
|
2479515
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Dobrý den, chci se informovat, zda s nechají nějak seřídit samotná dálková světla? Na STK byla seřízena světla a dálková svítí hrozně blízko před auto. Vidím dva pruhy světel před autem a do dálky nesvítí! Díky za radu. franta
Dobrý den, chci se informovat, zda s nechají nějak seřídit samotná dálková světla? Na STK byla seřízena světla a dálková svítí hrozně blízko před auto. Vidím dva pruhy světel před autem a do dálky nesvítí!:-( Díky za radu. franta
|
|
19.05.2012 21:50 -
Re: Seřízení předních světel.
|
2479523
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Noggin napsal(a): Dobrý den, chci se informovat, zda s nechají nějak seřídit samotná dálková světla? Na STK byla seřízena světla a dálková svítí hrozně blízko před auto. Vidím dva pruhy světel před autem a do dálky nesvítí! Díky za radu. franta
to se mi nezdá, seřizují se potkávačky, a jestli to seřídili, tak nevím co chce seřizovat, neříkej mi, e ti seřídili dálkové jako potkávačky i kdy machři se najdou vude, jinak vzadu na parabole najde seřízení (roub) nebo-li zvedání, spoutění ja to mám z bílého silonu (plastu)
to se mi nezdá, seřizují se potkávačky, a jestli to seřídili, tak nevím co chce seřizovat, neříkej mi, e ti seřídili dálkové jako potkávačky :-)))) i kdy machři se najdou vude, jinak vzadu na parabole najde seřízení (roub) nebo-li zvedání, spoutění ja to mám z bílého silonu (plastu)
|
|
20.05.2012 07:23 -
|
2479528
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
čauko.Aj mne na stk nastavili svetlá.Priiel som domov,postavil sa k múru a nastavil som nazad.Tak u po tme zas vidím!Je to jednoduché,má tam z vrchu otvory.
čauko.Aj mne na stk nastavili svetlá.Priiel som domov,postavil sa k múru a nastavil som nazad.Tak u po tme zas vidím!Je to jednoduché,má tam z vrchu otvory.;-)
|
|
20.05.2012 17:55 -
|
2479612
|
|
jruze
|
|
|
Já se s nimi tahám o světla pokadé - vdy o čtvrt otáčky oni dolů já nahoru
Já se s nimi tahám o světla pokadé - vdy o čtvrt otáčky oni dolů já nahoru :-d
|
|
03.07.2014 19:09 -
|
2712336
|
|
dedasam
|
Město: Uh.hradiste, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
ale jsou tam dva sroby z umele hmoty ten jeden sroub z vrchu je nahoru-dolu a ten druhy je na co dekuji
ale jsou tam dva sroby z umele hmoty ten jeden sroub z vrchu je nahoru-dolu a ten druhy je na co dekuji
|
|
03.07.2014 20:37 -
|
2712353
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Ten druhý je zezadu? To by mělo být telování do stran. Někdo zkuený to odsouhlasí?
Ten druhý je zezadu? To by mělo být telování do stran. Někdo zkuený to odsouhlasí?
|
|
03.07.2014 20:53 -
|
2712358
|
|
Hanz 397
|
|
|
Je to tak...
Je to tak...
|
|
03.09.2014 22:25 -
|
2730262
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Vrátil bych se k původnímu dotazu. Potkávací mám v pohodě, ale dálková světla svítí spí před auto, ne do dálky. Dá se nějak seřídit? Je to H4 a druhé vlákno slouí jako mlhovka.
Vrátil bych se k původnímu dotazu. Potkávací mám v pohodě, ale dálková světla svítí spí před auto, ne do dálky. Dá se nějak seřídit? Je to H4 a druhé vlákno slouí jako mlhovka.
|
|
03.09.2014 22:52 -
|
2730272
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Toto se mi u stalo, problém byl ve patně nasazené árovce. Je potřeba to zkontrolovat, někdy je pokozené u to usazení v reflektoru - potom je to dost bídný problém.
Toto se mi u stalo, problém byl ve patně nasazené árovce. Je potřeba to zkontrolovat, někdy je pokozené u to usazení v reflektoru - potom je to dost bídný problém. :-(
|
|
04.09.2014 06:42 -
|
2730294
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Jednu tuhle árovku jsem u měnil a nasazená je dobře, nicméně takhle na zem svítí obě ty světla.
Jednu tuhle árovku jsem u měnil a nasazená je dobře, nicméně takhle na zem svítí obě ty světla.
|
|
02.09.2015 14:49 -
Re: Svetla pro denni sviceni
|
2856664
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Ahojte,
dovolim si pouzit temu, neviem kam to zaradit, mam klasicke ziarovkové svetla, ale nikde v aute som nenasiel stelovatko na nastavenie sklonu/vysky svetla Svetla svietia fajn, len na moj vkus moc blizko, chcel som ich dvihnut a nieviem ako , poradi niekto?
Ahojte,
dovolim si pouzit temu, neviem kam to zaradit, mam klasicke ziarovkové svetla, ale nikde v aute som nenasiel stelovatko na nastavenie sklonu/vysky svetla :) Svetla svietia fajn, len na moj vkus moc blizko, chcel som ich dvihnut a nieviem ako :D, poradi niekto?
|
|
02.09.2015 15:26 -
|
2856671
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jestli myslí seřizování sklonu v kabině, tak to nenajde. To hydra nemá, protoe rovná celý auto a nemusí se teda světla seřizovat.
A pokud myslí trvalý nastavení výky na kadým světle zvlá, tak to je u světlometu zhora někde díra na torx, který zastrčí do plastovýho roubu na světle. Bývá hodně hluboko.
Na obrázku je to pod číslem 15.
Jestli myslí seřizování sklonu v kabině, tak to nenajde. To hydra nemá, protoe rovná celý auto a nemusí se teda světla seřizovat.
A pokud myslí trvalý nastavení výky na kadým světle zvlá, tak to je u světlometu zhora někde díra na torx, který zastrčí do plastovýho roubu na světle. Bývá hodně hluboko.
Na obrázku je to pod číslem 15.
Přílohy: svetlo_x7.jpg ( 54888b ) - |
|
02.09.2015 15:31 -
|
2856675
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
uff, no dakujem, ja som si aj myslel ze to ma nieco s tym drzanim svetlej vysky vozidla, skusim na to pozriet alebo si zvyknem na to ako to je nastavene
uff, no dakujem, ja som si aj myslel ze to ma nieco s tym drzanim svetlej vysky vozidla, skusim na to pozriet alebo si zvyknem na to ako to je nastavene :)
|
|
02.09.2015 15:37 -
|
2856678
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já celou dobu jezdil s nastavením dost na krátko. A to ty bixenony umí ohraničit dosvit tlumených opravdu dobře. Před hranicí je světlo jako ve dne a za ní tma jak v pekle. Dost nepříjemný, ne si člověk zvykne. No a na poslední TK letos mi to při kontrole zvedl sám od sebe technik. Jen vzal torx, na poprvé se trefil a pootočil. Zvedl to na rysku v tom jejich dalekohledu a od tý doby vidím jako ve dne asi o 20m dál.
Já celou dobu jezdil s nastavením dost na krátko. A to ty bixenony umí ohraničit dosvit tlumených opravdu dobře. Před hranicí je světlo jako ve dne a za ní tma jak v pekle. Dost nepříjemný, ne si člověk zvykne. No a na poslední TK letos mi to při kontrole zvedl sám od sebe technik. Jen vzal torx, na poprvé se trefil a pootočil. Zvedl to na rysku v tom jejich dalekohledu a od tý doby vidím jako ve dne asi o 20m dál. :-d
|
|
17.02.2016 13:59 -
|
2919789
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Jdou nejak stelovat naklony na c5 II, kdyz to nema xenony? Nikde nemuzu najit zadnou diru na imbus a jedno svetlo mi sviti dost dolu, potrebobal bych ho zvednout.
Jdou nejak stelovat naklony na c5 II, kdyz to nema xenony? Nikde nemuzu najit zadnou diru na imbus a jedno svetlo mi sviti dost dolu, potrebobal bych ho zvednout.
|
|
17.02.2016 14:04 -
|
2919790
|
|
jumep
|
|
|