| | |
14.03.2012 23:57 -
Cosi chrastí ve dveřích...
|
2458914
|
|
Mirrra
|
|
|
Lide zduř, mam dotaz, poslední dobou mi cosi chrastí v předních dveřích, jak u kočího tak u kopilota, e by zámky kupříkladu? Baba mi říká pus si na víc rádio a je klid,ale to teda ne
Lide zduř, mam dotaz, poslední dobou mi cosi chrastí v předních dveřích, jak u kočího tak u kopilota, e by zámky kupříkladu? Baba mi říká pus si na víc rádio a je klid,ale to teda ne :-p
|
|
15.03.2012 00:17 -
Re: Cosi chrastí ve dveřích...
|
2458918
|
|
zico
|
|
|
skus pozriet ci nie su odlepene chromove prahy .. u mna bol toto problem
skus pozriet ci nie su odlepene chromove prahy .. u mna bol toto problem
|
|
15.03.2012 18:11 -
|
2459012
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
taky mi to chrastilo. prestalo to, kdyz jsem prestal poslouchat Hanu a Petra Ulrichovi...
Vazne, v mem pripade to byly uvolnene dratove antenky pro detekci priblizeni ruky ke kapse ve dverich. je to cca 40cm dlouhy dratek chyceny takouvou pofiderni lepenkou. ta se uvolni a drat zacne klepat do plastu. je to takovy ne prilis intenzivni, ale otravny zvuk.
taky mi to chrastilo. prestalo to, kdyz jsem prestal poslouchat Hanu a Petra Ulrichovi... ;-)
Vazne, v mem pripade to byly uvolnene dratove antenky pro detekci priblizeni ruky ke kapse ve dverich. je to cca 40cm dlouhy dratek chyceny takouvou pofiderni lepenkou. ta se uvolni a drat zacne klepat do plastu. je to takovy ne prilis intenzivni, ale otravny zvuk.
|
|
15.03.2012 21:34 -
|
2459046
|
|
Mirrra
|
|
|
Testnu a udivíme, kadopádně musí dolu tapecíruňG ... apropos, čidlo pro přiblíení ruky...wocogo toto,to má jako rozsvítit nějaký světýlko tam nebo k čemu e to je ?
Testnu a udivíme, kadopádně musí dolu tapecíruňG ... apropos, čidlo pro přiblíení ruky...wocogo toto,to má jako rozsvítit nějaký světýlko tam nebo k čemu e to je ? :-d :-o
|
|
15.03.2012 23:40 -
|
2459066
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mirrra napsal(a): Testnu a udivíme, kadopádně musí dolu tapecíruňG ... apropos, čidlo pro přiblíení ruky...wocogo toto,to má jako rozsvítit nějaký světýlko tam nebo k čemu e to je ?
Tak,tak. A moná blbá,ale věř e ze zkuenosti s větou "něco mi rachtá ve dveřích" ne tak úplně mimo mísu otázka-v kapsách těch dveří nic nemá? Kolikrát k nám takhle přijedou lidi rozčílení,jakej je to jejich auto za 2mega a i víc stranej mejd a pak se nestačím divit,co do těch dveří vechno nacpou,tak se na mě nezlob a nemysli si,e si o tobě myslím něco patnýho. Nemyslím to zle...
Tak,tak. A moná blbá,ale věř e ze zkuenosti s větou "něco mi rachtá ve dveřích" ne tak úplně mimo mísu otázka-v kapsách těch dveří nic nemá? Kolikrát k nám takhle přijedou lidi rozčílení,jakej je to jejich auto za 2mega a i víc stranej mejd a pak se nestačím divit,co do těch dveří vechno nacpou,tak se na mě nezlob a nemysli si,e si o tobě myslím něco patnýho. Nemyslím to zle...
|
|
16.03.2012 06:08 -
|
2459079
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
nasviceni odkladaciho prostoru ve dverich je vychytavka ped fce verze. Principielne je to jen err zesilovac s antenou a timerem (dela se to jako jednochip) .
Nad kapsou ve dverich je natazen z vnitrni strany dratek, ktery (jakozto antena) monitoruje el.mag homogenitu pole. Paklize je narusena priblizenim ruky, err zesilovac toto zaznamena a logicky obvod sepne na cvilku osvetleni prostoru.
nonsenc je ve dvou vecech. Jednak je kapsa natolik mala, ze cokoliv tam das najdes i potme a druhak, kdyby to svitilo permanentne, nicemu to vadit nebude, nebude potreba antenka a tobe to nebude chrastit...
nasviceni odkladaciho prostoru ve dverich je vychytavka ped fce verze. Principielne je to jen err zesilovac s antenou a timerem (dela se to jako jednochip) .
Nad kapsou ve dverich je natazen z vnitrni strany dratek, ktery (jakozto antena) monitoruje el.mag homogenitu pole. Paklize je narusena priblizenim ruky, err zesilovac toto zaznamena a logicky obvod sepne na cvilku osvetleni prostoru.
nonsenc je ve dvou vecech. Jednak je kapsa natolik mala, ze cokoliv tam das najdes i potme a druhak, kdyby to svitilo permanentne, nicemu to vadit nebude, nebude potreba antenka a tobe to nebude chrastit...:-)
|
|
17.03.2012 00:37 -
|
2459261
|
|
Mirrra
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Tak,tak. A moná blbá,ale věř e ze zkuenosti s větou "něco mi rachtá ve dveřích" ne tak úplně mimo mísu otázka-v kapsách těch dveří nic nemá? Kolikrát k nám takhle přijedou lidi rozčílení,jakej je to jejich auto za 2mega a i víc stranej mejd a pak se nestačím divit,co do těch dveří vechno nacpou,tak se na mě nezlob a nemysli si,e si o tobě myslím něco patnýho. Nemyslím to zle...
v pohodě, v kapsách nemam nic, slovy nic a rachtá to ve výce venkovní kliky,jen co se oteplí kouknu pod tapec... jetě dokoumat coe mi to mlátí v kufru, tipuju roletu v úchytech na sedačce,ovem jakoto sám voják v poli nemam jak za jízdy ověřit
v pohodě, v kapsách nemam nic, slovy nic a rachtá to ve výce venkovní kliky,jen co se oteplí kouknu pod tapec... jetě dokoumat coe mi to mlátí v kufru, tipuju roletu v úchytech na sedačce,ovem jakoto sám voják v poli nemam jak za jízdy ověřit :-d
|
|
27.03.2012 18:17 -
|
2462673
|
|
Mirrra
|
|
|
Tak, osvětlení kapes ve dveřích nemam,tudí tam drnčí něco jinýho,holt nezbude ne opravdu sundat z jedněch dveří tapecírung a juknout na to....
Tak, osvětlení kapes ve dveřích nemam,tudí tam drnčí něco jinýho,holt nezbude ne opravdu sundat z jedněch dveří tapecírung a juknout na to....:-p
|
|
| |
|
|