| | |
11.02.2012 19:37 -
Výměna předních dveří
|
2449967
|
|
samot101
|
Město: Turček, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
má niekto skúsenos s menením spolujazdových dverí???chcec by som ich da z anglickej verzie c5,len neviem či budú pasova.
má niekto skúsenos s menením spolujazdových dverí???chcec by som ich da z anglickej verzie c5,len neviem či budú pasova.
|
|
11.02.2012 19:40 -
Re: Výměna pravých předních dveří, jak na to?
|
2449968
|
|
jumep
|
|
|
dvere su rovnake, akurat zrkadlo a tapec su ine a teda aj elektrika a klucka, si budes muset prestrojit
dvere su rovnake, akurat zrkadlo a tapec su ine a teda aj elektrika a klucka, si budes muset prestrojit
|
|
11.02.2012 19:45 -
|
2449969
|
|
samot101
|
Město: Turček, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
toto som potreboval vedie ďakujem
toto som potreboval vedie ďakujem
|
|
11.10.2013 09:48 -
|
2625921
|
|
Weyoun
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Nevíte někdo prosím, zda mohu pouít pravé přední a pravé zadní dveře z C5 I. break na C5 II. break? Na vrakáči mi říkali, e je to stejné, ale realita můe býti jiná.
Jde mi o to, jestli mohu třeba na původní zadní dveře z C5 I co měli kličku na stahování nacpat tapec a elektrické stahování oken s oknem ze dveří z C5 II.
Nevíte někdo prosím, zda mohu pouít pravé přední a pravé zadní dveře z C5 I. break na C5 II. break? Na vrakáči mi říkali, e je to stejné, ale realita můe býti jiná.
Jde mi o to, jestli mohu třeba na původní zadní dveře z C5 I co měli kličku na stahování nacpat tapec a elektrické stahování oken s oknem ze dveří z C5 II.
|
|
11.10.2013 09:59 -
|
2625924
|
|
jumep
|
|
|
ano, je to rovnake
ano, je to rovnake
|
|
11.10.2013 10:16 -
|
2625972
|
|
Weyoun
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Díky moc, to mi spadl kámen ze srdce
Díky moc, to mi spadl kámen ze srdce:palec
|
|
29.08.2014 14:13 -
Re: Výměna předních dveří
|
2729009
|
|
volnasek
|
Město: Sedlitě u FM, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Jsou opravdu zaměnitelné dveře z první a druhé řady? Přijde mi, e je jiná boční plastová lita včetně toho prolisu na ni. Zatím jsem neměl monost to fyzicky porovnat, jenom z fotek. Pokrčil jsem si oboje pravé dveře, tak sháním nové - pouité. A co z kombi na sedana?
Jsou opravdu zaměnitelné dveře z první a druhé řady? Přijde mi, e je jiná boční plastová lita včetně toho prolisu na ni. Zatím jsem neměl monost to fyzicky porovnat, jenom z fotek. Pokrčil jsem si oboje pravé dveře, tak sháním nové - pouité. A co z kombi na sedana?
|
|
29.08.2014 18:37 -
|
2729029
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
predne maju rovnake obj. čislo a je jedno či je to C5I alebo C5II, kombi alebo sedan
zadne maju rovnake C5I a C5II ale Kombi maju ine čislo ako sedany. Aky je tam rozdiel neviem, mono len blbos.
take predne z akejkolvek C5I-II
zadne C5I-II ale len kombi s kombi alebo sedan so sedanom
predne maju rovnake obj. čislo a je jedno či je to C5I alebo C5II, kombi alebo sedan
zadne maju rovnake C5I a C5II ale Kombi maju ine čislo ako sedany. Aky je tam rozdiel neviem, mono len blbos.
take predne z akejkolvek C5I-II
zadne C5I-II ale len kombi s kombi alebo sedan so sedanom
|
|
07.03.2019 12:13 -
|
3210796
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Zdar,
mám dotaz C5 kombi 2002:
- budu měnit levé přední dveře u řidiče, koupím komplet na vrakáči (ustrojené včetně zrcátka, pouze je odroubují, prý u se jim nevyplatí to rozdělávat ) a já je chci vyměnit na svém. Co musím prohodit ???. počítám vloku zámku na klice aby mi pasoval klíč a pak je tam jetě něco ?? řídící jednotka
centrál
imobilizér ??? Prostě aby mi to fungovalo normálně.
- to samé na pravých předních dveřích
spolujezdec
výměna .. co je nutné dát z původních
Díky
Zdar,
mám dotaz C5 kombi 2002:
- budu měnit levé přední dveře u řidiče, koupím komplet na vrakáči (ustrojené včetně zrcátka, pouze je odroubují, prý u se jim nevyplatí to rozdělávat ;-) ) a já je chci vyměnit na svém. Co musím prohodit ???. počítám vloku zámku na klice aby mi pasoval klíč a pak je tam jetě něco ?? řídící jednotka
centrál
spolujezdec
Díky
|
|
07.03.2019 18:41 -
|
3210830
|
|
jruze
|
|
|
Sena napsal(a): Zdar,
mám dotaz C5 kombi 2002:
- budu měnit levé přední dveře u řidiče, koupím komplet na vrakáči (ustrojené včetně zrcátka, pouze je odroubují, prý u se jim nevyplatí to rozdělávat ) a já je chci vyměnit na svém. Co musím prohodit ???. počítám vloku zámku na klice aby mi pasoval klíč a pak je tam jetě něco ?? řídící jednotka
centrál
spolujezdec
Díky
Nic jen zámek a pokud má sklápěcí zrcátka a na koupenejch nebudou tak i ty.(a pokud máě JBL tak i kabelá musí být stejná)
Nic jen zámek a pokud má sklápěcí zrcátka a na koupenejch nebudou tak i ty.(a pokud máě JBL tak i kabelá musí být stejná)
|
|
08.03.2019 08:42 -
|
3210894
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|