| | |
20.07.2016 15:55 -
Re: Ochranná sí zavazadlového prostoru
|
2974157
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Také jsem jí neměl. Dokupoval jsem jí dodatečně od člena klubu - dej si inzerát, je celkem pravděpodobné, e se Ti někdo ozve. Potřebuje sí a úchyty se rouby. Na zadní straně opěradla jsou pod filcem připravené díry se závity. Montá dráků je otázkou pár minut - prořízne filc, přiroubuje úchyty a na ně pak nacvakne pouzdro se sítí.
Také jsem jí neměl. Dokupoval jsem jí dodatečně od člena klubu - dej si inzerát, je celkem pravděpodobné, e se Ti někdo ozve. Potřebuje sí a úchyty se rouby. Na zadní straně opěradla jsou pod filcem připravené díry se závity. Montá dráků je otázkou pár minut - prořízne filc, přiroubuje úchyty a na ně pak nacvakne pouzdro se sítí.
|
|
21.07.2016 09:36 -
|
2974338
|
|
pavel1978
|
|
|
Na dně kufru x7 mám plastové dráky, dají se do nich koupit nějaké lyiny pro upevnění nákladu?
Na dně kufru x7 mám plastové dráky, dají se do nich koupit nějaké lyiny pro upevnění nákladu?
|
|
21.07.2016 10:48 -
|
2974346
|
|
xantia.hd
|
Město: české Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 94 |
|
|
vik_33 napsal(a): Také jsem jí neměl. Dokupoval jsem jí dodatečně od člena klubu - dej si inzerát, je celkem pravděpodobné, e se Ti někdo ozve. Potřebuje sí a úchyty se rouby. Na zadní straně opěradla jsou pod filcem připravené díry se závity. Montá dráků je otázkou pár minut - prořízne filc, přiroubuje úchyty a na ně pak nacvakne pouzdro se sítí.
Děkuji moc za info a radu
Děkuji moc za info a radu
|
|
01.11.2017 23:36 -
|
3106108
|
|
aldamore
|
Město: Zábřeh, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj, dá se pouít ochranná sí z C5 I nebo II na X7? Přijde mi, e jsou identické. Díky za info.
Ahoj, dá se pouít ochranná sí z C5 I nebo II na X7? Přijde mi, e jsou identické. Díky za info.
|
|
02.11.2017 07:44 -
|
3106135
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
urcite ji muzes pouzit
v podstate nemusi byt ani z C5 ani citroenu,staci kdyz tam proste "padne"
urcite ji muzes pouzit
v podstate nemusi byt ani z C5 ani citroenu,staci kdyz tam proste "padne"
|
|
22.01.2018 22:35 -
|
3126241
|
|
radys
|
|
|
Zdravím, nemáte někdo prosím na prodej úchyty na opěradlo k ochranné síti na C5 II?
Díky za info.
Zdravím, nemáte někdo prosím na prodej úchyty na opěradlo k ochranné síti na C5 II?
Díky za info.
|
|
28.07.2018 03:38 -
|
3173027
|
|
Bunda
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Ahoj,
taky se hlásím k dotazu nikoli sítě rolovací, ale pro úchyt zavazadel. Mám ty lyiny v kufru, ty jsou předpokládám na to. Nevíte prosím kód sítě, nebo jestli lze pořídit i od jiné značky, ne Citroen?
Díky moc.
Ahoj,
taky se hlásím k dotazu nikoli sítě rolovací, ale pro úchyt zavazadel. Mám ty lyiny v kufru, ty jsou předpokládám na to. Nevíte prosím kód sítě, nebo jestli lze pořídit i od jiné značky, ne Citroen?
Díky moc.
|
|
29.07.2018 13:58 -
|
3173142
|
|
mevi
|
Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
aldamore napsal(a): Ahoj, dá se pouít ochranná sí z C5 I nebo II na X7? Přijde mi, e jsou identické. Díky za info.
Dá i nedá do sedadla ji přichytí sice je asi o 2 cm irí ale vejde se i včetne uchytu problem je ale ve stropu X7 ma drák do boku vysouvací na pruince a c5 I ,II ma obyčejnou tyčku. mam to tu připraveny e na to neco svařim ale spí ne se k tomu dostanu tak nekde koupim origo na X7
Dá i nedá do sedadla ji přichytí sice je asi o 2 cm irí ale vejde se i včetne uchytu problem je ale ve stropu X7 ma drák do boku vysouvací na pruince a c5 I ,II ma obyčejnou tyčku. mam to tu připraveny e na to neco svařim ale spí ne se k tomu dostanu tak nekde koupim origo na X7
|
|
29.08.2018 21:06 -
|
3177535
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Servus chlapi, mám prosbu. Pročetl jsem celou diskuzi, ale kadý se ptá, jak tam sí dostat. Já ji chci dostat ale pryč, protoe upravuju auto na spaní na cestách, take logicky mi ta sí překáí. Píete, e v sedadle jsou nějaké plastové úchyty, do kterých se ta sí zacvakává. Nemáte někdo fotku samotných plastových dráků v tom sedadle?
Jde mi ot o, e nevím, jakým způsobem to z toho vycvaknout. Kterým směrem zabrat.
Jinak kdyby měl někdo zájem, bude na prodej
Servus chlapi, mám prosbu. Pročetl jsem celou diskuzi, ale kadý se ptá, jak tam sí dostat. Já ji chci dostat ale pryč, protoe upravuju auto na spaní na cestách, take logicky mi ta sí překáí. Píete, e v sedadle jsou nějaké plastové úchyty, do kterých se ta sí zacvakává. Nemáte někdo fotku samotných plastových dráků v tom sedadle?
Jde mi ot o, e nevím, jakým způsobem to z toho vycvaknout. Kterým směrem zabrat.
Jinak kdyby měl někdo zájem, bude na prodej ;-)
|
|
29.08.2018 21:26 -
|
3177546
|
|
jruze
|
|
|
DaliborN napsal(a): Servus chlapi, mám prosbu. Pročetl jsem celou diskuzi, ale kadý se ptá, jak tam sí dostat. Já ji chci dostat ale pryč, protoe upravuju auto na spaní na cestách, take logicky mi ta sí překáí. Píete, e v sedadle jsou nějaké plastové úchyty, do kterých se ta sí zacvakává. Nemáte někdo fotku samotných plastových dráků v tom sedadle?
Jinak kdyby měl někdo zájem, bude na prodej
Odklop sedačky a tu sí vyhákne směrem doprava. Potom uvidí roubky v těch kovovích úchytech (nejsou plastové) mimoto já v tom spím kdy jsem na rybách a sí nesundavám
Odklop sedačky a tu sí vyhákne směrem doprava. Potom uvidí roubky v těch kovovích úchytech (nejsou plastové) mimoto já v tom spím kdy jsem na rybách a sí nesundavám ;-)
|
|
29.08.2018 21:44 -
|
3177553
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Dík, zítra prubnu Tak ono se v tom sice dá sát, ale je to zbytečně zkrácená spací plocha s "nádstavbičkou" mezi přední sedadly a opěráky zadního sedadla jsou to krásné dva metry spací plochy a to je good
Dík, zítra prubnu ;-) Tak ono se v tom sice dá sát, ale je to zbytečně zkrácená spací plocha :-) s "nádstavbičkou" mezi přední sedadly a opěráky zadního sedadla jsou to krásné dva metry spací plochy a to je good :-)
|
|
19.02.2019 23:24 -
|
3208414
|
|
Aikink
|
Město: Říčany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím ve spolek. Mám jedničkového breaka a dle mého hledání je pro něj jen ta sí, ale já bych chtěla mří. Předpokládám ale, e není za co jí chytit take mi jí neudělají ani nikde na zakázku co? A stejně tak bych ocenila jetě mříe na boční kufrový okna. Viděla jsem to u berlinga snad originál a u c4 g. p. na zakázku, ale zřejmě stejný problém - nemonost uchycení. Máte někdo blií informace nebo vlastní zkuenost, prosím?
Zdravím ve spolek. Mám jedničkového breaka a dle mého hledání je pro něj jen ta sí, ale já bych chtěla mří. Předpokládám ale, e není za co jí chytit take mi jí neudělají ani nikde na zakázku co? A stejně tak bych ocenila jetě mříe na boční kufrový okna. Viděla jsem to u berlinga snad originál a u c4 g. p. na zakázku, ale zřejmě stejný problém - nemonost uchycení. Máte někdo blií informace nebo vlastní zkuenost, prosím? :)
|
|
20.02.2019 09:33 -
|
3208443
|
|
lubosb
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 19 |
|
|
|
|
17.03.2021 15:55 -
|
3303591
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Ahoj,mám problém s namontováním dělící sítě na zadní sedačky C5 X7 2010. Kdy jsem ji kupoval nevěděl jsem,e nebudou uchyty na zadních sedačkách. Nevíte prosím někdo kde je sehnat nebo jak je nahradit. Moc děkuji za jakou koliv radu...nebo pokud ji někdo má a mohl jsem hodit fotky jak to vypadá...díky
Ahoj,mám problém s namontováním dělící sítě na zadní sedačky C5 X7 2010. Kdy jsem ji kupoval nevěděl jsem,e nebudou uchyty na zadních sedačkách. Nevíte prosím někdo kde je sehnat nebo jak je nahradit. Moc děkuji za jakou koliv radu...nebo pokud ji někdo má a mohl jsem hodit fotky jak to vypadá...díky
|
|
Dnes 16:40 -
|
3386853
|
|
macdof
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
C5 X7 Tourer 2014. Mám pár dotazů, předem díky.
1. Mohl by mi prosím někdo vyfotit umístění úchytů na zadních sedadlech? Pod tapecem by měly být montání otvory, ale nedaří se mi je nahmatat.
2. Neměl by někdo na prodej úchyty, co se montují na sedadlo? Klidně koupím i se samotnou sítí.
C5 X7 Tourer 2014. Mám pár dotazů, předem díky.
1. Mohl by mi prosím někdo vyfotit umístění úchytů na zadních sedadlech? Pod tapecem by měly být montání otvory, ale nedaří se mi je nahmatat.
2. Neměl by někdo na prodej úchyty, co se montují na sedadlo? Klidně koupím i se samotnou sítí.
|
|
| |
|
|