| | |
23.02.2013 19:59 -
Re: Elektrické stahování oken / C5 I/II
|
2550875
|
|
jumep
|
|
|
lana a celkovo mechanizmus premazat
lana a celkovo mechanizmus premazat
|
|
01.03.2013 08:42 -
|
2552719
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
problem vyrieseny. Aktivoval sa samooopravovaci system Dnes idu vsetky skla hladko
problem vyrieseny. Aktivoval sa samooopravovaci system:-d Dnes idu vsetky skla hladko:palec
|
|
17.06.2013 22:05 -
|
2590437
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Zdravím!Taky mi nejde stahovat okno u řidiče.Ani ovladačem v kabině ani klíčem.Relátka cvakaj jako v koncovích polohách ale ani po demontái se motůrek nerozjede.Při měření svorek kontaktů,kam je motůrek osazen,se oběví jen impulz kolem 5v myslím e by tam mělo být stálé napětí ne?Chtěl bych se zeptat,ten motor je na 12V? Nebo méně a reguluje to elektronika nacvaklá na něm?Mam na mysli tu černou krabičku. Kolik stojí ta sranda?Díky za jaké koliv odpověďi.
Zdravím!Taky mi nejde stahovat okno u řidiče.Ani ovladačem v kabině ani klíčem.Relátka cvakaj jako v koncovích polohách ale ani po demontái se motůrek nerozjede.Při měření svorek kontaktů,kam je motůrek osazen,se oběví jen impulz kolem 5v myslím e by tam mělo být stálé napětí ne?Chtěl bych se zeptat,ten motor je na 12V? Nebo méně a reguluje to elektronika nacvaklá na něm?Mam na mysli tu černou krabičku. Kolik stojí ta sranda?Díky za jaké koliv odpověďi. :nevim
|
|
17.06.2013 22:08 -
|
2590438
|
|
jumep
|
|
|
kedze ma motor kontrolu proti priskripnutiu, moc by som s trvalim napajanim neratal - sleduje to jeho odber
kedze ma motor kontrolu proti priskripnutiu, moc by som s trvalim napajanim neratal - sleduje to jeho odber
|
|
17.06.2013 22:12 -
|
2590440
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
má cenu ten motůrek odpojit od elektroniky a vyskouet ho napřímo jestli jede,nebo to odpálím?
má cenu ten motůrek odpojit od elektroniky a vyskouet ho napřímo jestli jede,nebo to odpálím?
|
|
18.08.2014 22:24 -
|
2725775
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Ahoj, najednou se mi pravé zadní okno začlo stahovat straně pomalu, asi třetinovou rychlostí, jako by překonávalo nějaký odpor (jede i různě rychle, dole je rychlejí ne nahoře).
Donedávna fungovalo naprosto perfektně. Nebyl ádný impulz (ádné nauknutí nebo cokoliv jiného), který by mohlo způsobit vadu. Neotvírám ho moc často: vlastně jenom spolu s oknem řidiče, kdy chci, aby vítr profoukl autem. Nebyl tam ale ádné postupné zhorení, prostě najednou to jede pomalu.
Nějaké nápady, co by to mohlo způsobovat?
Díky
Ahoj, najednou se mi pravé zadní okno začlo stahovat straně pomalu, asi třetinovou rychlostí, jako by překonávalo nějaký odpor (jede i různě rychle, dole je rychlejí ne nahoře).
Donedávna fungovalo naprosto perfektně. Nebyl ádný impulz (ádné nauknutí nebo cokoliv jiného), který by mohlo způsobit vadu. Neotvírám ho moc často: vlastně jenom spolu s oknem řidiče, kdy chci, aby vítr profoukl autem. Nebyl tam ale ádné postupné zhorení, prostě najednou to jede pomalu.
Nějaké nápady, co by to mohlo způsobovat?
Díky
|
|
18.08.2014 23:56 -
|
2725798
|
|
perkyy
|
Město: Trenčín, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
presne tento problém robila tatova C5 II. Problém bol ako keby v uvožnenom okennom tesnení, keď som ho počas zaahovania primáčkol prstami, okno sa začalo správa normálne... Robilo to na zadných dverách. Môe to by ale aj niečo iné, osobne som to ďalej neskúmal.
presne tento problém robila tatova C5 II. Problém bol ako keby v uvožnenom okennom tesnení, keď som ho počas zaahovania primáčkol prstami, okno sa začalo správa normálne... Robilo to na zadných dverách. Môe to by ale aj niečo iné, osobne som to ďalej neskúmal. ;-)
|
|
24.05.2015 08:01 -
|
2824784
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Ahoj, u mojí C5 se zadní pravé okno po vyjetí nahoru vdy stáhne o kousek dolu, take mi okno zůstavá pootevřené, zhruba tak 5-7 cm. Zavřít jde jen tak, e kdy vyjede do horní polohy, tak musím přesně v ten moment vymáčknout ovladač okna nahoru a to zůstane zavřené. Kdy mám otevřené okno třeba u řidiče a DO na klíči zamknu, aby se mi okno zavřelo, zavře se, ale stáhne se mi to pravé zadní. Nevíte, co by to mohlo dělat? Díky za rady.
Ahoj, u mojí C5 se zadní pravé okno po vyjetí nahoru vdy stáhne o kousek dolu, take mi okno zůstavá pootevřené, zhruba tak 5-7 cm. Zavřít jde jen tak, e kdy vyjede do horní polohy, tak musím přesně v ten moment vymáčknout ovladač okna nahoru a to zůstane zavřené. Kdy mám otevřené okno třeba u řidiče a DO na klíči zamknu, aby se mi okno zavřelo, zavře se, ale stáhne se mi to pravé zadní. Nevíte, co by to mohlo dělat? :nevim Díky za rady.
|
|
24.05.2015 11:42 -
|
2824793
|
|
jumep
|
|
|
odpoj baterku nech zabudnu okna nastavenie a potom ich treba naucit nanovo
pri odpojenej baterke ich nechaj otvorene a po pripojeni by sa mali zatvarat posuvom na viac krat a potom podrzat v hornej polohe 10s
ked to aj po odpojeni bude blbnut, odpoj ju na dlhsie
pripadne sa to da zmazat diagnostikou
odpoj baterku nech zabudnu okna nastavenie a potom ich treba naucit nanovo
pri odpojenej baterke ich nechaj otvorene a po pripojeni by sa mali zatvarat posuvom na viac krat a potom podrzat v hornej polohe 10s
|
|
24.05.2015 18:53 -
|
2824858
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Díky za radu. Teď to dělat nebudu, protoe tu u nás prí, ale jakmile vysvitne sluníčko, hned to vyzkouím a dám vědět, jak jsem pochodil. Díky.
Díky za radu. Teď to dělat nebudu, protoe tu u nás prí, ale jakmile vysvitne sluníčko, hned to vyzkouím a dám vědět, jak jsem pochodil. Díky.
|
|
18.06.2015 11:45 -
|
2832789
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Dobry den,
Prestala mi fungovat stahovacka zadniho praveho el. okna. Zavada zda - se nebude primo v elektronice, nebo servu, ale v napajeni, nebot sem nikde nenameril 12V. Pouze 5 a nejakych 7,5. Pri pokusu o stazeni v mechanizmu lehce cvakne, jakoby zareagoval, ale ke stazeni okna nedojde - patrne z duvodu poskozeneho privodu napajeni. Kontkty ve stahovacce a v pruchozim konektoru ve deverich jsem prohledl a vystrikal kontaktolem - bez vysledku. Tedy - nema nekdo tuseni, kam usti svazek a zda je k dispozici wiring diagram pro tuhle sekci, abych si to mohl omerit a posunot do funkcniho stavu?
Dekuju moc predem a preju hezkej den.
Dobry den,
Prestala mi fungovat stahovacka zadniho praveho el. okna. Zavada zda - se nebude primo v elektronice, nebo servu, ale v napajeni, nebot sem nikde nenameril 12V. Pouze 5 a nejakych 7,5. Pri pokusu o stazeni v mechanizmu lehce cvakne, jakoby zareagoval, ale ke stazeni okna nedojde - patrne z duvodu poskozeneho privodu napajeni. Kontkty ve stahovacce a v pruchozim konektoru ve deverich jsem prohledl a vystrikal kontaktolem - bez vysledku. Tedy - nema nekdo tuseni, kam usti svazek a zda je k dispozici wiring diagram pro tuhle sekci, abych si to mohl omerit a posunot do funkcniho stavu?
Dekuju moc predem a preju hezkej den.
|
|
18.06.2015 12:20 -
|
2832796
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Ahoj, zkusil bych prohlednout draty v gumove pruchodce mezi dverima a sloupkem. Byvaji tam nalomene nekdy i pretrzene draty a pak to dela bordel nebo to nefunguje vubec.
Ahoj, zkusil bych prohlednout draty v gumove pruchodce mezi dverima a sloupkem. Byvaji tam nalomene nekdy i pretrzene draty a pak to dela bordel nebo to nefunguje vubec.
|
|
31.07.2015 18:40 -
|
2846573
|
|
Vitaeidel
|
|
|
jumep napsal(a): odpoj baterku nech zabudnu okna nastavenie a potom ich treba naucit nanovo
Tak jsem to vyzkouel přesně podle tvého návodu a nic... Baterie byla odpojená zhruba 40 minut, okna vechny staený dole a kdy jsem baterii znovu připojil, vechno bylo při starém. vechny okna, kromě pravého zadního ok, pravé zadní dělá pořád to samé i kdy jsem zkouel ho nastavit. dojedu do horní polohy, podrím tlačítko, ale hned mi okno sjede zase dolů...
Neřeil bych to, ale kdy zamknu auto dálkovým ovladačem, aby se mi zavřely okna, vechny se mi zavřou, ale to pravé zadní, kdy je zavřený, tak se otevře a kdy je otevřený, tak vyjede nahoru a hned se zase stáhne...
Tak jsem to vyzkouel přesně podle tvého návodu a nic... Baterie byla odpojená zhruba 40 minut, okna vechny staený dole a kdy jsem baterii znovu připojil, vechno bylo při starém. vechny okna, kromě pravého zadního ok, pravé zadní dělá pořád to samé i kdy jsem zkouel ho nastavit. dojedu do horní polohy, podrím tlačítko, ale hned mi okno sjede zase dolů...:-(
Neřeil bych to, ale kdy zamknu auto dálkovým ovladačem, aby se mi zavřely okna, vechny se mi zavřou, ale to pravé zadní, kdy je zavřený, tak se otevře a kdy je otevřený, tak vyjede nahoru a hned se zase stáhne...
|
|
31.07.2015 18:58 -
|
2846583
|
|
jumep
|
|
|
mno, tak diagnostikou zmazat naucene
mno, tak diagnostikou zmazat naucene
|
|
31.07.2015 19:20 -
|
2846588
|
|
Vitaeidel
|
|
|
Můe to být tím, e původní majitel to okno nechal vyměnit a oni tam udělali něco patně? Mě to připadá, e kdy to okno dojede do horní polohy, tak se jakoby domáčkne velkou silou, a se lehce zkroutí a pak to hned sjede dolů.
Můe to být tím, e původní majitel to okno nechal vyměnit a oni tam udělali něco patně? Mě to připadá, e kdy to okno dojede do horní polohy, tak se jakoby domáčkne velkou silou, a se lehce zkroutí a pak to hned sjede dolů.
|
|
31.07.2015 21:55 -
|
2846636
|
|
jumep
|
|
|
skor nie
skor nie
|
|
31.07.2015 22:08 -
|
2846638
|
|
jruze
|
|
|
Co měnil okno nebo celou stahovačku?
Co měnil okno nebo celou stahovačku?;-)
|
|
31.07.2015 22:48 -
|
2846654
|
|
Vitaeidel
|
|
|
Mně tvrdil, e měnil okno. Budu se u tebe muset někdy zastavit. Jsi nejblií expert
Mně tvrdil, e měnil okno. :nevim Budu se u tebe muset někdy zastavit. Jsi nejblií expert :-d
|
|
01.08.2015 11:01 -
|
2846762
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
myslim ze to uz psal i LUKY
zkontroluj kabelaz a konektory...zkontroluj take jestli neni okno nasazene sptne,resp jestli je dobre usazene...
myslim ze to uz psal i LUKY
zkontroluj kabelaz a konektory...zkontroluj take jestli neni okno nasazene sptne,resp jestli je dobre usazene...
|
|
| |
|
|