| | |
30.12.2012 18:34 -
Re: Elektrické stahování oken / C5 I/II
|
2535388
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Ne, myslí e to pomůe? Myslel jsem e ten restart oken slouí jen pro ovládání oken dálkovým ovladačem.
Ne, myslí e to pomůe? Myslel jsem e ten restart oken slouí jen pro ovládání oken dálkovým ovladačem.
|
|
30.12.2012 21:00 -
|
2535455
|
|
jumep
|
|
|
este to moze byt zanesene a bude treba ten ovladac vycistit, dost bezny problem
este to moze byt zanesene a bude treba ten ovladac vycistit, dost bezny problem
|
|
31.12.2012 18:38 -
|
2535700
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ne, nic se neozve.
Ne, nic se neozve.
|
|
07.01.2013 21:42 -
|
2537418
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Nevím jak u jiných jiných, ale já, pokud po vypnutí baterky aktivuji krajní polohy okna, musím začít STAENÍM, podret tlačítko cca 10s. pak VYTAENÍ (i za cenu krokování) opět podret tlačítko cca 10s. a hotovo. Pokud vak začnu jeho vytaením tak se aktivace nepovede. Proč?
Nevím jak u jiných jiných, ale já, pokud po vypnutí baterky aktivuji krajní polohy okna, musím začít STAENÍM, podret tlačítko cca 10s. pak VYTAENÍ (i za cenu krokování) opět podret tlačítko cca 10s. a hotovo. Pokud vak začnu jeho vytaením tak se aktivace nepovede. Proč?
|
|
07.01.2013 21:44 -
|
2537420
|
|
jumep
|
|
|
ja som ich nespustal nikdy a len pridrzal hore a vsetko vzdy OK (pokial bol ovladac teda OK)
ja som ich nespustal nikdy a len pridrzal hore a vsetko vzdy OK (pokial bol ovladac teda OK)
|
|
07.01.2013 21:50 -
|
2537430
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Pokud je nespustím dolů a nepodrím tlačítko, tak jdou spoučtět pouze trvalým drením tlačítka, a nereagují na otevření DO. (Jedná se o okna předních dveří).
Pokud je nespustím dolů a nepodrím tlačítko, tak jdou spoučtět pouze trvalým drením tlačítka, a nereagují na otevření DO. (Jedná se o okna předních dveří).
|
|
08.01.2013 02:09 -
|
2537452
|
|
Katan
|
|
|
Mě jde u jednotlivých oken otevírat i zavírat, jak krátkým stisknutím (automatický dojezd) tak dlouhým drením tlačítka, ale jen tím vypínačem co je u přísluných dveří. Na centrálním (řidičovým) vypínači, jde v pořádku jen levé přední a levé zadní okno. Pravé přední a pravé zadní fungují také, ale krátkým stiskem tlačítka jdou jen zavřít, kdy je chci krátkým stiskem otevřít, tak to nereaguje (na centrálním vypínači od řidiče). Restart krajních poloh nezabral, tak asi bude potřeba vyčistit konektor od vypínače v řidičových dveří. Setkal jste se s tím někdo?
Mě jde u jednotlivých oken otevírat i zavírat, jak krátkým stisknutím (automatický dojezd) tak dlouhým drením tlačítka, ale jen tím vypínačem co je u přísluných dveří. Na centrálním (řidičovým) vypínači, jde v pořádku jen levé přední a levé zadní okno. Pravé přední a pravé zadní fungují také, ale krátkým stiskem tlačítka jdou jen zavřít, kdy je chci krátkým stiskem otevřít, tak to nereaguje (na centrálním vypínači od řidiče). Restart krajních poloh nezabral, tak asi bude potřeba vyčistit konektor od vypínače v řidičových dveří. Setkal jste se s tím někdo?:nevim
|
|
08.01.2013 09:29 -
|
2537462
|
|
miskod
|
|
|
Toto som vyriesil...Kontakty na tom DO su riesene ako na kalkulacke...Taka ta vodiva guma. DO nerobi nic ine len to, ze po stlaceni nejakeho tlacitka pripoji medzi nejake draty nejaky odpor. Problem je v tom, ze tie odpory su okolo 100ohm a stara kontaktna guma mala az 50-100ohm...Toto ho dokaze dokonale zblbnut...
Na vsetky tie kontaktne gumicky som nalepil kusok pozlateneho pliesku zo starej telefonnej karty (alebo inej sim karty). Vsetko teraz ide ako ma...
Toto som vyriesil...Kontakty na tom DO su riesene ako na kalkulacke...Taka ta vodiva guma. DO nerobi nic ine len to, ze po stlaceni nejakeho tlacitka pripoji medzi nejake draty nejaky odpor. Problem je v tom, ze tie odpory su okolo 100ohm a stara kontaktna guma mala az 50-100ohm...Toto ho dokaze dokonale zblbnut...
Na vsetky tie kontaktne gumicky som nalepil kusok pozlateneho pliesku zo starej telefonnej karty (alebo inej sim karty). Vsetko teraz ide ako ma...
|
|
08.01.2013 12:07 -
|
2537478
|
|
Katan
|
|
|
Ale já sem nemyslel DO ale tlačítko ovládání okna, která jsou ve dveřích, u řidiče jdou ovládat vechny 4 okna + zrcátka. Tak těmi tlačítky od řidiče, mi to blbne. Ne, dálkovým ovladačem v klíči.
Ale já sem nemyslel DO ale tlačítko ovládání okna, která jsou ve dveřích, u řidiče jdou ovládat vechny 4 okna + zrcátka. Tak těmi tlačítky od řidiče, mi to blbne. Ne, dálkovým ovladačem v klíči.
|
|
08.01.2013 12:14 -
|
2537480
|
|
jumep
|
|
|
tlacitko ovladania okna je dialkove v ponimani miskod,
ked to rozlusknes tak to pochopis, vybrat / vycistit, ak nepomoze, mozes robit ako on, doplnat nieco alebo nieco vymyslet alebo vymenit cely panel
tlacitko ovladania okna je dialkove v ponimani miskod,
ked to rozlusknes tak to pochopis, vybrat / vycistit, ak nepomoze, mozes robit ako on, doplnat nieco alebo nieco vymyslet alebo vymenit cely panel
|
|
08.01.2013 14:16 -
|
2537507
|
|
miskod
|
|
|
ano hovorime o tom istom...Tvoj vypada sice trosku novsie, ale predpokladam ze vo vnutri je to to iste...
ano hovorime o tom istom...Tvoj vypada sice trosku novsie, ale predpokladam ze vo vnutri je to to iste...
|
|
08.01.2013 14:21 -
|
2537509
|
|
Katan
|
|
|
Je to jen ilustrační fotka, jinou jsem nesehnal.
Je to jen ilustrační fotka, jinou jsem nesehnal.
|
|
23.02.2013 18:42 -
|
2550847
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
tak mne automaticky dojazd funguje ale dnes som zistil ze pri stahovani zadnych okien sklo ider dole trhavim pohybom. Az roztrase cele auto. Hore idu hladko Predne su OK. Co sa tam mohlo stat???
tak mne automaticky dojazd funguje ale dnes som zistil ze pri stahovani zadnych okien sklo ider dole trhavim pohybom. Az roztrase cele auto. Hore idu hladko:nevim Predne su OK. Co sa tam mohlo stat???
|
|
| |
|
|