| | |
26.09.2011 20:36 -
Elektrické stahování oken / C5 III
|
2415808
|
|
Mirrra
|
|
|
V den koupě se mi odporoučelo lanko stahovačky a soudruh z MCAuto slibuje u 14 dní výměnu a jeliko to tak nevypadá tak za a: nevíte někdo co to kotuje a kde to udělaj na počkání,ono to okno samo sjídí dolu a je to nepříjemný...
Díkec Jinak muj 5-tej Citrou a zatim krom toho okna maximální spokojenost )
V den koupě se mi odporoučelo lanko stahovačky a soudruh z MCAuto slibuje u 14 dní výměnu a jeliko to tak nevypadá tak za a: nevíte někdo co to kotuje a kde to udělaj na počkání,ono to okno samo sjídí dolu a je to nepříjemný...
Díkec :-) Jinak muj 5-tej Citrou a zatim krom toho okna maximální spokojenost :o)
|
|
26.09.2011 21:11 -
Re: Elektrické stahování oken / C5 III
|
2415835
|
|
jumep
|
|
|
mechanizmus 9222 P5 stoji 82EUR a jeho vymena je tak na 2 hodiny roboty
mechanizmus 9222 P5 stoji 82EUR a jeho vymena je tak na 2 hodiny roboty
|
|
03.11.2012 13:35 -
|
2517509
|
|
tlaskal
|
Město: Bleno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Dobrý den vem,
poprosím vechny o radu.
Při el.stahování okna u řidiče se mi ze dveří ozývali hrozné chroustající zvuky.
minulý týden se mi stalo to co jsem nechtěl a nevím co mě čeká:
stahoval jsem okenko dolů, zase se skvělým zvukem a kdy bylo okno asi ve 2/3 dole, tak přilo to hrozné.
Ozval se zvuk něčeho praskajícího a okno se zastavilo a nechtělo ani nahoru.
jediné co pomohlo, tak rukou za okno tahat nahoru a mačkat tlačítko.
Okno jsem dotatl nahoru,ale ji nefunguje vůbec a kdy zmačknu stahování, tak ze dveří jde zvuk, e motorek je funkční, ale při zmáčknutí beí tak 2-3vteřiny a dost, při dalím zmáčknutí zase to stejné 2-3s a dost(dá se řící krokově)
Nevíte náhodou co mě čeká nebo co to bude tak stát a co dělat?)zda mi pomůou mé ruce)
Protoe jak jsem zde četl, tak celé to uvnitř cca 13000,-? to néééééé
Dobrý den vem,
poprosím vechny o radu.
Při el.stahování okna u řidiče se mi ze dveří ozývali hrozné chroustající zvuky.
minulý týden se mi stalo to co jsem nechtěl a nevím co mě čeká:
stahoval jsem okenko dolů, zase se skvělým zvukem a kdy bylo okno asi ve 2/3 dole, tak přilo to hrozné.
Ozval se zvuk něčeho praskajícího a okno se zastavilo a nechtělo ani nahoru.
jediné co pomohlo, tak rukou za okno tahat nahoru a mačkat tlačítko.
Okno jsem dotatl nahoru,ale ji nefunguje vůbec a kdy zmačknu stahování, tak ze dveří jde zvuk, e motorek je funkční, ale při zmáčknutí beí tak 2-3vteřiny a dost, při dalím zmáčknutí zase to stejné 2-3s a dost(dá se řící krokově)
Nevíte náhodou co mě čeká nebo co to bude tak stát a co dělat?)zda mi pomůou mé ruce)
Protoe jak jsem zde četl, tak celé to uvnitř cca 13000,-? to néééééé
:-( :-( :-(
|
|
03.11.2012 14:38 -
|
2517517
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Motorek s převodovkou 3,5 tisíce.
Lity s vytahovacím mechanismem 6 tisíc.
Odhaduju to u tebe na to první (zuby v redukční převodovce) - ale pozná po rozebrání.
Motorek s převodovkou 3,5 tisíce.
Lity s vytahovacím mechanismem 6 tisíc.
Odhaduju to u tebe na to první (zuby v redukční převodovce) - ale pozná po rozebrání.
|
|
03.11.2012 22:11 -
|
2517549
|
|
jumep
|
|
|
tazko povedat - treba to rozobrat a uvidi sa
neni problem nieco starsie zohnat
tazko povedat - treba to rozobrat a uvidi sa
neni problem nieco starsie zohnat
|
|
06.02.2015 19:33 -
|
2782505
|
|
Lajči
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Zdravim Mam podobny problem. Po kupe som zistil ze sa spolujazdcove okno nespusta. Po stlaceni gombiku nic. Ani zvuk ani pohyb Diagnostika ukazala ze ovladac nekomunikuje s motorcekom. Caka ma vymena motorceka ked poistky su dobre?
Zdravim Mam podobny problem. Po kupe som zistil ze sa spolujazdcove okno nespusta. Po stlaceni gombiku nic. Ani zvuk ani pohyb Diagnostika ukazala ze ovladac nekomunikuje s motorcekom. Caka ma vymena motorceka ked poistky su dobre?
|
|
06.02.2015 19:34 -
|
2782506
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nemusí to být motorek, ale třeba tlačítko, nebo kabely.
Nemusí to být motorek, ale třeba tlačítko, nebo kabely.
|
|
06.02.2015 23:25 -
|
2782567
|
|
jumep
|
|
|
ak odide senzor co si pamatam tak to stahovalo, ale nevedelo automaticky
osobne si myslim ze tam trhlo lano, povodny majitel len zaprel okno a odpojil to
ak odide senzor co si pamatam tak to stahovalo, ale nevedelo automaticky
osobne si myslim ze tam trhlo lano, povodny majitel len zaprel okno a odpojil to
|
|
08.02.2015 15:19 -
|
2783922
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Souhlasim s jumepem, nekdo to asi jen odpojil z duvodu lanka.
Jinak pro vsechny komu se to stane tak reseni je zde : .link.
Souhlasim s jumepem, nekdo to asi jen odpojil z duvodu lanka.
Jinak pro vsechny komu se to stane tak reseni je zde : http://www.stahovacky.szm.com/ostatne.html
:palec
|
|
08.02.2015 15:44 -
|
2783946
|
|
jumep
|
|
|
to je hodne drahe oproti tym 16e co som kupoval z ebayu
kazdopadne citroen ma na to RP, by ma zaujimalo ci nieco vymysleli a upravili alebo len zmenili vyrobcu a mozno davaju poplastovane lanka
to je hodne drahe oproti tym 16e co som kupoval z ebayu
kazdopadne citroen ma na to RP, by ma zaujimalo ci nieco vymysleli a upravili alebo len zmenili vyrobcu a mozno davaju poplastovane lanka
|
|
19.12.2018 15:06 -
|
3197577
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Ahoj, prasklo mi lanko stahování okénka u řidiče. Motorek jde normál, asi je nejlepí zkusit sehnat z nějakého vraku celý komplet?? Vím e kdysi jsem to na úplně jiném autě měnil, tam jsem nahradil jen lanko, nicméně tady to asi nepůjde, (jde vechno, ale ta práce a nejistej výsledek), Co myslíte?
Ahoj, prasklo mi lanko stahování okénka u řidiče. Motorek jde normál, asi je nejlepí zkusit sehnat z nějakého vraku celý komplet?? Vím e kdysi jsem to na úplně jiném autě měnil, tam jsem nahradil jen lanko, nicméně tady to asi nepůjde, (jde vechno, ale ta práce a nejistej výsledek), Co myslíte?
|
|
19.12.2018 16:31 -
|
3197594
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Darma Slovensko, cely komplet nahrada cca 25e, a je to za chvilku hotove, a ziadne motanie a nervy
Blodmen napsal(a): Ahoj, prasklo mi lanko stahování okénka u řidiče. Motorek jde normál, asi je nejlepí zkusit sehnat z nějakého vraku celý komplet?? Vím e kdysi jsem to na úplně jiném autě měnil, tam jsem nahradil jen lanko, nicméně tady to asi nepůjde, (jde vechno, ale ta práce a nejistej výsledek), Co myslíte?
Darma Slovensko, cely komplet nahrada cca 25e, a je to za chvilku hotove, a ziadne motanie a nervy :)
|
|
19.12.2018 19:16 -
|
3197596
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
čert aby se tam u nich vyznal, nejlevnějí co jsem nael je asi 70 Eur, a to si nejsem jistej, jestli je to opravdu ke mně: .link.
tomasg napsal(a): Darma Slovensko, cely komplet nahrada cca 25e, a je to za chvilku hotove, a ziadne motanie a nervy
čert aby se tam u nich vyznal, nejlevnějí co jsem nael je asi 70 Eur, a to si nejsem jistej, jestli je to opravdu ke mně: http://katalog.darmaslovensko.sk/group?typ=32794&group=102691
|
|
20.12.2018 12:22 -
|
3197657
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
< zavolas a uvidis ze kolo 27 e. Ja som minuly tyzden riesil uz druhu stranu, 2x som menil len lanka u sofera a twnto rok som sa nasral a dal tam náhradu
citace autor="Blodmen">
čert aby se tam u nich vyznal, nejlevnějí co jsem nael je asi 70 Eur, a to si nejsem jistej, jestli je to opravdu ke mně: .link.
< zavolas a uvidis ze kolo 27 e. Ja som minuly tyzden riesil uz druhu stranu, 2x som menil len lanka u sofera a twnto rok som sa nasral a dal tam náhradu
citace autor="Blodmen">
čert aby se tam u nich vyznal, nejlevnějí co jsem nael je asi 70 Eur, a to si nejsem jistej, jestli je to opravdu ke mně: http://katalog.darmaslovensko.sk/group?typ=32794&group=102691
|
|
19.05.2021 08:45 -
Závada spoutěč zadního okna
|
3310687
|
|
valdo24
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahojte, kúpil som C5 Tourer exclusive s nefunkčným sahovaním zadného žavého okna.
Diag. mi zobrazí chybu F9E0 ,,závada nepritomnost komunikace s organem - elektricky spoustec zadniho leveho okna,,
Nejaké rady v čom môe bi problém ? ako zača tento problém riei ?
Ďakujem.
Ahojte, kúpil som C5 Tourer exclusive s nefunkčným sahovaním zadného žavého okna.
Diag. mi zobrazí chybu F9E0 ,,závada nepritomnost komunikace s organem - elektricky spoustec zadniho leveho okna,,
Nejaké rady v čom môe bi problém ? ako zača tento problém riei ?
Ďakujem.
|
|
| |
|
|