07.09.2011 21:07 -
Klapnutí při rozjezdu
|
2412433
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Ahoj, viml jsem si, e při prvním rozjezdu po nastartování jak překročím rychlost přesně 20km/h, tak se ozve nějaké klapnutí od motoru. Dělá to vdycky jenom po nastartování a přesně při těch 20km/h. Problém s tím nemám, jenom by mě zajímalo co to je?
Ahoj, viml jsem si, e při prvním rozjezdu po nastartování jak překročím rychlost přesně 20km/h, tak se ozve nějaké klapnutí od motoru. Dělá to vdycky jenom po nastartování a přesně při těch 20km/h. Problém s tím nemám, jenom by mě zajímalo co to je?:)
|
|
07.09.2011 21:10 -
Re: Klapnutí při rozjezdu
|
2412435
|
|
jumep
|
|
|
neni su to zamky vo dverach? vlastne nie, tie sa zamykaju pri 10km/h
neni su to zamky vo dverach? vlastne nie, tie sa zamykaju pri 10km/h
|
|
07.09.2011 21:15 -
|
2412438
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
nene, jde to jenom z jednoho místa ze předu. kdy mám nohu na brzdě, tak se mi zdá, e pedál lehce klepne, ale úplně neznatelně, moná se mi to jenom zdá napadlo mě jestli to není nějaká funkce brzd, jak je třeba suení kotoučů, tak jestli tohle není nějaké přiblíení nebo oddálení destiček
nene, jde to jenom z jednoho místa ze předu. kdy mám nohu na brzdě, tak se mi zdá, e pedál lehce klepne, ale úplně neznatelně, moná se mi to jenom zdá:nevim napadlo mě jestli to není nějaká funkce brzd, jak je třeba suení kotoučů, tak jestli tohle není nějaké přiblíení nebo oddálení destiček
|
|
07.09.2011 21:20 -
|
2412440
|
|
jumep
|
|
|
to skor test ESP / ABS clenov ... momentalne sa mi silno nechce, ale ked sa k tomu dokopem, pozrem dokumentaciu ci tam take nieco neni
to skor test ESP / ABS clenov ... momentalne sa mi silno nechce, ale ked sa k tomu dokopem, pozrem dokumentaciu ci tam take nieco neni
|
|
| |