| | |
19.09.2012 22:39 -
Re: Snímač otvorenia nádre
|
2506393
|
|
jumep
|
|
|
to sa mi uz stalo ze mi natankovali lec 3/4 nadrze - a nielen raz, stacilo pustit znovu a este voslo 20l
to sa mi uz stalo ze mi natankovali lec 3/4 nadrze - a nielen raz, stacilo pustit znovu a este voslo 20l
|
|
17.03.2013 01:41 -
|
2558201
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak mi pri tankovani upadlo vicko a vypadl magnet. Vratil jsem ho tam, ale ukazuje mi to stale otevrena nadrz. I po otoceni vicka. Mam tam oba magnety a pred tim to fungovalo.
Tak mi pri tankovani upadlo vicko a vypadl magnet. Vratil jsem ho tam, ale ukazuje mi to stale otevrena nadrz. I po otoceni vicka. Mam tam oba magnety a pred tim to fungovalo.
|
|
17.03.2013 12:16 -
|
2558267
|
|
ivanivan
|
|
|
Zkusím jiné víčko. U před tím mi to fungovalo jen v 1 poloze a to zrovna ten, co vypad .
Zkusím jiné víčko. U před tím mi to fungovalo jen v 1 poloze a to zrovna ten, co vypad :nevim .
|
|
17.03.2013 12:22 -
|
2558275
|
|
ivanivan
|
|
|
Co ten magnet nějak oivit - zmagnetizovat?
Co ten magnet nějak oivit - zmagnetizovat?
|
|
24.03.2013 22:31 -
|
2560081
|
|
ivanivan
|
|
|
Zkusil jsem si půjčit víčko a v poho. Svoje víčko nechápu. Podloil jsem magnet a najednou to funguje (původně nefungoval). Kdy podloím ten vypadlý, tak nefunguje (před vypadnutím fungoval). Můe to odcházet věkem, nebo tím pádem?
Zkusil jsem si půjčit víčko a v poho. Svoje víčko nechápu. Podloil jsem magnet a najednou to funguje (původně nefungoval). Kdy podloím ten vypadlý, tak nefunguje (před vypadnutím fungoval). Můe to odcházet věkem, nebo tím pádem?
|
|
24.03.2013 23:01 -
|
2560091
|
|
ivanivan
|
|
|
Dám klidně i novej. Jen jsem chtěl zjistit, jestli víčko, nebo snímač
Dám klidně i novej. Jen jsem chtěl zjistit, jestli víčko, nebo snímač :palec
|
|
26.06.2013 13:58 -
|
2592960
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Nechci zakládat nové vlákno, tak píi sem.
Prdla mi ta tenká guma, která drí víko nádre, aby neupadlo na zem. Nic se nedějě, jen při tankování musím víko dávat na střechu a při zavírání dát bacha, abych ho správně natočil. Mám v něm jeden magnet a pokud ho dám opačně, tak těsní, ale počítač hlásí nezavřenou nádr.
K věci - nemáte někdo grif, jak to dát dohromady. Já něco zkusím, ale ne se do toho dám, tak zkouím, zda máte nějaký grif. Lepit by to asi nedrelo, je to tenké.
Nechci zakládat nové vlákno, tak píi sem.
Prdla mi ta tenká guma, která drí víko nádre, aby neupadlo na zem. Nic se nedějě, jen při tankování musím víko dávat na střechu a při zavírání dát bacha, abych ho správně natočil. Mám v něm jeden magnet a pokud ho dám opačně, tak těsní, ale počítač hlásí nezavřenou nádr.
K věci - nemáte někdo grif, jak to dát dohromady. Já něco zkusím, ale ne se do toho dám, tak zkouím, zda máte nějaký grif. Lepit by to asi nedrelo, je to tenké.
|
|
26.06.2013 15:08 -
|
2592991
|
|
jumep
|
|
|
okrem vymeny vicka ani moc ne
a nemusis ho davat na strechu, v tych dvierkach je na to vesiak - to co tam po otvoreni trci tak na to sa to vesia, skusim nafotit ak nezabudnem
okrem vymeny vicka ani moc ne
a nemusis ho davat na strechu, v tych dvierkach je na to vesiak - to co tam po otvoreni trci tak na to sa to vesia, skusim nafotit ak nezabudnem
|
|
26.06.2013 15:17 -
|
2593000
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak tak, je to v pravym dolním rohu dvířek nádre.. a to přetrhlé "lanko" bych zkusil zapalovačem natavit a spojit kletěma. Lepidlem si myslim, e nemá anci..
Tak tak, je to v pravym dolním rohu dvířek nádre.. ;) a to přetrhlé "lanko" bych zkusil zapalovačem natavit a spojit kletěma. Lepidlem si myslim, e nemá anci..
|
|
26.06.2013 15:56 -
|
2593007
|
|
.45acp
|
|
|
jumep napsal(a): okrem vymeny vicka ani moc ne a nemusis ho davat na strechu, v tych dvierkach je na to vesiak - to co tam po otvoreni trci tak na to sa to vesia, skusim nafotit ak nezabudnem
Tu gumu tam nemám u od začátku, co auto vlastním. Ze začátku jsem víčko dával do toho dráku, ale jednou se mi povedlo manipulovat s pistolí tak ikovně, e mi víčko upadlo na zem. Po sebrání ze země jsem si natěstí vimnul, e tam jeden magnet chybí a natěstí ho i nael. Od té doby víčko odkládám do kufru, ten stejně otvírám, protoe tam mám uloený VIF.
okrem vymeny vicka ani moc ne a nemusis ho davat na strechu, v tych dvierkach je na to vesiak - to co tam po otvoreni trci tak na to sa to vesia, skusim nafotit ak nezabudnem
Tu gumu tam nemám u od začátku, co auto vlastním. Ze začátku jsem víčko dával do toho dráku, ale jednou se mi povedlo manipulovat s pistolí tak ikovně, e mi víčko upadlo na zem. Po sebrání ze země jsem si natěstí vimnul, e tam jeden magnet chybí a natěstí ho i nael. Od té doby víčko odkládám do kufru, ten stejně otvírám, protoe tam mám uloený VIF.
|
|
26.06.2013 18:12 -
|
2593038
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Díky vem za tu fintu s odkládacím háčkem, číhnu na to.
Napadlo mne to natavit elektrickou páječkou.
No a kdybych dlouho nepsal, tak jsem to u hrdla otevřené nádre zkouel natavit zapalovačem
Díky vem za tu fintu s odkládacím háčkem, číhnu na to.
Napadlo mne to natavit elektrickou páječkou.
No a kdybych dlouho nepsal, tak jsem to u hrdla otevřené nádre zkouel natavit zapalovačem :-))
|
|
26.06.2013 19:27 -
|
2593064
|
|
jumep
|
|
|
ja som bol v tom ze je to gumove, takze natavovanie moc nepomoze, ak to uz mas plastove tak nepomoze uplne nic, jedine si to nahradit niecim inym co si cele usposobis
ps. odporucam kupit si klucikove vicko a vymenit ho, odstranis problem s tym ze sa mozes zabudnut a nechat zapaty kluc pri tankovani a to vicko byva kvalitnejsie a nema ziadnu gumicku, strcis kluc, otocis, zavesis, natankujes ...
ja som bol v tom ze je to gumove, takze natavovanie moc nepomoze, ak to uz mas plastove tak nepomoze uplne nic, jedine si to nahradit niecim inym co si cele usposobis
ps. odporucam kupit si klucikove vicko a vymenit ho, odstranis problem s tym ze sa mozes zabudnut a nechat zapaty kluc pri tankovani a to vicko byva kvalitnejsie a nema ziadnu gumicku, strcis kluc, otocis, zavesis, natankujes ...
|
|
07.08.2013 23:53 -
|
2605868
|
|
matino
|
Město: Martin, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 6 |
|
|
ahoj, mám problém na C5 3. píe e mám otvorenú nádr - samozrejme je zavretá. niekedy keď vyberiem víčko a dám ho naspa tak to chvížu nerobí ale potom zas začne pípa. magnety mám obidva OK a na svojom mieste. v citroene mi to u raz rozobrali ale nenali chybu tak chcú vymeni snímač vedža hrdla a stojí 130. napadá vás ete nejaká chyba ne to dám vymeni?
ahoj, mám problém na C5 3. píe e mám otvorenú nádr - samozrejme je zavretá. niekedy keď vyberiem víčko a dám ho naspa tak to chvížu nerobí ale potom zas začne pípa. magnety mám obidva OK a na svojom mieste. v citroene mi to u raz rozobrali ale nenali chybu tak chcú vymeni snímač vedža hrdla a stojí 130. napadá vás ete nejaká chyba ne to dám vymeni?
|
|
08.08.2013 00:48 -
|
2605880
|
|
jumep
|
|
|
uz len kabelaz, je jednoduchsie nechat vymenit ten snimac, ak to nepomoze potom hladat ...
uz len kabelaz, je jednoduchsie nechat vymenit ten snimac, ak to nepomoze potom hladat ...
|
|
08.08.2013 07:29 -
|
2605896
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
na C5 I. je jednoduchsie tam narvat WD40 alebo podobny čistič , zhodit gumu 10 x zavret a otvorit a u mna pokoj
na C5 I. je jednoduchsie tam narvat WD40 alebo podobny čistič , zhodit gumu 10 x zavret a otvorit a u mna pokoj :-d
|
|
08.08.2013 10:03 -
|
2605908
|
|
ivanivan
|
|
|
Já musel povytáhnout a podloit magnety ve víčku a u mi funguje.
Já musel povytáhnout a podloit magnety ve víčku a u mi funguje.
|
|
21.08.2014 20:37 -
informace palubního počítače
|
2726206
|
|
Tygrysek
|
Město: Dětmarovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravim jsem tu nováček koupil jsem citroen c5 2.2 hdi Break s barevnym displeyem v palubovce ve je ok a na jednu věc po nastartovaní se mi objeví info kde je na obrazovce vyobrazeno auto a na něm u zadního kola na straně řidiče se zobrazuje zelený bod nebo puntík nevím co to znamená jestli to je senzor destiček nebo co auto mam od prvniho majitele z Italie servisovane.Děkuji předem za informace Tygrysek.
Zdravim jsem tu nováček koupil jsem citroen c5 2.2 hdi Break s barevnym displeyem v palubovce ve je ok a na jednu věc po nastartovaní se mi objeví info kde je na obrazovce vyobrazeno auto a na něm u zadního kola na straně řidiče se zobrazuje zelený bod nebo puntík nevím co to znamená jestli to je senzor destiček nebo co auto mam od prvniho majitele z Italie servisovane.Děkuji předem za informace Tygrysek.
|
|
| |
|
|