| | |
31.05.2014 10:26 -
Re: po výměně spojkové sady nejde nastartovat
|
2700993
|
|
Prcek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Setrvák se neměnil, jen lamela, přítlačák a loisko. Snímač jsem vyndal před demontáí, abych mu neublíil. Kostra je zpátky na svým místě.
Jenom to točí a ani to neblafne.
Diagnostika vyházela kde co i to, co tam není.
Setrvák se neměnil, jen lamela, přítlačák a loisko. Snímač jsem vyndal před demontáí, abych mu neublíil. Kostra je zpátky na svým místě.
Jenom to točí a ani to neblafne.
Diagnostika vyházela kde co i to, co tam není.
|
|
02.06.2014 09:50 -
|
2701437
|
|
Prcek
|
|
|
Tak jsem se díval a tlak paliva je nula. Po zapnutí klíčku to hlásí economy mode actived, jinak nic. Chyby jsem smazal, pokusil jsem se to nastartovat a chyby to vyhodilo stejný, jako by se nesmazaly. Ecu není blokovaná. Diagnostiku jsem dělal já.
Tak jsem se díval a tlak paliva je nula. :nevim Po zapnutí klíčku to hlásí economy mode actived, jinak nic. Chyby jsem smazal, pokusil jsem se to nastartovat a chyby to vyhodilo stejný, jako by se nesmazaly. Ecu není blokovaná. Diagnostiku jsem dělal já.
|
|
02.06.2014 13:07 -
|
2701480
|
|
Prcek
|
|
|
Jo, čerpadlo je slyet. Neměl jsem to rozpojený, vyseparoval jsem ten plast z podtoho. Po shození přívodu je sucho.
Jo, čerpadlo je slyet. Neměl jsem to rozpojený, vyseparoval jsem ten plast z podtoho. Po shození přívodu je sucho. :-(
|
|
02.06.2014 22:22 -
|
2701623
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli není ucpané sítko na podávacím čerpadle v nádri,pokud teda funguje.
Jestli není ucpané sítko na podávacím čerpadle v nádri,pokud teda funguje.
|
|
| |
|
|