| | |
09.07.2011 06:48 -
po výměně spojkové sady nejde nastartovat
|
2401101
|
|
karlos07
|
Město: Rokycany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Zdravím vechny,před nedávnem jsem si koupil c5, r.v. 05.2001, 2.0 HDI, 79kw, varianta motoru RHS, s manuální převodovkou,u který jsem měnil komplet spojkovou sadu.Práce výměny proběhla v pořádku,ale po kompletním smontování veho nazpátek a znovu připojením baterie mě auto začalo ji při odemčení vypisovat na palubním počítači hláku ECONOMY MOD.Motor normálně při startu točí,ale nechytne.Tak jsem tady protudoval,co znamená hláka ECONOMY MOD,e můe být slabě nabitá baterie,nebo prasklá pojistka F8,ale ádný takový problém to v mém případě není.Proto vás prosím,o radu,nebo jestli někdo nemá podobnou zkuenost.Za kadou radu,nebo postřeh předem moc děkuju
Zdravím vechny,před nedávnem jsem si koupil c5, r.v. 05.2001, 2.0 HDI, 79kw, varianta motoru RHS, s manuální převodovkou,u který jsem měnil komplet spojkovou sadu.Práce výměny proběhla v pořádku,ale po kompletním smontování veho nazpátek a znovu připojením baterie mě auto začalo ji při odemčení vypisovat na palubním počítači hláku ECONOMY MOD.Motor normálně při startu točí,ale nechytne.Tak jsem tady protudoval,co znamená hláka ECONOMY MOD,e můe být slabě nabitá baterie,nebo prasklá pojistka F8,ale ádný takový problém to v mém případě není.Proto vás prosím,o radu,nebo jestli někdo nemá podobnou zkuenost.Za kadou radu,nebo postřeh předem moc děkuju
|
|
09.07.2011 07:34 -
Re: po výměně spojkové sady nejde nastartovat
|
2401104
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Má auto imobilizér ?
Má auto imobilizér ?
|
|
09.07.2011 07:38 -
|
2401106
|
|
karlos07
|
|
|
jj,to byla první věc,co mě napadla,ale při zapnutí klíčku kontrolka na imobilizér zhasne
jj,to byla první věc,co mě napadla,ale při zapnutí klíčku kontrolka na imobilizér zhasne
|
|
09.07.2011 07:41 -
|
2401107
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Mě se to taky stalo, ale po přiloení karty ke klíčku to poté okamitě chytlo. Tak to bohuel neporadím
Mě se to taky stalo, ale po přiloení karty ke klíčku to poté okamitě chytlo. Tak to bohuel neporadím:nevim
|
|
09.07.2011 07:42 -
|
2401108
|
|
karlos07
|
|
|
jaké karty prosím?
jaké karty prosím?
|
|
09.07.2011 07:46 -
|
2401109
|
|
Dan 1
|
|
|
Kdy jsem koupil auto, tak v papírech k němu mám-nevím jestli to napíu správně-něco jako iniciační kartu, kterou musím přiloit vdy po odpojení baterky ke klíči před startováním
Kdy jsem koupil auto, tak v papírech k němu mám-nevím jestli to napíu správně-něco jako iniciační kartu, kterou musím přiloit vdy po odpojení baterky ke klíči před startováním
|
|
09.07.2011 07:49 -
|
2401110
|
|
karlos07
|
|
|
nějakou kartu tam mám,nevím jestli je to ona,vypadá jako kreditka a z druhé strany jsou řádky pro vypsání kodu např pro rádio,nebo vin kod,je to ono prosím?
nějakou kartu tam mám,nevím jestli je to ona,vypadá jako kreditka a z druhé strany jsou řádky pro vypsání kodu např pro rádio,nebo vin kod,je to ono prosím?
|
|
09.07.2011 07:51 -
|
2401111
|
|
Dan 1
|
|
|
Jo jo to bude asi ona-vypadá jako kreditka-teď to jen vyzkouet
Jo jo to bude asi ona-vypadá jako kreditka-teď to jen vyzkouet:palec
|
|
09.07.2011 07:56 -
|
2401112
|
|
karlos07
|
|
|
nějak jsem se tím nezaobíral,protoe na ní není vidět nic,jako např. na kreditce,myslím ádný čtecí pásek,nebo tak něco,kadopádně moc díky za radu,určitě vyzkouím.take,před nastartováním a i odemčením auta tu kartu přiloím ke klíči,jak mam ovládání na centál,chápu to dobře prosím?
nějak jsem se tím nezaobíral,protoe na ní není vidět nic,jako např. na kreditce,myslím ádný čtecí pásek,nebo tak něco,kadopádně moc díky za radu,určitě vyzkouím.take,před nastartováním a i odemčením auta tu kartu přiloím ke klíči,jak mam ovládání na centál,chápu to dobře prosím?
|
|
09.07.2011 09:06 -
|
2401114
|
|
C5stepan
|
|
|
Jestli jetě netočí, zkus auto dálkově zamknout a odemknout. Imobilizér se chytí (aspoň u mně jo) a nastartuje (aspoň já jo).
Jestli jetě netočí, zkus auto dálkově zamknout a odemknout. Imobilizér se chytí (aspoň u mně jo) a nastartuje (aspoň já jo).
|
|
09.07.2011 10:03 -
|
2401115
|
|
tief
|
|
|
Takze po poradi
economy mode nic neznamena -auto akurat upadlo do setriaceho rezimu a to neovplyvnuje startovanie.
Prilozenie karty naozaj nic nerobi, karta len obsahuje ciselny kod na vyrobi duplikatu kluca.
Skus nechat kluc v polohe dva dlhsie ako 3 minuty aby sa nacital kluc.
Ak to ani tak nepojde tak si nieco nezapojil alebo zapojil spatne
Takze po poradi
economy mode nic neznamena -auto akurat upadlo do setriaceho rezimu a to neovplyvnuje startovanie.
Prilozenie karty naozaj nic nerobi, karta len obsahuje ciselny kod na vyrobi duplikatu kluca.
Skus nechat kluc v polohe dva dlhsie ako 3 minuty aby sa nacital kluc.
Ak to ani tak nepojde tak si nieco nezapojil alebo zapojil spatne :-d
|
|
09.07.2011 10:31 -
|
2401117
|
|
jumep
|
|
|
pri odpajani elektroniky si mal odpojenu baterku?
skusal si druhu? ak je mierne slabsia, auto bude tocit ale nebude mat dost energie na napajanie pocitacov a nechyti
pri odpajani elektroniky si mal odpojenu baterku? :)
skusal si druhu? ak je mierne slabsia, auto bude tocit ale nebude mat dost energie na napajanie pocitacov a nechyti
|
|
09.07.2011 10:42 -
|
2401119
|
|
Darja
|
|
|
já sázím na imobilizér.
Jak píe tief, nechat klíček tři minuty v poloze 2... není potřeba karta ( LOL ), není potřeba amanskej tanec
já sázím na imobilizér.
Jak píe tief, nechat klíček tři minuty v poloze 2... není potřeba karta ( LOL ), není potřeba amanskej tanec :)
|
|
09.07.2011 11:35 -
|
2401157
|
|
jumep
|
|
|
osobne, po zobudeni BSI, napr. otvorenim zatvorenim dveri, staci kluc nechat zapichnuty v zapalovani a riesit si este ine veci, po par minutach vsetko pojde normalne
ak je to immobilizer - auto vypise chybu na displayi - IMMOBILIZER FAULT
ja by som to vsadil na slabu baterku, alebo nieco nepripojene
osobne, po zobudeni BSI, napr. otvorenim zatvorenim dveri, staci kluc nechat zapichnuty v zapalovani a riesit si este ine veci, po par minutach vsetko pojde normalne
ak je to immobilizer - auto vypise chybu na displayi - IMMOBILIZER FAULT
ja by som to vsadil na slabu baterku, alebo nieco nepripojene
|
|
09.07.2011 12:06 -
|
2401170
|
|
karlos07
|
|
|
ok,vem moc děkuji,baterku slabou nemám,nechal jsem jí přez dopoledne dobít a navíc jsme zkouely auto startovat i přez kabely imobilizer po zapojení svítil,ale ne na počítači,tam to ádnou hláku nepsalo,ale svítil tam ten klíč,vlevo dole na budíku,po chvilce trápení se auto odemklo i zamklo přez dálkový centrál a klíček na budíku přestal svítit.okamitě se ale rozsvítil economy mod,který mě teda ale trápit nemusí.bohuel mám auto jetě v servisu a dostanu se k němu a v pondělí,tak vyzkouim odpojit znovu baterku a nechat klíč tři minuty v zapalování,jestli se klíč načte.pokud ne,nechám to napojit na diagnostiku a uvidím,co to najde.e by jsme něco zapojily patně se mi věřit nechce,moc se toho,co se elektriky týče neodpojovalo,ale nikdo není neomylnej e...určitě dám v pondělí vědět,co a jak a zatím jetě jednou vem moc děkuju,je to bezva forum,se spousta ochotnýma lidma díky
ok,vem moc děkuji,baterku slabou nemám,nechal jsem jí přez dopoledne dobít a navíc jsme zkouely auto startovat i přez kabely imobilizer po zapojení svítil,ale ne na počítači,tam to ádnou hláku nepsalo,ale svítil tam ten klíč,vlevo dole na budíku,po chvilce trápení se auto odemklo i zamklo přez dálkový centrál a klíček na budíku přestal svítit.okamitě se ale rozsvítil economy mod,který mě teda ale trápit nemusí.bohuel mám auto jetě v servisu a dostanu se k němu a v pondělí,tak vyzkouim odpojit znovu baterku a nechat klíč tři minuty v zapalování,jestli se klíč načte.pokud ne,nechám to napojit na diagnostiku a uvidím,co to najde.e by jsme něco zapojily patně se mi věřit nechce,moc se toho,co se elektriky týče neodpojovalo,ale nikdo není neomylnej e...určitě dám v pondělí vědět,co a jak a zatím jetě jednou vem moc děkuju,je to bezva forum,se spousta ochotnýma lidma díky:palec
|
|
09.07.2011 12:08 -
|
2401171
|
|
jumep
|
|
|
hmm, pri demontazi prevodovky ma ist dole cely box electronic a takisto aj pedal sa povoluje (teda neviem co mas za auto ked ho nemas v profile)
takze kludne ste mohli zabudnut zapojit kabel pedalu alebo niecoho okolo
hmm, pri demontazi prevodovky ma ist dole cely box electronic a takisto aj pedal sa povoluje (teda neviem co mas za auto ked ho nemas v profile)
takze kludne ste mohli zabudnut zapojit kabel pedalu alebo niecoho okolo
|
|
09.07.2011 12:20 -
|
2401173
|
|
karlos07
|
|
|
jj,to dolů samozřejmě lo,ale určitě jsmem to kontroloval,kdy nastal tento problém.odpojoval se plyn.elektronic box,sání s váhou vzduchu,náhon,samozřejmě poloosy atd...ale ve jsem několikrát kontrolovala nic jsem nenael,ikdy jak u jsem psal,vlastní chybu určitě nevylučuju.
jj,to dolů samozřejmě lo,ale určitě jsmem to kontroloval,kdy nastal tento problém.odpojoval se plyn.elektronic box,sání s váhou vzduchu,náhon,samozřejmě poloosy atd...ale ve jsem několikrát kontrolovala nic jsem nenael,ikdy jak u jsem psal,vlastní chybu určitě nevylučuju.
|
|
09.07.2011 12:27 -
|
2401174
|
|
jumep
|
|
|
ono, diagnostika je od toho aby sa rychlo naslo toto pripadne odpojene, takze to sa malo pozret hned jak to nechytilo
tazko dalej cosi poradit kym sa to nevidi
baterku uz netreba odpajat, len skusit natocit ked to proste 5 min bolo zobudene
ono, diagnostika je od toho aby sa rychlo naslo toto pripadne odpojene, takze to sa malo pozret hned jak to nechytilo
tazko dalej cosi poradit kym sa to nevidi
baterku uz netreba odpajat, len skusit natocit ked to proste 5 min bolo zobudene
|
|
30.05.2014 16:27 -
|
2700734
|
|
Prcek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Tak jsem dopadl stejně.
Vyměnil jsem spojku, spojkový a brzdový válec, ve jsem poskládal a auto ne a ne chytnout.
Ve, co zde bylo popsáno jsem zkontroloval a vyzkouel.
Čím to bylo ve vaem (vaich) případě (případech) ?
Tak jsem dopadl stejně.
Vyměnil jsem spojku, spojkový a brzdový válec, ve jsem poskládal a auto ne a ne chytnout.
Ve, co zde bylo popsáno jsem zkontroloval a vyzkouel.
Čím to bylo ve vaem (vaich) případě (případech) ?
|
|
| |
|
|