| | |
23.06.2011 18:39 -
Demontá dveří u řidiče
|
2398588
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Ahoj vem,
u jsem to tu snad někde viděl, ale nemůu nalézt Prosím nemáte někdo nějaký podrobný návod na demontá dveří u řidiče, potřebuji komplet demontovat tapecierung a ve s tím spojené, a po sundání dveří.
Díky vem.
Ahoj vem,
u jsem to tu snad někde viděl, ale nemůu nalézt :-( Prosím nemáte někdo nějaký podrobný návod na demontá dveří u řidiče, potřebuji komplet demontovat tapecierung a ve s tím spojené, a po sundání dveří.
Díky vem.
|
|
23.06.2011 18:44 -
Re: Demontá dveří u řidiče
|
2398592
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
v kličce, jak otevírá, je krytka na roubek, sundej panel a okna, repro, pak je hodně cvakání
v kličce, jak otevírá, je krytka na roubek, sundej panel a okna, repro, pak je hodně cvakání :-):palec
|
|
23.06.2011 18:46 -
|
2398593
|
|
amirinda
|
|
|
o to mi jde, jak ten panel sundat, jak okna atd.
o to mi jde, jak ten panel sundat, jak okna atd.
|
|
23.06.2011 19:34 -
|
2398608
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
no ten panel musí zespod normálně vypáčit, neboj se... Tu krytku v kličce vyndej malým roubováčkem, krytku repro taky, pak u jen roubuj, nebo si najdi na service.citroen.com obloení dveří a tam bude vechno
no ten panel musí zespod normálně vypáčit, neboj se... Tu krytku v kličce vyndej malým roubováčkem, krytku repro taky, pak u jen roubuj, nebo si najdi na service.citroen.com obloení dveří a tam bude vechno
:palec
Přílohy: 9828a05a.jpg ( 65616b ) - dveře |
|
23.06.2011 22:21 -
|
2398663
|
|
amirinda
|
|
|
dík za obr. to snad bude O.K., na citroen jsem koukal, ale ty návody jsou placené
dík za obr. to snad bude O.K., na citroen jsem koukal, ale ty návody jsou placené :-(
|
|
23.06.2011 23:52 -
|
2398677
|
|
jumep
|
|
|
tapec dveri neni demontaz dveri, demontaz dveri berem ako ze chces dvere odvesit z karoserie
tapec:
1x srob pod krytkou klucky
2x srob pod madlom za ktore tahaz / zatvaras dvere, potiahnut ho, je z 2ch casti
1x srob pod krytkou zozadu tapecu pri otvorenych dverach je taka krytka, odcvaknut a je tam srob
4x srob reprak
2x srob co drzi tapec pod reprakom
vytiahnut dohora ovladaci panel okna a odpojit
ak mas osvetlenie prahov dveri, tak aj toto odmontovat a odpojit
teraz zatiahnes za spodok tapecu a vycvakas ho ze ostane zavesene uz len hore a potom ho dohora sundas dole
tie biele cupliky co tam su sa obcas polamu, ale tomu sa predist neda, kedtak kupit nove a polamane vymenit
tapec dveri neni demontaz dveri, demontaz dveri berem ako ze chces dvere odvesit z karoserie
tapec:
1x srob pod krytkou klucky
2x srob pod madlom za ktore tahaz / zatvaras dvere, potiahnut ho, je z 2ch casti
1x srob pod krytkou zozadu tapecu pri otvorenych dverach je taka krytka, odcvaknut a je tam srob
4x srob reprak
2x srob co drzi tapec pod reprakom
vytiahnut dohora ovladaci panel okna a odpojit
ak mas osvetlenie prahov dveri, tak aj toto odmontovat a odpojit
teraz zatiahnes za spodok tapecu a vycvakas ho ze ostane zavesene uz len hore a potom ho dohora sundas dole
tie biele cupliky co tam su sa obcas polamu, ale tomu sa predist neda, kedtak kupit nove a polamane vymenit
|
|
24.06.2011 05:53 -
|
2398687
|
|
amirinda
|
|
|
paráda, díky za návod. Jinak přesně tak, budu sundavat celé dveře kvůli stříkání, take mě jetě napadá co ve drí zpětné zrcátko? Díky.
paráda, díky za návod. Jinak přesně tak, budu sundavat celé dveře kvůli stříkání, take mě jetě napadá co ve drí zpětné zrcátko? Díky.:palec
|
|
24.06.2011 08:56 -
|
2398705
|
|
jumep
|
|
|
pod tym plastovy trojuholnikom su 3 srobky
odhrnut tu gumu a rozpojit konektor a potom uz len drzia 2 zavlacky cele dvere
zvnutra po rozobrati sa da demontova ta okrasna lista a skor ako to odpojis, si posun okno dole aby si mohol stiahnut tu gumu okolo dveri
taha sa to pod 45 supnovym uhlom smerom von a vpredu okolo okna len dohora, pri montazi maznut mydlom alebo tak a da sa to tam nasunut
pod tym plastovy trojuholnikom su 3 srobky
odhrnut tu gumu a rozpojit konektor a potom uz len drzia 2 zavlacky cele dvere
zvnutra po rozobrati sa da demontova ta okrasna lista a skor ako to odpojis, si posun okno dole aby si mohol stiahnut tu gumu okolo dveri
taha sa to pod 45 supnovym uhlom smerom von a vpredu okolo okna len dohora, pri montazi maznut mydlom alebo tak a da sa to tam nasunut
|
|
24.06.2011 13:36 -
|
2398814
|
|
amirinda
|
|
|
tak u mám skoro ve dole, akorát nevím, kde přesně odpojit kabelá a jak sundat venkovní kliku?
tak u mám skoro ve dole, akorát nevím, kde přesně odpojit kabelá a jak sundat venkovní kliku?
|
|
24.06.2011 15:52 -
|
2398846
|
|
jumep
|
|
|
klika - odsrobujes tu maticku a potom potiahnes ten kov co je vnutri smerom dopredu a das ho von, klucka pojde povytiahnut a odpojis tiahlo
kabel:
.link.
tam mas nejake fotky, ale pri plno otvorenych dverach daj dole tu gumu - krk a pod nim je konektor, zvnutra nemusis myslim vobec nic
klika - odsrobujes tu maticku a potom potiahnes ten kov co je vnutri smerom dopredu a das ho von, klucka pojde povytiahnut a odpojis tiahlo
kabel:
http://c5.jumep.com/elektrika
tam mas nejake fotky, ale pri plno otvorenych dverach daj dole tu gumu - krk a pod nim je konektor, zvnutra nemusis myslim vobec nic
|
|
25.06.2011 22:52 -
|
2399044
|
|
amirinda
|
|
|
dá se někde koupit to krytí dveří hned pod tapecierungem, se mi to povedlo roztrhat myslím takový ten jakoby slabý polistiren.
dá se někde koupit to krytí dveří hned pod tapecierungem, se mi to povedlo roztrhat:-( myslím takový ten jakoby slabý polistiren.
|
|
26.06.2011 12:15 -
|
2399068
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Samozřejmě origo Citroen seene, ale je to docela pálka (jak jinak).
9365J9 - panel těsnění levé p. dveře (1 291,50 CZK)
9365J8 - panel těsnění pravé p. dveře (1 678,80 CZK).
Já bych se to snail poslepovat, zkusil izolaci pod plouvoučku apod. Prostě něco "home made".
Já to rozdělával zrovna včera a postupně jsem přeřězával tu lepici "vějku", kterou to drí. Snail jsem se najít příčinu lupání/praskání/drnčení ve dveřích kdy jedu, ale nic jsem stejne nevyřeil. Kadopádne při nalepování zpátky se ta "vejka" zase v pohodě spojila a drí to dobře jako před odlepením.
Samozřejmě origo Citroen seene, ale je to docela pálka (jak jinak).
Já bych se to snail poslepovat, zkusil izolaci pod plouvoučku apod. Prostě něco "home made". :)
Já to rozdělával zrovna včera a postupně jsem přeřězával tu lepici "vějku", kterou to drí. Snail jsem se najít příčinu lupání/praskání/drnčení ve dveřích kdy jedu, ale nic jsem stejne nevyřeil. Kadopádne při nalepování zpátky se ta "vejka" zase v pohodě spojila a drí to dobře jako před odlepením.
|
|
26.06.2011 12:24 -
|
2399069
|
|
amirinda
|
|
|
no tak to je pálka, to a si to nechaj díky za info,no dáme tu izolaci pod plovoučku, ta je doma
no tak to je pálka, to a si to nechaj :-) díky za info,no dáme tu izolaci pod plovoučku, ta je doma :-)
|
|
17.03.2012 20:49 -
|
2459468
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Pro vypáčení plastové krytky v kličce se mi místo roubováku osvěčila stará kreditka s rokem zbroueným do klínku. Nehrozí pokrabání plastů. Taky se hodila při sundávání tapecírungu, krytu repro, atd ... Ale zaboha jsem nemohl přijít na to, jak vyndat sklo. Byly to zadní dveře.
Pro vypáčení plastové krytky v kličce se mi místo roubováku osvěčila stará kreditka s rokem zbroueným do klínku. Nehrozí pokrabání plastů. Taky se hodila při sundávání tapecírungu, krytu repro, atd ... Ale zaboha jsem nemohl přijít na to, jak vyndat sklo. Byly to zadní dveře.
|
|
17.03.2012 20:59 -
|
2459472
|
|
jumep
|
|
|
v strede okna je diera cez ktoru ide taky skladany plastovy valcek (cap), ked okno zosunes do nejakej spodnej polohy, je v plechu diera cez ktoru vidis na ten cap, zatlacis do stredu srobovakom, ten vyapdne a potom rozlusknes aj tie ostatne casti a vyberes okno v pohode von
v strede okna je diera cez ktoru ide taky skladany plastovy valcek (cap), ked okno zosunes do nejakej spodnej polohy, je v plechu diera cez ktoru vidis na ten cap, zatlacis do stredu srobovakom, ten vyapdne a potom rozlusknes aj tie ostatne casti a vyberes okno v pohode von
|
|
17.03.2012 21:17 -
|
2459480
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Ano, ano, o čepu vím. Proto jsem to musel rozebrat, protoe mi samovolně ten čep vypadl a neotvíralo se okno. Ale kudy to okno ven? Musí se sundat vodící lita okna? (roub nahoře a roub dole a stejně nela ven). Asi musím sundat gumu kolem okna. Chci sundat fólii z okna. Apropó ten čep stahování okna není nijak zajitěn? Proč mi sám vypadl? Ten můj zajitěn nebyl, ale asi se v tom u přede mnou někdo hrabal.
Ano, ano, o čepu vím. Proto jsem to musel rozebrat, protoe mi samovolně ten čep vypadl a neotvíralo se okno. Ale kudy to okno ven? Musí se sundat vodící lita okna? (roub nahoře a roub dole a stejně nela ven). Asi musím sundat gumu kolem okna.:-(((( Chci sundat fólii z okna. Apropó ten čep stahování okna není nijak zajitěn? Proč mi sám vypadl? Ten můj zajitěn nebyl, ale asi se v tom u přede mnou někdo hrabal.
|
|
17.03.2012 21:21 -
|
2459481
|
|
jumep
|
|
|
obcas sa rozlomi, je zlozeny z 3ch casti
a ano, musis sundat gumu okolo dveri, potom to pojde dole
ta je tam nasunuta tak zosikma, opatrne, ked ju dokrutis, zle sa narovnava / niekedy sa ani neda
obcas sa rozlomi, je zlozeny z 3ch casti
a ano, musis sundat gumu okolo dveri, potom to pojde dole
ta je tam nasunuta tak zosikma, opatrne, ked ju dokrutis, zle sa narovnava / niekedy sa ani neda
|
|
17.03.2012 21:50 -
|
2459492
|
|
Hanz 397
|
|
|
quattrop napsal(a): Samozřejmě origo Citroen seene, ale je to docela pálka (jak jinak).
Já bych se to snail poslepovat, zkusil izolaci pod plouvoučku apod. Prostě něco "home made".
U jsi na to zakládal i téma,viď . A koukal jsi na tu rolnu,kdy jsi to měl rozebraný,jak jsem psal já .link. ?
U jsi na to zakládal i téma,viď :-d . A koukal jsi na tu rolnu,kdy jsi to měl rozebraný,jak jsem psal já http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2411327-drnceni-skel-ve-dverich/ ?
|
|
12.11.2012 08:57 -
|
2520945
|
|
DrMarvin
|
|
|
jumep napsal(a): ak mas osvetlenie prahov dveri, tak aj toto odmontovat a odpojit
Ahoj...chtel jsem se poptat...nekde jsem se docetl ze se da osvetleni prahu domontovat...nevis jak na to?je tam konektor?dikes
Ahoj...chtel jsem se poptat...nekde jsem se docetl ze se da osvetleni prahu domontovat...nevis jak na to?je tam konektor?dikes
|
|
| |
|
|