21.06.2011 12:29 -
Problémy s ukazovatelom paliva
|
2398198
|
|
PaliSK
|
Město: arnovica, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Dobrý deň,
Mám takýto problém, zle mi ukazuje ručička paliva....ked natankujem niekedy sa ani nepohne...alebo ked ju zodvihne rýchlo klesá..a potom ked natartujem tak mi ju znova zodvihne...proste ukazuje si čo len chce... čo stým moe by??? Dakujem zo odpoveď
Dobrý deň,
Mám takýto problém, zle mi ukazuje ručička paliva....ked natankujem niekedy sa ani nepohne...alebo ked ju zodvihne rýchlo klesá..a potom ked natartujem tak mi ju znova zodvihne...proste ukazuje si čo len chce... čo stým moe by??? Dakujem zo odpoveď
|
|
21.06.2011 13:43 -
Re: Problémy s ukazovatelom paliva
|
2398204
|
|
tief
|
|
|
Zkontrolovat diagnostikou ci je problem v budiku alebo v snimani hladiny paliva ...
Zkontrolovat diagnostikou ci je problem v budiku alebo v snimani hladiny paliva ...
|
|
21.06.2011 13:45 -
|
2398205
|
|
PaliSK
|
Město: arnovica, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Dá sa to diagnostikou zisti? či je problém v tom alebo tom?
Dá sa to diagnostikou zisti? či je problém v tom alebo tom?
|
|
21.06.2011 14:23 -
|
2398206
|
|
tief
|
|
|
No keby to neslo tak ti to neradim nie ?
No keby to neslo tak ti to neradim nie ? :)
|
|
17.02.2016 21:21 -
|
2919872
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Mne včera dola nafta v aute a ručička ukazoval asi 3mm nad rezervou. ale u sa mi zopárkrát stalo ked mi zasvietila rezerva tak následnom natartovaní mi ukázal tretinu nádre ale tolko tam nebolo po natankovaní zas ok och no ale včera ma ahali na lane
Mne včera dola nafta v aute a ručička ukazoval asi 3mm nad rezervou. ale u sa mi zopárkrát stalo ked mi zasvietila rezerva tak následnom natartovaní mi ukázal tretinu nádre ale tolko tam nebolo po natankovaní zas ok och no ale včera ma ahali na lane:-))))
|
|
17.02.2016 22:51 -
|
2919910
|
|
jumep
|
|
|
treba si dat upgradnut BSI, tento bug to odstrani ... alebo nejazdit nadoraz
treba si dat upgradnut BSI, tento bug to odstrani ... alebo nejazdit nadoraz :)
|
|
18.02.2016 11:27 -
|
2919946
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Skôr to bude tá BSI. Robilo sa to bene.
Skôr to bude tá BSI. Robilo sa to bene.
|
|
18.02.2016 12:00 -
|
2919951
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Vetko nie. Iba to čo skúmali na zákazníkoch a potom zistili, e to nieje ono. Tak sa prekonfigurovali hodnoty palivomeru. Samozrejme treba pozrie či to nepíe závadu plaváku alebo čo.
Vetko nie. Iba to čo skúmali na zákazníkoch a potom zistili, e to nieje ono. Tak sa prekonfigurovali hodnoty palivomeru. Samozrejme treba pozrie či to nepíe závadu plaváku alebo čo.
|
|
18.02.2016 12:59 -
|
2919969
|
|
jumep
|
|
|
uprava hladiny paliva sa kona az po natankovani a zmene minimalne 10l paliva a pri startovani uz system nebere do uvahy udaj z palivomeru ale len svoj vyratany a tento zobrazuje, aj ked je prazdna nadrz (toto je pomerne znama vec, hlavne u par ludi co natankovali s klucom v zapalovani)
upgrade BSI upravuje tuto nepresnost vo vypoctoch a je to dokonca aj v info rapid presne popisane
uprava hladiny paliva sa kona az po natankovani a zmene minimalne 10l paliva a pri startovani uz system nebere do uvahy udaj z palivomeru ale len svoj vyratany a tento zobrazuje, aj ked je prazdna nadrz (toto je pomerne znama vec, hlavne u par ludi co natankovali s klucom v zapalovani)
upgrade BSI upravuje tuto nepresnost vo vypoctoch a je to dokonca aj v info rapid presne popisane
|
|
12.08.2020 18:44 -
|
3279885
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Dnes ma postihol rovnaký problém. Pred návtevou pumpy som mal ručičku palivomera viac ne v tritvrtke budíka.... natankoval som doplna, zhruba 12 litrov a po natartovaní ručička stúpla ale iba na tú rovnakú hodnotu kde bola pred natankovaním... a pritom je nádr plná. Vie niekto poradi, kde je chyba a ako postupova??? Zajtra ma čaká 1500km cesta a zrovna toto ma k tej ceste moc nepovzbudilo. :/
Dnes ma postihol rovnaký problém. Pred návtevou pumpy som mal ručičku palivomera viac ne v tritvrtke budíka.... natankoval som doplna, zhruba 12 litrov a po natartovaní ručička stúpla ale iba na tú rovnakú hodnotu kde bola pred natankovaním... a pritom je nádr plná. Vie niekto poradi, kde je chyba a ako postupova??? Zajtra ma čaká 1500km cesta a zrovna toto ma k tej ceste moc nepovzbudilo. :/
|
|
12.08.2020 19:06 -
|
3279886
|
|
jumep
|
|
|
zaznamena to rozdiel 10l, kedze si dotlacal nadrz, mohlo to byt pre auto len 9 a nemuselo dvihnut rucicku
zaznamena to rozdiel 10l, kedze si dotlacal nadrz, mohlo to byt pre auto len 9 a nemuselo dvihnut rucicku
|
|
| |