| |  |
03.10.2019 13:10 -
Re: venkovní klika
|
3241387
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|

|
Tak mám asi podobnej problém jako ivanivan a jarda68. Nevím, zda se tam někdo dobýval, ale čapnul jsem za kliku a ta se povytáhla trochu ven. Sice pořád funguje, ale otravuje to.
Hádám správně, že to taky budou vytržené šrouby a já budu muset o víkendu rozebrat půlku dveří?
Tak mám asi podobnej problém jako ivanivan a jarda68. Nevím, zda se tam někdo dobýval, ale čapnul jsem za kliku a ta se povytáhla trochu ven. Sice pořád funguje, ale otravuje to.
Hádám správně, že to taky budou vytržené šrouby a já budu muset o víkendu rozebrat půlku dveří?
Přílohy: IMG_20191002_081527.jpg ( 5532158b ) - |
|
03.10.2019 20:13 -
|
3241546
|
|
jumep
|
|

|
ano, da sa to akotak opravit, ale lepsie je si zohnat z vraku
ano, da sa to akotak opravit, ale lepsie je si zohnat z vraku
|
|
03.10.2019 22:41 -
|
3241613
|
|
ivanivan
|
|
|
Oprava i výměna = rozborka dveří . Lepší, dokud není mráz.
Oprava i výměna = rozborka dveří :palec . Lepší, dokud není mráz.
|
|
04.10.2019 23:29 -
|
3241770
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|

|
Tak na rozborku a sborku jsem tak nějak psychicky připravenej, ale až teprve teď jsem pochopil, že věta ,,Vytržené šrouby jsem nahradil šroubem se zápustnou hlavou a dal jsem je skrz z venku." znamená, že z venku auta jsou vidět nějaký šrouby? Je to tak?
Ty jo, to auto je sice dědeček, objelo kouli už skoro 8x, ročně už jeho servis stojí víc jak auto samotný, ale takovouhle prasárničku bych tam nedal. Takže se na to zítra leda podívam, jestli nejde vymyslet jiný řešení a pak budu se smutkem na tváři objíždět vrakárny.
Tak na rozborku a sborku jsem tak nějak psychicky připravenej, ale až teprve teď jsem pochopil, že věta ,,Vytržené šrouby jsem nahradil šroubem se zápustnou hlavou a dal jsem je skrz z venku." znamená, že z venku auta jsou vidět nějaký šrouby? Je to tak?
Ty jo, to auto je sice dědeček, objelo kouli už skoro 8x, ročně už jeho servis stojí víc jak auto samotný, ale takovouhle prasárničku bych tam nedal. Takže se na to zítra leda podívam, jestli nejde vymyslet jiný řešení a pak budu se smutkem na tváři objíždět vrakárny. :nevim
|
|
| |
|
|