12.04.2011 20:23 -
Motorek zadního stěrače / C5 II break
|
2383922
|
|
neo79
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím vechny citroenáře. Chci se vás zeptat a poprosit o radu.
Prasklo mi uchycení zadního motorku stěrače. Přikládám obrázek pro představu o čem je řeč.
Chci se zeptat. Stalo se vám to někomu? Jak jste řeili opravu? Je to jeden celistvý kus s motorkem a v servisu za to chtějí kolem 4000,- Kč. To mi přijde hrozně moc a snaím se vymyslet nějakou alternativu jak to opravit. Zkouel jsem lepení, ale to mi hned po opětovné montái prasklo. Přeci jenom je tam dost veliká síla. Poradíte mi někdo? Předem dík...
Zdravím vechny citroenáře. Chci se vás zeptat a poprosit o radu.
Prasklo mi uchycení zadního motorku stěrače. Přikládám obrázek pro představu o čem je řeč.
Chci se zeptat. Stalo se vám to někomu? Jak jste řeili opravu? Je to jeden celistvý kus s motorkem a v servisu za to chtějí kolem 4000,- Kč. To mi přijde hrozně moc a snaím se vymyslet nějakou alternativu jak to opravit. Zkouel jsem lepení, ale to mi hned po opětovné montái prasklo. Přeci jenom je tam dost veliká síla. Poradíte mi někdo? Předem dík...
Přílohy: 12042011123.jpg ( 471841b ) - |
|
12.04.2011 20:35 -
Re: Motorek zadního stěrače / C5 II break
|
2383931
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Co udělat ten úchyt z dvojky plechu a zespodu přiroubovat k tomu plastovému bloku?
Co udělat ten úchyt z dvojky plechu a zespodu přiroubovat k tomu plastovému bloku?
|
|
13.04.2011 09:18 -
|
2383992
|
|
-Spyker-
|
Město: Radonice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
nebo to zkusit jestli nema nekdo ze znamych dvouslozkove lepidlo retech ja jsem ho mel a je to perfektní lepidlo ktere udrzí vsechno na vsem, prilepil jsem packy na svetle, prilepil jsem tim bezpecnostní zatku na chladici kdyz vystrelila nebo bit i prasklí chladic. nevadi tomu zadna provozní kapalina teplota nic, dokonce jsme s tim v servisu zalepili pretlakovou nadobku na hydrauliku. to by to si myslím udrzelo, uz mi bohuzel doslo ale mam tady ted jsem koupil vypada to naprosto stejne akorad je jiny obal za 50 korun v lidlu dvouslozkac. no jen doufam ze to nebude za tech 50 korun taky stat, nevím jeste jsem to nezkousel, ten retech se da obednat na netu ale stojí to ranec to lepidlo (cca 700)
nebo to zkusit jestli nema nekdo ze znamych dvouslozkove lepidlo retech ja jsem ho mel a je to perfektní lepidlo ktere udrzí vsechno na vsem, prilepil jsem packy na svetle, prilepil jsem tim bezpecnostní zatku na chladici kdyz vystrelila nebo bit i prasklí chladic. nevadi tomu zadna provozní kapalina teplota nic, dokonce jsme s tim v servisu zalepili pretlakovou nadobku na hydrauliku. to by to si myslím udrzelo, uz mi bohuzel doslo ale mam tady ted jsem koupil vypada to naprosto stejne akorad je jiny obal za 50 korun v lidlu dvouslozkac. no jen doufam ze to nebude za tech 50 korun taky stat, nevím jeste jsem to nezkousel, ten retech se da obednat na netu ale stojí to ranec to lepidlo (cca 700)
|
|
13.04.2011 09:22 -
|
2383993
|
|
-Spyker-
|
Město: Radonice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
nebo me napadlo dat prez to klemu nakou treba z U profilu provrtat to a stahnout sroubem.
nebo me napadlo dat prez to klemu nakou treba z U profilu provrtat to a stahnout sroubem.
|
|
14.04.2011 08:31 -
|
2384238
|
|
tief
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 14.04.11 22:37 Důvod: admine soráč, ale u je to teď off :-D | | |
|
14.04.2011 13:09 -
|
2384260
|
|
neo79
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
-Spyker- napsal(a): nebo to zkusit jestli nema nekdo ze znamych dvouslozkove lepidlo retech ja jsem ho mel a je to perfektní lepidlo ktere udrzí vsechno na vsem, prilepil jsem packy na svetle, prilepil jsem tim bezpecnostní zatku na chladici kdyz vystrelila nebo bit i prasklí chladic. nevadi tomu zadna provozní kapalina teplota nic, dokonce jsme s tim v servisu zalepili pretlakovou nadobku na hydrauliku. to by to si myslím udrzelo, uz mi bohuzel doslo ale mam tady ted jsem koupil vypada to naprosto stejne akorad je jiny obal za 50 korun v lidlu dvouslozkac. no jen doufam ze to nebude za tech 50 korun taky stat, nevím jeste jsem to nezkousel, ten retech se da obednat na netu ale stojí to ranec to lepidlo (cca 700)
Dvouslokové lepidlo jsem zkouel. Krásně to drelo, ale bohuel jen do té doby, neli jsem pustil stěrač. Nevěřil bych, tak velký kroutící moment tam je. Má to hroznou sílu. Samozřejmě to hned ruplo
Zkusím nějakou tu dvojku plech a uvidím, jestli se zadaří.
Dvouslokové lepidlo jsem zkouel. Krásně to drelo, ale bohuel jen do té doby, neli jsem pustil stěrač. Nevěřil bych, tak velký kroutící moment tam je. Má to hroznou sílu. Samozřejmě to hned ruplo :-(
Zkusím nějakou tu dvojku plech a uvidím, jestli se zadaří.
|
|
14.04.2011 21:10 -
|
2384308
|
|
jumep
|
|
|
osobne by som to asi riesil tym plechom pod a skusil este natavit do toho drat a stiahnut ten plast nim
osobne by som to asi riesil tym plechom pod a skusil este natavit do toho drat a stiahnut ten plast nim
|
|
07.04.2014 20:16 -
motorcek zadneho stieraca
|
2684780
|
|
ivansan
|
Město: Raca, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Mozte poradit ci sa da nahradit motorcek zadneho stieraca za daky z ineho modelu.Voprad dakuje za Vase rady.Novy stoji okolo 100e.to je dost .dik
Mozte poradit ci sa da nahradit motorcek zadneho stieraca za daky z ineho modelu.Voprad dakuje za Vase rady.Novy stoji okolo 100e.to je dost .dik
|
|
| |