| | |
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
mám problém:stále mi topí topení na straně řidiče a strana spolujezdce chladí.podle rady na linku je třeba vyměnit malý motorek za plasty zhruba na urovni plyn.pedálu.zkouel jsem to odmontovat ty plasty:stř.tunel,střed.panel ale dál jsem se nedostal.tak jsem se chtěl zeptat jestli si to někdo nenenchal opravit v Citroenu na kolik to vylo?Ten motorek neznačkový stojí 7set a značkový valeo 11set.
mám problém:stále mi topí topení na straně řidiče a strana spolujezdce chladí.podle rady na linku je třeba vyměnit malý motorek za plasty zhruba na urovni plyn.pedálu.zkouel jsem to odmontovat ty plasty:stř.tunel,střed.panel ale dál jsem se nedostal.tak jsem se chtěl zeptat jestli si to někdo nenenchal opravit v Citroenu na kolik to vylo?Ten motorek neznačkový stojí 7set a značkový valeo 11set.
|
|
19.09.2011 08:48 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
2414616
|
|
jruze
|
|
|
.link. Hledej!!
V Citroenu nevím ,ale odhad tak 3.-5.tkč. Musí dát jiný motorek bude stát tak kolem 3tkč + práce.
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-%282001-2004%29 Hledej!!;-)
V Citroenu nevím ,ale odhad tak 3.-5.tkč. Musí dát jiný motorek bude stát tak kolem 3tkč + práce.
|
|
27.09.2011 09:21 -
|
2415890
|
|
tief
|
|
|
Co je nepochopitelne na tomto linku .link. ?
nic nemusis pitvat ...
Co je nepochopitelne na tomto linku http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-%282001-2004%29 ?
nic nemusis pitvat ...
|
|
27.09.2011 11:16 -
|
2415915
|
|
jumep
|
|
|
Pablik1 napsal(a): jruze napsal(a): .link. Hledej!! V Citroenu nevím ,ale odhad tak 3.-5.tkč. Musí dát jiný motorek bude stát tak kolem 3tkč + práce. říkám někde na NETu jsem narazil na motorek neznačkový a pak Valeo za 11set ale rozpitvat tu palubku ach jo(budu volat Slavíčka z pitevny)
neorigo motorcek nebude mat predlzenu hriadelku
neorigo motorcek nebude mat predlzenu hriadelku
|
|
14.10.2011 23:37 -
|
2418988
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak jsem teď taky řeil levou klapku. A protoe mám obě ruce na výrobu čehokoliv majdavé,tak jsem to vyřeil tak,e jsem naí malé ukradl kus modelíny,do ní otiskl tu hřídelku,odlil z epoxidu co se má prý po vytvrdnutí tvářit,jako ocel,lehce dotvaroval pilníkem a vypadá,e to funguje. člověk můe bejt blbej(nebo v mém případě neikovnej),ale musí si umět poradit-říkal nám vdycky mistr na učňáku.
Tak jsem teď taky řeil levou klapku. A protoe mám obě ruce na výrobu čehokoliv majdavé,tak jsem to vyřeil tak,e jsem naí malé ukradl kus modelíny,do ní otiskl tu hřídelku,odlil z epoxidu co se má prý po vytvrdnutí tvářit,jako ocel,lehce dotvaroval pilníkem a vypadá,e to funguje. člověk můe bejt blbej(nebo v mém případě neikovnej),ale musí si umět poradit-říkal nám vdycky mistr na učňáku.
|
|
15.10.2011 10:40 -
|
2419015
|
|
jumep
|
|
|
nad tymto som uvazoval tiez, daj vedet ci to neukrutilo
nad tymto som uvazoval tiez, daj vedet ci to neukrutilo
|
|
15.10.2011 12:35 -
|
2419032
|
|
jruze
|
|
|
Pokud do toho dal čtyřhran(pasuje do toho třeba z kličky na okna tuím je to 5x5) tak to vydrí - já tam dávám ten 4.hran a pouiju ze srarého motorku část na prodlouení a slepím lepidlem.Jinak bych tomu moc nevěřil a dostat potom ten ulomenej kousek z klapky bude asi dost problém.
Pokud do toho dal čtyřhran(pasuje do toho třeba z kličky na okna tuím je to 5x5) tak to vydrí - já tam dávám ten 4.hran a pouiju ze srarého motorku část na prodlouení a slepím lepidlem.Jinak bych tomu moc nevěřil a dostat potom ten ulomenej kousek z klapky bude asi dost problém.:nevim
|
|
15.10.2011 14:41 -
|
2419052
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Pablik1 -ze silonu bych to nedělal, mě se to asi za měsíc utrhlo a musím to dělat znovu.
Pablik1 -ze silonu bych to nedělal, mě se to asi za měsíc utrhlo a musím to dělat znovu. :nevim
|
|
16.10.2011 01:33 -
|
2419187
|
|
Hanz 397
|
|
|
to Jumep:Zatim to funguje. Ale mám to tam teprve asi třetí den. Dneska to prolo malým zatěkávacím testem(asi 20x jsem přetočil 16 st-28st a zpět) a vypadá to dobře. Zatim... Ale ta klapka chodí docela volně a ten epoxid je docela houevnatej,tak by asi nemusel být problém.
to Jumep:Zatim to funguje. Ale mám to tam teprve asi třetí den. Dneska to prolo malým zatěkávacím testem(asi 20x jsem přetočil 16 st-28st a zpět) a vypadá to dobře. Zatim... Ale ta klapka chodí docela volně a ten epoxid je docela houevnatej,tak by asi nemusel být problém.
|
|
16.10.2011 06:42 -
|
2419189
|
|
jruze
|
|
|
Ono nejde ani tak jak chodí klapka,,lehce" ,ale o doraz o který se zastaví .
Ono nejde ani tak jak chodí klapka,,lehce" ,ale o doraz o který se zastaví .
|
|
16.10.2011 11:15 -
|
2419230
|
|
jumep
|
|
|
presne, nejde o to ako chodi klapka, ale nema to hardwarovi doraz, ale len teoreticky, tj. klapka dojde nadoraz, ono to netusi ze je to na doraze a stale sa to snazi otacat, motorcek ide do skratu a z toho to usudi ze je na doraze, pretacanim z maxima do studena uz to je skalibrovane, takze vie kolko krokov ma odratat z kraja po kraj
daj vediet po zime ci to este drzi ... tj. v lete
presne, nejde o to ako chodi klapka, ale nema to hardwarovi doraz, ale len teoreticky, tj. klapka dojde nadoraz, ono to netusi ze je to na doraze a stale sa to snazi otacat, motorcek ide do skratu a z toho to usudi ze je na doraze, pretacanim z maxima do studena uz to je skalibrovane, takze vie kolko krokov ma odratat z kraja po kraj
daj vediet po zime ci to este drzi ... tj. v lete :)
|
|
16.10.2011 19:10 -
|
2419332
|
|
Hanz 397
|
|
|
Chytře vymylený Jasný,dám vědět hned,jak se něco změní(doufám,e ne) a nebo v létě...
Chytře vymylený:nevim Jasný,dám vědět hned,jak se něco změní(doufám,e ne) a nebo v létě...;-)
|
|
16.10.2011 19:50 -
|
2419343
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Mám dotaz-mám stejnou závadu, kdy na straně u řidiče to nehřeje tak dobře jak u spolujezdce ? Nebo se jedná o závadu jinou ?
Mám dotaz-mám stejnou závadu, kdy na straně u řidiče to nehřeje tak dobře jak u spolujezdce ? Nebo se jedná o závadu jinou ?
|
|
16.10.2011 19:51 -
|
2419344
|
|
jumep
|
|
|
lava strana pri c51 hreje vzdy viac ako prava ...
aby to bolo zhruba rovnako tak vlavo 22 a vpravo 24, pri extremnejsej zime 22 a 25
lava strana pri c51 hreje vzdy viac ako prava ...
aby to bolo zhruba rovnako tak vlavo 22 a vpravo 24, pri extremnejsej zime 22 a 25
|
|
16.10.2011 21:11 -
|
2419380
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Já to mám právě naopak. Topení u řidiče hřeje hooodně mizerně. Musím několikrát za sebou dát 16 potom 28, 16 zase 28°c a opakovat a to začne trochu topit. Ale nikdy nejde tak teplý vzduch, jak u spolujezdce
Já to mám právě naopak. Topení u řidiče hřeje hooodně mizerně. Musím několikrát za sebou dát 16 potom 28, 16 zase 28°c a opakovat a to začne trochu topit. Ale nikdy nejde tak teplý vzduch, jak u spolujezdce
|
|
16.10.2011 21:13 -
|
2419385
|
|
jumep
|
|
|
jaj, tak tebe ostala klapka dole, to meni situaciu ... ano jedna sa o tuto zavadu ...
proste bud to ostane stale kurit, co si vsimnes, alebo to ostane stale chladit ...
nastavit nieco medzi tym je skoro nemozne
jaj, tak tebe ostala klapka dole, to meni situaciu ... ano jedna sa o tuto zavadu ...
proste bud to ostane stale kurit, co si vsimnes, alebo to ostane stale chladit ...
nastavit nieco medzi tym je skoro nemozne
|
|
22.10.2011 19:22 -
|
2420619
|
|
Dan 1
|
|
|
Dnes jsem vymontoval motorek toho topení a v týdnu prodlouím tu hřídelku. Chtěl jsem se zeptat-o kolik ji cca prodlouit ?
Dnes jsem vymontoval motorek toho topení a v týdnu prodlouím tu hřídelku. Chtěl jsem se zeptat-o kolik ji cca prodlouit ?
|
|
22.10.2011 19:26 -
|
2420621
|
|
Mamlas
|
|
|
Tady je navod i s informaci kterou pozadujes: .link.
Tady je navod i s informaci kterou pozadujes: http://c5.jumep.com/oprava_klimatizacie/
|
|
| |
|
|