| | |
18.04.2011 23:27 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
2385071
|
|
jumep
|
|
|
ja v tom tiez nevidim problem, ked vies co a ako ide to raz dva
ja v tom tiez nevidim problem, ked vies co a ako ide to raz dva
|
|
18.04.2011 23:40 -
|
2385086
|
|
jumep
|
|
|
sak som to pisal aj v navode - .link.
sak som to pisal aj v navode - http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-%282001-2004%29
|
|
18.04.2011 23:48 -
|
2385091
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Pravda, návod sice hodně pomohl ale i tak přijít na to kudy a čím to povolit a jak s motorkem ven kolem výztuhy palubky a pak zas dovnitř navíc s nástavcem není napoprvé sranda ani s návodem ale jak jednou člověk ví co a jak, tak to pak jde skoro samo
Pravda, návod sice hodně pomohl ale i tak přijít na to kudy a čím to povolit a jak s motorkem ven kolem výztuhy palubky a pak zas dovnitř navíc s nástavcem není napoprvé sranda ani s návodem ale jak jednou člověk ví co a jak, tak to pak jde skoro samo :-)
|
|
18.04.2011 23:59 -
|
2385095
|
|
DOUFAK
|
|
|
Chlapi neblázněte.Ten Jumepův návod je na rozebrání poloviny auta,ale SWOBY psal o hodině na demontá a hodině na zpětnou montá motorku plus seřízení tj cca 2hodiny a hotovo!!! A to je to,co mě bere dech a proto se ptám,jak a kudy se tam dostali.Jumepův NÁVOD JSEM SAMOZŘEJMĚ ČETL- NĚKOLIKRÁT- ale ten rozebírá půl auta a jistě neobsáhne tu avizovanou HODINU o kterou mi jde a v které je ten ZÁZRAK - chápete???
Chlapi neblázněte.Ten Jumepův návod je na rozebrání poloviny auta,ale SWOBY psal o hodině na demontá a hodině na zpětnou montá motorku plus seřízení tj cca 2hodiny a hotovo!!! A to je to,co mě bere dech a proto se ptám,jak a kudy se tam dostali.Jumepův NÁVOD JSEM SAMOZŘEJMĚ ČETL- NĚKOLIKRÁT- ale ten rozebírá půl auta a jistě neobsáhne tu avizovanou HODINU o kterou mi jde a v které je ten ZÁZRAK - chápete??? ;-)
|
|
19.04.2011 00:04 -
|
2385096
|
|
jumep
|
|
|
ale ono to je v podstate na hodinu
prid na zraz a stopni mi to, ked budem mat zly den bude to trvat chvilu dlhsie
ale v podstate sa da vypustit aj rozoberanie tunelu, nakolko sa ten predny panel da demontovat aj bez demontaze tunelu.
ale ono to je v podstate na hodinu
prid na zraz a stopni mi to, ked budem mat zly den bude to trvat chvilu dlhsie
ale v podstate sa da vypustit aj rozoberanie tunelu, nakolko sa ten predny panel da demontovat aj bez demontaze tunelu.
|
|
19.04.2011 00:09 -
|
2385100
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tak to jsem se ZASE nedozvěděl NIC.Tak dobrou noc
Tak to jsem se ZASE nedozvěděl NIC.Tak dobrou noc:-(
|
|
19.04.2011 00:11 -
|
2385102
|
|
jumep
|
|
|
co si sa nic nedozvedel, ked nebudes zhadzovat tunel, skratis si cas ... a vyhodit panel klimatizacie je do 15 minut, je to vsetko o znalosti co kde zatiahnut
co si sa nic nedozvedel, ked nebudes zhadzovat tunel, skratis si cas ... a vyhodit panel klimatizacie je do 15 minut, je to vsetko o znalosti co kde zatiahnut
|
|
19.04.2011 00:54 -
|
2385109
|
|
troll
|
|
|
Já to dělal tak, e jsem jen dal stranou plast u řadičky, vyndal rádio a sundal středový panel (jde to i bez sundavání tunelu) a ten malý kryt pod volantem. Vrchní a zadní (po směru jízdy) rouby se se odroubují plochým očkem dírou po středovém panelu a přední roub jde povolit malou golou s nástavcem právě tou dírou pod volantem. Pro mě byl největí rébus jak vrátit motorek na své místo, s tím nástavcem se tam strká dost těko a trefit ho do díry v klapce není poslepu v tom těsném prostoru zrovna lehký úkol, ale jde to. (dírou po středovém panelu)
Já to dělal tak, e jsem jen dal stranou plast u řadičky, vyndal rádio a sundal středový panel (jde to i bez sundavání tunelu) a ten malý kryt pod volantem. Vrchní a zadní (po směru jízdy) rouby se se odroubují plochým očkem dírou po středovém panelu a přední roub jde povolit malou golou s nástavcem právě tou dírou pod volantem. Pro mě byl největí rébus jak vrátit motorek na své místo, s tím nástavcem se tam strká dost těko a trefit ho do díry v klapce není poslepu v tom těsném prostoru zrovna lehký úkol, ale jde to. (dírou po středovém panelu)
|
|
20.04.2011 18:02 -
|
2385359
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
DOUFAK napsal(a): No jak je to moné? Kudy tam ti amani vlezli ? Co vlastně rozebrali při tom? A za tak málo peněz,to je neuvěřitelné. Tys u toho nebyl?
Nevim, málo kde tě nechají být přímo u toho. Nicmene funguje to, a kdyz se tu na foru pisi dve hodky, toz nevidim problem v case, za kterej to udelali u mrkvičky
Nevim, málo kde tě nechají být přímo u toho. Nicmene funguje to, a kdyz se tu na foru pisi dve hodky, toz nevidim problem v case, za kterej to udelali u mrkvičky
|
|
20.04.2011 21:07 -
|
2385391
|
|
jumep
|
|
|
prave neorigo sa hra na hodiny, origo by sa mali hrat na normocas, ale to evidentne nerobia ...
prave neorigo sa hra na hodiny, origo by sa mali hrat na normocas, ale to evidentne nerobia ...
|
|
21.04.2011 21:18 -
|
2385497
|
|
Pepes
|
Město: Luka nad Jihlavou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Čau vichni.Jen dotázek.Kdy jsem dnes pustil klimu tak levá strana topí a pravá normálně chladí i topí.Nastaveny různé teploty.Take jsou v háji klapky?Jinak ventilátor a natáčení toku vzduchu(okno,střed,dolů)funguje.Mám takovej pocit e chytám jednu závadu za druhou co tady řeíme ve forech.Ale kdy jsem to auto tak chtěl tak si ho musím dát dohromady.
Čau vichni.Jen dotázek.Kdy jsem dnes pustil klimu tak levá strana topí a pravá normálně chladí i topí.Nastaveny různé teploty.Take jsou v háji klapky?Jinak ventilátor a natáčení toku vzduchu(okno,střed,dolů)funguje.Mám takovej pocit e chytám jednu závadu za druhou co tady řeíme ve forech.Ale kdy jsem to auto tak chtěl tak si ho musím dát dohromady.
|
|
21.04.2011 21:20 -
|
2385498
|
|
jumep
|
|
|
citaj troska viac, ked si nasiel toto vlakno, par riadkov vyssie je co tomu je
.link.
citaj troska viac, ked si nasiel toto vlakno, par riadkov vyssie je co tomu je
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-(2001-2004)
|
|
21.04.2011 21:20 -
|
2385499
|
|
troll
|
|
|
s velkou pravděpodobností ano
s velkou pravděpodobností ano
|
|
21.04.2011 21:21 -
|
2385500
|
|
jumep
|
|
|
zlomene klapky = C5 2, tu je "len" vydrate ulozenie a potrebne predlzovak
zlomene klapky = C5 2, tu je "len" vydrate ulozenie a potrebne predlzovak
|
|
21.04.2011 21:33 -
|
2385501
|
|
Pepes
|
Město: Luka nad Jihlavou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 15 |
|
|
A nemáte někdo ten náhradní prodluovák udělanej navíc.Koupil bych abych to nemusel hodinu dělat.Díky
A nemáte někdo ten náhradní prodluovák udělanej navíc.Koupil bych abych to nemusel hodinu dělat.Díky
|
|
| |
|
|