| | |
13.11.2010 22:07 -
Re: Klimatizace nepřepíná (nesměruje) proudění vzduchu
|
2362542
|
|
jumep
|
|
|
aj aj .. daj proste dole ten druhy motorcek a uvidis
aj aj .. daj proste dole ten druhy motorcek a uvidis
|
|
18.11.2010 18:01 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
2363139
|
|
cemrcz
|
Město: Jedlová 393, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj prosím o radu mám problém, e mi nejde ventilátor na topení klimatizace no prostě po nastartování mi ukazatel ukazuje, e by měl ventilátor foukat muu ho regulovat, ale po chvílí je ukazatel větráku na nule jako by byl vypnut, diagnostika mi ukázala Závada 43 motor dmychadla přeruení/zkrat prosím o radu zima je na krku díky
Ahoj prosím o radu mám problém, e mi nejde ventilátor na topení klimatizace no prostě po nastartování mi ukazatel ukazuje, e by měl ventilátor foukat muu ho regulovat, ale po chvílí je ukazatel větráku na nule jako by byl vypnut, diagnostika mi ukázala Závada 43 motor dmychadla přeruení/zkrat prosím o radu zima je na krku díky:-((((
|
|
24.11.2010 21:42 -
|
2363937
|
|
miras 64
|
Město: Pchery 13, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Tak to mě to mlí ikdy startuju bez klimi a sice okamitě.Chvíli mi to začalo foukat na okno,a mlilo to jen bez klimi,ale dnes to zase na okno přestalo foukat a mlí se to jak s klimou tak bez klimi. Mlí se vechna okna a musim jezdit s pootevřeným oknem.
O víkendu se u konečně podívám na ten motorek,neměl jsem teď moc času.
Tak to mě to mlí ikdy startuju bez klimi a sice okamitě.Chvíli mi to začalo foukat na okno,a mlilo to jen bez klimi,ale dnes to zase na okno přestalo foukat a mlí se to jak s klimou tak bez klimi. Mlí se vechna okna a musim jezdit s pootevřeným oknem.
O víkendu se u konečně podívám na ten motorek,neměl jsem teď moc času.
|
|
25.11.2010 06:29 -
|
2363974
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Sice nevím jestli to u C5 II je to samé... ale kdy se po nastartování C5 I - (automatická klima) zapne ofuk čelního skla... tak se sepne kompresor klimatizace. Pokud bych chtěl mít jistotu e jedu bez klimy, tak bych trvale musel mít reim ECO (oranová svítící dioda).
Take u tebe moná taky po té co začalo fučet jen na čelní sklo, tak do okamiku ne "zabrala" klima pořádně tak ti to zamlilo.
Sice nevím jestli to u C5 II je to samé... ale kdy se po nastartování C5 I - (automatická klima) zapne ofuk čelního skla... tak se sepne kompresor klimatizace. Pokud bych chtěl mít jistotu e jedu bez klimy, tak bych trvale musel mít reim ECO (oranová svítící dioda).
Take u tebe moná taky po té co začalo fučet jen na čelní sklo, tak do okamiku ne "zabrala" klima pořádně tak ti to zamlilo.
|
|
26.11.2010 19:08 -
|
2364178
|
|
miras 64
|
|
|
jumep: tak si měl pravdu, prasklá klapka na straně u spolujezdce. Tuhle stranu jsem odkryl a dnes.Tak se budu snait nějak opravit. Nikdy jsem nic takového nedělal tak jsem zvědav, jestli to sloím.
Díky za rady.
jumep: tak si měl pravdu, prasklá klapka na straně u spolujezdce. Tuhle stranu jsem odkryl a dnes.Tak se budu snait nějak opravit. Nikdy jsem nic takového nedělal tak jsem zvědav, jestli to sloím.
Díky za rady.
|
|
26.11.2010 19:15 -
|
2364179
|
|
jumep
|
|
|
tie klapky sa predavaju spolu ako sada, v navode mas vsetko
tie klapky sa predavaju spolu ako sada, v navode mas vsetko
|
|
26.11.2010 19:33 -
|
2364201
|
|
miras 64
|
|
|
Nebudu je kupovat, zkusim to opravit dle návodu.
Nebudu je kupovat, zkusim to opravit dle návodu.
|
|
26.11.2010 19:34 -
|
2364203
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze sa to neoplati setrit 1800 korun ..
oprava klapky bola z nudze cnost, isto si myslim ze je rozumnejsie to menit .. ale to je tvoje rozhodnutie
myslim ze sa to neoplati setrit 1800 korun ..
oprava klapky bola z nudze cnost, isto si myslim ze je rozumnejsie to menit .. ale to je tvoje rozhodnutie
|
|
26.11.2010 19:42 -
|
2364204
|
|
miras 64
|
|
|
tak jo tak je v týdnu koupim a přítí týden to udělam. Vezmu si na pomoc svého mechanika co u nás dělá citroeny.Je to kamarád.
tak jo tak je v týdnu koupim a přítí týden to udělam. Vezmu si na pomoc svého mechanika co u nás dělá citroeny.Je to kamarád.
|
|
27.11.2010 13:06 -
|
2364359
|
|
miras 64
|
|
|
Tak jsem vyndal horní motorky a nastavil na topení na sklo.Funguje to dobře.V pondělí to budeme opravovat s kamarádem . Jetě jednou díky za rady hodně mi to pomohlo. Dík.
Tak jsem vyndal horní motorky a nastavil na topení na sklo.Funguje to dobře.V pondělí to budeme opravovat s kamarádem . Jetě jednou díky za rady hodně mi to pomohlo. Dík.
|
|
13.01.2011 12:16 -
|
2369543
|
|
major62
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
kdo mi poradí opravnu klimatizace nejde levá strana servis Ostrava a okolí jsem antitalent
kdo mi poradí opravnu klimatizace nejde levá strana servis Ostrava a okolí jsem antitalent
|
|
13.01.2011 12:39 -
|
2369551
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
major62 napsal(a): kdo mi poradí opravnu klimatizace nejde levá strana servis Ostrava a okolí jsem antitalent
Pokud nejde jen jedna strana, tak není na vině okruh klimatizace, ale strené spojení motorek-klapka.
Návod na výměnu/opravu .link. (opraví snad jakýkoliv automechanik/servis)
Pokud nejde jen jedna strana, tak není na vině okruh klimatizace, ale strené spojení motorek-klapka.
Návod na výměnu/opravu http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-%282001-2004%29 (opraví snad jakýkoliv automechanik/servis)
|
|
13.01.2011 14:04 -
|
2369562
|
|
Jeffrey
|
|
|
Pokud je zlomená klapka. Nové a zpevněné se dají koupit jako set L+P obj.č. 6480.E3 kit cde clim. Stát by to mělo kolem 1700,- CZK
Pokud je zlomená klapka. Nové a zpevněné se dají koupit jako set L+P obj.č. 6480.E3 kit cde clim. Stát by to mělo kolem 1700,- CZK
|
|
13.01.2011 14:11 -
|
2369563
|
|
jumep
|
|
|
tazatel ma podla profilu c5 1
a TomasT to akosi blbo napisal, ale pocul som uz aj o ulomenej klapke na c5 1, ale len pocul ... mozno nebola ulomena
tazatel ma podla profilu c5 1 :)
a TomasT to akosi blbo napisal, ale pocul som uz aj o ulomenej klapke na c5 1, ale len pocul ... mozno nebola ulomena
|
|
13.01.2011 14:16 -
|
2369569
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
No jo, to je tím, e vím o obou variantách, ale líp jsem si zapamatoval to, co sedí k mému autu.
Aspoň odkaz byl OK.
No jo, to je tím, e vím o obou variantách, ale líp jsem si zapamatoval to, co sedí k mému autu.
Aspoň odkaz byl OK. :-)
|
|
14.01.2011 20:52 -
|
2369724
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Mám C5 1 a měl jsem patný i motorek i ulomenou klapku. A nyní, aby toho nebylo málo, mi nejde zase ventilátor
Mám C5 1 a měl jsem patný i motorek i ulomenou klapku. A nyní, aby toho nebylo málo, mi nejde zase ventilátor:-((((
|
|
| |
|
|