11.04.2018 17:56 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
3148060
|
|
JirkaŘ
|
|
|
koukám na rok výroby, píe e má rok výroby 2003 (i kdy podle 6.stupňového manuálu...ten dávali a v r.2004) ale kadopádně je to I. generace C5, take tady je návod na opravu : .link.
a tady je téma, kterého se to týká...můe si počíst o tom více zde, je toho 26 stran jednoho stejného problému, tedy klapky topení: .link.
koukám na rok výroby, píe e má rok výroby 2003 (i kdy podle 6.stupňového manuálu...ten dávali a v r.2004) ale kadopádně je to I. generace C5, take tady je návod na opravu : http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-%282001-2004%29
a tady je téma, kterého se to týká...můe si počíst o tom více zde, je toho 26 stran jednoho stejného problému, tedy klapky topení: http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2378841-problemy-s-topenim-v-c5-i-klapky/#.UjinFz9ECTU
|
|
|
lukylonel
|
Město: Pisek, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím. Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale koupil jsem C5 a mám dvoukomorovou klimu. Práva strana chladí a levá topí naplno a nejde s tím nic udělat. Nevíte někdo jak to srovnat?
Zdravím. Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale koupil jsem C5 a mám dvoukomorovou klimu. Práva strana chladí a levá topí naplno a nejde s tím nic udělat. Nevíte někdo jak to srovnat?
|
|
03.11.2020 15:49 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
3289317
|
|
robertzn
|
Město: Dobice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Dotaz. Mam na motorku mosaznou hvezdicku, podle navodu jsem udelal prodlouzeni kolik muze byt max hvezdicka vysunuta? Vzdalenost od tela motorku ke konci hvezdy. Dik.
Dotaz. Mam na motorku mosaznou hvezdicku, podle navodu jsem udelal prodlouzeni kolik muze byt max hvezdicka vysunuta? Vzdalenost od tela motorku ke konci hvezdy. Dik.
|
|
05.05.2021 09:40 -
|
3309261
|
|
Pao
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím a pekný den,mám prosbu,je niekto z Prahy a okolia,kto by mi ten motorček vymenil?
Mám ho kúpený,ale podla návodu sa na to moc necítim.Bojím sa,e niečo ulomím a predraí sa mi to.
Mám zlé skusenosti,ked som sa snail rozmontovat tacho a čast palubky na felde.Prosím,prosím,zadarmo to nebude
Zdravím a pekný den,mám prosbu,je niekto z Prahy a okolia,kto by mi ten motorček vymenil?
Mám ho kúpený,ale podla návodu sa na to moc necítim.Bojím sa,e niečo ulomím a predraí sa mi to:-).
Mám zlé skusenosti,ked som sa snail rozmontovat tacho a čast palubky na felde.Prosím,prosím,zadarmo to nebude:-)
|
|
27.01.2023 17:14 -
|
3355046
|
|
Iwan
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdar a mám velmi speciální dotaz ke klapkám. Vzhledem k celkovému stavu auta (najeto skoro 0,5 mil) a mé ochotě do něj investovat přemýlím nad opravou klapky (strana řidiče) průvrtem a drátem. Tedy e topení ze strany pod rádiem provrtám a drátem přesunu na zimu klapku do polohy topím. Na jaře tam vrazím drát a přesunu do polohy netopím. Nemáte někdo obrázek "řez topením"? Díky!
Zdar a mám velmi speciální dotaz ke klapkám. Vzhledem k celkovému stavu auta (najeto skoro 0,5 mil) a mé ochotě do něj investovat přemýlím nad opravou klapky (strana řidiče) průvrtem a drátem. Tedy e topení ze strany pod rádiem provrtám a drátem přesunu na zimu klapku do polohy topím. Na jaře tam vrazím drát a přesunu do polohy netopím. Nemáte někdo obrázek "řez topením"? Díky!
|
|
28.01.2023 10:20 -
|
3355072
|
|
miskod
|
|
|