| | |
17.10.2012 21:51 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
2513440
|
|
jumep
|
|
|
1. pelovy filter, ale tam by som to nevidel (by ani nechladilo a nefukalo v podstate)
2. chladiaca zmes a obeh vody (neni skripla hadica alebo podobne?)
- aku hustotu mas (do - kolko?)
3. zaneseny radiator
4. teplotne cidlo vo vyparniku (diagnostikou pozret co ukazuje)
1. pelovy filter, ale tam by som to nevidel (by ani nechladilo a nefukalo v podstate)
2. chladiaca zmes a obeh vody (neni skripla hadica alebo podobne?)
- aku hustotu mas (do - kolko?)
3. zaneseny radiator
4. teplotne cidlo vo vyparniku (diagnostikou pozret co ukazuje)
|
|
18.10.2012 05:56 -
|
2513472
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Děkuji vem za rady na co se zaměřit, snad se k tomu o víkendu dostanem a pak dám info. Jetě jednou děkuji.
Děkuji vem za rady na co se zaměřit, snad se k tomu o víkendu dostanem a pak dám info. Jetě jednou děkuji.
|
|
18.10.2012 08:08 -
|
2513478
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
jruze napsal(a): Na jedničce by mělo být čidlo v tom ebrovaném kolečku uprostřed ovládání klima - pokud netopí ani jedna strana vyčistit,pokud jen jedna strana nezbude ne prodlouení motorku ovládání levé strany klapky viz popis Jumep.
Obě strany topí stejně, ale ádná sláva to není. V tomto počasí, kdy bych dřív dal 24°, tak bude v autě vedro, teď nic moc. To ebrované kolečko tam je, take tím asi začneme.
Obě strany topí stejně, ale ádná sláva to není. V tomto počasí, kdy bych dřív dal 24°, tak bude v autě vedro, teď nic moc. To ebrované kolečko tam je, take tím asi začneme.
|
|
18.10.2012 11:41 -
|
2513497
|
|
jruze
|
|
|
V příloze - jedno je vedle větráku(přístupné po vyndání tachometru) druhé pod středovým panelem (odsunout středoví panel dozadu)
V příloze - jedno je vedle větráku(přístupné po vyndání tachometru) druhé pod středovým panelem (odsunout středoví panel dozadu)
Přílohy: DSCN9017.JPG ( 1338293b ) - DSCN9018.JPG ( 1087846b ) - |
|
23.10.2012 17:35 -
|
2514942
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
ahojte,mne po nastartovani a nejakej 10kilometrovej jazde auto kuri normalne zo vsetkych stran ale potom zacne vzduch chladnut az fuka skoro studeny a stupne mam nastavene stale rovnako ,teplota motora ukazuje v polovici ako zvycajne,vonkajsie cidlo ukazuje tiez normalne.stretol sa s tym niekto?ze by tie vnutorne cidla?dik za info
ahojte,mne po nastartovani a nejakej 10kilometrovej jazde auto kuri normalne zo vsetkych stran ale potom zacne vzduch chladnut az fuka skoro studeny a stupne mam nastavene stale rovnako ,teplota motora ukazuje v polovici ako zvycajne,vonkajsie cidlo ukazuje tiez normalne.stretol sa s tym niekto?ze by tie vnutorne cidla?dik za info
|
|
23.10.2012 19:08 -
|
2514974
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
JOSKO napsal(a): ahojte,mne po nastartovani a nejakej 10kilometrovej jazde auto kuri normalne zo vsetkych stran ale potom zacne vzduch chladnut az fuka skoro studeny a stupne mam nastavene stale rovnako ,teplota motora ukazuje v polovici ako zvycajne,vonkajsie cidlo ukazuje tiez normalne.stretol sa s tym niekto?ze by tie vnutorne cidla?dik za info
Můe to být i normální chování. Přidej teplotu na displeji.
Můe to být i normální chování. Přidej teplotu na displeji.
|
|
24.10.2012 18:58 -
|
2515158
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
nemam pustenu klimu,lebo mi zacal tiect chladic klimy.netesne klapky by sa spravali zle od zaciatku ako nastartujem a nie po 10tich km.dovtedy kuri normalne az po nejakej dobe zacne chladnut.a cidla tiez snimaju od nastartovania a nie az po nejakej dobe.alebo snimaju zle?
nemam pustenu klimu,lebo mi zacal tiect chladic klimy.netesne klapky by sa spravali zle od zaciatku ako nastartujem a nie po 10tich km.dovtedy kuri normalne az po nejakej dobe zacne chladnut.a cidla tiez snimaju od nastartovania a nie az po nejakej dobe.alebo snimaju zle?
|
|
24.10.2012 19:20 -
|
2515162
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Musel bys vzít teploměr a měřit. Teplotu venku, teplotu v interiéru a teplotu, která ti jde z výdechů klimy. Jinak je to jenom dohadování. Správně klima funguje, kdy po dosaení teploty interiéru sníí teplotu přiváděnýho vzduchu. Pěkně postupně se dostane a k tomu, e z výdechů ti jde skoro chladný vzduch, kdy se během pár km interiér zahřeje a u není třeba ho tolik vytápět. Pokud nastaví na klimě reim AUTO, tak dokonce i sniuje intenzitu foukání a reguluje směr foukání.
Musel bys vzít teploměr a měřit. Teplotu venku, teplotu v interiéru a teplotu, která ti jde z výdechů klimy. Jinak je to jenom dohadování. Správně klima funguje, kdy po dosaení teploty interiéru sníí teplotu přiváděnýho vzduchu. Pěkně postupně se dostane a k tomu, e z výdechů ti jde skoro chladný vzduch, kdy se během pár km interiér zahřeje a u není třeba ho tolik vytápět. Pokud nastaví na klimě reim AUTO, tak dokonce i sniuje intenzitu foukání a reguluje směr foukání.
|
|
24.10.2012 22:12 -
|
2515177
|
|
jumep
|
|
|
ja by som to tiez videl na zanesene cidlo, staci vyfukat vzduchom
ja by som to tiez videl na zanesene cidlo, staci vyfukat vzduchom
|
|
14.01.2013 20:12 -
|
2539114
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Jak jsi dopadl???
Jak jsi dopadl???
|
|
06.02.2013 07:44 -
klimatizace c5 2,2 hdi
|
2545034
|
|
Lubos
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
ahoj, chtěl bych poádat o radu - klima mám nastavenou na 25 jednu i druhou stranu, ale polovina u řidiče topí a druhá chladí. Pokusil jsem se u obou dát 16 stupnů, ale stále stejné. Ví někdo co s tím? děkuji
ahoj, chtěl bych poádat o radu - klima mám nastavenou na 25 jednu i druhou stranu, ale polovina u řidiče topí a druhá chladí. Pokusil jsem se u obou dát 16 stupnů, ale stále stejné. Ví někdo co s tím? děkuji
|
|
| |
|
|