| | |
22.03.2012 20:49 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
2461478
|
|
jumep
|
|
|
normalne zoberes nejaku buzirku a natiahnes na hriadelku motorceku a ten tam natlacis
ta guma tej buzirky bude robit nejake vymedzenie, sice sa to dokaze presmyknut ale bude to tocit aj klapkou, je to len docasne riesenie, aj ked jemu to ide tak uz 4 roky co viem
normalne zoberes nejaku buzirku a natiahnes na hriadelku motorceku a ten tam natlacis
ta guma tej buzirky bude robit nejake vymedzenie, sice sa to dokaze presmyknut ale bude to tocit aj klapkou, je to len docasne riesenie, aj ked jemu to ide tak uz 4 roky co viem
|
|
22.03.2012 21:19 -
|
2461487
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ach so. No,snad se nade mnou někdo slituje a vypiluje mi to,ne se v tom autě v létě upeču .
Ach so. No,snad se nade mnou někdo slituje a vypiluje mi to,ne se v tom autě v létě upeču :-)) .
|
|
22.03.2012 22:14 -
|
2461491
|
|
jumep
|
|
|
to presunes do studena .... a na zraze pri pive budeme pilovat
to presunes do studena .... a na zraze pri pive budeme pilovat :D :D :D
|
|
23.03.2012 19:17 -
|
2461615
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a):
To by mohlo vyjít-pod vlivem jsem jetě nezkouel nic vyrobit. Třeba mi alkohol srovná moje majdavý ruce . Zítra to zkusím rozebrat,vyourat zbytky a začnu vymýlet,jak to udělat. Zkusím třeba tu kličku od okna,jak psal Jruze... Přeci nade mnou francouzi nezvítězí
To by mohlo vyjít-pod vlivem jsem jetě nezkouel nic vyrobit. Třeba mi alkohol srovná moje majdavý ruce :-d . Zítra to zkusím rozebrat,vyourat zbytky a začnu vymýlet,jak to udělat. Zkusím třeba tu kličku od okna,jak psal Jruze... Přeci nade mnou francouzi nezvítězí :-o
|
|
23.03.2012 22:31 -
|
2461670
|
|
jumep
|
|
|
v tomto pripade zaistovat nic netreba, staci do nej stuchnut a sama padne do studeneho
v tomto pripade zaistovat nic netreba, staci do nej stuchnut a sama padne do studeneho
|
|
24.03.2012 18:23 -
|
2461772
|
|
ifan118
|
Město: Banska Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Zdravim chcem sa spytat ako ste podla toho navodu dali dolu tu hviezdicu z hriadelky aky pripravok ste na to pouzili prosimvas? uz som z toho zufali
Zdravim chcem sa spytat ako ste podla toho navodu dali dolu tu hviezdicu z hriadelky aky pripravok ste na to pouzili prosimvas? uz som z toho zufali
|
|
24.03.2012 20:15 -
|
2461791
|
|
jumep
|
|
|
ak mas tu mosadznu tak tu som podlozil zospodu a normalne to vyklepal s klincom
ak mas tu mosadznu tak tu som podlozil zospodu a normalne to vyklepal s klincom
|
|
24.03.2012 21:15 -
|
2461812
|
|
jumep
|
|
|
nemas 4zonovu klimu, ale 2j - dozadu je to hnane spod sedaciek
a zapecene nic neni, len to mas zle podlozene
nemas 4zonovu klimu, ale 2j - dozadu je to hnane spod sedaciek
a zapecene nic neni, len to mas zle podlozene
|
|
24.03.2012 21:41 -
|
2461813
|
|
ifan118
|
Město: Banska Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 30 |
|
|
skusim to zajtra este dakujem
skusim to zajtra este dakujem
|
|
25.03.2012 09:50 -
|
2461878
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
ja to vyklepl celkem v pohodě jen jsem na první ránu pouil málo síly, jako vyklepávací nástroj jsem pouil M4 roubek
ja to vyklepl celkem v pohodě jen jsem na první ránu pouil málo síly, jako vyklepávací nástroj jsem pouil M4 roubek
|
|
03.04.2012 20:31 -
|
2465395
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Ahojky, tak jsem si myslel, e tento problém s klapkou moje auto mine, ale ouha. Jak psal Jumep, kadý se k ní jednou dopracujem
Mně zůstala klapka spadlá na studeno a levá strana vůbec netopila, co po ránu moc nepotěí.
Rozhodl jsem se pro samoopravu vybaven vemi dostupnými návody od Jumepa, za co mu patří obrovský dík.
Osobně jsem pouil k prodlouení té hvězdice na krokovém motorku minerálně plněnou opravárenskou dvouslokovou hmotu POLYMETAL od firmy Retech (za její poskytnutí děkuji svému zaměstnavateli ).
Tato hmota ja po smíchání dobře tvárná a do dvou hodin pevně vytvrdne. Měkkou hmotu jsem natlačil do původní hvězdice, ani bych ji sundal. Po vytvrdnutí jsem do toho vypiloval prodlouení hvězdice. Jsem zvědav co to vydrí.
Jinak s vyndáním ani nandáním jsem neměl extrémní problém. Na vzdálenějí roubky stačila malá gola s dlouhým prodlouením a ořech číslo 6. Ten roubek co je nejlépe vidět byl nejhorí, tam jsem mohl pouít jenom mně dostupný obyčejný stranový klíček 6.
Jetě připojuji pár fotek mé operace.
Ahojky, tak jsem si myslel, e tento problém s klapkou moje auto mine, ale ouha. Jak psal Jumep, kadý se k ní jednou dopracujem ;-)
Mně zůstala klapka spadlá na studeno a levá strana vůbec netopila, co po ránu moc nepotěí.
Rozhodl jsem se pro samoopravu vybaven vemi dostupnými návody od Jumepa, za co mu patří obrovský dík.:palec
Osobně jsem pouil k prodlouení té hvězdice na krokovém motorku minerálně plněnou opravárenskou dvouslokovou hmotu POLYMETAL od firmy Retech (za její poskytnutí děkuji svému zaměstnavateli :-d).
Tato hmota ja po smíchání dobře tvárná a do dvou hodin pevně vytvrdne. Měkkou hmotu jsem natlačil do původní hvězdice, ani bych ji sundal. Po vytvrdnutí jsem do toho vypiloval prodlouení hvězdice. Jsem zvědav co to vydrí.
Jinak s vyndáním ani nandáním jsem neměl extrémní problém. Na vzdálenějí roubky stačila malá gola s dlouhým prodlouením a ořech číslo 6. Ten roubek co je nejlépe vidět byl nejhorí, tam jsem mohl pouít jenom mně dostupný obyčejný stranový klíček 6.
Přílohy: operace.jpg ( 81072b ) - klapka v zrcatku.jpg ( 42389b ) - krokovy motorek.jpg ( 32505b ) - polotovar.jpg ( 36705b ) - hotove prodlouzeni.jpg ( 33100b ) - |
|
03.04.2012 20:43 -
|
2465438
|
|
Hanz 397
|
|
|
Růa napsal(a): Ahojky, tak jsem si myslel, e tento problém s klapkou moje auto mine, ale ouha. Jak psal Jumep, kadý se k ní jednou dopracujem
Rozhodl jsem se pro samoopravu vybaven vemi dostupnými návody od Jumepa, za co mu patří obrovský dík.
Osobně jsem pouil k prodlouení té hvězdice na krokovém motorku minerálně plněnou opravárenskou dvouslokovou hmotu POLYMETAL od firmy Retech (za její poskytnutí děkuji svému zaměstnavateli ).
Asi ti neudělám radost,ale přesně z tohohle a podobným postupem jsem to měl vyrobený taky a ..... podívej se o stránku dopředu . Ale třeba bude mít víc těstí,ne já.
Asi ti neudělám radost,ale přesně z tohohle a podobným postupem jsem to měl vyrobený taky a ..... podívej se o stránku dopředu :-(. Ale třeba bude mít víc těstí,ne já.
|
|
03.04.2012 20:56 -
|
2465444
|
|
Růa
|
|
|
Hanz 397, jo jó četl jsem to před tím, ale člověk vdycky doufá, e má na to lepí materiál a bude mít více těstí, tak uvidíme. Pokud se to rozpadne budu psát. Zatím to u dva dny to funguje.
Na druhou stranu, ta klapka se točí lehonce, ikdy procházející vzduch klade asi dost odpor. A hmota, kterou jsem to dělal má být odolná a 250 stupňů Celsia.
Hanz 397, jo jó četl jsem to před tím, ale člověk vdycky doufá, e má na to lepí materiál a bude mít více těstí, tak uvidíme. Pokud se to rozpadne budu psát. Zatím to u dva dny to funguje. :-o
Na druhou stranu, ta klapka se točí lehonce, ikdy procházející vzduch klade asi dost odpor. A hmota, kterou jsem to dělal má být odolná a 250 stupňů Celsia.
|
|
03.04.2012 21:06 -
|
2465469
|
|
Hanz 397
|
|
|
Růa napsal(a): Hanz 397, jo jó četl jsem to před tím, ale člověk vdycky doufá, e má na to lepí materiál a bude mít více těstí, tak uvidíme. Pokud se to rozpadne budu psát. Zatím to u dva dny to funguje.
Opravdu bych ti přál,aby to vydrelo,protoe jsem sám tak nas...ej,e to musím znova pitvat,e přemýlím,e bych si spí ucpal výdechy . To,proč to upadne tu Jumep taky popisoval-není to tím,e by la klapka ztěka...
Opravdu bych ti přál,aby to vydrelo,protoe jsem sám tak nas...ej,e to musím znova pitvat,e přemýlím,e bych si spí ucpal výdechy :-d . To,proč to upadne tu Jumep taky popisoval-není to tím,e by la klapka ztěka...
|
|
03.04.2012 21:18 -
|
2465472
|
|
Růa
|
|
|
Kuňa, tak jsem si přečetl i dalí předcházející stránky a jestli se mi ta hmota utrhne z té původní plastové hvězdice, jak se to asi stalo třeba Hanzovi 397, tak se z toho asi poseru, protoe netuím jak to půjde potom vyndat. Uvidíme, nebudeme brečet dopředu.
Kuňa, tak jsem si přečetl i dalí předcházející stránky a jestli se mi ta hmota utrhne z té původní plastové hvězdice, jak se to asi stalo třeba Hanzovi 397, tak se z toho asi poseru, protoe netuím jak to půjde potom vyndat. Uvidíme, nebudeme brečet dopředu.
|
|
03.04.2012 21:23 -
|
2465480
|
|
jumep
|
|
|
ulomi sa to preto ze ten motor nema doraz a doraz je "skrat" motora
ulomi sa to preto ze ten motor nema doraz a doraz je "skrat" motora
|
|
04.04.2012 19:39 -
|
2465958
|
|
Růa
|
|
|
Na druhou stranu, ten kroutící moment motorku nemůe být zase asi tak silný, kdy to originál vydrelo skoro 10 let a nějakých 270 000 km denního jedění.
Na druhou stranu, ten kroutící moment motorku nemůe být zase asi tak silný, kdy to originál vydrelo skoro 10 let a nějakých 270 000 km denního jedění.:nevim
|
|
| |
|
|