| | |
03.02.2012 21:55 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
2447210
|
|
jumep
|
|
|
pri tychto teplotach co su vonku je normalne ze nalavo 21 napravo 24
prava strana nema ziadne cidlo a je na cistej teorii a tato teoria v tychto mrazoch je nezvladnuta, preto prava strana "chladi" - proste nastav vyssiu teplotu
pri tychto teplotach co su vonku je normalne ze nalavo 21 napravo 24
prava strana nema ziadne cidlo a je na cistej teorii a tato teoria v tychto mrazoch je nezvladnuta, preto prava strana "chladi" - proste nastav vyssiu teplotu
|
|
04.02.2012 13:23 -
|
2447400
|
|
ivanivan
|
|
|
To jsem zkouel. Mám 22-28 a stejně spí chladí. Zkouel jsem i různé varianty teplot a bez výsledku. Ani 16-28 nepomáhá. Je v pravo taky klapka? Nechce se mi v tý sibiři tápat .
To jsem zkouel. Mám 22-28 a stejně spí chladí. Zkouel jsem i různé varianty teplot a bez výsledku. Ani 16-28 nepomáhá. Je v pravo taky klapka? Nechce se mi v tý sibiři tápat :nevim.
|
|
04.02.2012 13:27 -
|
2447401
|
|
jumep
|
|
|
je a docela pristupna, staci dat kastlik von, par ludi hovorilo ze malo aj tu zlu, osobne som ale tu nevidel zlu, princip je ten isty
je a docela pristupna, staci dat kastlik von, par ludi hovorilo ze malo aj tu zlu, osobne som ale tu nevidel zlu, princip je ten isty
|
|
04.02.2012 13:41 -
|
2447405
|
|
ivanivan
|
|
|
Dík. Jdu hledat azyl v teple. Podle Murpyho zákona- co se můe rozbít, to se rozbije
Dík. Jdu hledat azyl v teple. Podle Murpyho zákona- co se můe rozbít, to se rozbije :-))))
|
|
07.02.2012 11:24 -
|
2448548
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak pomohl proplach chladícího systému několikrát vodou . Chtěli jsme se vyhnout rozborce 2. klapky a pomohlo to. Třeba to někomu pomůe. Obě strany topí téměř stejně.
Tak pomohl proplach chladícího systému několikrát vodou :-)))). Chtěli jsme se vyhnout rozborce 2. klapky a pomohlo to. Třeba to někomu pomůe. Obě strany topí téměř stejně.
|
|
07.02.2012 12:43 -
|
2448566
|
|
jruze
|
|
|
Takouto zkuenost mám s bratrancovou audi - do a z topení vařící trubky a topení jen vlailo -elaborace s klapkama a pořád níc (jen nepatrné zlepení) - následné propláchnutí v protisměru průtoku vyteklu spousta humusu . No výsledek topilo to jak blázen.Vypadlo z něj e mu trochu prosakoval chladič tak tam nalil nějaké sračky na utěsnění a ty zatemovaly výměník.
Takouto zkuenost mám s bratrancovou audi - do a z topení vařící trubky a topení jen vlailo -elaborace s klapkama a pořád níc (jen nepatrné zlepení) - následné propláchnutí v protisměru průtoku vyteklu spousta humusu . No výsledek topilo to jak blázen.Vypadlo z něj e mu trochu prosakoval chladič tak tam nalil nějaké sračky na utěsnění a ty zatemovaly výměník.
|
|
09.02.2012 11:51 -
|
2449351
|
|
ivanivan
|
|
|
Předčasná radost. U je to zas jako dřív . Budu zas laborovat
Předčasná radost. U je to zas jako dřív :-(. Budu zas laborovat :nevim
|
|
09.02.2012 13:30 -
|
2449374
|
|
jumep
|
|
|
toto by bol zaujimavy poznatok, ze sa zanese radiator kurenia, teoreticky by aj zodpovedala zle kuriaca prava strana ... skus to relativne vyplachnut este raz do protismeru ci z toho pojde bordel, pripadne aj nejakym cisticom to prebehnut
toto by bol zaujimavy poznatok, ze sa zanese radiator kurenia, teoreticky by aj zodpovedala zle kuriaca prava strana ... skus to relativne vyplachnut este raz do protismeru ci z toho pojde bordel, pripadne aj nejakym cisticom to prebehnut
|
|
09.02.2012 19:14 -
|
2449450
|
|
jumep
|
|
|
existuje nieco specialne na to, chalani to skusali na renaulte a pomohlo ... este ma tiez napada ze vodna pumpa moze mat slaby tlak a nepretlaci to cez ten radiator dostatok vody
kazdopadne to skusim vycistit, mame na to masineriu a pripravok a uvidim asi az buducu zimu co to spravi
existuje nieco specialne na to, chalani to skusali na renaulte a pomohlo ... este ma tiez napada ze vodna pumpa moze mat slaby tlak a nepretlaci to cez ten radiator dostatok vody
kazdopadne to skusim vycistit, mame na to masineriu a pripravok a uvidim asi az buducu zimu co to spravi
|
|
16.02.2012 16:24 -
|
2451999
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak nový poznatek. Čidlo teploty blázní a ukazuje teploty přes +40C a pravá strana chladí. Dnes vypadl na chvíli úplně (display --) a pravá strana najednou topila. Čekám na lepí počasí a začnu čidlem venkovní teploty. Pak dál podle návodů
Tak nový poznatek. Čidlo teploty blázní a ukazuje teploty přes +40C a pravá strana chladí. Dnes vypadl na chvíli úplně (display --) a pravá strana najednou topila. Čekám na lepí počasí a začnu čidlem venkovní teploty. Pak dál podle návodů :-d
|
|
02.03.2012 00:15 -
Re: Klimatizace nechladi
|
2455427
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zdar...koupil jsem cca před týdnem C5....rok 2003 s dvouzonovou digi klimou....a jedu si hezky...teplotu mam nastavenou na 18stupnu.....najednou mi pritelkyne otocila koleckem na 28stupnu a zacalo to topit...tak jsem si otocil zpatky na 18 a oto to topi furt at mam nastavenou jakoukoliv teplotu...ale u spolujezdce to funguje uplne normalne...kdyz mame oba 16 stupnu tak spolujezdec chladi a ja topim jako blazen
Nevite nekdo kde muze bejt zakopanej pes?:=) snad to nebude nejak drasticky
Zdar...koupil jsem cca před týdnem C5....rok 2003 s dvouzonovou digi klimou....a jedu si hezky...teplotu mam nastavenou na 18stupnu.....najednou mi pritelkyne otocila koleckem na 28stupnu a zacalo to topit...tak jsem si otocil zpatky na 18 a oto to topi furt at mam nastavenou jakoukoliv teplotu...ale u spolujezdce to funguje uplne normalne...kdyz mame oba 16 stupnu tak spolujezdec chladi a ja topim jako blazen:-(
Nevite nekdo kde muze bejt zakopanej pes?:=) snad to nebude nejak drasticky:-(
|
|
02.03.2012 01:51 -
|
2455437
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Strený X-hran motorku klapky - u C5 I oprava v pohodě
.link.
Strený X-hran motorku klapky - u C5 I oprava v pohodě
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2378841-problemy-s-topenim-v-c5-i-klapky/
|
|
02.03.2012 06:30 -
|
2455440
|
|
Mamlas
|
|
|
Nebo je tu dobre zpracovany rozcestnik: .link.
Tam najdes info o vsech hlavnich problemech.
Nebo je tu dobre zpracovany rozcestnik: http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/2402493-rozcestnik-c5/#last
Tam najdes info o vsech hlavnich problemech.
|
|
02.03.2012 08:54 -
|
2455453
|
|
DrMarvin
|
|
|
Dekuju....
Dekuju....
|
|
02.03.2012 15:30 -
|
2455522
|
|
DrMarvin
|
|
|
Odpojil jsem na 5min baterku a pak hodil zpatky a klima funguje normalne....tak nevim cim to bylo:=(
Odpojil jsem na 5min baterku a pak hodil zpatky a klima funguje normalne....tak nevim cim to bylo:=(
|
|
02.03.2012 15:33 -
|
2455526
|
|
jumep
|
|
|
zas a znova:
.link.
precitaj si prve riadky a sprav tento test
zas a znova:
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-(2001-2004)
precitaj si prve riadky a sprav tento test
|
|
20.03.2012 20:21 -
|
2460128
|
|
Hanz 397
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Tak jsem teď taky řeil levou klapku. A protoe mám obě ruce na výrobu čehokoliv majdavé,tak jsem to vyřeil tak,e jsem naí malé ukradl kus modelíny,do ní otiskl tu hřídelku,odlil z epoxidu co se má prý po vytvrdnutí tvářit,jako ocel,lehce dotvaroval pilníkem a vypadá,e to funguje. člověk můe bejt blbej(nebo v mém případě neikovnej),ale musí si umět poradit-říkal nám vdycky mistr na učňáku.
Hups. Včera ráno jsem vezl tchána do práce a cestou domu jsem zjistil,e i kdy mám nastaveno L 21st,P 23st,tak mi levá topila,jako o ivot. Táááke poznatek:epoxid nee. A zas demontovat . Nenael by se někdo,kdo by mi to za drobnou úplatu vypiloval ? Já na to fakt nemám tlapy...
Hups. Včera ráno jsem vezl tchána do práce a cestou domu jsem zjistil,e i kdy mám nastaveno L 21st,P 23st,tak mi levá topila,jako o ivot. Táááke poznatek:epoxid nee. A zas demontovat :-( . Nenael by se někdo,kdo by mi to za drobnou úplatu vypiloval :-d ? Já na to fakt nemám tlapy... ;-)
|
|
22.03.2012 20:24 -
|
2461471
|
|
Hanz 397
|
|
|
V poho,já na to nespěchám . Nevadí,e to pořád topí,aspoň nemrznu
V poho,já na to nespěchám :-d . Nevadí,e to pořád topí,aspoň nemrznu :-d
|
|
22.03.2012 20:26 -
|
2461472
|
|
jumep
|
|
|
komar to vyriesil onehda buzirkou na hriadelke, sice to presmyka, ale dokaze to pretocit
komar to vyriesil onehda buzirkou na hriadelke, sice to presmyka, ale dokaze to pretocit
|
|
| |
|
|