| | |
12.07.2013 17:57 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
2598532
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Vzhledem k tomu, e i v létě je zima tak jsem zjistil e auto netopí. Hlásím se do clubu klapkařů. U se těím co to vechno bude. Zatím jsem to nezačal řeit, ale a to nastane podám zprávu a případné nové poznatky.
Vzhledem k tomu, e i v létě je zima tak jsem zjistil e auto netopí. Hlásím se do clubu klapkařů. U se těím co to vechno bude. Zatím jsem to nezačal řeit, ale a to nastane podám zprávu a případné nové poznatky.
|
|
25.08.2013 09:48 -
|
2612564
|
|
jruze
|
|
|
Těleso topení po odborném zásahu - ulomená příčka mezi horními klapkami
Těleso topení po odborném zásahu:-(((( - ulomená příčka mezi horními klapkami
Přílohy: DSCN9963.JPG ( 486301b ) - DSCN9967.JPG ( 533196b ) - ulomená příčka.JPG ( 793044b ) - DSCN9984.JPG ( 562516b ) - |
|
23.09.2013 14:07 -
|
2621099
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Kluci chystám se na výměnu klapky,ale nemůu nikde sehnat demontá palubovky. Nemáte někdo link nebo info. a radu co a jak díky
Kluci chystám se na výměnu klapky,ale nemůu nikde sehnat demontá palubovky. Nemáte někdo link nebo info. a radu co a jak :-) díky
|
|
23.09.2013 15:19 -
|
2621142
|
|
DaveLbc
|
|
|
Né sám to dělat nebudu mám mechanika konečně si na mě udělal volno.Tak jestli má nějaký návod
Né sám to dělat nebudu mám mechanika konečně si na mě udělal volno.Tak jestli má nějaký návod ;-)
|
|
23.09.2013 15:35 -
|
2621148
|
|
jumep
|
|
|
fotonavod nemam (inak by bol zverejneny) a nedavno som niekomu posielal popis
v prilohe mas aspon nieco
fotonavod nemam (inak by bol zverejneny) a nedavno som niekomu posielal popis
v prilohe mas aspon nieco
Přílohy: C5 II - C5FG1EP0 - Demontá - montá _ Přístrojová deska.pdf ( 187945b ) - |
|
23.09.2013 16:13 -
|
2621181
|
|
DaveLbc
|
|
|
No to je dobrý díky a jsou tam teda jenom ty rouby od motoru nebo jetě nýty.
No to je dobrý díky a jsou tam teda jenom ty rouby od motoru nebo jetě nýty.
|
|
23.09.2013 16:15 -
|
2621183
|
|
jumep
|
|
|
Od motoru tam su len pod motorom stieracov 2 sroby
a potom sa uz len veci z klimatizacie odpajaju
Od motoru tam su len pod motorom stieracov 2 sroby
|
|
23.09.2013 21:38 -
|
2621294
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): Od motoru tam su len pod motorom stieracov 2 sroby
volantovku,kabelaz od BSI,sondu vlhkosti airbagy,displej,budiky,stredovi panel,prostredni panel+radio atd.
volantovku,kabelaz od BSI,sondu vlhkosti airbagy,displej,budiky,stredovi panel,prostredni panel+radio atd.
|
|
23.09.2013 22:21 -
|
2621321
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
... hoblík, pilu, kladivo, hřebíky, vodováhu, olovnici, líci, fanku, cihly, cement ...
Nehoupat ... nehoupat...
.link.
... hoblík, pilu, kladivo, hřebíky, vodováhu, olovnici, líci, fanku, cihly, cement ... :-))))
Nehoupat ... nehoupat...
http://youtu.be/b83icf4pyeQ
|
|
27.09.2013 23:12 -
|
2622210
|
|
DaveLbc
|
|
|
Ajoj tak jsem započal vyjmutí klapek s toho pazmeku co má topit nebo chladit No dostat se na korpus klimči je docela oříek,ale na druhou stranu jsem s toho měl větí strach.Nejhorí jsou ty kabely co jsou provlečený vude. Jinak je tam dost věcí co se nemusí vůbec demontovat na kusy.Středovej panel a tyč řízení la celá i s volantem. No zítra budem pokračovat v montái zpět.
Klapky jsem celý zalil epoxydem a přetáhl plechem. Ale co jsem byl hotovej kdy jsem zjistil,e mám prasklé obě klapky
Ajoj tak jsem započal vyjmutí klapek s toho pazmeku co má topit nebo chladit ;-) No dostat se na korpus klimči je docela oříek,ale na druhou stranu jsem s toho měl větí strach.Nejhorí jsou ty kabely co jsou provlečený vude. Jinak je tam dost věcí co se nemusí vůbec demontovat na kusy.Středovej panel a tyč řízení la celá i s volantem. No zítra budem pokračovat v montái zpět.
Klapky jsem celý zalil epoxydem a přetáhl plechem. Ale co jsem byl hotovej kdy jsem zjistil,e mám prasklé obě klapky:-d
Přílohy: DSC_0307.jpg ( 1216858b ) - středovej panel vcelku DSC_0309.jpg ( 1292123b ) - obě prasklé DSC_0315.jpg ( 1402225b ) - a u v betonái a plechařině |
|
27.09.2013 23:20 -
|
2622217
|
|
jumep
|
|
|
preco si si neobjednal rovno nove?
(ps. nechcem sa chvalit, ale sam to davam za 6h, ak tam teda nemaju dorabane kadeco co musim vypletat)
preco si si neobjednal rovno nove?
(ps. nechcem sa chvalit, ale sam to davam za 6h, ak tam teda nemaju dorabane kadeco co musim vypletat)
|
|
28.09.2013 08:56 -
|
2622314
|
|
DaveLbc
|
|
|
Nevím,ale já pouívám pořád a je stálej do 130°c mám to vyzkouené take se toho nebojím,ale větí strach mám je dostat dovnitř. Jinak má pravdu pokud u si to dělal tak u ví co a kde a demontá a montá se zkracuje. Nejsem profík jako ty,ale myslím,e to lo docela dobře.
Chtěl jsem to a by to přes noc zatvrdlo. Jenom mě zaraí,e ty vrchní klapky jsou přemazaný v těch bodech co je to drí a ty spodní jsou uplně suché. Nelo s nima otočit ani rukou. Take ten motorek je ukroutí tím,e se kousnou.Nechápu to proč? Neřekl bych,e má takovou sílu.
Nevím,ale já pouívám pořád a je stálej do 130°c mám to vyzkouené take se toho nebojím,ale větí strach mám je dostat dovnitř;-). Jinak má pravdu pokud u si to dělal tak u ví co a kde a demontá a montá se zkracuje. Nejsem profík jako ty,ale myslím,e to lo docela dobře.
Chtěl jsem to a by to přes noc zatvrdlo. Jenom mě zaraí,e ty vrchní klapky jsou přemazaný v těch bodech co je to drí a ty spodní jsou uplně suché. Nelo s nima otočit ani rukou. Take ten motorek je ukroutí tím,e se kousnou.Nechápu to proč?:nevim Neřekl bych,e má takovou sílu.
|
|
28.09.2013 11:05 -
|
2622384
|
|
jumep
|
|
|
tie polamane drzia na tej gume a zaseknu sa prave na nej, ak si nevyberal cely box von nerozsroboval ho, tak to pravdepodobne cele dnu nedostanes
a je vhodne tie gumy premazat niecim vhodnym (tepelne stalim a neschnucim, rovnako nesmrdiacim)
tie polamane drzia na tej gume a zaseknu sa prave na nej, ak si nevyberal cely box von nerozsroboval ho, tak to pravdepodobne cele dnu nedostanes
a je vhodne tie gumy premazat niecim vhodnym (tepelne stalim a neschnucim, rovnako nesmrdiacim)
|
|
28.09.2013 11:13 -
|
2622395
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
DaveLbc napsal(a): Ajoj tak jsem započal vyjmutí klapek s toho pazmeku co má topit nebo chladit No dostat se na korpus klimči je docela oříek,ale na druhou stranu jsem s toho měl větí strach.Nejhorí jsou ty kabely co jsou provlečený vude. Jinak je tam dost věcí co se nemusí vůbec demontovat na kusy.Středovej panel a tyč řízení la celá i s volantem. No zítra budem pokračovat v montái zpět.
Klapky jsem celý zalil epoxydem a přetáhl plechem. Ale co jsem byl hotovej kdy jsem zjistil,e mám prasklé obě klapky
Jsem se díval na to tvé foto, uvnitř v těch kapsách klapek je napsán výrobce.. "VISTEON" , to je firma v Novém Jičíně, bývalý Autopal, vyrábí tam různé díly pro auta z celého světa.. problém je u nás?, patný materiál? konstrukce? Moná byse tam naly jetě nějaké skladové zásoby...
Jsem se díval na to tvé foto, uvnitř v těch kapsách klapek je napsán výrobce.. "VISTEON" , to je firma v Novém Jičíně, bývalý Autopal, vyrábí tam různé díly pro auta z celého světa.. problém je u nás?, patný materiál? konstrukce?:nevim Moná byse tam naly jetě nějaké skladové zásoby...:-d
|
|
28.09.2013 11:21 -
|
2622400
|
|
jumep
|
|
|
je pravda ze ked kupis nove klapky su vyrobene v CZ, takze pravdepodobne to ide odtial
je pravda ze ked kupis nove klapky su vyrobene v CZ, takze pravdepodobne to ide odtial
|
|
28.09.2013 19:26 -
|
2622580
|
|
DaveLbc
|
|
|
Ve jsem promazal a namazal. Je fakt,e ty gumy pískali. Nejvíc byl problém v tom uloení bylo to uplně suché a netočilo se to. Po promázání to lo né uplně volně,e by padala dolů ,ale la. Gumy se třou v tom polokruhu a to je namazáno něco jako silikon.
Take uvidím jak to bude pracovat a nebo si to prubnu jetě jednou
Jo kluci potřeboval bych poradit jestli nevíte od čeho můe být toto. Vypadlo to na mě někde s podpalubky
Ve jsem promazal a namazal. Je fakt,e ty gumy pískali. Nejvíc byl problém v tom uloení bylo to uplně suché a netočilo se to. Po promázání to lo né uplně volně,e by padala dolů ,ale la. Gumy se třou v tom polokruhu a to je namazáno něco jako silikon.
Take uvidím jak to bude pracovat a nebo si to prubnu jetě jednou:-))))
Jo kluci potřeboval bych poradit jestli nevíte od čeho můe být toto. Vypadlo to na mě někde s podpalubky:nevim
Přílohy: DSC_0316.jpg ( 963448b ) - Nějaká kelma DSC_0317.jpg ( 1025862b ) - Klema? |
|
28.09.2013 19:35 -
|
2622595
|
|
jumep
|
|
|
vnutro airbagoveho konektoru
skratovatko, predpokladam ze si ho nevedel rozobrat a tak ste pacili a rozlomili ho (alebo niekto kto to predtym otvaral)
vnutro airbagoveho konektoru
skratovatko, predpokladam ze si ho nevedel rozobrat a tak ste pacili a rozlomili ho (alebo niekto kto to predtym otvaral)
|
|
| |
|
|