| | |
14.01.2013 22:49 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
2539154
|
|
jumep
|
|
|
ja som objednaval a cakam uz od vianoc, ze buduci tyzden snad pridu ...
toz, asi silvestrovali
ja som objednaval a cakam uz od vianoc, ze buduci tyzden snad pridu ...
toz, asi silvestrovali :D
|
|
15.01.2013 12:37 -
|
2539202
|
|
jumep
|
|
|
jo a v rakusku proste nejsu, takze sa posielala objednavka do fr. a masineria nez sa pohne, boli sviatky a prisla zima, nic nenormalne
boli sviatky = zdrzanie
prisla zima = vyprazdnenie skladu od klapiek ...
jo a v rakusku proste nejsu, takze sa posielala objednavka do fr. a masineria nez sa pohne, boli sviatky a prisla zima, nic nenormalne :)
boli sviatky = zdrzanie
prisla zima = vyprazdnenie skladu od klapiek ...
|
|
15.01.2013 16:27 -
|
2539225
|
|
jumep
|
|
|
nestrasim, hovorim ako je ... ale uz buduci tyzden hadam budu
nestrasim, hovorim ako je ... ale uz buduci tyzden hadam budu
|
|
15.01.2013 18:21 -
|
2539247
|
|
stan
|
Město: Belua, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
A ete nesmelý dotaz - aspoň pribliná cena za sadu, aby som mal predstavu čo ma čaká a neminie ?
A ete nesmelý dotaz - aspoň pribliná cena za sadu, aby som mal predstavu čo ma čaká a neminie ?
|
|
15.01.2013 18:56 -
|
2539250
|
|
jumep
|
|
|
71.96E
71.96E
|
|
15.01.2013 21:01 -
|
2539273
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
stan napsal(a): A ete nesmelý dotaz - aspoň pribliná cena za sadu, aby som mal predstavu čo ma čaká a neminie ?
no stále stejný problém, já mít problém s klapkou, tak si přečtu CELÉ vlákno a nekrmím zbytečným příspěvkem, je to tam min. 2x řečeno, jeden krát v Jumepově návodu a pak od Zacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no stále stejný problém, já mít problém s klapkou, tak si přečtu CELÉ vlákno a nekrmím zbytečným příspěvkem, je to tam min. 2x řečeno, jeden krát v Jumepově návodu a pak od Zacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
|
|
22.01.2013 16:56 -
|
2541121
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
Zdar vem do Nového roku,Dělám to asi přesně na přání výrobce. V létě nová klima ,no a v zimě samozřejmě topení. Tak je to spravne bo tak to má být.
Mám z té demontáe palubovky trochu strach ,jestli to potom nebude vyluzovat nějaké prapodivné zvuky.Ale teplo je lepí ,take s chutí do toho.Sám bych si na to netroufnul ,nechám to profíkům .Napíu pak jak to proběhlo a za kolik
Zdar vem do Nového roku,Dělám to asi přesně na přání výrobce. V létě nová klima ,no a v zimě samozřejmě topení. Tak je to spravne bo tak to má být.
Mám z té demontáe palubovky trochu strach ,jestli to potom nebude vyluzovat nějaké prapodivné zvuky.Ale teplo je lepí ,take s chutí do toho.Sám bych si na to netroufnul ,nechám to profíkům .Napíu pak jak to proběhlo a za kolik :-o
|
|
22.01.2013 17:55 -
|
2541174
|
|
jumep
|
|
|
paluvku rovnako ako sundas, tak das s5, nema co zacat vrzat kvoli tomu (teda ak ten dotycny vie co s tym)
paluvku rovnako ako sundas, tak das s5, nema co zacat vrzat kvoli tomu (teda ak ten dotycny vie co s tym)
|
|
27.01.2013 23:34 -
|
2542671
|
|
mckimi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Tak jsem měnil klapky před týdnem.Palubka v poho akorát na čidlu slunce mě při vracení zpátky odlítla krytka rovnou do potrubí.....jinak 6h poctivé práce.
Tak jsem měnil klapky před týdnem.Palubka v poho akorát na čidlu slunce mě při vracení zpátky odlítla krytka rovnou do potrubí.....jinak 6h poctivé práce.
|
|
30.01.2013 18:43 -
|
2543273
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
Zdravím ,topení u je opraveno ,bylo to samozřejmě zlomená klapka. Teď u topím jak IGULÍK . No a cena i s materialem a novým pylovým filtrem bratru , 5000,-korun Českých . To je podle mě rozumná cena ,podle toho ,co tady čtu. Teď u jen čekat co bude dalí na řadě .
Zdravím ,topení u je opraveno ,bylo to samozřejmě zlomená klapka. Teď u topím jak IGULÍK . No a cena i s materialem a novým pylovým filtrem bratru , 5000,-korun Českých . To je podle mě rozumná cena ,podle toho ,co tady čtu. Teď u jen čekat co bude dalí na řadě .:palec
|
|
30.01.2013 20:53 -
|
2543329
|
|
DOUFAK
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 30.01.13 20:57 Důvod: tyto výlevy do odborného technického vlákna nepatří!!! jdi na chat, nebo do off chatu, děkuji, mé výlevy a výtky prostě nestačí, neustálé jsou jedinci, kteří mi zbytečně přidělávají práci, děkuji, nejse zde na clubu týden, aby si toto nevěděl, prosím respektuj pravidla hry, poníeně děkuji | | |
|
30.01.2013 21:41 -
|
2543346
|
|
Pavka
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Zdravím,také jsem čerstvě po výměně klapek,ovem i s výměnou celého topení, bohuel mě vdy potká něco extra.Pravá strana úpně vylomená,klapka zlomená,levá strana načatá.Oprava mi nepřila jako vhodné řeení. Co se týká práce tak svépomoc take nula. Nové topení stojí 22000.
Zdravím,také jsem čerstvě po výměně klapek,ovem i s výměnou celého topení, bohuel mě vdy potká něco extra.Pravá strana úpně vylomená,klapka zlomená,levá strana načatá.Oprava mi nepřila jako vhodné řeení. Co se týká práce tak svépomoc take nula. Nové topení stojí 22000.
|
|
30.01.2013 23:30 -
|
2543405
|
|
jumep
|
|
|
preco cele topeni?
ak bol zlomeny box, ten sa da vzdy opravit ...
preco cele topeni?
ak bol zlomeny box, ten sa da vzdy opravit ...
|
|
31.01.2013 07:03 -
|
2543416
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Pavka napsal(a): Zdravím,také jsem čerstvě po výměně klapek,ovem i s výměnou celého topení, bohuel mě vdy potká něco extra.
to si nám teda podal info. Hmm no a co. Napi proč topení, napi kolik to stálo, co jste měnili, co za práci, co za matro, případně odkaz na CCCA, děkuji, bud to tam dopi nebo ja to dopíu gumou
to si nám teda podal info. Hmm no a co. Napi proč topení, napi kolik to stálo, co jste měnili, co za práci, co za matro, případně odkaz na CCCA, děkuji, bud to tam dopi nebo ja to dopíu gumou ;-)
|
|
| |
|
|