| | |
13.02.2012 11:26 -
Re: C 5 přestala topit
|
2450457
|
|
R2D2
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Nemrzky mám dost a moná a příli husté ale v ní problém určitě není, do osudného dne to topilo (a na nastavování teplot reagovalo) bezvadně - lebedil jsem si, jak C5 skvěle a brzy topí (mám ji dnes přesně měsíc).
Prostě jednoho dne ráno přijdu k vymrzlému autu, s obtíemi nastartuju (ta nafta není letos co bývala..., jenom cenu má náramnou... ), chvíli jsem se pokouel počítačem vypnout ten airbag, pak jsem nastavil trochu vyí teploty, abych vnučkám zatopil, a od té doby marně čekám na teplý vzduch.
Jinak Lovec mě parádně vyděsil - do sundání palubky kvůli topení jsem se musel pustit loni na Xantii a je to hrůza - ji nikdy více... Modlím se za to, aby byl problém v něčem jiném.
P.S.: Objevil jsem ty dvě rozsáhlé diskuse kolem klapek, take si je pořádně pročtu.
Nemrzky mám dost a moná a příli husté ale v ní problém určitě není, do osudného dne to topilo (a na nastavování teplot reagovalo) bezvadně - lebedil jsem si, jak C5 skvěle a brzy topí (mám ji dnes přesně měsíc).
Prostě jednoho dne ráno přijdu k vymrzlému autu, s obtíemi nastartuju (ta nafta není letos co bývala...;-), jenom cenu má náramnou...:-(((( ), chvíli jsem se pokouel počítačem vypnout ten airbag, pak jsem nastavil trochu vyí teploty, abych vnučkám zatopil, a od té doby marně čekám na teplý vzduch.
Jinak Lovec mě parádně vyděsil - do sundání palubky kvůli topení jsem se musel pustit loni na Xantii a je to hrůza - ji nikdy více... Modlím se za to, aby byl problém v něčem jiném.
P.S.: Objevil jsem ty dvě rozsáhlé diskuse kolem klapek, take si je pořádně pročtu.
|
|
13.02.2012 11:57 -
|
2450474
|
|
jumep
|
|
|
existoval pripad ked to nekurilo kvoli pocitacu klimatizacie, ale tykalo sa to len aut do nejakeho datumu 2005 a riesilo sa to isto v zaruke
mas moznost este zistit diagnostikou ci idu vsetky cidla teplotne a ukazuju normalnu teplotu, alebo mas klapku / klapky jasne
lovec mal zlomenu lavu a prava bola nacata
existoval pripad ked to nekurilo kvoli pocitacu klimatizacie, ale tykalo sa to len aut do nejakeho datumu 2005 a riesilo sa to isto v zaruke
mas moznost este zistit diagnostikou ci idu vsetky cidla teplotne a ukazuju normalnu teplotu, alebo mas klapku / klapky jasne
lovec mal zlomenu lavu a prava bola nacata
|
|
13.02.2012 12:15 -
|
2450491
|
|
jruze
|
|
|
R2D2 napsal(a): Nemrzky mám dost a moná a příli husté ale v ní problém určitě není, do osudného dne to topilo (a na nastavování teplot reagovalo) bezvadně - lebedil jsem si, jak C5 skvěle a brzy topí (mám ji dnes přesně měsíc).
Prostě jednoho dne ráno přijdu k vymrzlému autu, s obtíemi nastartuju (ta nafta není letos co bývala... , jenom cenu má náramnou... ), chvíli jsem se pokouel počítačem vypnout ten airbag, pak jsem nastavil trochu vyí teploty, abych vnučkám zatopil, a od té doby marně čekám na teplý vzduch.
Zkus odpojit mohlo by to pomoci-mohlo to při startu jen schodit počítač klima(topení)-a modli se(klapky tu mám nové zesílené)
Problém C5II - zaparkovávání klapek
Zkus odpojit mohlo by to pomoci-mohlo to při startu jen schodit počítač klima(topení)-a modli se(klapky tu mám nové zesílené);-)
Problém C5II - zaparkovávání klapek
|
|
13.02.2012 14:13 -
|
2450543
|
|
R2D2
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Hmm.... zkusím odpojit, zkusím, jenom nevím co...
PS.: Ty diskuse o klapkách - malá hrůza, nikde ani náznak, e by to mohlo být něco jiného... . palubku se mi fakt vyndávat nechce, určitě ne v zimě v mraze, navíc jsem zatím ani neojevil polopatický návod, jaký byl třeba u Xantií. Je tu někde k dispozici?
Dík.
Hmm.... zkusím odpojit, zkusím, jenom nevím co...
PS.: Ty diskuse o klapkách - malá hrůza, nikde ani náznak, e by to mohlo být něco jiného... :-((((. palubku se mi fakt vyndávat nechce, určitě ne v zimě v mraze, navíc jsem zatím ani neojevil polopatický návod, jaký byl třeba u Xantií. Je tu někde k dispozici?
Dík.
|
|
13.02.2012 15:44 -
|
2450593
|
|
jruze
|
|
|
Pokud se chce do toho postit potřebuje stejně teplo - jinak toho můe dost polámat - hlavně konktrétně těleso topení a to je potom za jiné peníze.A návod -tuím by měl být v rozcestníku od Jumepa
Pokud se chce do toho postit potřebuje stejně teplo - jinak toho můe dost polámat - hlavně konktrétně těleso topení a to je potom za jiné peníze.A návod -tuím by měl být v rozcestníku od Jumepa :nevim
|
|
18.04.2012 10:08 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
2470773
|
|
yerri
|
Město: Písek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Mám stejný problém. Nejblií autorizovaný servis mám u Písku v Nepodřicích "Auto Kápl". Tam mi řekli cca 10tis za práci + 22tis za sadu... (e nevyměňují pouze ulomenou klapku, ale vechny klapky ...snad i s motorkama za tu cenu... )
Po dlouhém hledání jsem narazil na člověka u Strakonic, který mi po telefonu zdělil, e mi to za cca. 6tis (práce+materiál) opraví...
to je velice přijatelná cena...
C5 jsem koupil v bazaru v Praze "Rupexim" jako zabavený leasing společnosti "Credium".
Obratil jsem se na ně se skrytou závadou a pokud bude oprava do 10ti tis., opravu mi bez problému proplatí )
Za týden by měli být klapky a půjdu na opravu.
Pak sem napíi, jak to ve dopadlo
Mám stejný problém. Nejblií autorizovaný servis mám u Písku v Nepodřicích "Auto Kápl". Tam mi řekli cca 10tis za práci + 22tis za sadu... (e nevyměňují pouze ulomenou klapku, ale vechny klapky ...snad i s motorkama za tu cenu... :nevim )
Po dlouhém hledání jsem narazil na člověka u Strakonic, který mi po telefonu zdělil, e mi to za cca. 6tis (práce+materiál) opraví...
C5 jsem koupil v bazaru v Praze "Rupexim" jako zabavený leasing společnosti "Credium".
Obratil jsem se na ně se skrytou závadou a pokud bude oprava do 10ti tis., opravu mi bez problému proplatí :o)
Pak sem napíi, jak to ve dopadlo :-p
|
|
18.04.2012 12:03 -
|
2470781
|
|
jruze
|
|
|
yerri napsal(a): Mám stejný problém. Nejblií autorizovaný servis mám u Písku v Nepodřicích "Auto Kápl". Tam mi řekli cca 10tis za práci + 22tis za sadu... (e nevyměňují pouze ulomenou klapku, ale vechny klapky ...snad i s motorkama za tu cenu... )
Obratil jsem se na ně se skrytou závadou a pokud bude oprava do 10ti tis., opravu mi bez problému proplatí )
Nevím kde jsi hledal.
Nevím kde jsi hledal.;-)
|
|
22.05.2012 21:10 -
|
2480308
|
|
yerri
|
Město: Písek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 18 |
|
|
yerri napsal(a): Mám stejný problém. Nejblií autorizovaný servis mám u Písku v Nepodřicích "Auto Kápl". Tam mi řekli cca 10tis za práci + 22tis za sadu... (e nevyměňují pouze ulomenou klapku, ale vechny klapky ...snad i s motorkama za tu cenu... )
Tak oprava probehla bez problemu, nikde nic nevrze... Spolecnost Credium dodrzela slib a opravu proplatila.
Soucasti opravy mam novou napln klimy
Tak oprava probehla bez problemu, nikde nic nevrze... Spolecnost Credium dodrzela slib a opravu proplatila.
Soucasti opravy mam novou napln klimy :palec
|
|
17.10.2012 19:04 -
|
2513394
|
|
Ferro
|
Město: Ledenice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 99 |
|
|
Zdar pánové,
jak tak sleduji diskusi na téma klapek, tak v tom asi také lítám. Do teď bylo teplo a tak mi ani nepřipadlo, e strana u řidiče dává jen chladný vzduch. A dnes ráno mně to prásklo do očí! Pustil jsem "ofuk" čelního skla a ono to foukalo jen na spolujezdcově straně, u řidiče setrvale zamleno. No a u řidiče netopí a netopí. Máte na to někdo jiný recept ne Jumep? tedy komplet rozhoz celého předku interiéru?
Zdar pánové,
jak tak sleduji diskusi na téma klapek, tak v tom asi také lítám. Do teď bylo teplo a tak mi ani nepřipadlo, e strana u řidiče dává jen chladný vzduch. A dnes ráno mně to prásklo do očí! Pustil jsem "ofuk" čelního skla a ono to foukalo jen na spolujezdcově straně, u řidiče setrvale zamleno. No a u řidiče netopí a netopí. Máte na to někdo jiný recept ne Jumep? tedy komplet rozhoz celého předku interiéru?
|
|
05.11.2012 20:40 -
|
2518269
|
|
Ferro
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 05.11.12 21:07 Důvod: dej si to do CCCA!!!! | | |
|
05.11.2012 20:44 -
|
2518270
|
|
jumep
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 05.11.12 21:08 Důvod: a ty taky nezlob neb dostane lutou kartu :-D | | |
|
06.11.2012 16:38 -
|
2518569
|
|
horác
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Tak se ze mě stal dalí pacient s klapkama,,pravděpodobně,,. AHOJ - hledám doktora na klapky nebot mi přestala před měsícem fungovat. U rídiče studeno u spolujzdce teplo. Vservise jsem si vzpoměl na časy minulé,protoe ,kdy řekli cenu tak mi po zádech přejel pěknej husák.Tak nevím .Přítí týden mám dovolenou,tak to něja,budu řeit.
Tak se ze mě stal dalí pacient s klapkama,,pravděpodobně,,. AHOJ - hledám doktora na klapky nebot mi přestala před měsícem fungovat. U rídiče studeno u spolujzdce teplo. Vservise jsem si vzpoměl na časy minulé,protoe ,kdy řekli cenu tak mi po zádech přejel pěknej husák.Tak nevím .Přítí týden mám dovolenou,tak to něja,budu řeit.:-((((
|
|
06.11.2012 17:45 -
|
2518598
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
horác napsal(a): Tak se ze mě stal dalí pacient s klapkama,,pravděpodobně,,. AHOJ - hledám doktora na klapky nebot mi přestala před měsícem fungovat. U rídiče studeno u spolujzdce teplo. Vservise jsem si vzpoměl na časy minulé,protoe ,kdy řekli cenu tak mi po zádech přejel pěknej husák.Tak nevím .Přítí týden mám dovolenou,tak to něja,budu řeit.
Domluv se s růou, ten se na to určitě u těí
Domluv se s růou, ten se na to určitě u těí :-d
|
|
14.11.2012 17:09 -
|
2521949
|
|
horác
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Tak jsi měl Tomasi pravdu ,sice nevím jestli se Růa til,ale v tandemu s jeho ikovnymPátou,odvedli dobrej kus práce.A u je mi teplo.
Tak jsi měl Tomasi pravdu ,sice nevím jestli se Růa til,ale v tandemu s jeho ikovnymPátou,odvedli dobrej kus práce.A u je mi teplo.:-p:-))
|
|
15.11.2012 12:58 -
|
2522404
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Mě pravá (spolujezdcova) taky nějak zlobí, moc nereaguje na nastavování - ale momentálně mírně hřeje, navíc větinou jezdím sám, take to minimálně do jara neřeím
Mě pravá (spolujezdcova) taky nějak zlobí, moc nereaguje na nastavování - ale momentálně mírně hřeje, navíc větinou jezdím sám, take to minimálně do jara neřeím :-)
|
|
03.01.2013 07:21 -
Problém s kúrením v C5-II - pravá strana
|
2536385
|
|
stan
|
Město: Belua, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý deň,
chcem poprosi o radu - mám dvojzónovú klimatizáciu a dnes ráno mi prestala kúri pravá strana ( spolujazdec ). Nastavenie smeru vyfukovania vzduchu reaguje.
Dík.
Dobrý deň,
chcem poprosi o radu - mám dvojzónovú klimatizáciu a dnes ráno mi prestala kúri pravá strana ( spolujazdec ). Nastavenie smeru vyfukovania vzduchu reaguje.
Dík.
|
|
03.01.2013 09:48 -
|
2536401
|
|
TomasT
|
|
|
Nejspí jako u vech C5II - zlomená klapka mixující teplý a studený vzduch.
Nová klapka (prý zesílená) za rozumnou cenu, práce s výměnou pro vraha.
Nejspí jako u vech C5II - zlomená klapka mixující teplý a studený vzduch.
Nová klapka (prý zesílená) za rozumnou cenu, práce s výměnou pro vraha.
|
|
14.01.2013 15:07 -
Re: klima C5 2
|
2539093
|
|
Stancek
|
Město: Kostice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Mám domluvou opravu/výměnu klapek (pro jistotu obou) na duo klimě, ale Citroen Hodonín nemá skladem sadu klapek a naskladnění a tak za 2 týdny. Můete někdo prověřit, kde bych mohl sehnat dřív? Nejlépe Morava. Díky
Mám domluvou opravu/výměnu klapek (pro jistotu obou) na duo klimě, ale Citroen Hodonín nemá skladem sadu klapek a naskladnění a tak za 2 týdny. Můete někdo prověřit, kde bych mohl sehnat dřív? Nejlépe Morava. Díky
|
|
| |
|
|