| | |
31.01.2019 21:21 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
3205234
|
|
Romiiik87
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Přiel jsem na o v úterý, manelka tvrdila e to před tim fungovalo, ale těko říct (enská).
Vystuit je potřeba tu klapku, nebo ten doraz?
Přiel jsem na o v úterý, manelka tvrdila e to před tim fungovalo, ale těko říct (enská).
Vystuit je potřeba tu klapku, nebo ten doraz?
|
|
31.01.2019 21:29 -
|
3205241
|
|
Romiiik87
|
|
|
Začínám přemýlet, e oupnu dovolenou o týden a rozjedu se za tím chlápkem co jste mi psali o pár linků vej.
Předpokládám, e je to člověk který ví přesně co má dělat a poradí si s tím tak ,aby se závada u neopakovala...?
Tuíte cca cenově?
Začínám přemýlet, e oupnu dovolenou o týden a rozjedu se za tím chlápkem co jste mi psali o pár linků vej.
Předpokládám, e je to člověk který ví přesně co má dělat a poradí si s tím tak ,aby se závada u neopakovala...?
Tuíte cca cenově?
|
|
31.01.2019 21:32 -
|
3205244
|
|
jumep
|
|
|
praveze obal vie prasknut aj bez toho zeby sa chodilo s klapkou zlomenou
praveze obal vie prasknut aj bez toho zeby sa chodilo s klapkou zlomenou
|
|
01.02.2019 09:38 -
|
3205329
|
|
jumep
|
|
|
jo a predstav si ze to tvoje vystuzovanie neprezilo, ulomilo to hned ako je hlava toho plastu
tolko k nepotrebnemu dorazu a vystuzovaniu
jo a predstav si ze to tvoje vystuzovanie neprezilo, ulomilo to hned ako je hlava toho plastu
|
|
01.02.2019 14:28 -
|
3205353
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): jo a predstav si ze to tvoje vystuzovanie neprezilo, ulomilo to hned ako je hlava toho plastu
No to je skoro nemoné - ta má výztuha je i v tom ,,válečku" s pětihranem a a za polovinu klapky (musela by rozloupnout ten váleček s pětihranem) = proto praskají za válečkem a kdy praskne tak ten ,,váleček" který u nemá ádný jiný odpor roztrhne ten doraz (podívej se a bude dělat klapky e se napřed opře klapka o stěnu obalu a a potom o doraz tím válečkem - tím se klapka neustále kroutí a se materiál unaví a praskne)
Od té doby co jsem takto ,,vylepil" klapky neodela ádná (ale doraz opravuji také i kdy se v podstatě klapka o něj neopře a zastaví motorek klapka o stěnu obalu)
No to je skoro nemoné - ta má výztuha je i v tom ,,válečku" s pětihranem a a za polovinu klapky (musela by rozloupnout ten váleček s pětihranem);-) = proto praskají za válečkem a kdy praskne tak ten ,,váleček" který u nemá ádný jiný odpor roztrhne ten doraz ;-) (podívej se a bude dělat klapky e se napřed opře klapka o stěnu obalu a a potom o doraz tím válečkem - tím se klapka neustále kroutí a se materiál unaví a praskne):-o
Od té doby co jsem takto ,,vylepil" klapky neodela ádná (ale doraz opravuji také i kdy se v podstatě klapka o něj neopře a zastaví motorek klapka o stěnu obalu)
|
|
01.02.2019 15:00 -
|
3205354
|
|
jumep
|
|
|
ano, opre sa aby dotlacila gumu a zatesnila
uz som tie fotky zabalil, neriesil som to ja, len som videl fotky ako to neprezilo
ano, opre sa aby dotlacila gumu a zatesnila
uz som tie fotky zabalil, neriesil som to ja, len som videl fotky ako to neprezilo
|
|
01.02.2019 18:16 -
|
3205362
|
|
jumep
|
|
|
ano
ano
|
|
04.02.2019 10:39 -
|
3205912
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
Čaute.Tak je to tu zas!Po dvoch rokoch znova jedna strana nekúri.Vodičova strana,super chládok.Tentoraz nič nepraská!Vetko potichu,akuráte nefúka teplý vzduch.
Čaute.Tak je to tu zas!Po dvoch rokoch znova jedna strana nekúri.:-(Vodičova strana,super chládok.Tentoraz nič nepraská!Vetko potichu,akuráte nefúka teplý vzduch:nevim.
|
|
04.02.2019 10:50 -
|
3205913
|
|
jumep
|
|
|
bude ulomeny doraz a preto ju ukrutilo
jruze: tu mas tie fotky
bude ulomeny doraz a preto ju ukrutilo
jruze: tu mas tie fotky
Přílohy: IMG_4002.JPG ( 279936b ) - IMG_3999.JPG ( 315569b ) - |
|
13.02.2019 18:05 -
|
3207330
|
|
Romiiik87
|
|
|
Rád bych vem poděkoval za tipy a rady, o víkendu jsem dovezl auto k jruze, ve maká jak má, mohu také doporučit -)
Rád bych vem poděkoval za tipy a rady, o víkendu jsem dovezl auto k jruze, ve maká jak má, mohu také doporučit -)
|
|
01.12.2019 19:40 -
|
3249445
|
|
Farous
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Tak dneska výlet do Piean k JUMEP, výměna klapek. Cca 4 hodiny a ve bylo hotovo a funkční. Super chlap který ví co dělá. Můu vřele doporučit, super cena a spoustu rad. Kdy budu mít nějaký problém, tak vím na koho se obrátit. Ten výlet za to určitě stál. Prostě tomu rozumí je to borec.
Tak dneska výlet do Piean k JUMEP, výměna klapek. Cca 4 hodiny a ve bylo hotovo a funkční. Super chlap který ví co dělá. Můu vřele doporučit, super cena a spoustu rad. Kdy budu mít nějaký problém, tak vím na koho se obrátit. Ten výlet za to určitě stál. Prostě tomu rozumí je to borec.
|
|
03.12.2019 11:57 -
|
3249653
|
|
stenly38
|
|
|
Ahoj tak mě přestala topit pravá strana u spolujezdce,myslel jsem e je to klapka,bohuel proto e jsem blbej tak jsem nejdřív vyndal levý spodní motorek a pak a pravý vrchní i spodní.natěstí to klapka není je to vadná pravý spodní motorek,vrčí v něm ale netočí se.To by nebyl problém ale chtěl jsem nasunout zpět oba dobré motorky ale nejdou mi zpátky ,vůbec není ta ploka tam kde bych ji potřeboval,ani kdy otočím klapku ručně nebo nastartuju a otočím motorkem ,prostě to nevychází.Mohli se někaj přetočit?Dík
Ahoj tak mě přestala topit pravá strana u spolujezdce,myslel jsem e je to klapka,bohuel proto e jsem blbej tak jsem nejdřív vyndal levý spodní motorek a pak a pravý vrchní i spodní.natěstí to klapka není je to vadná pravý spodní motorek,vrčí v něm ale netočí se.To by nebyl problém ale chtěl jsem nasunout zpět oba dobré motorky ale nejdou mi zpátky ,vůbec není ta ploka tam kde bych ji potřeboval,ani kdy otočím klapku ručně nebo nastartuju a otočím motorkem ,prostě to nevychází.Mohli se někaj přetočit?Dík
|
|
11.07.2020 13:47 -
|
3276731
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
oprava klapky 3D tisk ... .link.
oprava klapky 3D tisk ... https://www.thingiverse.com/thing:3710921
|
|
| |
|
|