| | |
04.05.2015 16:06 -
Re: Demontá palubní desky C5 II - návod.
|
2817269
|
|
navisl
|
|
|
Obě klapky jsou zlomené, mám je venku a dělám opravu podle vzoru tady v návodech.
Obě klapky jsou zlomené, mám je venku a dělám opravu podle vzoru tady v návodech.
|
|
04.05.2015 20:12 -
|
2817365
|
|
navisl
|
|
|
Obě klapky jsem přesně podle návodu, myslím od Juempa, slepil vteřinovým lepidlem, vyztučil plátěm z AL plechu v kombinaci s mamutem. To u vydrí, ne půjde auto do rotu. Zítra skládám a kompletuji, tak si drím palce.
Obě klapky jsem přesně podle návodu, myslím od Juempa, slepil vteřinovým lepidlem, vyztučil plátěm z AL plechu v kombinaci s mamutem. To u vydrí, ne půjde auto do rotu. Zítra skládám a kompletuji, tak si drím palce.
|
|
04.05.2015 22:20 -
|
2817430
|
|
jumep
|
|
|
ja ten plech este pre istotu na 3ch miestach prevrtavam a srobujem - 2 alebo 3 srobik s matickou
ja ten plech este pre istotu na 3ch miestach prevrtavam a srobujem - 2 alebo 3 srobik s matickou
|
|
04.05.2015 22:55 -
|
2817457
|
|
navisl
|
|
|
To jetě mohu udělat, pro jistotu. Mamut, co mám zkuenost, opravdu drí, výrobce udává 22Kg/cm2
To jetě mohu udělat, pro jistotu. Mamut, co mám zkuenost, opravdu drí, výrobce udává 22Kg/cm2
|
|
04.05.2015 23:03 -
|
2817460
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
A co teploty u mamuta? Klapky zaívají velké teplotní rozdíly...
A co teploty u mamuta? Klapky zaívají velké teplotní rozdíly...
|
|
04.05.2015 23:19 -
|
2817475
|
|
navisl
|
|
|
-40 a 95 stupňů. Pouívám ho na lepení úchytů topných kabelů na střechách.
-40 a 95 stupňů. Pouívám ho na lepení úchytů topných kabelů na střechách.
|
|
05.05.2015 16:43 -
|
2817626
|
|
jruze
|
|
|
No co vím tak klapky jsou z materiálu který se vteřinkou slepit nedá(sice to vypadá e ano ale nedrí to a potom na tom nechytne u nic) - docela v pohodě se dá zatavit pájkou do polohy ve které má být ( a i se dá do ní zatavit výztuha ) a protoe praská nakraji je potřeba jí pevně spojit s tím kouskem ve kterém je ten pětihran motůrku a příčkama klapky.
No co vím tak klapky jsou z materiálu který se vteřinkou slepit nedá(sice to vypadá e ano ale nedrí to a potom na tom nechytne u nic) - docela v pohodě se dá zatavit pájkou do polohy ve které má být ( a i se dá do ní zatavit výztuha );-) a protoe praská nakraji je potřeba jí pevně spojit s tím kouskem ve kterém je ten pětihran motůrku a příčkama klapky.
|
|
05.05.2015 22:34 -
|
2817848
|
|
navisl
|
|
|
Udělal jsem to podle návodu myslím od Juempa, tady v návodech, ale s tou pájkou to není patný nápad. Takhle jsem to spáchal.
Udělal jsem to podle návodu myslím od Juempa, tady v návodech, ale s tou pájkou to není patný nápad. Takhle jsem to spáchal.
Přílohy: P5050188.JPG ( 2475565b ) - P5050189.JPG ( 2354286b ) - |
|
06.05.2015 21:54 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
2818294
|
|
navisl
|
|
|
jruze napsal(a): lepí je to spojit s těmi příčkami a hlavně zasadit do toho vedení s pětihranem -jinak pěkné a do toho tělesa to dá - má to rozpůlené? ono to praská proto e ten doraz je dál ne se opře ta klapka a tím to ukroutí ten čtyřhran
Dík za palec, snaím se a myslím e dělám vechno poctivě, ale já to jen udělal podle vzoru. Palec dej i jumepovi. Dnes jsem ve poskládal, palubka je komplet, u je to zase auto. vyskytly se dvě závady (skusím najít v návodech), porucha venkovního osvětlení a téměř očekávaná závada porucha ESP-ASR, kvůli COMu (nejdřív asi jetě prubnu poladit slimáka a pak se uvidí)
Dík za palec, snaím se a myslím e dělám vechno poctivě, ale já to jen udělal podle vzoru. Palec dej i jumepovi. Dnes jsem ve poskládal, palubka je komplet, u je to zase auto. vyskytly se dvě závady (skusím najít v návodech), porucha venkovního osvětlení a téměř očekávaná závada porucha ESP-ASR, kvůli COMu (nejdřív asi jetě prubnu poladit slimáka a pak se uvidí)
|
|
29.05.2015 18:13 -
|
2826472
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
opravou klapek jsi pěkně uetřil Dají se i koupit, kdo to chce mít rychleji opraveno ale musí si trochu připlatit .link.
opravou klapek jsi pěkně uetřil :palec Dají se i koupit, kdo to chce mít rychleji opraveno ale musí si trochu připlatit http://citroeny.eu/karoserie-osvetleni-a-interier/2389-sada-klapek-na-opravu-klimatizace-pro-citroen-c5-6480e3.html
|
|
14.06.2015 19:59 -
|
2830978
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Ahoj, u spolujezdce při nastavení klimy na LO jde vzduch o poznání méně chladný (nedokáu identifikovat, zda je chlazený nebo ne) ne při stejném nastavení u řidiče - je to funkce, nebo mám někde hledat zradu? Při nastavení na HI je vzduch u řidiče i spolujezdce stejně horký...
Ahoj, u spolujezdce při nastavení klimy na LO jde vzduch o poznání méně chladný (nedokáu identifikovat, zda je chlazený nebo ne) ne při stejném nastavení u řidiče - je to funkce, nebo mám někde hledat zradu? Při nastavení na HI je vzduch u řidiče i spolujezdce stejně horký...
|
|
14.06.2015 20:11 -
|
2830984
|
|
jumep
|
|
|
moze byt naprasknuta klapka a tuto to uplne nedovre / nezatesni
skus vyhodit kastlik a pohnut tym rukou ci budes citit pruzenie plastu v dorazoch
moze byt naprasknuta klapka a tuto to uplne nedovre / nezatesni
skus vyhodit kastlik a pohnut tym rukou ci budes citit pruzenie plastu v dorazoch
|
|
15.06.2015 11:09 -
|
2831282
|
|
johnny.m
|
|
|
Dík, zkusím, předpokládám e výměníky jsou dva (klima + topení) a pak to je ve jen o klapkách. Přes diag by se mělo zjistit v jaké poloze klapka je, e?
Dík, zkusím, předpokládám e výměníky jsou dva (klima + topení) a pak to je ve jen o klapkách. Přes diag by se mělo zjistit v jaké poloze klapka je, e?
|
|
15.06.2015 14:06 -
|
2831295
|
|
jumep
|
|
|
fyzicky netusis kde je, lebo to je len teoreticka hodnota
musis dat ten motorcek dole, co je fakt robota na 20min (kastlik ...)
fyzicky netusis kde je, lebo to je len teoreticka hodnota
musis dat ten motorcek dole, co je fakt robota na 20min (kastlik ...)
|
|
15.06.2015 15:02 -
|
2831326
|
|
johnny.m
|
|
|
OK, zkusím v týdnu, pokud bude načatá klapka tak si pohraju
OK, zkusím v týdnu, pokud bude načatá klapka tak si pohraju :-D
|
|
12.10.2015 08:24 -
|
2873147
|
|
Kláyč
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdar, jen pro zajímavost, před čtyřmi lety jsem klapky měnil, za nový s výztuhama. Teď mám za sebou výměnu u podruhý, rupla nová, vyztuená,modrá... Kdyby mě to napadlo dřív ne teď, vymyslel bych si i na ty funglovky jetě dodatečnou výztuhu... Tak snad za dalí čtyři roky A děkuji vem z C5club za ochotu poradit, podělit se o zkuenosti, u mi to mockrát pomohlo, jste skvělí!
Zdar, jen pro zajímavost, před čtyřmi lety jsem klapky měnil, za nový s výztuhama. Teď mám za sebou výměnu u podruhý, rupla nová, vyztuená,modrá... Kdyby mě to napadlo dřív ne teď, vymyslel bych si i na ty funglovky jetě dodatečnou výztuhu... Tak snad za dalí čtyři roky:-) A děkuji vem z C5club za ochotu poradit, podělit se o zkuenosti, u mi to mockrát pomohlo, jste skvělí!
|
|
12.10.2015 18:08 -
|
2873413
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
To je divny ze rupla znovu, nemel si i praskly doraz na obalu topeni?
To je divny ze rupla znovu, nemel si i praskly doraz na obalu topeni?
|
|
14.11.2015 22:05 -
|
2886887
|
|
Segel
|
Město: Louny, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Koukám, e posledních pár let nikdo s klapkami problémy asi neměl..
Mohu se zeptat, zdali by jste neměli někdo kontakt na někoho spolehlivého, kdo by byl ochotný mi klapku vyměnit?
Předem děkuji.
Mám c5 2 s dvouzónovou klimou a pravá strana netopí..
Koukám, e posledních pár let nikdo s klapkami problémy asi neměl..
Mohu se zeptat, zdali by jste neměli někdo kontakt na někoho spolehlivého, kdo by byl ochotný mi klapku vyměnit?
Předem děkuji.
Mám c5 2 s dvouzónovou klimou a pravá strana netopí..
|
|
| |
|
|