| | |
19.08.2014 09:34 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
2725847
|
|
jumep
|
|
|
ked si to dobre pozres, tak tie dorazi tam neviem presne na co su, lebo sa to o ne v normalnej prevadzke neopiera (resp. az pri extremnom zatlaceni) - doraz ako taky robi samotna klapka natlacenim na kraj (ked to ta gumicka zatesni) - preto sa vlastne aj tak lahko zlomi relativne
ked si to dobre pozres, tak tie dorazi tam neviem presne na co su, lebo sa to o ne v normalnej prevadzke neopiera (resp. az pri extremnom zatlaceni) - doraz ako taky robi samotna klapka natlacenim na kraj (ked to ta gumicka zatesni) - preto sa vlastne aj tak lahko zlomi relativne
|
|
19.08.2014 15:37 -
|
2725865
|
|
Lombardo
|
Město: Krhanice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
jumep napsal(a): ked si to dobre pozres, tak tie dorazi tam neviem presne na co su, lebo sa to o ne v normalnej prevadzke neopiera (resp. az pri extremnom zatlaceni) - doraz ako taky robi samotna klapka natlacenim na kraj (ked to ta gumicka zatesni) - preto sa vlastne aj tak lahko zlomi relativne
Ano na to jsem taky koukal, a sledoval jak to jde moc, ale právě kdy praskne ten zobáček, tak u nic nebrání tomu tu klapku pomalu a postupně přetáčet a praskne, protoe u tam není ádný jiný doraz. Ten tam je opravdu proto. Jinak by to neprasklo To e praskne klapka, je a důsledek toho dorazu.
Ano na to jsem taky koukal, a sledoval jak to jde moc, ale právě kdy praskne ten zobáček, tak u nic nebrání tomu tu klapku pomalu a postupně přetáčet a praskne, protoe u tam není ádný jiný doraz. Ten tam je opravdu proto. Jinak by to neprasklo :-) To e praskne klapka, je a důsledek toho dorazu.
|
|
19.08.2014 21:33 -
|
2725929
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tak,nebo tak jsou Frantíci Tupci ! Jedničky s tímhle nezlobily,měly v tomto jiný problém,take by se řeklo,e se poučili,ale ejhle - jedno vyřeili - druhé zpackali...
Tak,nebo tak jsou Frantíci Tupci ! Jedničky s tímhle nezlobily,měly v tomto jiný problém,take by se řeklo,e se poučili,ale ejhle - jedno vyřeili - druhé zpackali... :nevim
|
|
19.08.2014 23:42 -
|
2725974
|
|
jumep
|
|
|
doraz funguje az po ulomeni klapky (pripadne bolo mozno pocitane ze sa ta klapka tolko napruzi)
doraz funguje az po ulomeni klapky (pripadne bolo mozno pocitane ze sa ta klapka tolko napruzi)
|
|
25.12.2014 10:37 -
|
2768252
|
|
Frantiek
|
Město: Neratovice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Topení u spolujezdce netopí(proudí vlaný a studený vzduch)směry a reim fungují správně reaguje na ventilátor.Po přečtení diskuze asi výměna klapek.KDO A ZA KOLIK.Děkuji
Topení u spolujezdce netopí(proudí vlaný a studený vzduch)směry a reim fungují správně reaguje na ventilátor.Po přečtení diskuze asi výměna klapek.KDO A ZA KOLIK.Děkuji
|
|
25.12.2014 18:22 -
|
2768324
|
|
jruze
|
|
|
Ale oni to nezpackali - oni mají vybudovanou sí servisů a ty musejí mít práci to by jim hodily autorizaci na hlavu i s pauálem a ten není malej.A mimochodem kolik klapek se opravovalo v záruce?
Ale oni to nezpackali - oni mají vybudovanou sí servisů a ty musejí mít práci;-) to by jim hodily autorizaci na hlavu i s pauálem a ten není malej.A mimochodem kolik klapek se opravovalo v záruce? :nevim
|
|
30.12.2014 10:42 -
|
2769460
|
|
Ferro
|
Město: Ledenice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 99 |
|
|
Zdtravím zde přítomné přátele C5. Potřebuju radu/kvalifikovaný názor. Auto netopí z důvodu otevřeného termostatu - prostě motor se neohřeje. Potud ve jasné, řeí to výměna termostatu. Ale!!! Spolu se ztrátou tepla se nějakým záhadným způsobem ztratil i vzduch do interieru. Kdy dám na manuální větrák, tak mi jde luft na čelní sklo a na nohy v druhé lajně sedaček,ale nikoli do středových a okeních výduchů. Ví někdo, zda se jedná o ochranu výrobce proti nachlazení řidiče, nebo jde o nějaký zásadnějí problém? Předpokládal bych, e kdy pustím větrák na plno, tak bude foukmat jakýkoli vzduch ze vech otevřených výduchů. Nyní tomu tak není. Díky.
Zdtravím zde přítomné přátele C5. Potřebuju radu/kvalifikovaný názor. Auto netopí z důvodu otevřeného termostatu - prostě motor se neohřeje. Potud ve jasné, řeí to výměna termostatu. Ale!!! Spolu se ztrátou tepla se nějakým záhadným způsobem ztratil i vzduch do interieru. Kdy dám na manuální větrák, tak mi jde luft na čelní sklo a na nohy v druhé lajně sedaček,ale nikoli do středových a okeních výduchů. Ví někdo, zda se jedná o ochranu výrobce proti nachlazení řidiče:-)), nebo jde o nějaký zásadnějí problém? Předpokládal bych, e kdy pustím větrák na plno, tak bude foukmat jakýkoli vzduch ze vech otevřených výduchů. Nyní tomu tak není. Díky.
|
|
30.12.2014 14:19 -
|
2769509
|
|
lucky.kluk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Zdravím, mám takový dotaz, sice nevím jestli jsem ve správném vlákně, ale včera jsem jel večer v cca -7 stupních a měl jsem pocit, e regulace topení, nastavená na 21 stupňů na auto, a moc topí, pořád to fouká dolů, skoro by mi to chtělo upálit nohu...jako by si to myslelo, e je v autě zima, ventilátor funěl dle displeje pořád na jedna a půl lístu...klapky se zdá fungují, ty jsou půl roku po opravě, ruční regulace ventilátoru taky...jen se mi zdálo, e aby el z výdechu trochu chladnějí vzduch, musel jsem sniit teplotu na 16-17 stupňů...nesetkal se někdo s něčím podobným?
Zdravím, mám takový dotaz, sice nevím jestli jsem ve správném vlákně, ale včera jsem jel večer v cca -7 stupních a měl jsem pocit, e regulace topení, nastavená na 21 stupňů na auto, a moc topí, pořád to fouká dolů, skoro by mi to chtělo upálit nohu...jako by si to myslelo, e je v autě zima, ventilátor funěl dle displeje pořád na jedna a půl lístu...klapky se zdá fungují, ty jsou půl roku po opravě, ruční regulace ventilátoru taky...jen se mi zdálo, e aby el z výdechu trochu chladnějí vzduch, musel jsem sniit teplotu na 16-17 stupňů...nesetkal se někdo s něčím podobným?
|
|
30.12.2014 14:52 -
|
2769516
|
|
jruze
|
|
|
lucky.kluk napsal(a): Zdravím, mám takový dotaz, sice nevím jestli jsem ve správném vlákně, ale včera jsem jel večer v cca -7 stupních a měl jsem pocit, e regulace topení, nastavená na 21 stupňů na auto, a moc topí, pořád to fouká dolů, skoro by mi to chtělo upálit nohu...jako by si to myslelo, e je v autě zima, ventilátor funěl dle displeje pořád na jedna a půl lístu...klapky se zdá fungují, ty jsou půl roku po opravě, ruční regulace ventilátoru taky...jen se mi zdálo, e aby el z výdechu trochu chladnějí vzduch, musel jsem sniit teplotu na 16-17 stupňů...nesetkal se někdo s něčím podobným?
Neměl jsi slabou baterku - někdy se stane e elektronika zblbne podpětím - zhasnout auto zamknout - počkat a usne(15.-20. minut) - nastartovat a mohlo by to být OK pokud ne tak diag a podívat se co tam je za hodnoty.
Neměl jsi slabou baterku - někdy se stane e elektronika zblbne podpětím - zhasnout auto zamknout - počkat a usne(15.-20. minut) - nastartovat a mohlo by to být OK pokud ne tak diag a podívat se co tam je za hodnoty.;-)
|
|
30.12.2014 16:35 -
|
2769562
|
|
lucky.kluk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Baterka je skoro nová, tam problém asi nebude...budu to chvíli sledovat..třeba mi zůstala viset klapka vnitřní cirkulace...to mě teď napadlo, e jsem ji zmáčkl kvůli smradu z auta přede mnou a pak hned zapl auto reim...nevím jestli ji auto reim vypne nebo nevypne...
Baterka je skoro nová, tam problém asi nebude...budu to chvíli sledovat..třeba mi zůstala viset klapka vnitřní cirkulace...to mě teď napadlo, e jsem ji zmáčkl kvůli smradu z auta přede mnou a pak hned zapl auto reim...nevím jestli ji auto reim vypne nebo nevypne...
|
|
19.01.2015 19:38 -
|
2777040
|
|
hopik
|
Město: Ruzomberok, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj
Dnes som isiel po dialnici a zistil som, ze prava strana hreje stale aj pri nastavenej nizkej teploty 16 stupnov a lava strana fuka studeny vzduch aj pri nastaveni na max. Nefunguje to spravne. Mam sa tesit ze mam polamane klapky?, uz by to bolo v podstate 3 krat, prvy raz opravene v autorizovanom servise, oprava cca 300 eur, tesne po zaruke,
Nasr..y som napisal importerovi staznost mailom a poslali mi klimatizaciu novu a servis mi vratil peniaze, nie vsetky ale vecsinu, teraz neviem kolko. Zo servisom som sa dohodol, ze jednotku vymenime za novu az ked sa opravena pokazi. Fungovala cca 1 rok, potom ju vymenili za novu.Ta fungovala doteraz neviem ci 2 roky.
Ak je to klapka muselo sa to stat asi v tych mrazoch v decembri. Jazdil som len kratke trasy, tak som na to neprisiel ze to nejde, az dnes. Moze to byt aj cosi ine ako klapky? Dakujem
Ahoj
Dnes som isiel po dialnici a zistil som, ze prava strana hreje stale aj pri nastavenej nizkej teploty 16 stupnov a lava strana fuka studeny vzduch aj pri nastaveni na max. Nefunguje to spravne. Mam sa tesit ze mam polamane klapky?:-(:-((((, uz by to bolo v podstate 3 krat, prvy raz opravene v autorizovanom servise, oprava cca 300 eur, tesne po zaruke,
Nasr..y som napisal importerovi staznost mailom a poslali mi klimatizaciu novu a servis mi vratil peniaze, nie vsetky ale vecsinu, teraz neviem kolko. Zo servisom som sa dohodol, ze jednotku vymenime za novu az ked sa opravena pokazi. Fungovala cca 1 rok, potom ju vymenili za novu.Ta fungovala doteraz neviem ci 2 roky.
Ak je to klapka muselo sa to stat asi v tych mrazoch v decembri. Jazdil som len kratke trasy, tak som na to neprisiel ze to nejde, az dnes. Moze to byt aj cosi ine ako klapky? Dakujem
|
|
19.01.2015 20:00 -
|
2777052
|
|
jumep
|
|
|
ak si tam dal origo teda nevystuzene klapky, potom to mozne je
ak si tam dal origo teda nevystuzene klapky, potom to mozne je
|
|
19.01.2015 20:10 -
|
2777057
|
|
hopik
|
Město: Ruzomberok, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
vymenili orginal celu jednotku bez uprav, v servise vraveli, ze by to mala byt nova klima s kde su uz odstranene problemy , takze neviem ci tam su namontovane silnejsie klapky.
Priznaky nasvedcuju klapky?
mal so to vyse roka v garazi v krabici a vobec ma nenapadlo nieco riesit.
vymenili orginal celu jednotku bez uprav, v servise vraveli, ze by to mala byt nova klima s kde su uz odstranene problemy , takze neviem ci tam su namontovane silnejsie klapky.
Priznaky nasvedcuju klapky?
mal so to vyse roka v garazi v krabici a vobec ma nenapadlo nieco riesit.
|
|
19.01.2015 20:16 -
|
2777058
|
|
jumep
|
|
|
to ze jedna strana stale kuri je divne, vacsinou nekuri ked je to zle, teoreticky si viem predstavit ze to ostalo rozpadnute hore
tu pravu stranu pozres relativne lahko, kastlik von, motorcek von a skusit pohnut hore dole ci ide
to ze jedna strana stale kuri je divne, vacsinou nekuri ked je to zle, teoreticky si viem predstavit ze to ostalo rozpadnute hore
tu pravu stranu pozres relativne lahko, kastlik von, motorcek von a skusit pohnut hore dole ci ide
|
|
| |
|
|