| | |
06.02.2014 14:05 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
2665339
|
|
mandibula
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Tak u jsem taky byla postiená...C5II klapky - netopila strana řidiče- Vem díky za tuhle diskuzi, aspoň jsem věděla bez servisu o co se jedná a kamarád rozebral a opravil a rovnou vyměnil obě klapky za ty pevnějí...moc ho obdivuju, jak se v tom vem pod palubkou vyznal a pak to zase sestavil dohromady a vechno funguje!!!
Tak u jsem taky byla postiená...C5II klapky - netopila strana řidiče- Vem díky za tuhle diskuzi, aspoň jsem věděla bez servisu o co se jedná a kamarád rozebral a opravil a rovnou vyměnil obě klapky za ty pevnějí...moc ho obdivuju, jak se v tom vem pod palubkou vyznal a pak to zase sestavil dohromady a vechno funguje!!!;-)
|
|
14.04.2014 22:33 -
|
2687465
|
|
hooky
|
|
|
Tak jo. Jak vyměnit klapky jsem zde nael. Ale pokud by měl někdo návod jak demontovat tu zatr... palubovku, byl bych astněj jak blecha.
Tak jo. Jak vyměnit klapky jsem zde nael. Ale pokud by měl někdo návod jak demontovat tu zatr... palubovku, byl bych astněj jak blecha. :-d
|
|
14.04.2014 23:04 -
|
2687483
|
|
hooky
|
|
|
Je to tu - vím, ale dost bez podrobností. Informace typu "demontujte středový panel" mi moc nepomůou. Ale jak ho mám demontovat????
Je to tu - vím, ale dost bez podrobností. Informace typu "demontujte středový panel" mi moc nepomůou. Ale jak ho mám demontovat???? :nevim
|
|
14.04.2014 23:05 -
|
2687484
|
|
jumep
|
|
|
tak ze si najdes demontaz stredneho panelu, aj to je tu / pripadne tu .link.
tak ze si najdes demontaz stredneho panelu, aj to je tu / pripadne tu http://c5.jumep.com/
|
|
14.04.2014 23:14 -
|
2687485
|
|
hooky
|
|
|
Toto jsem ji viděl. Není to C5 I? Nevím do jaké míry je demontá c C5 II podobná.
Toto jsem ji viděl. Není to C5 I? Nevím do jaké míry je demontá c C5 II podobná.
|
|
14.04.2014 23:22 -
|
2687487
|
|
jumep
|
|
|
snad na kabel airbagu a trocha inac kabelaz / konektory je to to iste
skratka v zaklade nezabudnut na stieracovy motor a 2 sroby pod nim a potom cele vo vnutri si davat pozor na to co robim a odpajat a rozoberat
snad na kabel airbagu a trocha inac kabelaz / konektory je to to iste
skratka v zaklade nezabudnut na stieracovy motor a 2 sroby pod nim a potom cele vo vnutri si davat pozor na to co robim a odpajat a rozoberat
|
|
14.04.2014 23:23 -
|
2687490
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
prosim admina o vymazanie prispevku , dik
prosim admina o vymazanie prispevku , dik
|
|
14.04.2014 23:24 -
|
2687493
|
|
jumep
|
|
|
a toto tu je tiez inac naco? uz 100rokov?
.link.
a toto tu je tiez inac naco? uz 100rokov? :)
http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni#.U0xR4Vca1BA
|
|
17.06.2014 12:18 -
|
2706131
|
|
heavy
|
Město: Hronov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Dobrý den, obracím se na vás se ádostí o radu. O víkendu jsem měnil praské klapky topení na své C5 r.v.05, po kompletaci palubky se mi začaly objevovat na displeji tyto chyby, ESP/ASR system faulty a Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty. Včera jsem byl u známého na diag a objevil chybu na snímači polohy volantu. Airbagy byly OK.( teda dle jeho diag a úplně nevím jestli jí umí správně ovládat). Pravdou je , e jsem při demontái vyndával volant s airbagem i svolantovou tyčí a po montái jsem radeji volant a airbag sundal, abych se přesvědčil, e volantový pásek je cca na středu, aby nedolo k případnému přetrení, nastavil jsem ho e se otáčí 3a 3/4 otáčky a na druhou o 3 a 1/4 otáčky. Toto je jediné co mě napadá, e jsem dělal navíc kromě demontáe a montáe. Předem díky za rady. M. Dobrý den, obracím se na vás se ádostí o radu. O víkendu jsem měnil praské klapky topení na své C5 r.v.05, po kompletaci palubky se mi začaly objevovat na displeji tyto chyby, ESP/ASR system faulty a Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty. Včera jsem byl u známého na diag a objevil chybu na snímači polohy volantu. Airbagy byly OK.( teda dle jeho diag a úplně nevím jestli jí umí správně ovládat). Pravdou je , e jsem při demontái vyndával volant s airbagem i svolantovou tyčí a po montái jsem radeji volant a airbag sundal, abych se přesvědčil, e volantový pásek je cca na středu, aby nedolo k případnému přetrení, nastavil jsem ho e se otáčí 3a 3/4 otáčky a na druhou o 3 a 1/4 otáčky. Toto je jediné co mě napadá, e jsem dělal navíc kromě demontáe a montáe. Předem díky za rady. M.
Dobrý den, obracím se na vás se ádostí o radu. O víkendu jsem měnil praské klapky topení na své C5 r.v.05, po kompletaci palubky se mi začaly objevovat na displeji tyto chyby, ESP/ASR system faulty a Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty. Včera jsem byl u známého na diag a objevil chybu na snímači polohy volantu. Airbagy byly OK.( teda dle jeho diag a úplně nevím jestli jí umí správně ovládat). Pravdou je , e jsem při demontái vyndával volant s airbagem i svolantovou tyčí a po montái jsem radeji volant a airbag sundal, abych se přesvědčil, e volantový pásek je cca na středu, aby nedolo k případnému přetrení, nastavil jsem ho e se otáčí 3a 3/4 otáčky a na druhou o 3 a 1/4 otáčky. Toto je jediné co mě napadá, e jsem dělal navíc kromě demontáe a montáe. Předem díky za rady. M. Dobrý den, obracím se na vás se ádostí o radu. O víkendu jsem měnil praské klapky topení na své C5 r.v.05, po kompletaci palubky se mi začaly objevovat na displeji tyto chyby, ESP/ASR system faulty a Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty. Včera jsem byl u známého na diag a objevil chybu na snímači polohy volantu. Airbagy byly OK.( teda dle jeho diag a úplně nevím jestli jí umí správně ovládat). Pravdou je , e jsem při demontái vyndával volant s airbagem i svolantovou tyčí a po montái jsem radeji volant a airbag sundal, abych se přesvědčil, e volantový pásek je cca na středu, aby nedolo k případnému přetrení, nastavil jsem ho e se otáčí 3a 3/4 otáčky a na druhou o 3 a 1/4 otáčky. Toto je jediné co mě napadá, e jsem dělal navíc kromě demontáe a montáe. Předem díky za rady. M.
|
|
26.07.2014 18:05 -
|
2718368
|
|
Lombardo
|
Město: Krhanice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Tak jsem se stal členem "SPOLEČENSTVO DVOU KLAPEK" , přístrojovka je venku, vyndal jsem i pro lepí přístupnost celé topení a klapky, u řidiče prasklá u spolujezdce naprasklá. Kdy koupím nové klapky, jsou nějak vyztuené, nebo zase za tři roky prasknou? Já jestli mám opravit ty starý a nebo koupit nový? Díky Lombardo
Tak jsem se stal členem "SPOLEČENSTVO DVOU KLAPEK" , přístrojovka je venku, vyndal jsem i pro lepí přístupnost celé topení a klapky, u řidiče prasklá u spolujezdce naprasklá. Kdy koupím nové klapky, jsou nějak vyztuené, nebo zase za tři roky prasknou? Já jestli mám opravit ty starý a nebo koupit nový? Díky Lombardo
|
|
26.07.2014 18:22 -
|
2718372
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Za nové klapky dá ranec,pokud je to v tvých silách,oprav staré a vyztu je,má to levnějí a vydrí.
Za nové klapky dá ranec,pokud je to v tvých silách,oprav staré a vyztu je,má to levnějí a vydrí.;-)
|
|
26.07.2014 20:24 -
|
2718397
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Klapky zesilenou jsou a nez abych se s tim nejak opravoval tak radsi dam 2500 a mam obe nove a zesilene.
Klapky zesilenou jsou a nez abych se s tim nejak opravoval tak radsi dam 2500 a mam obe nove a zesilene.
|
|
26.07.2014 21:16 -
|
2718409
|
|
jruze
|
|
|
heavy napsal(a): Dobrý den, obracím se na vás se ádostí o radu. O víkendu jsem měnil praské klapky topení na své C5 r.v.05, po kompletaci palubky se mi začaly objevovat na displeji tyto chyby, ESP/ASR system faulty a Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty. Včera jsem byl u známého na diag a objevil chybu na snímači polohy volantu. Airbagy byly OK.( teda dle jeho diag a úplně nevím jestli jí umí správně ovládat). Pravdou je , e jsem při demontái vyndával volant s airbagem i svolantovou tyčí a po montái jsem radeji volant a airbag sundal, abych se přesvědčil, e volantový pásek je cca na středu, aby nedolo k případnému přetrení, nastavil jsem ho e se otáčí 3a 3/4 otáčky a na druhou o 3 a 1/4 otáčky. Toto je jediné co mě napadá, e jsem dělal navíc kromě demontáe a montáe. Předem díky za rady. M. Dobrý den, obracím se na vás se ádostí o radu. O víkendu jsem měnil praské klapky topení na své C5 r.v.05, po kompletaci palubky se mi začaly objevovat na displeji tyto chyby, ESP/ASR system faulty a Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty. Včera jsem byl u známého na diag a objevil chybu na snímači polohy volantu. Airbagy byly OK.( teda dle jeho diag a úplně nevím jestli jí umí správně ovládat). Pravdou je , e jsem při demontái vyndával volant s airbagem i svolantovou tyčí a po montái jsem radeji volant a airbag sundal, abych se přesvědčil, e volantový pásek je cca na středu, aby nedolo k případnému přetrení, nastavil jsem ho e se otáčí 3a 3/4 otáčky a na druhou o 3 a 1/4 otáčky. Toto je jediné co mě napadá, e jsem dělal navíc kromě demontáe a montáe. Předem díky za rady. M.
Rozesr..l jsi to tak e to musí znovu rozebrat a nechat sloit od někoho kdo ví co má dělat.No vrámci uetření ??? ale kdo chce kam pomome mu tam nebo jak je to pořekadlo?
Rozesr..l jsi to tak e to musí znovu rozebrat a nechat sloit od někoho kdo ví co má dělat.No vrámci uetření ??? ale kdo chce kam pomome mu tam nebo jak je to pořekadlo?:-))))
|
|
26.07.2014 23:43 -
|
2718485
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
heavy napsal(a): Dobrý den, obracím se na vás se ádostí o radu. O víkendu jsem měnil praské klapky topení na své C5 r.v.05, po kompletaci palubky se mi začaly objevovat na displeji tyto chyby, ESP/ASR system faulty a Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty. Včera jsem byl u známého na diag a objevil chybu na snímači polohy volantu. Airbagy byly OK.( teda dle jeho diag a úplně nevím jestli jí umí správně ovládat). Pravdou je , e jsem při demontái vyndával volant s airbagem i svolantovou tyčí a po montái jsem radeji volant a airbag sundal, abych se přesvědčil, e volantový pásek je cca na středu, aby nedolo k případnému přetrení, nastavil jsem ho e se otáčí 3a 3/4 otáčky a na druhou o 3 a 1/4 otáčky. Toto je jediné co mě napadá, e jsem dělal navíc kromě demontáe a montáe. Předem díky za rady. M. Dobrý den, obracím se na vás se ádostí o radu. O víkendu jsem měnil praské klapky topení na své C5 r.v.05, po kompletaci palubky se mi začaly objevovat na displeji tyto chyby, ESP/ASR system faulty a Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty. Včera jsem byl u známého na diag a objevil chybu na snímači polohy volantu. Airbagy byly OK.( teda dle jeho diag a úplně nevím jestli jí umí správně ovládat). Pravdou je , e jsem při demontái vyndával volant s airbagem i svolantovou tyčí a po montái jsem radeji volant a airbag sundal, abych se přesvědčil, e volantový pásek je cca na středu, aby nedolo k případnému přetrení, nastavil jsem ho e se otáčí 3a 3/4 otáčky a na druhou o 3 a 1/4 otáčky. Toto je jediné co mě napadá, e jsem dělal navíc kromě demontáe a montáe. Předem díky za rady. M.
Vypada to ze sis zadelal na pekny prusvih. Ono na Commu je nulova pozice pri kolech rovno, mohl si mit bud natoceny kola a nulovou polohu a nebo rovne kola a nemel si nulovou polohu. Tak jak tak sel asi pasek airbagu dokopru a budes si muset sehnat novej COMM. Novy tak 12 tis a starsi tak 4. Ono jak budes menit klapky podruhe tak uz budes vedet.
Vypada to ze sis zadelal na pekny prusvih. Ono na Commu je nulova pozice pri kolech rovno, mohl si mit bud natoceny kola a nulovou polohu a nebo rovne kola a nemel si nulovou polohu. Tak jak tak sel asi pasek airbagu dokopru a budes si muset sehnat novej COMM. Novy tak 12 tis a starsi tak 4. Ono jak budes menit klapky podruhe tak uz budes vedet. :palec
|
|
14.08.2014 18:57 -
|
2724714
|
|
Lukess
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Mám trochu zvlátní problém dual klima levá strana mi netopila zjistilo se,e byl zaseklej motorek a mimochodem taky prázdná klima výměna chladiče nové naplnění a ve ok a na to,e kdy zvednu teplotu na straně řidiče proud vzduchu který je nastaven na středové průduchy se přepne na sklo na pravé straně to chodí uplně normálně.Nemáte někdo nějakej tip?
Mám trochu zvlátní problém dual klima levá strana mi netopila zjistilo se,e byl zaseklej motorek a mimochodem taky prázdná klima výměna chladiče nové naplnění a ve ok a na to,e kdy zvednu teplotu na straně řidiče proud vzduchu který je nastaven na středové průduchy se přepne na sklo :-( na pravé straně to chodí uplně normálně.Nemáte někdo nějakej tip?:nevim
|
|
14.08.2014 22:13 -
|
2724842
|
|
jumep
|
|
|
v rezime auto?
v rezime auto?
|
|
18.08.2014 23:43 -
|
2725795
|
|
Lombardo
|
Město: Krhanice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Tak klapky jsem teda opravil, no pěkná fuka a oprava pak za 100Kč. jinak je tam třeba udělat jetě jednu věc. Tam kde prochází klapka ven a motorek do ní, jsou z vnitřní strany stěny topení dorazy těch klapek(jsou to takový zobáčky), který se vyvejknou a klapka pak můe jetě dál a opře se celou plochou a můe se přetočit tak osa klapky. Já jsem vzal malý "L" profil a ten doraz udělal pořádně. Teď u se klapka nezlomí. Myslím si, e kdy někdo koupí nové klapky, tak se ukroutí stejně, kdy se neodstraní ta příčina. Teda pokud je nedělají ze eleza . Fotky jsem neudělal, protoe jsem byl rozčarovanej z přístrojovky. No nic klapky běhají. Teď se jdu podívat na vlákno Klimatizace a trubky
Tak klapky jsem teda opravil, no pěkná fuka a oprava pak za 100Kč:-). jinak je tam třeba udělat jetě jednu věc. Tam kde prochází klapka ven a motorek do ní, jsou z vnitřní strany stěny topení dorazy těch klapek(jsou to takový zobáčky), který se vyvejknou a klapka pak můe jetě dál a opře se celou plochou a můe se přetočit tak osa klapky. Já jsem vzal malý "L" profil a ten doraz udělal pořádně. Teď u se klapka nezlomí. Myslím si, e kdy někdo koupí nové klapky, tak se ukroutí stejně, kdy se neodstraní ta příčina. Teda pokud je nedělají ze eleza :-). Fotky jsem neudělal, protoe jsem byl rozčarovanej z přístrojovky. No nic klapky běhají. Teď se jdu podívat na vlákno Klimatizace a trubky :-)
|
|
| |
|
|