| | |
04.03.2018 08:52 -
Re: Chyba imobilizeru
|
3136794
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ale mackanim dalky nee,fakt ..klic musi byt zaply v zapalovani
:-d ale mackanim dalky nee,fakt ..klic musi byt zaply v zapalovani :palec
|
|
04.03.2018 16:10 -
|
3136925
|
|
Stopař
|
Město: Kořenov, Auto: Citroën XM 2.0 Carburator (84 kW) | Počet příspěvků: 32 |
|
|
<
<
|
|
04.03.2018 17:12 -
|
3136938
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
a skual si aj mačkat to tlačitko zamykania (na kluči) ked bol kluč v zapalovaní?
a skual si aj mačkat to tlačitko zamykania (na kluči) ked bol kluč v zapalovaní?
|
|
04.03.2018 17:16 -
|
3136942
|
|
jumep
|
|
|
este kolko krat to zopakujem, mackanie tlacitok nema ziaden zmysel - staci pripojit baterku, otvorit dvere, vlozit kluc do spinacky a nic viac nerobit, pockat par minut a potom to ide nastartovat, mackanie tlacitok je len na inicializaciu dialkoveho
skus iny kluc ak mas, ak nepomoze, tak diagnostika a zistit preco to necita a co to ma za problem
este kolko krat to zopakujem, mackanie tlacitok nema ziaden zmysel - staci pripojit baterku, otvorit dvere, vlozit kluc do spinacky a nic viac nerobit, pockat par minut a potom to ide nastartovat, mackanie tlacitok je len na inicializaciu dialkoveho
skus iny kluc ak mas, ak nepomoze, tak diagnostika a zistit preco to necita a co to ma za problem
|
|
04.03.2018 17:46 -
|
3136960
|
|
Stopař
|
|
|
|
|
04.03.2018 17:59 -
|
3136963
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud ti nevypadlo nic z klice,cerpadlo ti bezi a dava alespon 3bar nevidim duvod prob by to nemelo fungovat....
jestli to jelo pred vymennou baterky musi to jit i po ni...
je potreba dodrzet vse co se ti tu psalo..takze jeste jednou
dat baterku - otevrit dvere ridice (nechat otevrene) - zapnout zapalovani do polohy II (ACC) a nechat alespon 3 minuty - zapalovani vypnout,vytahnout klic - zasunout a nastartovat
pokud ne tak jeste zamknout odemknout dalkou a pak nastartovat.....
pokud ti nevypadlo nic z klice,cerpadlo ti bezi a dava alespon 3bar nevidim duvod prob by to nemelo fungovat....
dat baterku - otevrit dvere ridice (nechat otevrene) - zapnout zapalovani do polohy II (ACC) a nechat alespon 3 minuty - zapalovani vypnout,vytahnout klic - zasunout a nastartovat
|
|
04.03.2018 20:47 -
|
3137068
|
|
jruze
|
|
|
Při kadém přetěsňování z.pístnic, nebo dělání z.loisek ramen a předcházejícím odtlakování odpojuji aku.Po opětovném připojení a zapnutí klíčku (obzvá u dvoulitra C5 I) to napíe imo off - já to řeím jak u jsem psal místo klíčku do zapalování zavřu dveře a odemykat-zamykat dokud se nechytí - potom bez nějakého čekání po zapnutí zapalování nastartuji , nastavím okna a rádio .
Nehrál si někdo s něčím ? svého času jsme si dělali píčky s kolegou - různě povytaené konektory,pojistky atd..(takové malé jednoduché testy znalostí)
Při kadém přetěsňování z.pístnic, nebo dělání z.loisek ramen a předcházejícím odtlakování odpojuji aku.Po opětovném připojení a zapnutí klíčku (obzvá u dvoulitra C5 I) to napíe imo off - já to řeím jak u jsem psal místo klíčku do zapalování zavřu dveře a odemykat-zamykat dokud se nechytí - potom bez nějakého čekání po zapnutí zapalování nastartuji , nastavím okna a rádio .;-)
Nehrál si někdo s něčím ? svého času jsme si dělali píčky s kolegou - různě povytaené konektory,pojistky atd..(takové malé jednoduché testy znalostí):-p
|
|
04.03.2018 21:03 -
|
3137074
|
|
Stopař
|
|
|
autodiag napsal(a): pokud ti nevypadlo nic z klice,cerpadlo ti bezi a dava alespon 3bar nevidim duvod prob by to nemelo fungovat....
Ve středu to zkusím znova,nejsem si jistej jestli sem nemněl zabouchlé dveře.
Ve středu to zkusím znova,nejsem si jistej jestli sem nemněl zabouchlé dveře.
|
|
04.03.2018 21:37 -
|
3137097
|
|
jumep
|
|
|
to je slovo do boja, bud ti odisiel kluc alebo com (packy pod volantom)
smerovky a svetla chodia normalne?
to je slovo do boja, bud ti odisiel kluc alebo com (packy pod volantom)
|
|
04.03.2018 21:42 -
|
3137098
|
|
Stopař
|
|
|
jumep napsal(a): to je slovo do boja, bud ti odisiel kluc alebo com (packy pod volantom)
Tak to jsem nezkouel.
Tak to jsem nezkouel.
|
|
04.03.2018 21:55 -
|
3137107
|
|
jruze
|
|
|
No a u to začíná mít i nějakou zápletku a pak e samo od sebe
Prodám věteckou kouly- poslední model - rozezná i chyby typu alarm,neidentické díly atd... cena dohodou úspora za diagnostiku.
No a u to začíná mít i nějakou zápletku :-d a pak e samo od sebe:-))))
Prodám věteckou kouly- poslední model - rozezná i chyby typu alarm,neidentické díly atd... cena dohodou úspora za diagnostiku.:palec
|
|
04.03.2018 22:27 -
|
3137130
|
|
autodiag
|
|
|
no leze to s tebe jak z chlupate deky..proc to vse nereknes hned?? jakou jednotku topeni ?? co to je za nesmysl ????
takze zase ti dva Samo a Seto
no leze to s tebe jak z chlupate deky..proc to vse nereknes hned?? jakou jednotku topeni ?? co to je za nesmysl ????
takze zase ti dva Samo a Seto:nevim
|
|
04.03.2018 22:34 -
|
3137132
|
|
Stopař
|
|
|
autodiag napsal(a): no leze to s tebe jak z chlupate deky..proc to vse nereknes hned?? jakou jednotku topeni ?? co to je za nesmysl ????
takze zase ti dva Samo a Seto
Nikdy jsem nic takového nenapsal e samo.Čoveče a toho člověka u kterýho moje C5 byla jsem dostal doporučeného tady a pamatuju e tu naněj byla psána jen samá chvála.
Nevím říkal e je v haji nějaká řídící jednotka či co topení a klimatizace a je snad někde u středového panelu.Nevím nerozumím tomu.Ale pak jsem jetě jezdil po Liberci s několika zastávkama a auto startovalo normálně.
Nikdy jsem nic takového nenapsal e samo.Čoveče a toho člověka u kterýho moje C5 byla jsem dostal doporučeného tady a pamatuju e tu naněj byla psána jen samá chvála.
Nevím říkal e je v haji nějaká řídící jednotka či co topení a klimatizace a je snad někde u středového panelu.Nevím nerozumím tomu.Ale pak jsem jetě jezdil po Liberci s několika zastávkama a auto startovalo normálně.
|
|
04.03.2018 22:46 -
|
3137134
|
|
Stopař
|
|
|
No ale vychutnáváte si mně fakt dost dobře pánové.
No ale vychutnáváte si mně fakt dost dobře pánové. :-)
|
|
18.05.2018 16:13 -
|
3158114
|
|
pavel1978
|
|
|
Chlapi prosim o radu, sporadicka chyba imobilizer faul...pul roku byl klid,pred tydnem jsem ocistit zemnici svorky kolem baterky, pak auto chytlo. Ted zase chciplo vcera neslo vubec dnes chytlo jedna se o C5 1, nemate nekdo nejaky napad, kde co zmerit???? Neni tam nekde rele??? Dik za kazdou radu
Chlapi prosim o radu, sporadicka chyba imobilizer faul...pul roku byl klid,pred tydnem jsem ocistit zemnici svorky kolem baterky, pak auto chytlo. Ted zase chciplo vcera neslo vubec dnes chytlo jedna se o C5 1, nemate nekdo nejaky napad, kde co zmerit???? Neni tam nekde rele??? Dik za kazdou radu
|
|
18.05.2018 16:42 -
|
3158115
|
|
autodiag
|
|
|
jednoznacne diagnostika ...jinak takhle na dalku cikanka nebo jumep
jednoznacne diagnostika ...jinak takhle na dalku cikanka nebo jumep :D
|
|
02.06.2020 17:21 -
imobilizer
|
3271941
|
|
jozmaj
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Cauko. Chcem Vas poprosit o radu. Pri startovani mi obcas nanacita imobilizer na c5 2001. Palubny pocitac mi vypise chybu imobilizeta. Dakujem za rady.
Cauko. Chcem Vas poprosit o radu. Pri startovani mi obcas nanacita imobilizer na c5 2001. Palubny pocitac mi vypise chybu imobilizeta. Dakujem za rady.
|
|
| |
|
|