| | |
23.12.2016 11:30 -
Re: Chyba imobilizeru
|
3022727
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Já vím, mám to v plánu, jen to teď pořád nejde ani nastartovat na benzín - nesepne čerpadlo. Kdy je ve ok, napřed startuje na benzín a automaticky přepne na plyn při asi 45 stupních.
Já vím, mám to v plánu, jen to teď pořád nejde ani nastartovat na benzín - nesepne čerpadlo. Kdy je ve ok, napřed startuje na benzín a automaticky přepne na plyn při asi 45 stupních.
|
|
23.12.2016 12:34 -
|
3022732
|
|
jumep
|
|
|
cerpadlo v nadrzi sa pri benzinovom aute nespusta kazdym zapatim kluca, ale zopne sa vzdy akonahle zacnes startovat
po zapnuti kluca sa spusta iba ked to dlhsie stalo / nemam presne vysledovane kedy
otazka je co tam dorobil ten plynar, oni su prasata a vedia sa pozapajat kade tade
cerpadlo v nadrzi sa pri benzinovom aute nespusta kazdym zapatim kluca, ale zopne sa vzdy akonahle zacnes startovat
po zapnuti kluca sa spusta iba ked to dlhsie stalo / nemam presne vysledovane kedy
otazka je co tam dorobil ten plynar, oni su prasata a vedia sa pozapajat kade tade
|
|
23.12.2016 16:59 -
|
3022798
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Čerpadlo asi ne, ale takové to zacvakání ve vstřikovačích by mělo být slyet asi pokadé, nebo ne? To právě také nedělá. Jinak dalí poznatek-je zajímavé, jak se sniovaly jednotlivé dojezdy do chcípnutí-poprvé cca 150 km, podruhé asi 35 km, potom 25 a pak u jen 5, 2 a ted' to chytlo kdy jsem to náhodou zkusil kdy jsem el do auta pro nějaké věci-tak to běelo cca 15 vteřin, potom opět hláka esp asr not functioning a chcípnutí. Tentokrát ádná hláka o imobilizéru.
Jinak plynař by měl být OK, po zkuenosti s Waposem ve Vochově u vybírám opatrně a tenhle kluk mi i říkal co a kam připojuje a bylo vidět e ho to i baví-i montá provedená moc hezky a pečlivě. Vím e nejvíc asi řekne diagnostika+odborník, ale ted' je asi nejblbějí období pro závadu..
Čerpadlo asi ne, ale takové to zacvakání ve vstřikovačích by mělo být slyet asi pokadé, nebo ne? To právě také nedělá. Jinak dalí poznatek-je zajímavé, jak se sniovaly jednotlivé dojezdy do chcípnutí-poprvé cca 150 km, podruhé asi 35 km, potom 25 a pak u jen 5, 2 a ted' to chytlo kdy jsem to náhodou zkusil kdy jsem el do auta pro nějaké věci-tak to běelo cca 15 vteřin, potom opět hláka esp asr not functioning a chcípnutí. Tentokrát ádná hláka o imobilizéru.
Jinak plynař by měl být OK, po zkuenosti s Waposem ve Vochově u vybírám opatrně a tenhle kluk mi i říkal co a kam připojuje a bylo vidět e ho to i baví-i montá provedená moc hezky a pečlivě. Vím e nejvíc asi řekne diagnostika+odborník, ale ted' je asi nejblbějí období pro závadu..
|
|
23.12.2016 17:48 -
|
3022812
|
|
jumep
|
|
|
nad tym si mal rozmyslat ked si to daval montovat
ja by som stale povedal ze je to nieco s tym plynom
co sa tyka cvakania tak tam skor pocujes cvakat EGR ventil a kazdopadne treba tu diagnostiku, inak su to len tazke dohady uplne o nicom
nad tym si mal rozmyslat ked si to daval montovat
ja by som stale povedal ze je to nieco s tym plynom
co sa tyka cvakania tak tam skor pocujes cvakat EGR ventil a kazdopadne treba tu diagnostiku, inak su to len tazke dohady uplne o nicom
|
|
23.05.2017 12:31 -
|
3068113
|
|
bodmens
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Dobrý den chtěl jsem se zeptat můe imobilezer hlásit chybu kdy je málo oleje ?
Dobrý den chtěl jsem se zeptat můe imobilezer hlásit chybu kdy je málo oleje ?
|
|
23.05.2017 13:18 -
|
3068152
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Pokud je imobilizér mazaný nebo chlazený olejem, tak ano.
Pokud je imobilizér mazaný nebo chlazený olejem, tak ano.
|
|
23.05.2017 16:50 -
|
3068198
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
:-))))
|
|
30.08.2017 12:22 -
|
3092268
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
dneska jsem si chtěl aktivovat denní svícení přes diagnostiku.. bohuel u prostřed hledání kde to je mi skolaboval notebook. od té chvíle nemohu nastartoval.. píe to engine fault immobiliser(nebo tak nějak..
motor se jakoby protáčí ale nenaskočí. zamknout to jde. restart BSI nepomohl a kdy sem chtěl klíč spárovat v dia tak to po mě chtělo bezp. kod který já nemám.. pojistka byla v pořádku.
poté mi diagnostika při hledání chyb vypsala :
Trvalá porucha
Porucha komunikace s počítačem řízení motoru
jedná se o c5 I
neporadí někdo co stím?
dneska jsem si chtěl aktivovat denní svícení přes diagnostiku.. bohuel u prostřed hledání kde to je mi skolaboval notebook. od té chvíle nemohu nastartoval.. píe to engine fault immobiliser(nebo tak nějak..
motor se jakoby protáčí ale nenaskočí. zamknout to jde. restart BSI nepomohl a kdy sem chtěl klíč spárovat v dia tak to po mě chtělo bezp. kod který já nemám.. pojistka byla v pořádku.
poté mi diagnostika při hledání chyb vypsala :
Trvalá porucha
Porucha komunikace s počítačem řízení motoru
jedná se o c5 I
neporadí někdo co stím? :-((((
|
|
30.08.2017 16:54 -
|
3092292
|
|
jumep
|
|
|
neviem co si kde robil akou diagnostikou, ale ak ti nejde nacitat jednotka motoru tak ti bude pisat aj chybu imobilizeru a tiez po zapnuti kluca nepojde cerpadlo v nadrzi
neviem co si kde robil akou diagnostikou, ale ak ti nejde nacitat jednotka motoru tak ti bude pisat aj chybu imobilizeru a tiez po zapnuti kluca nepojde cerpadlo v nadrzi
|
|
30.08.2017 17:11 -
|
3092295
|
|
jruze
|
|
|
A proč chce napárovat klíč který u napárovaný byl a zřejmě i je ? = dalí pokus dorazit co asi jetě přeilo Toto je názornej příklad proč by si lidi neměli pořizovat diag kdy o tom nic nevědí - to sice nevím (nepochopil jsem z telefonátu) co a kde vlastně dělal protoe kdyby byl jen v konfiguraci a odpojil by diag(nebo i zkolaboval PC) tak tak se v podstatě nic nestane max neproběhne provedená změna a jestli byl někde v programování nebo nevík kde vlastně byl tak mohl do...t cokoly a kdo to má dávat dohromady? = kupte si vichni diag a zkouejte co dovede (kdy chce někdo uetřit +- 300,- tak a ho to stojí třeba tisíce - nerozumím tomu.
A proč chce napárovat klíč který u napárovaný byl a zřejmě i je ? = dalí pokus dorazit co asi jetě přeilo:nevim Toto je názornej příklad proč by si lidi neměli pořizovat diag kdy o tom nic nevědí - to sice nevím (nepochopil jsem z telefonátu) co a kde vlastně dělal protoe kdyby byl jen v konfiguraci a odpojil by diag(nebo i zkolaboval PC) tak tak se v podstatě nic nestane max neproběhne provedená změna a jestli byl někde v programování nebo nevík kde vlastně byl tak mohl do...t cokoly a kdo to má dávat dohromady? = kupte si vichni diag a zkouejte co dovede (kdy chce někdo uetřit +- 300,- tak a ho to stojí třeba tisíce :nevim - nerozumím tomu.;-)
|
|
30.08.2017 18:44 -
|
3092325
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
na tuhle otazku jsem se tu nekolikrat ptal..dostalo se mi odpovedi typu ze v podstate vsechny servisy jsou k nicemu,pracuji v nich debilove co nic neumi a proto si koupi diagnostiku protoze oni jsoi chytrejsi nez ti debilove co zato chteji penize...
na tuhle otazku jsem se tu nekolikrat ptal..dostalo se mi odpovedi typu ze v podstate vsechny servisy jsou k nicemu,pracuji v nich debilove co nic neumi a proto si koupi diagnostiku protoze oni jsoi chytrejsi nez ti debilove co zato chteji penize...
|
|
30.08.2017 19:05 -
|
3092333
|
|
brixtr
|
|
|
tak takhle bych to neřekl, prostě jsem si to chtěl udělat sám s tím e se něčemu přiučím.. kdy u to poseru tak to je muj problém a já si to taky zaplatím. tím e sem si to pohnojil sám sem si sice moc nepomohl ale aspon se k tomu stavím normálně a pro přítě vím kam nemám lézt
tak takhle bych to neřekl, prostě jsem si to chtěl udělat sám s tím e se něčemu přiučím.. kdy u to poseru tak to je muj problém a já si to taky zaplatím. tím e sem si to pohnojil sám sem si sice moc nepomohl ale aspon se k tomu stavím normálně a pro přítě vím kam nemám lézt
|
|
30.08.2017 19:31 -
|
3092340
|
|
brixtr
|
|
|
upřímně i nad tím u uvauju. uvidí se jak velké kody jsem tím napáchal a pak se rozhodne
upřímně i nad tím u uvauju. uvidí se jak velké kody jsem tím napáchal a pak se rozhodne
|
|
30.08.2017 19:49 -
|
3092349
|
|
autodiag
|
|
|
ono nebude tak zle...jednotka nekomunikuje a to je lepsi nez kdyby komunikovala a auto nejelo
ono nebude tak zle...jednotka nekomunikuje a to je lepsi nez kdyby komunikovala a auto nejelo :)
|
|
30.08.2017 19:58 -
|
3092354
|
|
brixtr
|
|
|
ve čtvrtek to nechám převézt odtahovkou do servisu u sem s nimi domluvený tak se uvidí
ve čtvrtek to nechám převézt odtahovkou do servisu u sem s nimi domluvený tak se uvidí
|
|
30.08.2017 20:01 -
|
3092360
|
|
autodiag
|
|
|
hlavne to dovez nekomu kdo vi co ma delat a neroz.rda to jeste vic nez to je
hlavne to dovez nekomu kdo vi co ma delat a neroz.rda to jeste vic nez to je
|
|
30.08.2017 20:11 -
|
3092362
|
|
brixtr
|
|
|
bude to autorizovaný servis v Poděbradech.. u jsem tam kdysi byl a mají víc ne pěkný ceny a hlavně o nich slyím e umí tak snad to dopadne dobře
bude to autorizovaný servis v Poděbradech.. u jsem tam kdysi byl a mají víc ne pěkný ceny a hlavně o nich slyím e umí tak snad to dopadne dobře
|
|
30.08.2017 20:37 -
|
3092377
|
|
autodiag
|
|
|
pokud se ti rozpadla data v BSI nebo ECU tak se v autorizaku nedoplatis..to jen na okraj
pokud se ti rozpadla data v BSI nebo ECU tak se v autorizaku nedoplatis..to jen na okraj
|
|
01.09.2017 17:56 -
|
3092660
|
|
brixtr
|
|