| | |
19.01.2011 15:18 -
Chyba imobilizeru
|
2370325
|
|
Pali
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Prosím mi to hlásí tuto chybu nevíte co byto mohlo přeně být děkuji za odpověd
Prosím mi to hlásí tuto chybu nevíte co byto mohlo přeně být děkuji za odpověd:-)
|
|
19.01.2011 15:41 -
Re: Chyba imobilizeru
|
2370326
|
|
jruze
|
|
|
A nejde nastartovat.Jde auto normálně zamknout? Aku je dostatečně nabitá? Pokud ano zkus zamknout a počkat chvilku-odemknout-zapnout zapalování chvilku počkat a nastartovat.Pokud to nepomůe zkusit odpojit aku,ale to je v podstatě stejné jako kdy zamkne auto.Potom jedině projít kostry- to je nejčastějí příčina problémů-jinak diagnostika.
A nejde nastartovat.Jde auto normálně zamknout? Aku je dostatečně nabitá? Pokud ano zkus zamknout a počkat chvilku-odemknout-zapnout zapalování chvilku počkat a nastartovat.Pokud to nepomůe zkusit odpojit aku,ale to je v podstatě stejné jako kdy zamkne auto.Potom jedině projít kostry- to je nejčastějí příčina problémů-jinak diagnostika.
|
|
19.01.2011 15:43 -
|
2370327
|
|
Pali
|
|
|
Nastartovat v pohodě zamknout taky nic není poznat jen mi to píe nic víc
Nastartovat v pohodě zamknout taky nic není poznat jen mi to píe nic víc:(
|
|
19.01.2011 17:13 -
|
2370329
|
|
jruze
|
|
|
Zkus autodiaga to je jeho parketa,ale můj názor je e kdyby imobilisér neel tak nenastartuje a proč ho to hlásí jako vadný.
Zkus autodiaga to je jeho parketa,ale můj názor je e kdyby imobilisér neel tak nenastartuje a proč ho to hlásí jako vadný.
|
|
19.01.2011 19:52 -
|
2370340
|
|
jumep
|
|
|
to chce diagnostiku, povedat co mu vadi takto zo vzduchu nejde ...
najskor to z nejakeho dovodu odstavi ten immo, nakolko inak by si nenastartoval
to chce diagnostiku, povedat co mu vadi takto zo vzduchu nejde ...
najskor to z nejakeho dovodu odstavi ten immo, nakolko inak by si nenastartoval
|
|
20.01.2011 05:58 -
|
2370406
|
|
Pali
|
|
|
Tak uz je to dobry nastartoval jsem vypnul zamknul auto a v pohodě,ale určitě na diagnostiku v nejblií době zajedu po roce je třeba
Tak uz je to dobry nastartoval jsem vypnul zamknul auto a v pohodě,ale určitě na diagnostiku v nejblií době zajedu po roce je třeba:-)
|
|
05.10.2011 18:42 -
immobiliser
|
2417355
|
|
paja
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
nestartuje,immobiliser fault
nestartuje,immobiliser fault
|
|
23.10.2011 12:24 -
Imobiliser fault.
|
2420789
|
|
paralen
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Ahoj,
dnes jsem kontroloval pojistky a po kontrole pojistek u řidiče, mi auto hlásí "Engine Imobiliser Fault". A nejde nastartovat Má někdo nějaký nápad co se mohlo stát a co mám dále dělat? Nejde to ani s druhým klíčem :-/. Díky moc.
Ahoj,
dnes jsem kontroloval pojistky a po kontrole pojistek u řidiče, mi auto hlásí "Engine Imobiliser Fault". A nejde nastartovat :-(((( Má někdo nějaký nápad co se mohlo stát a co mám dále dělat? Nejde to ani s druhým klíčem :-/. Díky moc.
|
|
23.10.2011 12:44 -
Re: Imobiliser fault.
|
2420791
|
|
Mamlas
|
|
|
Pockal si pak pred startovanim par minut aby se nacetl znovu klic? Popsany je v navodu k autu.
Staci trochu hledat, urcite to bude v rozscestniku: .link.
Zrovna vcera se to tu resilo treba tady: .link.
Pockal si pak pred startovanim par minut aby se nacetl znovu klic? Popsany je v navodu k autu.
Staci trochu hledat, urcite to bude v rozscestniku: http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/2402493-rozcestnik-c5/#last
Zrovna vcera se to tu resilo treba tady: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2420645-narazova-pojistka-u-c5-2001/#last
|
|
23.10.2011 13:32 -
Re: Imobiliser fault.
|
2420810
|
|
paralen
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Vyřeeno...byla to vadná 20tka pojistka, proto se klíč nedokázal znovu synchronizovat. Tvářila se, e je OK, ale packy mírně tmaví. Vyměnil jsem a je to dobré. Díky moc za pomoc.
Vyřeeno...byla to vadná 20tka pojistka, proto se klíč nedokázal znovu synchronizovat. Tvářila se, e je OK, ale packy mírně tmaví. Vyměnil jsem a je to dobré. Díky moc za pomoc.
|
|
09.03.2012 23:03 -
Imobiliser
|
2457474
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zdar a sílu klubáci...
mam takovej mení, ale celkem nepříjemnej problém...
Mam c5 ca týden...celou dobu to fungovalo v pohodě..ale teď nějak začal blbnout asi imobiliser....sednu do auta a vechno je v pohodě...ale najednou při odjezdu z prakovitě strčim klíček do zámku a najednou padne hláka na display e neni imobiliser a auto zhasne nejde s nim nic dělat....stalo se mi to za jeden den dvakrát...nevíte kde můe být chyba?díkes Marv
Zdar a sílu klubáci...
mam takovej mení, ale celkem nepříjemnej problém...
Mam c5 ca týden...celou dobu to fungovalo v pohodě..ale teď nějak začal blbnout asi imobiliser....sednu do auta a vechno je v pohodě...ale najednou při odjezdu z prakovitě strčim klíček do zámku a najednou padne hláka na display e neni imobiliser a auto zhasne nejde s nim nic dělat....stalo se mi to za jeden den dvakrát...nevíte kde můe být chyba?díkes Marv
|
|
09.03.2012 23:17 -
Re: Imobiliser
|
2457478
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
baterka v klíči, baterka v autě ?? to dovede dělat pěknou neplechu ....
baterka v klíči, baterka v autě ?? to dovede dělat pěknou neplechu ....
|
|
09.03.2012 23:40 -
|
2457486
|
|
DrMarvin
|
|
|
baterka je nabita...a kontakt je taky v pohode
dneska jsem to privezl ze servisu.....rozvody,cepy,olej...predtim to nedelalo..zacalo to az ted
baterka je nabita...a kontakt je taky v pohode:-(
dneska jsem to privezl ze servisu.....rozvody,cepy,olej...predtim to nedelalo..zacalo to az ted:-(
|
|
10.03.2012 00:18 -
|
2457488
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
jestli odpojili baterku, tak nemusí bejt načtenej klíč. moná.... Znova spárovat a třeba dá pokoj.
jestli odpojili baterku, tak nemusí bejt načtenej klíč. moná.... Znova spárovat a třeba dá pokoj.
|
|
10.03.2012 10:27 -
|
2457529
|
|
DrMarvin
|
|
|
Tak dělá to přesne tak e kdy hodim klíček do zámku tak to jetě jde v pohodě(po odemknutí) nahavim a kdy chci otočit a nastartovat tak to hodí imobiliser fault(nebo nejak tak) a vechno se vypne
Ale nedělá to furt...stalo se mi to tak 2x za cca 15 startů...
Tak dělá to přesne tak e kdy hodim klíček do zámku tak to jetě jde v pohodě(po odemknutí) nahavim a kdy chci otočit a nastartovat tak to hodí imobiliser fault(nebo nejak tak) a vechno se vypne:-(
Ale nedělá to furt...stalo se mi to tak 2x za cca 15 startů...
|
|
18.12.2012 21:24 -
|
2531443
|
|
petko
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Dnes sa to stalo aj mne.... Presiel som 30 km do prace a ked som zaparkoval a vytiahol kluc tak mi napisalo engin imobilizer fault.... a neslo zamknut ani nastartovat... Nato som auto zamkol klucom a par krat skusil nastartovat..... podarilo sa a auto sa aj zamklo. Problem nastal pri ceste domov... pocas jazdy sa mi zrazu rozsvietilo stropne svetlo interieru a nechcelo zhasnut.... Zastal som na krajnici zapol vystrazne smerovky a displey palub. pocitaca spolu so stropnym svetlom blikali v ritme smeroviek... a auto sa nedalo ani zamknut...z palubovky bolo pocut slabe bzucanie... nastartovat sa dalo... Po odpojeni a zapojeni baterie ziadna zmena.. musel som docestovat so zapnutym svetlom v interieri...... Po prijazde a vytiahnuti kluca a zamknuti auto konecne vsetko zhaslo a ja neviem co sa udeje rano........ Baterka v aute je Ok rucicka voltmetra v strede... Baterka v kluci neviem... Je to nejaky skrat, alebo riadiaca jednotka???? Vdaka za radu.
Dnes sa to stalo aj mne.... Presiel som 30 km do prace a ked som zaparkoval a vytiahol kluc tak mi napisalo engin imobilizer fault.... a neslo zamknut ani nastartovat... Nato som auto zamkol klucom a par krat skusil nastartovat..... podarilo sa a auto sa aj zamklo. Problem nastal pri ceste domov... pocas jazdy sa mi zrazu rozsvietilo stropne svetlo interieru a nechcelo zhasnut.... Zastal som na krajnici zapol vystrazne smerovky a displey palub. pocitaca spolu so stropnym svetlom blikali v ritme smeroviek... a auto sa nedalo ani zamknut...z palubovky bolo pocut slabe bzucanie... nastartovat sa dalo... Po odpojeni a zapojeni baterie ziadna zmena.. musel som docestovat so zapnutym svetlom v interieri...... Po prijazde a vytiahnuti kluca a zamknuti auto konecne vsetko zhaslo a ja neviem co sa udeje rano........ Baterka v aute je Ok rucicka voltmetra v strede... Baterka v kluci neviem... Je to nejaky skrat, alebo riadiaca jednotka???? Vdaka za radu.
|
|
18.12.2012 21:35 -
|
2531448
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Vyber stropne svetielko zadne a pozri ci tam nemas vodu.
Vyber stropne svetielko zadne a pozri ci tam nemas vodu.
|
|
| |
|
|