| | |
16.01.2011 12:49 -
Jak vyndám čidlo parkovacího asistenta
|
2369873
|
|
dvxxl
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj. Poraďte prosím, jak vyndám čidlo park.as. ze zadního nárazníku(jestli to jde nějak jednodue).
Přestal mi signalizovat. Po zařazení zpátečky zapípá dlouze a pak nic. Chci zkontrolovat kabely čidel.
Dík
Ahoj. Poraďte prosím, jak vyndám čidlo park.as. ze zadního nárazníku(jestli to jde nějak jednodue).
Přestal mi signalizovat. Po zařazení zpátečky zapípá dlouze a pak nic. Chci zkontrolovat kabely čidel.
Dík
|
|
16.01.2011 12:51 -
Re: Jak vyndám čidlo parkovacího asistenta
|
2369874
|
|
tief
|
|
|
demontujes naraznik a vycvanes cidla
demontujes naraznik a vycvanes cidla
|
|
16.01.2011 12:54 -
|
2369875
|
|
jumep
|
|
|
demontovat naraznik? na parkovisku si nevidel ako sa demontovava naraznik?
je tam ochranny plast, vnutry narazniku, ten staci demontovat, cidlo je tam len nasunute a zacvaknute dvoma castami drziaku, tie staci odohnut a cidlo vytlacit cidlo
demontovat naraznik? na parkovisku si nevidel ako sa demontovava naraznik? :)
je tam ochranny plast, vnutry narazniku, ten staci demontovat, cidlo je tam len nasunute a zacvaknute dvoma castami drziaku, tie staci odohnut a cidlo vytlacit cidlo
|
|
16.01.2011 12:55 -
|
2369876
|
|
tief
|
|
|
ale ked chce kontrolovat kabelaz tak se k tomu moc nedostane
ale ked chce kontrolovat kabelaz tak se k tomu moc nedostane
|
|
16.01.2011 12:57 -
|
2369877
|
|
jumep
|
|
|
s tym plastom sa dostane ku kabelazi v pohode, osobne som tiez nemal naraznik dole ked som to tam daval
a tiez na 99% je zly niektory senzor, staci pozret v diagnostike a vymenit ho
s tym plastom sa dostane ku kabelazi v pohode, osobne som tiez nemal naraznik dole ked som to tam daval
a tiez na 99% je zly niektory senzor, staci pozret v diagnostike a vymenit ho
|
|
16.01.2011 13:36 -
|
2369896
|
|
dvxxl
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Děkuji za odpovědi
Děkuji za odpovědi
|
|
30.01.2011 16:33 -
|
2371672
|
|
Mesik
|
Město: Praha 9-Čakovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Zdravím, asi budu za jelito, ale potřeboval bych poradit jak demontovat ten kryt v zadním nárazníku co kryje čidla, přesněji jak vyroubovat ty roubky co to drí (jestli to vůbec jako roubek funguje), chtěl jsem je vymontovat, ale vechny se mi protáčejí a vechny po otočení o jednu otáčku cvaknou. Je na ně nějaký fígl nebo je s nimi něco patně a budu je muset vymontovat násilněji?
Předem díky.
Zdravím, asi budu za jelito, ale potřeboval bych poradit jak demontovat ten kryt v zadním nárazníku co kryje čidla, přesněji jak vyroubovat ty roubky co to drí (jestli to vůbec jako roubek funguje), chtěl jsem je vymontovat, ale vechny se mi protáčejí a vechny po otočení o jednu otáčku cvaknou. Je na ně nějaký fígl nebo je s nimi něco patně a budu je muset vymontovat násilněji?
Předem díky.
|
|
30.01.2011 16:46 -
|
2371674
|
|
jumep
|
|
|
otocit o 90 stupnov a vytiahnut dodola
otocit o 90 stupnov a vytiahnut dodola
|
|
07.09.2011 18:09 -
|
2412353
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Zdravim,koupil sem parkovací assistent a chystám se na instalaci.Asi budu muset demontovat celej zadní nárazník tak se chci zeptat kde vude a za co tam drí abych někde něco neulomil.A taky kde je nejlepí střihnout dráty od světla zpátečky.Dík
Zdravim,koupil sem parkovací assistent a chystám se na instalaci.Asi budu muset demontovat celej zadní nárazník tak se chci zeptat kde vude a za co tam drí abych někde něco neulomil.A taky kde je nejlepí střihnout dráty od světla zpátečky.Dík :-)
|
|
07.09.2011 20:10 -
|
2412399
|
|
jumep
|
|
|
tak ten som mnikdy nesundaval, iba vnutorny plast, potom sa ku vsetkemu dostanes
tak ten som mnikdy nesundaval, iba vnutorny plast, potom sa ku vsetkemu dostanes
|
|
19.05.2018 11:01 -
|
3158193
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ahoj, prosím tě čemu říká vnitřní plast. Dnes jsem se pustil do senzorů na C5II 2005 a mám pod nárazníkem jen spodní plastový kryt. To je ono? Ve předu v pohodě, vnitřní zadní v pohodě, ale nemůu se dostat k zadním vnějím a tam bude nejspí závada.
Ahoj, prosím tě čemu říká vnitřní plast. Dnes jsem se pustil do senzorů na C5II 2005 a mám pod nárazníkem jen spodní plastový kryt. To je ono? Ve předu v pohodě, vnitřní zadní v pohodě, ale nemůu se dostat k zadním vnějím a tam bude nejspí závada.
|
|
19.05.2018 12:33 -
|
3158209
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Důvod je jediný, v okolí mám jen jeden servis Citroen a ten si účtuje 1200,- jen za načtení. Navíc jsem tam byl nucen dvakrát jet a jednou mi vrátili auto s ulomenou vnitřní klikou, kterou odmítali vyměnit a podruhé si za výměnu oleje naúčtovali 5283 Kč. Prostě vechno má své důvody a pokud něco mohu udělat sám a najde se ochotný člověk, který místo trapných ironií dokáe i poradit, volím tuto monost.
Důvod je jediný, v okolí mám jen jeden servis Citroen a ten si účtuje 1200,- jen za načtení. Navíc jsem tam byl nucen dvakrát jet a jednou mi vrátili auto s ulomenou vnitřní klikou, kterou odmítali vyměnit a podruhé si za výměnu oleje naúčtovali 5283 Kč. Prostě vechno má své důvody a pokud něco mohu udělat sám a najde se ochotný člověk, který místo trapných ironií dokáe i poradit, volím tuto monost.
|
|
19.05.2018 12:48 -
|
3158212
|
|
bachman
|
|
|
Pokud mně seene servis, kde mně zdiagnostikují závadu, vymění nový senzor a naúčtují si 300,- má u mně 1500,- za radu.
Pokud mně seene servis, kde mně zdiagnostikují závadu, vymění nový senzor a naúčtují si 300,- má u mně 1500,- za radu.
|
|
19.05.2018 14:12 -
|
3158219
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zase takovy ten alibizmus a plac jak nikde neni servis...ono to ze nemas servis 5km od domu neznamena ze na tom 6 servis nebude,ono staci byt trochu aktivni,po internetu se opravdu samo nic neudela..ale kdyz je nekdo masochysta a vyhovuje mu to takhle proc ne..
ale pokud prijedes ke me do olomouce tak ti to za ty 300 udelam,porad mi to vyjde na 1700 a to uz se vyplati
zase takovy ten alibizmus a plac jak nikde neni servis...ono to ze nemas servis 5km od domu neznamena ze na tom 6 servis nebude,ono staci byt trochu aktivni,po internetu se opravdu samo nic neudela..ale kdyz je nekdo masochysta a vyhovuje mu to takhle proc ne..
ale pokud prijedes ke me do olomouce tak ti to za ty 300 udelam,porad mi to vyjde na 1700 a to uz se vyplati:palec
|
|
19.05.2018 20:44 -
|
3158296
|
|
jumep
|
|
|
nazanik ma standartne kryci plast od auta, uz ani ten nedavam dole, len strcim ruku medzi plasty, nahmatam packy a cidlo vytiahnem (jednou rukou uvolnujem packy a druhom vytlacam cidlo)
je to trochu bolestive ale rychle
este si ale nemozes byt isty ze nemas zle dve cidla a to uz potom skusanim moc lahko nedas
inak na sedane je ten vnutnorny plast zle vyberatelny, lebo je srobovany a sroby su pod naraznikom
break tam ma len stuple a da sa pomerne lahko vybrat
nazanik ma standartne kryci plast od auta, uz ani ten nedavam dole, len strcim ruku medzi plasty, nahmatam packy a cidlo vytiahnem (jednou rukou uvolnujem packy a druhom vytlacam cidlo)
je to trochu bolestive ale rychle
este si ale nemozes byt isty ze nemas zle dve cidla a to uz potom skusanim moc lahko nedas
inak na sedane je ten vnutnorny plast zle vyberatelny, lebo je srobovany a sroby su pod naraznikom
break tam ma len stuple a da sa pomerne lahko vybrat
|
|
19.05.2018 21:43 -
|
3158334
|
|
bachman
|
|
|
Jumep díky, u se mě to povedlo. Ruce sice odřené, ale je venku a byl to on. Pravý vnějí. Díky.
Jumep díky, u se mě to povedlo. Ruce sice odřené, ale je venku a byl to on. Pravý vnějí. Díky.
|
|
19.05.2018 22:15 -
|
3158343
|
|
jruze
|
|
|
bachman napsal(a): Pokud mně seene servis, kde mně zdiagnostikují závadu, vymění nový senzor a naúčtují si 300,- má u mně 1500,- za radu.
Autodiag, jruze a bude jich určitě víc - k autodiagovi je to blí (Martine mám u tebe aspoň 500,-) - nebo to uděláme jinak - jestli si stojí za svím slovem tak v kolik ? (to je jestli dobře počítám 1500 + 300 - no a projedu tak 300,- to beru )
Autodiag, jruze a bude jich určitě víc - k autodiagovi je to blí ;-) (Martine mám u tebe aspoň 500,-):-)))) - nebo to uděláme jinak - jestli si stojí za svím slovem tak v kolik ? (to je jestli dobře počítám 1500 + 300 - no a projedu tak 300,- to beru )
|
|
20.05.2018 08:29 -
|
3158446
|
|
bachman
|
|
|
Hoi, jak vyndat čidlo u vím, ale je fakt, nevěděl jsem. Zato vím, e "svým" se píe s tvrdým y a e 1500 +300 je 1800,- . Tak díky za ochotu a hezkou neděli
Hoi, jak vyndat čidlo u vím, ale je fakt, nevěděl jsem. Zato vím, e "svým" se píe s tvrdým y a e 1500 +300 je 1800,- . Tak díky za ochotu a hezkou neděli :-)
|
|
| |
|
|