| | |
20.03.2014 20:04 -
Re: Ztráta klíče
|
2678256
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
karty jsou "důleité" při ztrátě posledního klíče. Je na nich pin který umoňuje vstup do paměti imobilizeru. Pokud se dělá kopie stávajícího klíče tak není pin potřeba protoe se dělá klon čipu ve stávajícím klíči. To v kostce. Existují i jiné monosti jak se dostat do ima, ale přes pin a diag je to nejjednoduí
karty jsou "důleité" při ztrátě posledního klíče. Je na nich pin který umoňuje vstup do paměti imobilizeru. Pokud se dělá kopie stávajícího klíče tak není pin potřeba protoe se dělá klon čipu ve stávajícím klíči. To v kostce. Existují i jiné monosti jak se dostat do ima, ale přes pin a diag je to nejjednoduí
|
|
20.03.2014 21:31 -
Re: Ztráta klíče
|
2678281
|
|
jumep
|
|
|
karta je vam zbytocna z dovodu ze citroen (autorizovany servis) si vie ten kod vyziadat
kod potrebujes ked by si si sam nakodovaval tie kluce
karta je vam zbytocna z dovodu ze citroen (autorizovany servis) si vie ten kod vyziadat
kod potrebujes ked by si si sam nakodovaval tie kluce
|
|
08.06.2014 12:48 -
Re: Přidělání klíče
|
2703629
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Mám auto u kterého mi nefunguje DO na klíči (elektronika je vadná), startovat jde. Z klíče druhého auta, kde ve funguje jsem vymontoval elektroniku, vsadil do toho vadného, diagnostikou načetl immobilizér (co v podstatě nebylo potřeba, planeta ve které je immob. zůstala původní) spároval stisknutím tlačítka na 10s podle návodu....
Anic. Nejde to. Je ten postup správný? Nebo nejde pouít jiný klíč jako zdroj náhradních dílů? Nebo je vadný přímač VF v autě? Díky
Mám auto u kterého mi nefunguje DO na klíči (elektronika je vadná), startovat jde. Z klíče druhého auta, kde ve funguje jsem vymontoval elektroniku, vsadil do toho vadného, diagnostikou načetl immobilizér (co v podstatě nebylo potřeba, planeta ve které je immob. zůstala původní) spároval stisknutím tlačítka na 10s podle návodu....
Anic. Nejde to. Je ten postup správný? Nebo nejde pouít jiný klíč jako zdroj náhradních dílů? Nebo je vadný přímač VF v autě? Díky
|
|
08.06.2014 13:04 -
|
2703641
|
|
kleki
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Myslím si , e musí spárova DO , to si predsa menil a nie načíta imobilizér. Spárovanie a stisk tlačítka na 10s podža návodu platí len pri výmene batérie v pôvodnom DO.
Myslím si , e musí spárova DO , to si predsa menil a nie načíta imobilizér. Spárovanie a stisk tlačítka na 10s podža návodu platí len pri výmene batérie v pôvodnom DO.
|
|
08.06.2014 20:37 -
|
2704063
|
|
Jimik
|
|
|
Souhlasím, načtení immobilizéru proběhlo abych tu pixlu přesvědčil, e je nový klíč, aly se snaila o načtení dálkového. Jinak tedy z toho vyplívá, e díly z jiného klíče pouít nejde
Umí to někdo opravit? Ty integráky, jak jsem se díval, běně v prodeji nejsou.
Souhlasím, načtení immobilizéru proběhlo abych tu pixlu přesvědčil, e je nový klíč, aly se snaila o načtení dálkového. Jinak tedy z toho vyplívá, e díly z jiného klíče pouít nejde :-((((
Umí to někdo opravit? Ty integráky, jak jsem se díval, běně v prodeji nejsou.
|
|
08.06.2014 21:19 -
|
2704107
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Jinej ovladač se musí s autem spárovat pomocí lexie ... potřebuje k tomu bezpečnostní kod , je na kartě s obrázkem klíče ke kadému autu. pokud to nemá, dá se to nechat zjistit podle VIN.
Jinej ovladač se musí s autem spárovat pomocí lexie ... potřebuje k tomu bezpečnostní kod , je na kartě s obrázkem klíče ke kadému autu. pokud to nemá, dá se to nechat zjistit podle VIN.
|
|
09.06.2014 00:05 -
|
2704210
|
|
Jimik
|
|
|
Kartu mám a pouil jsem ji, myslím, e ji chtěl spí immobilizer, ne dálkové. Ale asi to funfuje jen s originál klíčema. No zkusím to jetě jednou.
Kartu mám a pouil jsem ji, myslím, e ji chtěl spí immobilizer, ne dálkové. Ale asi to funfuje jen s originál klíčema. No zkusím to jetě jednou.
|
|
09.06.2014 00:20 -
|
2704212
|
|
Jimik
|
|
|
.link. tady řeí to samé na Xsaře. V Citroenu mu řekli, e to nejde a pak mu to udělal nějaký kutil. Tak jestli nemám problém spí v autě... ááá vidím, e to byl Kleki, tak to by mohl povyprávět jak to bylo.
http://www.xsara.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=57&t=3232&start=45 tady řeí to samé na Xsaře. V Citroenu mu řekli, e to nejde a pak mu to udělal nějaký kutil. Tak jestli nemám problém spí v autě... ááá vidím, e to byl Kleki, tak to by mohl povyprávět jak to bylo. :-)
|
|
10.06.2014 21:51 -
|
2704789
|
|
kleki
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Vtedy keď som mal ete xsaru , tak som nemal svoju lexiu. Bol som za jedným známym a ten mi cez diagnostiku dal spárova DO. Vypýtalo si to bezpečnostný kód z kartičky a myslím e bolo potrebné po vyzvaní stlači žubovolné tlačítko DO a začalo to fungova . Bol to ten istý postup ako vyie píe Pat a Mat. To len páni v Citroene asi nevedeli , e to ide aj s druhým DO alebo chceli na mne zarobi.
Vtedy keď som mal ete xsaru , tak som nemal svoju lexiu. Bol som za jedným známym a ten mi cez diagnostiku dal spárova DO. Vypýtalo si to bezpečnostný kód z kartičky a myslím e bolo potrebné po vyzvaní stlači žubovolné tlačítko DO a začalo to fungova . Bol to ten istý postup ako vyie píe Pat a Mat. To len páni v Citroene asi nevedeli , e to ide aj s druhým DO alebo chceli na mne zarobi.
|
|
11.06.2014 22:26 -
|
2705060
|
|
Jimik
|
|
|
Tak nějak jsem to dělal, neúspěně. Moná je problém na straně přijímače.
Tak nějak jsem to dělal, neúspěně. Moná je problém na straně přijímače.
|
|
12.07.2014 12:07 -
|
2714746
|
|
jumep
|
|
|
starsi kluc nesparujes ak uz bol raz sparovany
starsi kluc nesparujes ak uz bol raz sparovany
|
|
17.07.2014 09:16 -
|
2715833
|
|
Jimik
|
|
|
Kartu mám, diagnostiku mám a nejde mi to ani za boha. A právě vidím, e někomu to jde, např. ta Xsara o něco výe, tak to nevzdávám. Moná, e existuje více typů, které nejsou vzájemně kompatibilní, třeba typ se superzamykáním a bez, nebo podle ročníku, nevím.
Kartu mám, diagnostiku mám a nejde mi to ani za boha. A právě vidím, e někomu to jde, např. ta Xsara o něco výe, tak to nevzdávám. Moná, e existuje více typů, které nejsou vzájemně kompatibilní, třeba typ se superzamykáním a bez, nebo podle ročníku, nevím.
|
|
26.01.2015 16:19 -
|
2779521
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Otázka na znalce: Jak rozeberu klíč s dálkou? Nerad bych ho zničil, chci ho zase potom sloit.
Je mi jasné, e se někde páčí, ale nechci objevit ameriku.
Otázka na znalce: Jak rozeberu klíč s dálkou? Nerad bych ho zničil, chci ho zase potom sloit;-).
|
|
26.01.2015 16:59 -
|
2779525
|
|
DrMarvin
|
|
|
Lulina napsal(a): Otázka na znalce: Jak rozeberu klíč s dálkou? Nerad bych ho zničil, chci ho zase potom sloit .
Vyndá krouek na klíče, vezmi tupý nů a rozlouskni.....vzadu na klíči je malej výřez, tak tam akorát zapáčit....je to v sobe nacvakle pouze
Vyndá krouek na klíče, vezmi tupý nů a rozlouskni.....vzadu na klíči je malej výřez, tak tam akorát zapáčit....je to v sobe nacvakle pouze:)
|
|
26.01.2015 18:00 -
|
2779542
|
|
DrMarvin
|
|
|
:=)
chce to silou a s citem:=)
klic od trojkovy byl docela problem..koupil jsem novej a jen vymenil obal,ale ten plast neni nic moc tvrdej, tudiz hoodne s citem:=)
:=)
chce to silou a s citem:=)
klic od trojkovy byl docela problem..koupil jsem novej a jen vymenil obal,ale ten plast neni nic moc tvrdej, tudiz hoodne s citem:=)
|
|
23.09.2015 10:32 -
|
2865736
|
|
Jimik
|
|
|
Dalí slepá ulička:
Sehnal jsem si jiný klíč a pouil jsem z něj destičku dálkového ovládání, místo mé zničené. Zkouím spárovat s vozidlem, ale nejde to. Nevím kde můe být problém. Jestli existujou různé výrobní are, nebo je dokonce kadé ovládání jiné, ale nedaří se. Jetě vyzkouím dát lepí baterku, protoe jak se zdá, při párování musí být opravdu v dobrém stavu, aby vydrela vysílat celých 10s.
Dalí slepá ulička:
Sehnal jsem si jiný klíč a pouil jsem z něj destičku dálkového ovládání, místo mé zničené. Zkouím spárovat s vozidlem, ale nejde to. Nevím kde můe být problém. Jestli existujou různé výrobní are, nebo je dokonce kadé ovládání jiné, ale nedaří se. Jetě vyzkouím dát lepí baterku, protoe jak se zdá, při párování musí být opravdu v dobrém stavu, aby vydrela vysílat celých 10s.
|
|
23.09.2015 10:34 -
|
2865737
|
|
jumep
|
|
|
starsi kluc nesparujes (teda uz raz sparovany kluc nesparujes)
starsi kluc nesparujes (teda uz raz sparovany kluc nesparujes)
|
|
23.09.2015 10:53 -
|
2865739
|
|
Jimik
|
|
|
Jetě k rozebrání klíče:
1. Rozlousknout vajíčko
2. Rozebrat.
3. Planetu klíče zaklopíme. Výřezy a výstupky, musí být srovnány v ose, aby lo vystřelovací tlačíkto vytáhnout.
4. Tlačítko chytneme do klětí (lépe je pouít nějaký sleciální nástroj, aby bylo pokození tlačítka co nejmení. Ten já nemám, ale pokození není ani vidět). tlačítko vytáhneme z pouzdra (jde to těko). Nemá cenu páčit toubovákem z druhé strany.
5. Vevnitř klíče vidíme zářez pro pruinku. Tento není součástí obalu. Je to krouek, který drí klíč v obalu. kvírou mezi obalem a klíčem ho podebereme jemně noíkem. Krouek stačí nadzvednout asi o milimetr, aby se uvolnil se zářezů, a vytáhneme ho i s klíčem.
A to je ve
Nejdramatičřejí je vytáhnutí tlačítka kletěmi, jinak je to bez násilí.
Jetě k rozebrání klíče:
1. Rozlousknout vajíčko
2. Rozebrat.
3. Planetu klíče zaklopíme. Výřezy a výstupky, musí být srovnány v ose, aby lo vystřelovací tlačíkto vytáhnout.
4. Tlačítko chytneme do klětí (lépe je pouít nějaký sleciální nástroj, aby bylo pokození tlačítka co nejmení. Ten já nemám, ale pokození není ani vidět). tlačítko vytáhneme z pouzdra (jde to těko). Nemá cenu páčit toubovákem z druhé strany.
5. Vevnitř klíče vidíme zářez pro pruinku. Tento není součástí obalu. Je to krouek, který drí klíč v obalu. kvírou mezi obalem a klíčem ho podebereme jemně noíkem. Krouek stačí nadzvednout asi o milimetr, aby se uvolnil se zářezů, a vytáhneme ho i s klíčem.
A to je ve
Nejdramatičřejí je vytáhnutí tlačítka kletěmi, jinak je to bez násilí.
|
|
| |
|
|