| | |
19.06.2012 10:32 -
Re: Přidělání klíče
|
2485303
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Opravdu vyhledávám i pročítám. Ale chybí mi jednoduchá odpověď na jednoduchou otázku. Dostal jsem s autem jeden klíč a po dvou letech vlastnictví (to jsem bordelář!) jsem pod sedačkou objevil originál dokumentaci (italskou - fajnové počtení ) a plastovou kartičku se symbolem klíče s nesetřeným kódem. Jedu do ciziny a rád bych druhý klíč se schopností odemknout růčo a startovat, dálka tedy není nutná.
Píe se tu oslovit citroen, ale kde? Na citroen.cz jsou jen různé marketingové linky... Oslovil jsem nejblií autorizovaný servis Autoport v P10 a nikdo mi neodpověděl, hlavně e mi posílají přání k svátku... Nebo je mám vybudit osobní návtěvou?
Opravdu vyhledávám i pročítám. Ale chybí mi jednoduchá odpověď na jednoduchou otázku. Dostal jsem s autem jeden klíč a po dvou letech vlastnictví (to jsem bordelář!) jsem pod sedačkou objevil originál dokumentaci (italskou - fajnové počtení :-) ) a plastovou kartičku se symbolem klíče s nesetřeným kódem. Jedu do ciziny a rád bych druhý klíč se schopností odemknout růčo a startovat, dálka tedy není nutná.
Píe se tu oslovit citroen, ale kde? Na citroen.cz jsou jen různé marketingové linky... Oslovil jsem nejblií autorizovaný servis Autoport v P10 a nikdo mi neodpověděl, hlavně e mi posílají přání k svátku... Nebo je mám vybudit osobní návtěvou?
|
|
19.06.2012 11:28 -
|
2485320
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
já volal do Plzně do Citroenu a ve O.K., ochotně poradili a ta karta s kodem nebyla ani třeba.
já volal do Plzně do Citroenu a ve O.K., ochotně poradili a ta karta s kodem nebyla ani třeba.
|
|
19.06.2012 12:19 -
|
2485325
|
|
C5stepan
|
|
|
ikovná Výroba klíčů u to umí - s čipem či bez čipu - pokud má polotovar. Větinou má.
ikovná Výroba klíčů u to umí - s čipem či bez čipu - pokud má polotovar. Větinou má.
|
|
19.06.2012 12:21 -
|
2485327
|
|
jumep
|
|
|
bez problemov hociktory servis citroen, objednas podla vin kluc, pride opracovany a len sa nakoduje (potrebujes aj ostatne kluce ktore chces nakodovat)
bez problemov hociktory servis citroen, objednas podla vin kluc, pride opracovany a len sa nakoduje (potrebujes aj ostatne kluce ktore chces nakodovat)
|
|
19.06.2012 13:01 -
|
2485349
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Díky vem za reakci. No problém byl asi na mojí straně, protoe jako osoba ivící se IT jsem měl dojem, e za 2 týdny někdo odpoví na e-mail, zejména kdy se adresa jmenuje service....
Tak jsem zkusil Autoport telefonem na éfa příjmu a (pro ostatní) stav je takový:
1. Přijet osobně se vemi doklady, autem a původním klíčem - zaádat a sloit kauci v plné výi. Ta plastová kartička (tuím key pass) je celkem na dvě věci... Ta kompletní záloha = vlastně cena je 1500 za klíč a 300 za nakódování - tedy tuím to, co je zde výe zmíněno, e se diagnostikou nahrají povolené klíče.
2. Operace trvá 10 pracovních dnů a pak jen stavit se na kafíčko a vyzvednout klíč a asi ho tedy přihrát do diagnostiky. Tedy nejspíe opět s autem, co není samozřejmě problém.
Díky vem za reakci. No problém byl asi na mojí straně, protoe jako osoba ivící se IT jsem měl dojem, e za 2 týdny někdo odpoví na e-mail, zejména kdy se adresa jmenuje service....
Tak jsem zkusil Autoport telefonem na éfa příjmu a (pro ostatní) stav je takový:
1. Přijet osobně se vemi doklady, autem a původním klíčem - zaádat a sloit kauci v plné výi. Ta plastová kartička (tuím key pass) je celkem na dvě věci... Ta kompletní záloha = vlastně cena je 1500 za klíč a 300 za nakódování - tedy tuím to, co je zde výe zmíněno, e se diagnostikou nahrají povolené klíče.
2. Operace trvá 10 pracovních dnů a pak jen stavit se na kafíčko a vyzvednout klíč a asi ho tedy přihrát do diagnostiky. Tedy nejspíe opět s autem, co není samozřejmě problém.
|
|
19.06.2012 13:39 -
|
2485365
|
|
amirinda
|
|
|
no já zavolal předem, objednali podle Vin klíč (jak psal jumep), pak jsem přijel, dal kafe a jel domů s klíčem.
no já zavolal předem, objednali podle Vin klíč (jak psal jumep), pak jsem přijel, dal kafe a jel domů s klíčem.
|
|
19.06.2012 18:19 -
|
2485446
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
holt stálí zákazníci na větinu věcí zálohy skládat nemusí. Ti z ulice ano (on se pak ten klíček blbě prodává jiným zájemcům - oni by se nali, ale neni to koer).
holt stálí zákazníci na větinu věcí zálohy skládat nemusí. Ti z ulice ano (on se pak ten klíček blbě prodává jiným zájemcům - oni by se nali, ale neni to koer).
|
|
19.06.2012 20:09 -
|
2485508
|
|
jumep
|
|
|
presne, mne tiez kluc da na dobre slovo (aj na cudie auto), ale len preto ze som to ja,inak neznama osoba bude najskor s autom a vyplatit dopredu
presne, mne tiez kluc da na dobre slovo (aj na cudie auto), ale len preto ze som to ja,inak neznama osoba bude najskor s autom a vyplatit dopredu
|
|
20.06.2012 06:29 -
|
2485713
|
|
vilous
|
|
|
Jasné. Ale jsem rád, e tam nejsem stálý zákazník, protoe to by znamenalo, e mám pořád nějaký problém. Navíc samozřejmě pouívám klubové servismany a důvod je celkem jasný:
Jsem "ikovný a zvídavý" a před dvěma roky jsem opravoval nefunkční otevírání okna pátých dveří a se ozvalo cink a měl jsem ho rozsypané za tričkem. Nechtěl jsem parkovat nekompletní auto na ulici a v Autoportu mi to vzali hned, ale stálo to rovných 15 litrů
Navíc po opravě okna auto moc netáhlo, tak jsem je podezříval ze veho moného. A ono v zápalu aktivity vytepovali celý vnitřek auta a prohodili koberečky a neel mi plyn na podlahu
Jasné. Ale jsem rád, e tam nejsem stálý zákazník, protoe to by znamenalo, e mám pořád nějaký problém. Navíc samozřejmě pouívám klubové servismany a důvod je celkem jasný:
Jsem "ikovný a zvídavý" a před dvěma roky jsem opravoval nefunkční otevírání okna pátých dveří a se ozvalo cink a měl jsem ho rozsypané za tričkem. Nechtěl jsem parkovat nekompletní auto na ulici a v Autoportu mi to vzali hned, ale stálo to rovných 15 litrů :-(
Navíc po opravě okna auto moc netáhlo, tak jsem je podezříval ze veho moného. A ono v zápalu aktivity vytepovali celý vnitřek auta a prohodili koberečky a neel mi plyn na podlahu :-)
|
|
20.06.2012 08:26 -
|
2485752
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud staci obycejny klic udela ti kazdy vyrobce klicu ,za polovinu ceny citroenu,v okoli a prizpusobi kazdy kdo vi jak se s diagnostikou pracuje
pokud by jsi chtel klic s dalkou mas smulu musis jen do citroenu,jiny klic/dalka k jinemu autu at uz novy nebo starsi neprizpusobis tak aby ti chodila dalka,jde jen immo (nastartovat)
pokud staci obycejny klic udela ti kazdy vyrobce klicu ,za polovinu ceny citroenu,v okoli a prizpusobi kazdy kdo vi jak se s diagnostikou pracuje
pokud by jsi chtel klic s dalkou mas smulu musis jen do citroenu,jiny klic/dalka k jinemu autu at uz novy nebo starsi neprizpusobis tak aby ti chodila dalka,jde jen immo (nastartovat)
|
|
20.06.2012 09:24 -
|
2485781
|
|
amirinda
|
|
|
autodiag napsal(a): pokud staci obycejny klic udela ti kazdy vyrobce klicu ,za polovinu ceny citroenu,
no já se byl před přiděláním klíče u citroenu zeptat u několika výrobců klíčů a bylo to podstatně draí.
pokud staci obycejny klic udela ti kazdy vyrobce klicu ,za polovinu ceny citroenu,
no já se byl před přiděláním klíče u citroenu zeptat u několika výrobců klíčů a bylo to podstatně draí.
|
|
01.12.2013 10:27 -
|
2642365
|
|
vilous
|
|
|
Já jsem natěstí s autem dostal dva klíče, u jednoho nela dálka. Baterka 0V, tak jsem konečně koupil novou baterku, zkusil dálku a nic. Prostě jsem blbec a nenapároval. Dal jsem do polohy zapalování a drel zamykací tlačítko a ádné zamknutí se nekonalo, ale displej v tachometru napsal Automatic door activated a od té doby OK.
Ale jeden dotaz - podle návodu podrení zamykacího tlačítka 2 vteřiny má zavřít okna, a to tedy ani náhodou. Musí se to někde nastavit? Vcelku je mi to jedno, ale kdy u to píou..
Já jsem natěstí s autem dostal dva klíče, u jednoho nela dálka. Baterka 0V, tak jsem konečně koupil novou baterku, zkusil dálku a nic. Prostě jsem blbec a nenapároval. Dal jsem do polohy zapalování a drel zamykací tlačítko a ádné zamknutí se nekonalo, ale displej v tachometru napsal Automatic door activated a od té doby OK.
Ale jeden dotaz - podle návodu podrení zamykacího tlačítka 2 vteřiny má zavřít okna, a to tedy ani náhodou. Musí se to někde nastavit? Vcelku je mi to jedno, ale kdy u to píou..
|
|
01.12.2013 12:04 -
|
2642393
|
|
C5stepan
|
|
|
Já mám teda dvojku, ale asi tam velká změna nebude. Zamknu dálkou a zamykání stisknu jetě jednou - trochu déle. Okna se mi zavřou. Ale to jsme asi zase jinde......., e gumičko?
Já mám teda dvojku, ale asi tam velká změna nebude. Zamknu dálkou a zamykání stisknu jetě jednou - trochu déle. Okna se mi zavřou. Ale to jsme asi zase jinde......., e gumičko?
|
|
01.12.2013 12:23 -
|
2642400
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já to mám jinak.
1. jedno krátký stisknutí - zamkne
2. jedno dlouhý stisknutí - zamkne a zavře okna
3. dvě krátký stisknutí - zamkne a superuzamkne
4. jedno dlouhý a jedno krátký stisknutí - zamkne, zavře okna a superuzamkne.
Pokud nejsou okna naučený na krajní polohy, tak nefunguje ani zavírání dálkou.
Já to mám jinak.
1. jedno krátký stisknutí - zamkne
2. jedno dlouhý stisknutí - zamkne a zavře okna
3. dvě krátký stisknutí - zamkne a superuzamkne
4. jedno dlouhý a jedno krátký stisknutí - zamkne, zavře okna a superuzamkne.
Pokud nejsou okna naučený na krajní polohy, tak nefunguje ani zavírání dálkou.
|
|
02.12.2013 11:12 -
|
2642611
|
|
DJarda
|
Město: Rudná, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj u dlouho přemýlím nad tím jestli se dělá nějakej jinej přebal třítlačítkového klíče (odemknout zamknout světla) ne jaký je ten původní. na Ebay atd. jsou ale bude to pasovat? třeba ve stylu peugeota nebo co má koncern troku mení jestli máte někdo zkuenosti děkuji jsem tu krátce tak se omlouvám jestli se to u řeilo
Ahoj u dlouho přemýlím nad tím jestli se dělá nějakej jinej přebal třítlačítkového klíče (odemknout zamknout světla) ne jaký je ten původní. na Ebay atd. jsou ale bude to pasovat? třeba ve stylu peugeota nebo co má koncern troku mení jestli máte někdo zkuenosti děkuji jsem tu krátce tak se omlouvám jestli se to u řeilo :-))
|
|
02.12.2013 11:59 -
|
2642612
|
|
jumep
|
|
|
nepojde lebo tam ten plosak nemas ako osadit a tiez musis mat ten plast na kluci (je v nom chip)
nepojde lebo tam ten plosak nemas ako osadit a tiez musis mat ten plast na kluci (je v nom chip)
|
|
20.03.2014 17:52 -
Klíče C5II
|
2678230
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kolik a jakých klíčů má být správně při koupi vozu. Já při koupi, z bazaru, dostal dva klíče s dálkovým ovládáním a bezpečnostní kartu.. U některých aut jsou dva s dálkovým ovládáním a jeden kódovací, je to u C5II taky tak?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kolik a jakých klíčů má být správně při koupi vozu. Já při koupi, z bazaru, dostal dva klíče s dálkovým ovládáním a bezpečnostní kartu.. U některých aut jsou dva s dálkovým ovládáním a jeden kódovací, je to u C5II taky tak?
|
|
20.03.2014 18:26 -
Re: Ztráta klíče
|
2678238
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já jsem při koupi z bazaru dostal jeden vyklápěcí klíč s dálkovym ovládačem,druhý bez vyklápění a bez dálky + bezpečnostní kartu na výrobu klíče při ztrátě.
Já jsem při koupi z bazaru dostal jeden vyklápěcí klíč s dálkovym ovládačem,druhý bez vyklápění a bez dálky + bezpečnostní kartu na výrobu klíče při ztrátě.
|
|
20.03.2014 18:45 -
|
2678244
|
|
amirinda
|
|
|
tu bezpečnostní kartu jsem dostal taky a při přidělání klíče ji po mě nikdo nechtěl
tu bezpečnostní kartu jsem dostal taky a při přidělání klíče ji po mě nikdo nechtěl :-)
|
|
20.03.2014 19:38 -
|
2678255
|
|
vilous
|
|
|
Já jsem u minulé C5 bezpečnostní kartu nael pod sedačkou řidiče asi 3 roky po koupi auta
Jeden čas jsem zvaoval udělání druhého klíče a byl jsem se ptát ve značkovém servise. Je to na 2 návtěvy, ale v celém tom procesu ádná bezpečnostní karta neúčinkuje, take je na dvě věci.
Já jsem u minulé C5 bezpečnostní kartu nael pod sedačkou řidiče asi 3 roky po koupi auta :-)
Jeden čas jsem zvaoval udělání druhého klíče a byl jsem se ptát ve značkovém servise. Je to na 2 návtěvy, ale v celém tom procesu ádná bezpečnostní karta neúčinkuje, take je na dvě věci.
|
|
| |
|
|