| | |
14.09.2011 20:24 -
Re: Přidělání klíče
|
2413707
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
no u Xsary Picasso stačilo koupit nebrouenou planetu klíče, pán to tady na počkání vybrousil dle původního a hotovo. Auto lo teda jen odemknout tímto klíčem, ale i to někdy postačí. Ve za nějakých 300,-Kč.
no u Xsary Picasso stačilo koupit nebrouenou planetu klíče, pán to tady na počkání vybrousil dle původního a hotovo. Auto lo teda jen odemknout tímto klíčem, ale i to někdy postačí. Ve za nějakých 300,-Kč.
|
|
14.09.2011 20:32 -
|
2413712
|
|
jumep
|
|
|
tak ked uz kluc, tak aj s chipom, aby sa dal vzdy pouzit
tak ked uz kluc, tak aj s chipom, aby sa dal vzdy pouzit
|
|
05.01.2012 17:13 -
Zhotovení C5 autoklíče
|
2437048
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdravím poradíte mi někdo kde nechat vyřezat druhý klíč podle jiného?? Co jsem se informoval ve třech firmách, tak Citroëny nikdo moc dělat nechce, e se klíče patně připevňují k maině. Nejlépe Příbramsko-Plzeňsko-Strakonicko. Díky Franta
Zdravím poradíte mi někdo kde nechat vyřezat druhý klíč podle jiného?? Co jsem se informoval ve třech firmách, tak Citroëny nikdo moc dělat nechce, e se klíče patně připevňují k maině. Nejlépe Příbramsko-Plzeňsko-Strakonicko. Díky Franta:-)
|
|
05.01.2012 18:05 -
Re: Vyřezání autoklíče - Příbramsko - Strakonicko
|
2437049
|
|
Darja
|
|
|
No a k čemu chce jen klíč? bez čipu?
No a k čemu chce jen klíč? bez čipu?
|
|
05.01.2012 19:17 -
|
2437074
|
|
C5stepan
|
|
|
Otevře s ním auto, kdy Ti dojde baterka v dálce. Například.
Otevře s ním auto, kdy Ti dojde baterka v dálce. Například;-).
|
|
05.01.2012 19:29 -
|
2437086
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|
|
klíč mám i s dálkou ale bude nevyřezaný. u Citroënu jsem si nechal poslat nevyřezaný kdyby jsem měl náhodou vyměněny zámky a spínačku, co nikdo neví a podle VIN vyřeou jak to bylo z výroby.
klíč mám i s dálkou ale bude nevyřezaný. u Citroënu jsem si nechal poslat nevyřezaný kdyby jsem měl náhodou vyměněny zámky a spínačku, co nikdo neví a podle VIN vyřeou jak to bylo z výroby.;-)
|
|
05.01.2012 23:29 -
Re: Zhotovení C5 autoklíče
|
2437156
|
|
zico
|
|
|
viackrat mi vyrezaval nahradny kluc chlapik v Baumaxe (Felda, BX a Xantia). Aj vyrezal, aj nacipoval, 10 minut, dovi-dopo
A to sa mi v autorizovanych servisoch dusovali, ze to treba objednavat, 2 tyzdne a bez karty to nejde vobec
viackrat mi vyrezaval nahradny kluc chlapik v Baumaxe (Felda, BX a Xantia). Aj vyrezal, aj nacipoval, 10 minut, dovi-dopo ;-)
A to sa mi v autorizovanych servisoch dusovali, ze to treba objednavat, 2 tyzdne a bez karty to nejde vobec :-))))
|
|
06.01.2012 06:14 -
|
2437176
|
|
amirinda
|
|
|
no k čemu jen vyřezaný, např. kdy nechám nastartováno a zamkne se(náhodou), tak by jen vyřezanej klíč byl sakra dobrej. Já se byl nedávno zeptat v klíčovém centru v Plzni vedle Hornbachu a chtěli za klíč bez dálky 2400,- tak jsem řekl a si ho nechaj.
no k čemu jen vyřezaný, např. kdy nechám nastartováno a zamkne se(náhodou), tak by jen vyřezanej klíč byl sakra dobrej. Já se byl nedávno zeptat v klíčovém centru v Plzni vedle Hornbachu a chtěli za klíč bez dálky 2400,- tak jsem řekl a si ho nechaj.
|
|
06.01.2012 10:50 -
|
2437206
|
|
amirinda
|
|
|
jo to byl klíč s čipem, klíč bez čipu jsem nechával dělat za asi 400,-Kč na Xsara Picasso, tak doufám, e u C5 to bude podobný.
jo to byl klíč s čipem, klíč bez čipu jsem nechával dělat za asi 400,-Kč na Xsara Picasso, tak doufám, e u C5 to bude podobný.
|
|
06.01.2012 19:29 -
|
2437319
|
|
Darja
|
|
|
C5 má variantu jen s vejcem. Nemá klasickej klíč bez čipu. Neorigo se dá udělat klíč bez čipu, někdo mi to nabízel, kdy mě v citroenu poprvý posadili na prdel s cenou za nový klíček.
A e to nejde bez karty, to je jedině dobře. Kolikrát k nám přijde pochybná existence, která nemá kartu, ani kód, ani není ve velkém TP a chce udělat kopii klíče. V ádném případě. Pak se vám taky můe stát, e večer zaparkujete a ráno pojedete do práce sockou.
Před dvěma týdny to u nás zkouel chlapík jen s kupní smlouvou ( ani ve VTP na něj auto nebylo odhláené) a poslali jsme ho sluně někam.
C5 má variantu jen s vejcem. Nemá klasickej klíč bez čipu. Neorigo se dá udělat klíč bez čipu, někdo mi to nabízel, kdy mě v citroenu poprvý posadili na prdel s cenou za nový klíček.
A e to nejde bez karty, to je jedině dobře. Kolikrát k nám přijde pochybná existence, která nemá kartu, ani kód, ani není ve velkém TP a chce udělat kopii klíče. V ádném případě. Pak se vám taky můe stát, e večer zaparkujete a ráno pojedete do práce sockou.
Před dvěma týdny to u nás zkouel chlapík jen s kupní smlouvou ( ani ve VTP na něj auto nebylo odhláené) a poslali jsme ho sluně někam.
|
|
06.01.2012 19:56 -
|
2437330
|
|
Darja
|
|
|
No, je to tak 3 roky zpátky? Kdy jsem si málem rozlápla vejce (rozumněj dálku ). Musela bych prohrabat email... posílal mi to někdo toti přímo z citroenu
No, je to tak 3 roky zpátky? Kdy jsem si málem rozlápla vejce (rozumněj dálku :-) ). Musela bych prohrabat email... posílal mi to někdo toti přímo z citroenu :-))))
|
|
06.01.2012 22:26 -
|
2437410
|
|
Darja
|
|
|
ty má hodně nalítáno, podle stavu klíčku, co?
V katalogu jsem neviděla monost objednat klíč bez čipu, moná jsem blbě koukala, ale z vlastní práce vím, co není v katalogu, neobjedná...
ty má hodně nalítáno, podle stavu klíčku, co? :D
V katalogu jsem neviděla monost objednat klíč bez čipu, moná jsem blbě koukala, ale z vlastní práce vím, co není v katalogu, neobjedná...
|
|
06.01.2012 22:32 -
|
2437420
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Darja napsal(a): ty má hodně nalítáno, podle stavu klíčku, co?
taky mám jeden ten tzv. obyčejný (origo) jak na obrázku výe - ne vajíčko, ale ten čip je tam, normál s ním nastartuji
taky mám jeden ten tzv. obyčejný (origo) jak na obrázku výe - ne vajíčko, ale ten čip je tam, normál s ním nastartuji ;-)
|
|
07.01.2012 00:01 -
|
2437436
|
|
jumep
|
|
|
da sa kupit obyc s cipom bez dialky, len v service neni uvedeny pod klucmi ale pri ovladani dveri
9170P7 -> 41.52E vydany na vin auta a na obciansky preukaz
9170T1 -> 115.78E vydany na vin auta a na obciansky preukaz
649099 -> 96.42E neopracovane dialkove s cipom, ktore ti daju bez vsetkeho, vyrezat a naparovat si to musis uz vedet
9170P7 -> neopracovany obycajny s cipom, vyrezat a naparovat si to musis uz vedet
da sa kupit obyc s cipom bez dialky, len v service neni uvedeny pod klucmi ale pri ovladani dveri
9170P7 -> 41.52E vydany na vin auta a na obciansky preukaz
9170T1 -> 115.78E vydany na vin auta a na obciansky preukaz
649099 -> 96.42E neopracovane dialkove s cipom, ktore ti daju bez vsetkeho, vyrezat a naparovat si to musis uz vedet
9170P7 -> neopracovany obycajny s cipom, vyrezat a naparovat si to musis uz vedet
|
|
02.04.2012 21:20 -
|
2464693
|
|
amirinda
|
|
|
tak v Citroenu Plzeň, dostal jsem cenu, bez dálky 1204,- Kč. Spokojenost.
tak v Citroenu Plzeň, dostal jsem cenu, bez dálky 1204,- Kč. Spokojenost.
|
|
03.04.2012 09:25 -
|
2464989
|
|
C5stepan
|
|
|
Darja napsal(a): ty má hodně nalítáno, podle stavu klíčku, co?
Kdysi dávno jsem vyráběl klíče (teda vybruoval polotovary), mezi jinými i na auta - 60 Kč/kus. A se dostanu do Zlína, propátrám odloenou "klíčárnu". Nějaké polotovary CIT 6 - ploché i CIT 9 - kříové bych tam mohl vyhrabat, bohuel budou bez čipu. K odemknutí auta bez alarmu postačí. Pokud najdu, přivezu je na sraz a rozdám zájemcům. Ale asi jich moc nebude. Ani polotovarů ani zájemců.
Kdysi dávno jsem vyráběl klíče (teda vybruoval polotovary), mezi jinými i na auta - 60 Kč/kus. A se dostanu do Zlína, propátrám odloenou "klíčárnu". Nějaké polotovary CIT 6 - ploché i CIT 9 - kříové bych tam mohl vyhrabat, bohuel budou bez čipu. K odemknutí auta bez alarmu postačí. Pokud najdu, přivezu je na sraz a rozdám zájemcům. Ale asi jich moc nebude. Ani polotovarů ani zájemců:nevim.
|
|
| |
|
|