| | |
23.08.2015 22:27 -
Re: Voda vzadu pod nohami
|
2853716
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Přesně to jsem myslel. Kde mají zakončení ty kanály? Přední mám čisté, ale zadní kdo ví...
Kámoovi plouchalo na maják ne jsem mu je vyčistil
Přesně to jsem myslel. Kde mají zakončení ty kanály? Přední mám čisté, ale zadní kdo ví...
Kámoovi plouchalo na maják ne jsem mu je vyčistil :-))))
|
|
23.08.2015 23:39 -
|
2853751
|
|
jumep
|
|
|
kedze som to nikdy necistil tak neviem presne, ale mam pocit ze hadicky idu do zadnych stlpikov
zo service sa toho moc vycitat neda, akurat obj. cisla hadiciek: 8405 58
kedze som to nikdy necistil tak neviem presne, ale mam pocit ze hadicky idu do zadnych stlpikov
zo service sa toho moc vycitat neda, akurat obj. cisla hadiciek: 8405 58
|
|
23.08.2015 23:53 -
|
2853757
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
VW má popsaný postup čitění, nebude něco podobného i tady? Jinak jsem u asi přiel na příčinu - lakovali pravý práh a zřejmě dali zpátky těsnění jinak ne patří - nahoře byl kus těsnění kulatý - na levých dveří je kulatý profil a na boku.
VW má popsaný postup čitění, nebude něco podobného i tady? Jinak jsem u asi přiel na příčinu - lakovali pravý práh a zřejmě dali zpátky těsnění jinak ne patří - nahoře byl kus těsnění kulatý - na levých dveří je kulatý profil a na boku.
|
|
24.08.2015 00:03 -
|
2853765
|
|
Hanz 397
|
|
|
Můe mít jetě ucpaný odtoky kondenzátu z klimy...
To se taky dostane voda dovnitř a jezdí mi sem C8,na který díky tomu vystřelily předpínače pasů a pytel řidiče,take bych tu vodu co nejrychlej řeil...
Můe mít jetě ucpaný odtoky kondenzátu z klimy...
To se taky dostane voda dovnitř a jezdí mi sem C8,na který díky tomu vystřelily předpínače pasů a pytel řidiče,take bych tu vodu co nejrychlej řeil...;-)
|
|
24.08.2015 00:11 -
|
2853766
|
|
jumep
|
|
|
c8 a c5 je dost rozdiel, c5 ma tu jednotku vysoko na to aby kondenzat s klimi tiekol a tiez by bolo mokro vpredu a nie vzadu ...
a nasiel som este toto, dosti asi pomoze
c8 a c5 je dost rozdiel, c5 ma tu jednotku vysoko na to aby kondenzat s klimi tiekol a tiez by bolo mokro vpredu a nie vzadu ...
Přílohy: c4cp0t4d.jpg ( 51013b ) - |
|
24.08.2015 01:03 -
|
2853783
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): c8 a c5 je dost rozdiel, c5 ma tu jednotku vysoko na to aby kondenzat s klimi tiekol a tiez by bolo mokro vpredu a nie vzadu ...
Ano,C8 a C5 má jinou koncepci,ale nepsal,e ta voda je JEN vzadu-moná ani neví,e jí má i vepředu...
Ano,C8 a C5 má jinou koncepci,ale nepsal,e ta voda je JEN vzadu-moná ani neví,e jí má i vepředu...
|
|
24.08.2015 06:56 -
|
2853785
|
|
johnny.m
|
|
|
Kondenzát jsem vyřadil jako první, jednak auto dělá solidní louičky a jednak u jsem i odhrnul koberec. U pod přední sedačkou je sucho a nikam to nepokračuje.
Kondenzát jsem vyřadil jako první, jednak auto dělá solidní louičky a jednak u jsem i odhrnul koberec. U pod přední sedačkou je sucho a nikam to nepokračuje.
|
|
24.08.2015 12:09 -
|
2853849
|
|
jumep
|
|
|
ked je upchata ta hadicka tak to ostane v tej liste kde to chodi a z tej to pekne tece kadetade do auta
ked je upchata ta hadicka tak to ostane v tej liste kde to chodi a z tej to pekne tece kadetade do auta
|
|
24.08.2015 12:31 -
|
2853855
|
|
jumep
|
|
|
samozrejme este na obidvoch stranach
samozrejme este na obidvoch stranach
|
|
24.08.2015 21:51 -
|
2853982
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Co tak tam hodit krtka jako do odpadu ? Ne prostourej to dratem a nebo poradne profouknout vzduchem.
Co tak tam hodit krtka jako do odpadu ? :-D Ne prostourej to dratem a nebo poradne profouknout vzduchem.
|
|
24.08.2015 21:58 -
|
2853993
|
|
johnny.m
|
|
|
Ten Krtek, mno, zajímavá představa obě metody u jsem párkrát pouil, ale nikdy ne na odtoky, které jsou půl metru vzad pod střechou
Ten Krtek, mno, zajímavá představa:palec:palec:palec obě metody u jsem párkrát pouil, ale nikdy ne na odtoky, které jsou půl metru vzad pod střechou:-))
|
|
12.10.2015 11:57 -
|
2873212
|
|
johnny.m
|
|
|
jruze napsal(a): Já bych typoval těsnění dveří - sednout dovnitř a hadicí vodu na dveře a sledovat kudy - u jsem to tu také řeil - netěsnila guma dveří a dole u sloupku to teklo na vnitřní práh a po něm na koberec
Tak jsem po servisu přehodil těsnění dle levých zadních dveří, byl tam rozdíl. Lakovna dostala vynadáno, ale minulý týden tam nateklo zase. Natěstí méně. Jetě byla vidět cestička z těsnění po prahu na koberec...
Take asi výměna za nové těsnění, ale jetě budu chvíli pátrat kudy to tam teče, mám pocit jako by byl mokrý stropní tapec okolo madla. Ale to je jen nepotvrzený pocit.
Jak je řeený odtok vody ze dveří? Vím e tohle není Fabia, ale vyloučit musím vechno .
Tak jsem po servisu přehodil těsnění dle levých zadních dveří, byl tam rozdíl. Lakovna dostala vynadáno, ale minulý týden tam nateklo zase. Natěstí méně. Jetě byla vidět cestička z těsnění po prahu na koberec...
Take asi výměna za nové těsnění, ale jetě budu chvíli pátrat kudy to tam teče, mám pocit jako by byl mokrý stropní tapec okolo madla. Ale to je jen nepotvrzený pocit.
Jak je řeený odtok vody ze dveří? Vím e tohle není Fabia, ale vyloučit musím vechno ;-).
|
|
12.10.2015 13:23 -
|
2873269
|
|
jumep
|
|
|
v najnizsej casti dveri je odtokovy otvor
v najnizsej casti dveri je odtokovy otvor
|
|
21.10.2015 09:00 -
|
2876423
|
|
Devilian
|
|
|
Tiez sa pridavam do klubu, po vikende mam 3 cm vody za pravym sedadlom. Na dverach mi uz ale beha tesnenie hore dolu, takze zacnem nim. Staci to prilepit nejakym silikonom? Alebo ako to mozem opravit?
Tiez sa pridavam do klubu, po vikende mam 3 cm vody za pravym sedadlom. Na dverach mi uz ale beha tesnenie hore dolu, takze zacnem nim. Staci to prilepit nejakym silikonom? Alebo ako to mozem opravit?
|
|
21.10.2015 10:19 -
|
2876438
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
A k téme, chcel by som sa opýta či sa dá to tesnenie dverí volakde objedna okrem citroenu?
Ďakujem za typy.
A k téme, chcel by som sa opýta či sa dá to tesnenie dverí volakde objedna okrem citroenu?
Ďakujem za typy.
Přílohy: tesnenie dverí.jpg ( 138627b ) - |
|
21.10.2015 10:50 -
|
2876462
|
|
jumep
|
|
|
tesnenie nove jedine v citroene co viem, alebo nejake univerzalne, ale tym nie som si moc isty
pripadne mna vrakovisku si zadovazit dobre
Devilian: ktore tesnenie ti beha?
tesnenie nove jedine v citroene co viem, alebo nejake univerzalne, ale tym nie som si moc isty
pripadne mna vrakovisku si zadovazit dobre
Devilian: ktore tesnenie ti beha?
|
|
| |
|
|