| | |
09.11.2010 08:45 -
Voda vzadu pod nohami
|
2361832
|
|
flyteSVK
|
|
|
Chlapi, dnes rano som nasiel vodu vzadu za vodicom, pod nohami zadneho pasaziera. Akoby pri jeho patach. Ide tade tiez nejaky kanal na vodu, alebo to bude voda odletujuca z kolies, dostavajuca sa nejakou skarou az dovnutra?
Chlapi, dnes rano som nasiel vodu vzadu za vodicom, pod nohami zadneho pasaziera. Akoby pri jeho patach. Ide tade tiez nejaky kanal na vodu, alebo to bude voda odletujuca z kolies, dostavajuca sa nejakou skarou az dovnutra?
|
|
09.11.2010 10:12 -
Re: Voda vzadu pod nohami
|
2361838
|
|
flyteSVK
|
|
|
Dik za tip, pozriem na to. AKurat dost svetla bude asi az cez vikend
Dik za tip, pozriem na to. AKurat dost svetla bude asi az cez vikend :(
|
|
09.11.2010 19:04 -
|
2361863
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
měl jsem podobný problém, měl jsem rozdělané dveře, pak jsem nevěnoval dostatečnou pozornost jejich sloení a začala se mi objevovat vzadu voda. přetěsnil jsme "folii" pod tapecem a je to o.k.
měl jsem podobný problém, měl jsem rozdělané dveře, pak jsem nevěnoval dostatečnou pozornost jejich sloení a začala se mi objevovat vzadu voda. přetěsnil jsme "folii" pod tapecem a je to o.k.
|
|
09.11.2010 19:13 -
|
2361864
|
|
flyteSVK
|
|
|
Od okna ani od dveri to neni
Urobil som cez obed rychle foto, potom som to este poobede vysusil handrou. Je tam vidiet, ze je to len v priestore okolo toho zlomu. A pri stredovom tuneli to konci
Od okna ani od dveri to neni :nevim
Urobil som cez obed rychle foto, potom som to este poobede vysusil handrou. Je tam vidiet, ze je to len v priestore okolo toho zlomu. A pri stredovom tuneli to konci
Přílohy: lava strana.jpg ( 526599b ) - stred.jpg ( 519120b ) - prava strana.jpg ( 524183b ) - |
|
10.11.2010 08:27 -
|
2361937
|
|
flyteSVK
|
|
|
Po vydatnom nocnom dazdi mozem prehlasit, ze cez dvere to nejde. Koberec je presne v takom stave, ako som ho vcera vecer nechal (ziadna viditelna voda, po vysuseni handrou len vlhky). Musi to ist odspodku. Sledujte nas aj dalej
Po vydatnom nocnom dazdi mozem prehlasit, ze cez dvere to nejde. Koberec je presne v takom stave, ako som ho vcera vecer nechal (ziadna viditelna voda, po vysuseni handrou len vlhky). Musi to ist odspodku. Sledujte nas aj dalej :-d
|
|
13.11.2010 11:41 -
|
2362417
|
|
flyteSVK
|
|
|
Tak som dnes pozrel na podlahu, ale mudrejsi som neni...Na foto je ukazane co vsetko je pod kobercom, nasiel som tam len pod nohami akysi koniec trubky so stuplikom. Je to nejaky montazny otvor, alebo ozaj tade moze ist voda? Okolo to bolo trochu zatecene, ale neverim, ze by sa tam dostalo take mnozstvo. taka ista trubka je aj na druhej strane, ale odtial isiel ten stuplik podstatne tazsie vybrat, a bol spinavy. Ten zo zatecenej strany bol cisty.
Inak koberec, ak izolacia uz boli suche, tak som z toho fakt
Tak som dnes pozrel na podlahu, ale mudrejsi som neni...Na foto je ukazane co vsetko je pod kobercom, nasiel som tam len pod nohami akysi koniec trubky so stuplikom. Je to nejaky montazny otvor, alebo ozaj tade moze ist voda? Okolo to bolo trochu zatecene, ale neverim, ze by sa tam dostalo take mnozstvo. taka ista trubka je aj na druhej strane, ale odtial isiel ten stuplik podstatne tazsie vybrat, a bol spinavy. Ten zo zatecenej strany bol cisty.
Inak koberec, ak izolacia uz boli suche, tak som z toho fakt :nevim
Přílohy: koberec.jpg ( 799836b ) - izolacia.jpg ( 845790b ) - podlaha.jpg ( 758937b ) - detail.jpg ( 798265b ) - stuplik.jpg ( 624484b ) - |
|
14.11.2010 20:37 -
|
2362617
|
|
Matt
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
..... tak prispejem aj ja svojou trokou ..... podobný problém som rieil na VW Passat B5. Po dlhom pátraní som priiel na to, e to ide úplne spredu auta. Pod kapotou je tam umiestnená prepáka a v takto vytvorenom priestore je tam umiestnený systém stieračov, akumulátor atď., no a v tomto priestore sú v spodnej časti umiestnené odtokové otvory. Tie sa časom upchali a pri dadi sa tam nazhromadila voda, ktorá sa dostala netesnosou do pieduchu kúrenia a takto pekne natiekla nielen do priestoru vodiča ale aj pred zadné sedadlá - pod sedadlom vodiča je toti jeden z výduchov vzduchu .... jednoduchým vyčistením tých "pripchatých" odtokových otvorov bol problém odstránený ..... neviem či niekde na C5 je monos aby voda vliekla do trubiek kúrenia(resp. klímy) ale ak áno, je to tie jedna z moností ako sa tá voda pred zadné sedačky dostala.
..... tak prispejem aj ja svojou trokou ;) ..... podobný problém som rieil na VW Passat B5. Po dlhom pátraní som priiel na to, e to ide úplne spredu auta. Pod kapotou je tam umiestnená prepáka a v takto vytvorenom priestore je tam umiestnený systém stieračov, akumulátor atď., no a v tomto priestore sú v spodnej časti umiestnené odtokové otvory. Tie sa časom upchali a pri dadi sa tam nazhromadila voda, ktorá sa dostala netesnosou do pieduchu kúrenia a takto pekne natiekla nielen do priestoru vodiča ale aj pred zadné sedadlá - pod sedadlom vodiča je toti jeden z výduchov vzduchu .... jednoduchým vyčistením tých "pripchatých" odtokových otvorov bol problém odstránený :palec ..... neviem či niekde na C5 je monos aby voda vliekla do trubiek kúrenia(resp. klímy) ale ak áno, je to tie jedna z moností ako sa tá voda pred zadné sedačky dostala.
|
|
14.11.2010 20:39 -
|
2362619
|
|
jumep
|
|
|
klimou ani moc nie, tam by to zacalo pod sedackami prednymi a potom zacalo prechadzat dozadu
klimou ani moc nie, tam by to zacalo pod sedackami prednymi a potom zacalo prechadzat dozadu
|
|
15.11.2010 08:37 -
|
2362678
|
|
flyteSVK
|
|
|
Zatial som s tym nerobil nic, necham auto "na pozorovani". Ak sa tam este raz objavi voda, tak okamzite davam dole koberec a podla mokrych stop sa snad dopracujem k vysledku.
Zatial som s tym nerobil nic, necham auto "na pozorovani". Ak sa tam este raz objavi voda, tak okamzite davam dole koberec a podla mokrych stop sa snad dopracujem k vysledku.
|
|
15.11.2010 14:57 -
|
2362701
|
|
jumep
|
|
|
ja by som nechal odhrnuty koberec
ja by som nechal odhrnuty koberec
|
|
30.11.2010 13:21 -
|
2364895
|
|
flyteSVK
|
|
|
Tak som posledne 3 dni jazdil po najvacsich kaluziach a vsetkych s*ackach co su vonku a hadajte co? NIC.
Vsetko suche. Akurat som zvedavy, kam vsade sa mi dostala voda a co zrazu zacne zit vlastnym zivotom .
Tak som posledne 3 dni jazdil po najvacsich kaluziach a vsetkych s*ackach co su vonku a hadajte co? NIC.
Vsetko suche. Akurat som zvedavy, kam vsade sa mi dostala voda a co zrazu zacne zit vlastnym zivotom .
|
|
11.04.2011 21:45 -
|
2383667
|
|
misva
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Mám vedle C5, jetě Xantii Break, a tam mi také zatékalo, ačkoliv se mi to zdálo nepravděpodobné, zatékalo kolem stěrače na pátých dveřích. Hezky do dveří, podlahou kufru a pod zadními sedačkami do míst pro nohy. Vzhledem k tomu, e zadní stěrač byl nefunkční vyřeil jsem to záslepkou a je klid. Jinak bych doporučil to přetěsnit tmelem.
Mám vedle C5, jetě Xantii Break, a tam mi také zatékalo, ačkoliv se mi to zdálo nepravděpodobné, zatékalo kolem stěrače na pátých dveřích. Hezky do dveří, podlahou kufru a pod zadními sedačkami do míst pro nohy. Vzhledem k tomu, e zadní stěrač byl nefunkční vyřeil jsem to záslepkou a je klid. Jinak bych doporučil to přetěsnit tmelem.
|
|
11.04.2011 22:54 -
|
2383699
|
|
magvonzlin
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Stejný problém jsem resil se současnou C5 - netěsné pravé zadní dveře a okýnko.
A i na Passat B5 - stejne jako Matt. Tam mi to caklo po lijacich ucpanymi odtokovými otvory vpředu pod kapotou.
Doporučuju rychle řeit, protoe u Passatu jsem na to přiel dost pozdě a znamenalo to kompletní výměnu kabelových svazků. Nic moc levného to nebylo ..
Stejný problém jsem resil se současnou C5 - netěsné pravé zadní dveře a okýnko.
A i na Passat B5 - stejne jako Matt. Tam mi to caklo po lijacich ucpanymi odtokovými otvory vpředu pod kapotou.
Doporučuju rychle řeit, protoe u Passatu jsem na to přiel dost pozdě a znamenalo to kompletní výměnu kabelových svazků. Nic moc levného to nebylo ..:-((((
|
|
12.04.2011 08:16 -
|
2383747
|
|
flyteSVK
|
|
|
Pani, pozeral som vsetky mozne cesty, vodu v kufri by som si vsimol. Kazdopadne uz sa to nikdy odvtedy neobjavilo.
Pani, pozeral som vsetky mozne cesty, vodu v kufri by som si vsimol. Kazdopadne uz sa to nikdy odvtedy neobjavilo.
|
|
21.07.2011 18:28 -
|
2402511
|
|
hegisek
|
|
|
zdravím vechny tak po vydatném deti mám také vodu vzadu pod nahama víz předchozí foto od kolegu v tomto foru jen poznatkem e vím kudy tam teče ale nevím co stím? voda steče po vnitřním těsnění dolu a pak do vnitřnevím jak je to moné???
zdravím vechny tak po vydatném deti mám také vodu vzadu pod nahama víz předchozí foto od kolegu v tomto foru jen poznatkem e vím kudy tam teče ale nevím co stím? voda steče po vnitřním těsnění dolu a pak do vnitřnevím jak je to moné???
Přílohy: DSC00074.jpg ( 564915b ) - DSC00075.jpg ( 698539b ) - |
|
25.07.2011 15:22 -
|
2403030
|
|
kesur
|
|
|
Dělá mi to taky a po lití vody na dveře z konve jsem zjistil, e se voda dostává přes venkovní litu okna a dovnitř teče nebo kape pod reproduktorem ve spoji plastů. Kdy je ji moc, přetlačí se přes lábek v těsnící gumě a je uvnitř. A také jsem zjistil, e v mém případě tudí záleí, jestli je vůz postaven z kopce nebo opačně a na síle detě.
Dělá mi to taky a po lití vody na dveře z konve jsem zjistil, e se voda dostává přes venkovní litu okna a dovnitř teče nebo kape pod reproduktorem ve spoji plastů. Kdy je ji moc, přetlačí se přes lábek v těsnící gumě a je uvnitř. A také jsem zjistil, e v mém případě tudí záleí, jestli je vůz postaven z kopce nebo opačně a na síle detě.
|
|
25.07.2011 17:53 -
|
2403055
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
To heqisek: jsi si jistej, ze ti netece taky kolem repraku?guma je mokrá a uvnitř. měl jsem podobný problém - viz. výe. opravdu to chce pořádně utěsnit folii pod tapecem. ve spojích plastů jsem přelepil celou díru, dal novej čudl a narazil tapec. od te doby, musim zaklepat, sucho. dobré je lepidlo ve sprayi, tuím e je to tu taky uvedené.
To heqisek: jsi si jistej, ze ti netece taky kolem repraku?guma je mokrá a uvnitř. měl jsem podobný problém - viz. výe. opravdu to chce pořádně utěsnit folii pod tapecem. ve spojích plastů jsem přelepil celou díru, dal novej čudl a narazil tapec. od te doby, musim zaklepat, sucho. dobré je lepidlo ve sprayi, tuím e je to tu taky uvedené.
|
|
23.08.2015 20:35 -
|
2853632
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Tak jsem dneska luxoval auto a při odhrnutí gumy pod nohama koukám e by se tam i kachny mohly ráchat. A to jsem si říkal, e to auto jak teď moc nejezdíme je nevyvětraný a smrdí. Rozdělám to, vysuím a nemine mě rozborka a přetěsnění. Neteklo vám někdy střením oknem na Breaku?
Tak jsem dneska luxoval auto a při odhrnutí gumy pod nohama koukám e by se tam i kachny mohly ráchat. A to jsem si říkal, e to auto jak teď moc nejezdíme je nevyvětraný a smrdí. Rozdělám to, vysuím a nemine mě rozborka a přetěsnění. Neteklo vám někdy střením oknem na Breaku?
|
|
23.08.2015 20:48 -
|
2853653
|
|
jumep
|
|
|