| | |
21.09.2010 11:02 -
Natáčecí Bixenony - parkovačky? / C5 II
|
2356298
|
|
ajsikcz
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Na ovladači světel mám pozici pro parkovací světla (parkovačky) , ale v této pozici mi svítí jen zadní světla a v předních nic ... koukal jsem do světel a tam nikde parkovačku nevidím ... ptám se tedy má C5 II s natáčecími bixenony parkovací árovky v předních světlech ?
Otázka č.2 , umí pal.PC hlásit prasklé árovky?
Otázka č.3 , zadní stěrač mám ovládaný vnitřní části páčky, tak jako mlhovky na páčce světel ... ale v manuálu r. 2006 je to popsáno e se má otáčet konec páčky (jako zapínání světel) ... sjelo z linky někdy koncem ledna 2007 - mám tedy nějaký divný COM a nebo je to od r 2007 jak popisuji s tím zadním stěračem ...
Na ovladači světel mám pozici pro parkovací světla (parkovačky) , ale v této pozici mi svítí jen zadní světla a v předních nic ... koukal jsem do světel a tam nikde parkovačku nevidím ... ptám se tedy má C5 II s natáčecími bixenony parkovací árovky v předních světlech ?
Otázka č.2 , umí pal.PC hlásit prasklé árovky?
Otázka č.3 , zadní stěrač mám ovládaný vnitřní části páčky, tak jako mlhovky na páčce světel ... ale v manuálu r. 2006 je to popsáno e se má otáčet konec páčky (jako zapínání světel) ... sjelo z linky někdy koncem ledna 2007 - mám tedy nějaký divný COM a nebo je to od r 2007 jak popisuji s tím zadním stěračem ...
|
|
21.09.2010 12:03 -
Re: Natáčecí Bixenony - parkovačky? / C5 II
|
2356303
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
1. ano
2. ne
3. nekdo ho vymenil za jiny(nebo nemas prislusnou vybavu) manual je pro vice modelu a je obecny
1. ano
2. ne
3. nekdo ho vymenil za jiny(nebo nemas prislusnou vybavu) manual je pro vice modelu a je obecny
|
|
21.09.2010 12:07 -
|
2356304
|
|
ajsikcz
|
|
|
a kde mám teda hledat ty parkovačky ? u árovek blinkrů ?
no COM dle výbavy sedí , jen jsem byl zvyklý e se zadní stěrač ovládá koncem páčky (406 r2002, 206 r2004, ne prostředkem ...), take mě tohle rozloení COMu zmátlo, kdy jsem hledal ovládání zadního stěrače ...
tak COM je správný, je to asi inovace pro novějí modely, zadní stěrač je opravdu na prostředním krouku
a kde mám teda hledat ty parkovačky :-)? u árovek blinkrů ?
no COM dle výbavy sedí , jen jsem byl zvyklý e se zadní stěrač ovládá koncem páčky (406 r2002, 206 r2004, ne prostředkem ...), take mě tohle rozloení COMu zmátlo, kdy jsem hledal ovládání zadního stěrače ...
tak COM je správný, je to asi inovace pro novějí modely, zadní stěrač je opravdu na prostředním krouku
|
|
21.09.2010 15:01 -
|
2356312
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Parkovací světla se nacházejí v horní části světla, za matnou částí (viz přiloené foto).
V zadní části jsou parkovačky ukryty za hodní gumovou zátkou.
Pravděpodobně odhaduji, e má obě přední parkovačky prasklé.
Jedná se o halogenové árovky H6W (jsou i v některých BMW), které nejsou moc levné .
Pozor na záměnu s 20W nebo 25W árovkou, která má stejnou patici, ale výrazně více hřeje.
Parkovací světla se nacházejí v horní části světla, za matnou částí (viz přiloené foto).
V zadní části jsou parkovačky ukryty za hodní gumovou zátkou.
Pravděpodobně odhaduji, e má obě přední parkovačky prasklé.
Jedná se o halogenové árovky H6W (jsou i v některých BMW), které nejsou moc levné :-(.
Pozor na záměnu s 20W nebo 25W árovkou, která má stejnou patici, ale výrazně více hřeje.
Přílohy: 1.jpg ( 66442b ) - |
|
22.09.2010 00:26 -
|
2356421
|
|
ajsikcz
|
|
|
Knight napsal(a): Parkovací světla se nacházejí v horní části světla, za matnou částí (viz přiloené foto). V zadní části jsou parkovačky ukryty za hodní gumovou zátkou. Pravděpodobně odhaduji, e má obě přední parkovačky prasklé. Jedná se o halogenové árovky H6W (jsou i v některých BMW), které nejsou moc levné . Pozor na záměnu s 20W nebo 25W árovkou, která má stejnou patici, ale výrazně více hřeje.
díky za radu, nael jsem od Narvy H6W BAX9s 6W 12V long life v auto kelly za 58 s dph tak hned zítra koupím a namontuji ... no počítám s tím e jsou obě KO ...
Parkovací světla se nacházejí v horní části světla, za matnou částí (viz přiloené foto). V zadní části jsou parkovačky ukryty za hodní gumovou zátkou. Pravděpodobně odhaduji, e má obě přední parkovačky prasklé. Jedná se o halogenové árovky H6W (jsou i v některých BMW), které nejsou moc levné :-(. Pozor na záměnu s 20W nebo 25W árovkou, která má stejnou patici, ale výrazně více hřeje.
díky za radu, nael jsem od Narvy H6W BAX9s 6W 12V long life v auto kelly za 58 s dph tak hned zítra koupím a namontuji ... no počítám s tím e jsou obě KO ...
|
|
13.11.2016 17:06 -
|
3011419
|
|
vos.pe
|
|
|
Také mi pořád praskaly,dal jsem ledky neb přístup tam je dost obtíný.
Také mi pořád praskaly,dal jsem ledky neb přístup tam je dost obtíný.
|
|
13.07.2021 08:39 -
|
3316318
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Přátelé poraďte, blíí se TK a musím pořeit přední parkovačky. Jene to vypadá e jsou "zapečené" nejdou vytáhnout. Co nutno odstrojit abych se k nim dostal?
Přátelé poraďte, blíí se TK a musím pořeit přední parkovačky. Jene to vypadá e jsou "zapečené" nejdou vytáhnout. Co nutno odstrojit abych se k nim dostal?
|
|
| |
|
|